ulosotosta selvinneet....

robert123

Mikä oli "lähtö summa" kun ulosotto alkoi ja kauan sen maksamiseen meni?

39

4231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopioguyyyy

      5000-6000e oli yhteensä ajalla 2010-2012 velkoja, ulosotto tyhjä itseasiassa tänään tulevasta palkasta menee vikat :) mutta perinnässä olevia velkoja jotka eivät ulosotossa jostain syystä ole vieläkään on 1300e, niistä maksusuunnitelma 160e kuussa, mutta ulosottovelaton olen :)

      • kihåäik

        noin 50000
        maksaessa meni 5,5 vuotta.
        Ihan kerralla ei menny noin vuoden sisällä.


      • jamassa
        kihåäik kirjoitti:

        noin 50000
        maksaessa meni 5,5 vuotta.
        Ihan kerralla ei menny noin vuoden sisällä.

        Paljonko makselit kuukaudessa noin suurinpiirtein? Itsellä alkoi vuodenvaihteessa samanmoisen summa kuittaaminen.


      • kihåäik
        jamassa kirjoitti:

        Paljonko makselit kuukaudessa noin suurinpiirtein? Itsellä alkoi vuodenvaihteessa samanmoisen summa kuittaaminen.

        riippuu mutta 700-800 loma ym rahoista tietty enempi.10-11000 vuositasolla


    • lähiönspurgu

      Joku 30000 markkaa oli. Koulut, työttömyys ym. Oli euro aikaan päästessä muuttunu markat euroiksi myös velan saldossa. Velkajärjestelyn päättyessä oli luottojen palamisesta aika tarkkaan 21 vuotta aikaa. Kavereil omat kämpät yms, itellä tuulen huuhtoma ahteri.

    • MarkkanenMK

      90-luvun puolivälissä alkoi ulosottokierre ja tehtiinkin sitten kunnon piikki, kaikki jäi maksamatta. Pahimmillaan reilussa 80 000 eurossa oli ulosottovelat.

      Velkoja en maksanut, vaan vaihtelin duunia, tein pimeitä hommia kotomaassa ja surffailin ulkomailla hommissa. Nyt alkaa kaikki olemaan vanhaksi menneitä ja lopuistakin saanut hyvät akordit, kun mistään eivät ole vuosiin rahaa saaneet.

      Omaisuutta ei ole täälläkään juuri mitään, vähän kalliimpi auto ja jotain irtaimistoa löytyy, firman nimissä tosin kaikki.

      • HKLO

        Olet varmaan ylpeä isestäsi? V****u mikä luuseri.


      • luistaja
        HKLO kirjoitti:

        Olet varmaan ylpeä isestäsi? V****u mikä luuseri.

        On siinä kans avuton paskahousu, kadehtii menestyviä ja omilla toimeentulevia ihmisiä vaikka velkaa olis helvetisti.


    • Pikkuvelkaa.

      Muutama tuhat. Tarkkaa summaa en tiedä.

      Jouduin työttömäksi 2010 ja siitä alkoivat vaikeudet. Rästiin jäi erinäisiä määräaikaissopimuksia joita ei voinut maksaa rahapulan vuoksi eikä katkaista määräaikaisuuden takia.'

      En saanut muuta työtä kuin puhelinmyyntiä todella huonolla palkalla, joka oli yhtä pieni kuin kelan päiväraha.

      Silti jouduin matkustamaan julkisilla töihin vaikka ei ollut rahaa matkalippuun. Pelkkiä lipuntarkastusmaksuja kertyi ulosottoon 1500 euron edestä vuoden 2012 aikana.

      Onneksi sain parempipalkkaisen työn josta alettiin ulosmittaamaan.

      Sitten muut laskut päälle joita ei voinut maksaa koska palkka meni ulosottoon ja nämä laskut sitä mukaa.

      Onneksi sain parempipalkkaisen työn josta alettiin ulosmittaamaan.

      Kierre katkesi vasta kun sain parempipalkkaisen työn sekä iltatyön siihen rinnalle. Viimeinen ulosotto erä 1,5 vuoden mittaisesta ulosotossani pidätettiin palkastani tämän vuoden Huhtikuussa.

      Tällä hetkellä olen vielä velkaa kahteen perintätomistoon laskuista jotka eivät ehtineet mennä ulosottoon yhteensä 900 euroa. Velkaan voi lisätä vielä viimevuoden veromätkyt joita on 370 euroa.

