Minkä vuoksi ylläpito ei reagoi?

Minkä takia ylläpito ei reagoi näiden häiriintyneiden tyyppien kirjoitteluihin ,tarkoitan ennenkaikkea näitä linkityksiä joista hyvä esimerkki taasa kaikissa Thaimaa osioissa?Tiedän varsin hvin että niihin ei pitäisi reagoida eikä myöskään kommentoida millaan tavalla,ihmettelen kuitenkin sitä että tällä keskustelupalalla ei saa käyttää kirosanoja,eikä keskustella epäasialliseti tai sensuurri iskee mutta nämä linkit kyllä saa olla useita päiviä.Kohta joku tietenkin toteaa että en halua kuulla mitään negaa taikkulasta,juu,juu kaikki jotka siellä on käyneet tai sinne matkaa suunnitelevat hakevat sen tiedon muualta kuin näiltä sivuilta jos sitä haluavat ja nojaavat ennenkaikkea omaan tietoon ja kokemuksiin.

16

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa ihmetellyt

      Kysyppä 28ilta, koska häntä nämä kiellot ei koske. Hän saa kirjoitella vaikka kuinka asiattomia mutta niihin ei puututa. ilmoituksia ollaan tehty mutta mitään näkyvää ei ole tapahtunut. Ilmoitettu on myös nettipoliisille ja toivonkin että sieltä tulisi vihdoin ja viimein piste tälle häirikölle.
      Yksi vaihtoehto tietysti on että tämä kyseinen henkilö kuuluu suomi24n sisäpiiriin

      • Viisaat vaiti

        Pahaa pelkään . siis jotain sisäpiirin suhteita tuolla mainitulla ( ääliöllä )
        lienee, Palstan boikotointi ainoa tehtävissä oleva asia .
        Ainakin kyseisen nimimerkin näkeminen aiheuttaa pahoinvointia, jos se on
        juttujen tarkoitus niin pysytään me viisaasti vaiti.


    • Lukutaitoinen

      Niin pitäisi , vaan ihmetyttää ettei tuo kyseinen kaveri osaa edes LUKEA
      jatkaa , jatkaa... eikä kukaan tartu tositoimiin .

      • Ei rekisteröitynyt

        Kaikille niille kyllästyneille joilla on rekisteröity nimimerkki: Anomus vetämään foo-
        rumin luotsiksi. Silloin pääsette poistamaan asiattomuukksia.


    • Matkaileva mies

      Amalian frigidit serkkulikat kirjoittelee suoraan lahkteltasta käsin omaan häirikkö aloitukseensa. Taidanpas hakea luotsiksi jotta pääsen poistelemaan trollauksenne jossa ei ole koskaan sanaakaan Pattayan matkailusta vaan ainoastaan Pattayan matkailijoiden herjaamista.

      Amalian herjoista on ilmoitettu nettipoliisille mutta mitään ei tapahdu.

      Pattayalla käy moni mies ja nainen ja he tulevat eri kansalaisuuksista ja kulttuureista. Pattayalla harrastetaan seksiä mutta niin sitä harrastetaan myös vaikkapa Lieksassa. Pattaya on vaan himppasen kuuluisampi puhuttaessa seksistä.
      En ole ainakaan nähnyt koskaan Lieksassa pöydällä tanssivia vähäpukeisia hoikkia naisia ympäri vurokauden ja vuoden.

      Kakskasin ja muiden vakikirjoittajien jutut ovat ainoa syy miksi luen tätä palstaa. Ei niissä ole mitään epänormaalia vaan päinvastoin ne kuvastavat poikamiesten matkailun arkea Pattayalla.

      Kaiken muun voi lukea vaikka Tripadvisorista ja sen kommenteista. Ne ei vaan minua kiinnosta montako pistettä joku perusturre antaa rannalle, hotellillle, aamupalalle tai muulle. Minua kiinnostaa ihmiset ja ihmisten väliset kanssakäymiset.

      Jotta vastineeni sisältäisi muutakin kuin mielipiteitä kirjoituksista niin kerrottakoon matkailutarina. Roudasin erään (kiinteistöalan) asiakkaani takavuosina pattikselle ja hän löysi sieltä heti ekalla reissulla itselleen kelpo tyttelin, kaunis kuin Pocahontas joksi hänet heti ristimme.

      Asiakas kun lähti kotiin niin kävimme Pocahontaksen kanssa hänet Suvathnabumiin saattelemassa hotellin omistajan kyydillä ja lentokentällä pyyhittiin silmän nurkkia.

      Takaisin päin tullessa Pocahontaksen kanssa juttelimme niitä näitä ja kohtapa tuo Poca liimaantui kylkeeni kiinni ja siirtyi minun Pocahontakseksi.
      Tuota samaa rumbaa jatkui nelisen vuotta kaksi kertaa vuodessa että Poca kuppasi tuolta samalta jermulta fyrkkaa ensin sen kaksi viikkoa ja siitä jatkoin sitten minä eteenpäin ja siinä ei bahteja vaihdeltu siinä meidän suhteessa.

      Nyt uskalsin tämän asian jo kertoa koska yhteistyöni kyseisen asiakkaan kanssa päättyi jo pari vuotta sitten. Pocahontaksen kanssa tarinani ei ole päättynyt, näen hänet muutaman viikon päästä ja otan moponi tarakkaan.

    • 28x...

      Matkaileva mies on viisas mies.

      Pocahontas- tarina oli kuin kauniista sadusta jossa valtavien vaikeuksien kautta ruma lohikäärme saatiin eliminoitua ja rakastavaiset saivat siten toisensa.
      Loppukin on liikuttava koska ratsastavat mopollaan kohti auringonlaskua. Siellä on kuten tiedämme kaikkien länkkäreiden onnenmaa, oli ammattina vaikka karjapaimen tai kiinteistönvälittäjä. Onnea rakastavaisille!

      Itseltä vähän samantapainen matkailutarina. Meitä oli 3:n kaveruksen ryhmä Pattiksella. Kaverini olivat vain kuukauden, minulla oli vielä 2 viikkoa jäljellä.
      Lähtöpäivän aamuna pojat tyhjensivät tallelokeroitaan ja minäkin laskin siinä sitten jäljelläolevaa matkakassaani joka oli 17 000 mk. Oli pariksi viikoksi aika mukava summa.

      Porukka johon kuuluivat ystävieni lisäksi heidän vakioppaansa olivat silmät suurina rahamäärästä. Itse olin juurikin sillä hetkellä säälittävä poikamies koska olin juuri joutunut antamaan viehkolle oppaalleni lopputilin. Syynä oli se ettei oppinut seisomaan käsillään vaikka näytin itse mallisuorituksen.

      Olimme siis vilkuttamassa kun poikien taksi lähti kohti Bangkokia. Likoilla oli lumppua ja rättiä ja nallekarhua ja mitä kaikkea sylit täynnä mitä pojat olivat heille ostaneet. Sanoin että käydään heittämässä kamat minun huoneeseeni ja lähdetään etsimään hieman isompaa asumusta nyt kun meitä on kolme.
      Likat olivat aivan uskomattoman hemaisevia pakkauksia eikä ihme kun pojat olivat viikon etsineet ja valikoineet sekä heihin päätyneet.

      Kolmistaan siinä sitten rälläsimme loppubudjettini sileäksi kahdessa viikossa.
      Molemmat heti seisoivat käsilläänkin tuosta vain naps', kas kun olivat nuoria ja piiskamaisen notkeita...

      • amaran

        Olen viettäny paljon aikaa ympäri Thaimaata. Vaikka reissaankin naisystäväni kanssa, olen nähnyt aika paljon kaikenlaista touhua. Mielestäni 28x... jutut ovat elämänmakuista luettavaa ja niistä olisi opittavaa monelle kokeneellekkin matkaajalle. En ymmärrä, miksi niistä pitää vetää golfpallo snorkkeliin.

        Kyllä maailmasta kaikenlaista löytyy, paitsi nuuskimattomia koiran peppuja.

        Anna 28x... palaa, äläkä välitä näistä hämähäkinseitin koristamista immistä...


    • pilkkupaviaani

      Ylläpito hei! Kyllä nyt pitäis, vähän jarruttaa. 28 kertoi että pillut on, ylösalaisin välillä tuolla, hirveällä pattayakamaralla, on se niin, tautisen saastaa,pornoa etten oo kyl, enne, nähny.
      Oon kuulu, et ne oisi poikittain, mutten, koskaan, et ylösalaisin!?

      • TavarantarkastajaAA

        Jotkut tykkää sellaisesta römpsäpiparista. Minä tykkään siisteistä tavaroista. Olen suuresti ihmetellyt satakunta tavaraa Pattayalla tarkastaneena sitä miten ne kakki on olleet niin siistejä. Ei römpsötä eikä tuoksu. Vastaavassa otoksessa suomitavarasta löytyy noin 40 tuoksuvaa tuokkosta ja saman verran sellaisia hieman tai enemmän räjähtäneitä vekottimia.


      • TavarantarkastajaAA
        TavarantarkastajaAA kirjoitti:

        Jotkut tykkää sellaisesta römpsäpiparista. Minä tykkään siisteistä tavaroista. Olen suuresti ihmetellyt satakunta tavaraa Pattayalla tarkastaneena sitä miten ne kakki on olleet niin siistejä. Ei römpsötä eikä tuoksu. Vastaavassa otoksessa suomitavarasta löytyy noin 40 tuoksuvaa tuokkosta ja saman verran sellaisia hieman tai enemmän räjähtäneitä vekottimia.

        ...piti sanomani "kaikki"... "kakkia" en ole tarkastanut. 8)


    • 28x...

      Kiitoksia mielenkiinnosta hyvät herrat. En ole täysin ammattitaitoinen tavarantarkastaja mutta yhden sellaisen olen Pattayalla tavannut. Oli aika velmu tyyppi; heitteli aivan pokkana mitä uskomattomampia juttuja tavaroiden tiimoilta.
      Hauskat olivat tarinat ja teoriat hänellä. Esittelikin itsensä pillutieteen tohtorina.

      Oli kuitenkin erittäin vakuuttava jutuissaan. Aina hänellä oli 2 opasta mukana koska kuulemma toinen voi tulla sokeaksi ja siinä sitten ollaan keskellä rantatietä ja autot hurahtelevat piippaillen ohi eikä tiedä minne askeltaa. Eivät ne mopomiehetkään mitään valkoisen kepin päälle ymmärrä jollei niitä vedä sillä kuonon päälle...

      Niin; häneltä opin tuon oppaan käsillään seisottamisen. Sen harjoittamisen alkaessa pitää heittää nakupelleksi. Osallistujia vähintäinkin itse ja 1-3 opasta- tai harjoittelijaa. Suosittelen omakohtaisten kokemuksieni perusteella harjoittelijoita koska heillä on vielä varsi notkea kuin pajunvarsi.

      Onnistuneen seisokin alkaessa molemmilla onkin oiva ja suora näköyhteys toistensa tavaroihin. Tytön asennon kun siinä saa huojumattomaksi niin voi itse siirtyä lähietäisyydelle tavaraa tarkastelemaan. Se on nykyisin aina Pattayalla täysin hyväksyttävää laatua. Siinä vaiheessa annetaan balleriinallemme hieman suuhunpantavaa sekä sitä opetetaan lausumaan kunnolla mörrikörri ja perk'ele.

      Se onkin likoille oikeinkin totinen näytönpaikka. Tiedän thaityttöjen suomenkielenopettajana sanojen olevan vaikeimpia kaikista.
      Mutta opasharjoittelija joka tästä kisällinäytteestä suoriutuu on varsin varteenotettava hakija vakinaisemman oppaan paikkaa täytettäessä.

    • kuulostaako tutulta

      Tutkimuksen mukaan nettitrollin takaa paljastuu lähes ihmishirviö.

      Trollilla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, joka haluaa ärsyttää ihmisiä ja aiheuttaa ristiriitoja. Trolli siis provosoi. Trollaus on trollien kirjoittamista esimerkiksi erilaisiin uutisryhmiin tai keskustelupalstoille. Trolli kääntää asiat päälaelleen, joskus hauskastikin. Trolli liioittelee, valehteleekin ja saa usein paljon palautetta.

      Kanadalaistutkijat halusivat selvittää, millainen ihminen trollaa.

      Tutkimuksessa oli yhteensä yli 1200 henkilöä. Tutkittavilta kyseltiin kysymyksiä heidän käyttäytymisestään verkkokäyttäjinä.

      Henkilöt, joiden suosikkitoiminto internetissä oli juuri trollaus, osoittautuivat tietyllä tapaa hyvin samankaltaisiksi ja muista selvästi poikkeaviksi.

      Iloa loukkauksista

      Trollaaja siis näyttää todellakin saavan siitä iloa ja nautintoa, että hän saa loukata ja pahoittaa toisen ihmisen mielen. Internet tarjoaa tälle toiminnalle loppumattoman avaran toimintakentän.
      Google-mainokset
      Äkkilähdöt Helsinkiin
      Parhaat lähdöt momondolta. Yli 700n sivuston lennot -Löydä ja varaa!
      www.momondo.fi/ÄkkilähdötHelsinkian
      กำลังหารถมือสอง?
      เรามีรถมือสอง ครบทุกรุ่น ซื้อขายโดยตรง ประหยัดกว่า รวดเร็ว!
      thaicar.com/รถมือสอง

      Asiantuntijoiden mukaan trolleihin törmäävän kannattaa pitää oman mielenterveyden vuoksi mielessään, että trolleihin ei kannata uhrata aikaa. Ne eivät ole sen arvoisia, koska ne haluavat vain kiusata.

      Tutkimusta on kritisoitu siitä, että tutkittavat eivät edustaneet riittävän laajaa osaa väestöstä. On myös kysytty, mielsivätkö kaikki tutkittavat trollauksen sisällön samalla tavalla kuin tutkijat.

      Lähteet: psychcentral.com, theguardian.com, psychologytoday.com
      HELJÄ SALONEN
      [email protected]

    • thaiverssi

      Jokaisella kirjoittajalla lienee syynsä kirjoittelulle kuten matkustelullensakin. Toki joskus ei tiedä itkeäkö vai nauraa, kun esim. thaimaapalstojen kuningatar, kertoo omista kokemuksistaan uudestaan ja uudestaan. Kun vuosien takainen ikävä tapahtuma siirretään toiseen kohteeseen thaimaassa, ja vasta äskettäin tapahtuneeksi. Ehkä se kertoo meille vain siitä että, tuntuu hänestä kuin olisi vasta tapahtunut.

      Jollekkin toiselle näyttää Thaimaa olevan paras mahdollisuuus toteuttaa luonnollisia tarpeitaan. Ei ihme että se saa kaverit kirjoittamaan kuin esipuperteetti-ikäiset, jotka tutustuvat vasta omaan kehoonsa, ja seksuaalisuuteensa.

      Myös thaimaan omakohde näyttää olevan monelle kuin fanittamansa urheiluseura, jota puolustetaan ja kannatetaan, paikallisvastustajaa suorastaan vihaten. Kun omasta mielestä suurivääryys tapahtuu, syytetään tietenkin erotuomaria, ja vaaditaan erotuomaria tuomitsemaan omanmielenmukaisesti.

      Eikö sitten keskustelupalstat ole juuri paikkoja, joissa jokainen voi hehkuttaa omiaan, ja jakaa tunteitaan iloista ja suruista?

      Itse en jaksa provosoitua, enkä pahoittaa mieltäni siksi että, joku toinen on kanssani erimieltä. Myös jokainen itse tietää miten, miksi ja minne haluaa matkustaa. Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa. Se mikä sopii itselle, ei välttämättä sovi jollekulle toiselle.

      Thaimaa tuntuu kuitenkin nostattavan intohimoja monille, niin puolesta kuin vastaan. Ketään se ei jättäne kylmäksi.

    • 28x...

      Olen kyseinen herra 28x... ja kuulun henkilökuntaan. Saan kirjoitella siksi mitä vaan ja minullahan on sellainen henkisen tason ongelma, että pitää saada äänensä kuuluville joka päivä. On minulla hieman sellaisiakin ongelmia, erektio-ongelman lisäksi, että olen hieman yksinäinen reppana ja vähän tyhmäksikin on haukuttu.

      Siksi ylläpito antaa minun kirjoitella, että pystyn jotenkuten päiväni elämään suhtkoht "järkevänä." Se on vähän niinkuin sielullista hoitoa tällaselle melkein kuuskymppiselle statin kundille. Kyllä ma kävelen joka päivä tuon saman korttelin ympäri parikin krt. joskus jopa kolme. Joskus tapaa vanhoja kavereita, jotka suurin osa on vanhoja linnakundeja. Ehän ma patilassakaan käyskentele kuin sitä yhtä raittia ja joka 10 m päässä pysähdyn likkabaareihin jakelemaan valtavaa omaisuuttani, jota olen säästänyt monen vuoden ajan työssäkäymällä suojatyöpajassa.

      Eipä muuta tällä kertaa. Tulipahan nyt avauduttua kunnolla. Pojaat älkää nyt hermostuko, kun ei tullut yhtään alapääjuttua ja viagralla kyllästettyä tarinaa.

    • 28x...

      Oppaan käsilläänseisottaminen on jo kauan kuulunut vakioaamusessioihini. Näytän aina itse ensin mallisuorituksen. Nuorempana kävelin pitkähköjäkin matkoja ja hyppelin jonkun portaan ylöskinpäin.

      Nyt iän hieman karttuessa sekä tasapainon ollessa epävakaampi olen pyrkinyt tietotaitoani näin levittämään nuoremmalle polvelle aivan kansainvälisesti. Hyvinkin innokkaina ovat opasharjoittelijat opetuksensiemeniini tarttuneet. On heille aivankin uutta ja mieluisaa aamujumppaa. Varsinkin varteenotettavana pidän samanaikaista varteenottoa. Se tuo aivan uusia näkemyksiä ja opintotunteja ammattimaisen tavarantarkastajan ammattitutkintoa silmälläpitäen jonka saavuttamista pitäisin suorastaan kunniana. Tai ainakin varteenotettavana tekijänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe