Martinan ulosotot, viimeisin merkintä kesäkuu 2014

Ei opi ikinä!

Tää ämmä se ei vaan koskaan opi, elää yli varojensa, aina vaan ja ikuisesti. Että nämä "nuoruuden hölmöilyt" jatkuvat ja viimeisin uo-merkintä on ihan parin kk takaa! Tsesus mikä idiootti nainen.

seiska

JIM-kanavalla startannutta Martina ja hengenpelastajat -sarjan juontajan Martina Aitolehden viisisivuisesta ulosottorekisteristä selviää, että kohukaunottarella on edelleen rästissä liki 10vuoden takaiset vuokrat Riihimäellä sijaitsevalle kiinteistöyhtiölle sekä puhelinlaskunsa.

Kaikkiaan hänellä on ulosotossa 13 020 euroa. Suurin yksittäinen summa on liki 3 000 euron lakimiespalvelu, jota on karhunnut syksystä 2009 lähtien lakimies Kari Uoti. Lisäksi Martina on velkaa tamperelaiselle tuotantoyhtiölle reilu 2 400 euroa.

Edellinen merkintä on tämän vuoden kesäkuulta, jolloin Martina oli jättänyt maksamatta 767 euron arvolisäveron.

32

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suuri nauraja

      Vi-tun ruma kamala ulosottovelkainen botoxnaamainen kumitissinen saa-tanan mahatatskainen rattijuoppoluuseri!!! :-):-):-)

      • Suuri nauraja

        Vi-tun ruma kamala luuseri i-diootti saa-tanan matkija ja kopioija keksi vit-tu jotain omia juttuja välillä!!!:-):-):-)


    • yllätit!!

      Jätit sitten viimeisen kappaleen kokonaan pois!

      "Martina on kuitenkin selvästi ryhdistäytynyt, sillä vielä vuonna 2011 hänellä oli ulosotossa 23 877 euroa."

      Hyvä Martina! Jatka samaan malliin!

      • Hyvä Martina!

        Joo jatka SAMAAN MALLIIN!!

        Rattijuoppous on hyvä homma - se on parasta osaamistasi.


      • Super namskis!

        Ei se ole mitään maksanut. Osa veloista on vain vanhentunut ja jos Namskis oikein jaksaa sinnitellä, ei tarvitse maksaa mitään!


      • velat vanhenevat

        Miten niin ryhdistäytynyt? Jos on maksamatta vieläkin 10 vuoden takaiset vuokrat, niin en sanoisi Martinaa ryhdistäytyneeksi.

        Kuinka aikuinen ihminen voi sössiä raha-asiansa noin perusteellisesti, en käsitä. On maksamatta vuokrat, puhelinlaskut, asianajajanpalkkiot, arvonlisäverot, laskut tuotantoyhtiölle ja ties mitä muuta.

        Ymmärtäisin ulosottokierteen hometalon ostajan, sairauden tms. kohdalla. Näitä ihmisiä kohtaan tunnen myötätuntoa.

        Seiska kertoo ulosottovelkojen pienentyneen vuodesta 2011, mutta ei ei kerro syytä uo-velkojen pienentymiseen. Onko osa saatavista jo yksinkertaisesti vanhentunut? Jäivätkö velkojat nuolemaan näppejään, kun persaukisella ei ollut mitään mistä ulosmitata?


      • 0,76€ :D
        Super