      Perintätoimistoille maksan tällä hetkellä yhteensä satasen kuukaudessa. Itse ulosotto on onneksi historiaa kohdallani.

      Vielä kun saisi rahat veromätkyihin...no eiköhän ne jostain järjesty.

      Lopuista veloistani uskoisin vapautuvani ensikesään mennessä.

    • kova paikka oli

      Lähtösumma oli vuoden palkka. Kolme vuotta meni maksamiseen, mutta kaikki maksoin kaikkine lisäkuluineen. Siitä on jo aikaa, mutta kova paikka se oli.

      Nyt ei ole ollut velkaa mihinkään suuntaan pitkään aikaan. Eikä tule. Säästöjä on kolmen kuukauden palkan verran eli vajaat 10.000 euroa. Siinä on hyvä puskuri yllättävienkin tilanteiden varalle.

    • jutilanimppa

      Kertikaa lisää kokemuksistanne!

      • opiksiottanut

        n. 25000e yritin selviytyä, sitten en vain enää jaksanut yrittää jätin kaikki hoitamatta annoin valua ulosottoon siihenkin meni kauan mutta tajusi kuinka paljon sitä olikin. Nyt viimeiset menneet 3 vuoden jälkeen n.1200e jäljellä eli alle 2kk rästi. Jälkeen päin ajatellut että olisi pitänyt antaa mennä ulosottoon jo paljon aikaisemmin kaikkien ja antaa itselleen hieman rauhaa asiasta. Ulosotto on joskus paras vaihtoehto, ja paljon "helpompi" mitä puhutaan. Varsinkin jos on työpaikka mistä voivat ottaa maksujaan. Liian peloteltu asia. Vaatii toki parisuhteessa hieman puhumista, mutta suuri kiitos ja kumarrus omalle emännällenikin ymmärryksestä. Hänen en ole antanut auttaa taloudellisesti omia mokiani, mutta henkinen tuli on ollut korvaamaton. Nyt meillä on silti oma talo ja maksan silti oman osuuteni talon velasta ja pärjäämme aivan hyvin.


      • jjrea12

        Hei nimimerkki opiksiottanut!
        Oliko teillä asuntovelka Sinun ulosoton aikana ja turvaava ulosmittaus tehty. Oliko se talo teillä jo ennen? Minul sama tilanne Puolisuolle en ole vielä kertonut. En ole aikona uskaltanut sanoa,ettei raha riittää ja huomamatta tein vippejä ja lainoja. Olen sen lainamisen lopetanut jo syyskuussa ja nyt on haasteita tullut eli annan mennä ulosottoon. Vakiotyö on. Toivottavasti eiväät pakottaa taloa myymään. Huolehtitavia ei ole. Mul on noin 35000e menossa ulosottoon. Oliko se 25000 kaikkien kuluinen? Paljoko olet maksanut kuukaudessa?


      • hessuhoponen

        Kun sinulla menee 35000,- ulosottoon tulee siihen aika paljon päälle oikeudenkäyntikuluja ulosoton kulut ulosoton korot. Eli maksaa saat paljon enemmän.

        Puolisolle kyllä kannattaa kertoa. Jos talo on teidän molempien nimissä, saa hän tiedon kiinteistön ulosmittauksesta, sellainen kun tullaan joka tapauksessa tekemään (turvaavana tai todennäköisemmin lähdetään myyntiin).


    • pummi

      1780000 ulosotos, ei riitä einikä kuittaa velkoja, meni toiminimi nurin rakennusalata, ei pysty kilpailee virolaisten kanssa, urakat valu virolaisille ja ite investoin firmaan ja työntekiöihin, paska jäi käteen, joten haistakaa kaikki paska

      • perseestä

        Tää nyt ei varmaan lohduta, mutta et oo ainoo...


    • Opiskelija2224556

      Paritonnia kela perii takaisin jo maksettuja työttömyysturvia, mutta koska minulla ei ole mitään tuloja niin en ole lyhentänyt maksuja.

      Pistivät työttömyysturvat ulosottoon, koska opiskelin liian nopeaa tahtia KELAN mielestä. En ole ymmärtänyt viranomaisten intoa laittaa tulottomia ihmisiä ulosottoon, mutta näin täällä toimitaan.

      Luottotiedot menivät jo ennenkuin edes ehdin työelämään mukaan.

    • heissuliveiUO

      1 euro.
      Tuloni= kelan päiväraha.Ulosotto ei toimi kun ei oo tuloja.
      Ensin perintätoimisto laittoi tuohon 1 euroon omat kulunsa.Sitten ulosotto omansa ja kas kummaa summa olikin lopulta lähes 400 euroa.
      Koska en ole noita summia maksanut,pysyy ne uo:ssa 15 vuotta.
      Näin toimitaan suomessa.

      • 520

        Ja ei tullu mieleen maksaa sitä euroa tai ensimmäistä perintäkirjettä kun huomasit että sitä peritään tosissaan?


      • heissuliveiUO

        Tuli mieleen,mutta päätin että tämä perintätoimistojen mielettömyys viedään käräjille.
        Nyt sitä odotellaan että asia tulee esille ja sitten se laitetaan myös lööppeihin.


      • Nähtyon
        heissuliveiUO kirjoitti:

        Tuli mieleen,mutta päätin että tämä perintätoimistojen mielettömyys viedään käräjille.
        Nyt sitä odotellaan että asia tulee esille ja sitten se laitetaan myös lööppeihin.

        Et sinä laita lööppeihin mitään, lehdet sen päättävät mtiä julkaisevat.

        Tällainen kapitalismia vastaan suunnattu uutinen ei koskaan pääse julkisuuteen ei ainakaan Iltasanomissa tai Iltalehdessä.

        Voisi olla eri asia, jos Karpolla vielä olisi ohjelmansa.


      • heissuliveiUO

        Kyllä pääse.Se on jo sovittu.Kun lakituvassa on käyty tulee kirjoitus alusta alakaen.Ja sinulta ei siitä mitään kysytä nimim."Nähtyon".


    • Nlights

      170000 vanhan yritystoiminnan velkoja. Nytkin toki pyöritän yritystoimintaa mutta huomattavasti kannattavampaa (oppineena). Maksuja maksetaan joka kuukausi mutta kyllä velkojen vanheneminen noin 5-6 vuoden päästä vasta kuittaa nuo lopullisesti.

    • KOhtaohi

      20000 oli velkaa, nyt jäljellä 856 ekua, joten kohta se kurimus on ohi. 10 vuotta meni maksaessa kun tohon lisäksi tuli korot ynnä muut. Mutta siis pian se on ohi, eikä enää ikinä velkaa.

    • 1317

      Ei oo vielä selvitty, mutta lähtösaldo oli 51000e. Maaliskuussa tuli vuosi täyteen ja samalla eka määräaikaisraportti jossa piikissä oli 40000e. Vuodessa lyhentynyt 11000 euroa ja kaiken aikaa kiihtyy. Oiskohan piikki maksettu railun kolmen vuoden päästä kun ensi vuonna poistuvat ulosottomaksutkin.

      • jkljkljkö

        Kova tahti. Yli 1000 €/kk taidat lyhentää ? Montako velkaa ja onko omistusasunto ? Tehtiinkö turvaavaulosmittaus ? Siksi kyselen, kun lähes samanmoinen summa itsellä.


    • ehkäjokupäivä

      Lähtö 1/2014: Ulosotossa 6000-7000e, pankille 2000e, perintä 1200 (tuli 6/2015)

      Nyt 7/2015: Ulosottossa 3800e, pankille 400e, perintä 1000e

      Nyt työttömänä makselen 900e nettotuloista noita 350e kk. Tiukkaa tekee.

    • Köyhät

      En mitenkään voi ymmärtää että kaikki jauhavat paskaa maksuista. Sanokaa selvästi miten kauan aikaa on kestänyt maksaa velkanne ihan oikeasti. Eräät täällä puhuvat 3:sta vuodesta ja toiset 10:stä ja 15:sta vuodesta. Kukaan ei selvitä ihan oikeasti miten on asia. Eräs ystäväni maksoi 30,000e maksuja 6vuotta. Maksuja hänellä oli jo maksettuna yli kolmanneksen, silti hänellä oli vielä ulosotossa 25,000 tuhatta. Eli hän oli saanut lyhennettyä maksuja vain viisi tuhatta. Onko tämä Oikeus Valtio??????.

      • 186

        Jos kuudessa vuodessa on maksanut "yli kolmanneksen", eli heitetään hatusta nyt vaikka sellainen 13000e, niin se tekee huikeat reilu 180e/kk. Velassa on kuitenkin 7.5% korko, joten eihän toi lyhennys riitä edes korkoihin. Tommosella lyhennyksellä ilman korkojakin tuon pääoman maksamiseen menisi melkein 14 vuotta.


    • aaaaaabbbbbbc

      Ulosoton summa oli jotain 14000 €, reilu pari vuotta meni ettei enään ole ollenkaan. Kuukaudessa meni vaihtelevien tulojen mukaan 500-1500 €, eli siis lomarahojen aikaan enempi ja veronpalautukset parina vuonna.

    • fsdfsdfsdfsdf

      Lähtösummaa hankala sanoo ite, joskus kävin siellä muka oli 4000e, ulosotolle olen maksanut 8000-9000euroa vähäväliä tuli uusia sinne yht 28merkintää eli velkojia paljo, perintäfirmoille menny yli 2000euroo.. Eli n11000e, perintäfirmoille rupesin maksamaan maksuja mitkä ei menny ulosottoon viime kesänä ku sain ulosoton tyhjäks, niitä makselin lokakuusta tähän kuuhun ja nyt on maksettu nekin! Tosin ulosotosta tuli joku 44e maksu jonka maksoin vaikka se mukamas tyhjä oli xD joku 2010 vuodelta sakko joka maksamatta, ylinopeussakko oli jota kerkesin lyhentää joku 80e ennenku meni ulosottoon, ei kelvannu 5euroo viikossa lyhennys :D muistanku meni ulosottoon nii sit lopetin sen lyhentämisen kokonaa nii jäi tuo 44e sinne :D.. Vielä kummittelee joku svean maksu 200e päivämäärä 8.10.2010, siitä ei kuulunut moneen vuoteen mitään, viime kesänä sain samankirjeen heitin roskiin. Jos ei ulosotolta tule kirjettä en sinne maksa mitään :) lokakuuhu mennessähän tuo pitäs ulosottoon laittaa tai velka vanhenee... Merkintöjä jäljellä 13 joista 11 häviää joulukuussa ja kaksi merkintää jää lokakuuhun 2016 asti ref merkinnällä kuitenkin.. Pikavippi 18v alkoholi=Lopputulos tämä, ottakee muut opiksi!

      • terveysmennyt

        11000 euroa.Nyt 2700.
        Töissä olen ollut vain koko aikana puoli vuotta.Olen maksanut velkojani ansiosidonnaisesta päivärahasta.Todennäköisesti potkaisen tyhjää ennenkuin kaikki on maksettu.


    • pthyi

      aloitin maksamisen 1996 ja 2008 olin kuiva veloista jotka työllä maksoin, kolmanneksen palkasta. läträsin asiat wituiksi uudestaan ja 2010 oli jo 70000 tuhatta velkaa jälleen piikissä. lopetin työt, sain kenkää työsuhdeasunnosta ja erosin perheestäni. nyt asunnottomana ja työttömänä nautiskelen tässä hiljaksiin ja odottelen jos kuolema kuittais velat.

      • terveysmennyt

        samanlaiset on ajatukset.
        Haudan takaa näytän pitkäänenää ulosotolle ja veljille.
        "Ähäskutti.Kukas nyt maksaa"


    • sevanhavainooja

      Tuomittuna maksamaan saattaa kestää parisenkymmentä vuotta.

    • uskaltaisitteko

      Joku ehdotti jo kansallista nakkivarkauspäivää suuruus-suhteiden vuoksi, mikä onkin jo täysin järkevää.

    • senparempi

      Asiaa. Työttömyyksien lisääntyessä ja eri tahojen joustamattomuuden edessä on moninaiset perintätoimistot asetettava Terttu Utriaisen eteen mitä pikimmin.

    • k.löppönen

      ei noista selviä kukaan 20,000 velat riittää tuhoamaan elämän perintä toimistot tekee 20e velasta 880e muhiessaan tarpeeksi hyvää joulua juhana vartiainen sekä ystäväsi lindorff.intrum.justitia,ja erioten gothia...

      • Eitöihinikinäpummaan

        Juuri noin.Mulla meni elämästä noin 12 vuotta. Arvatkaa huvittiko työnteko?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe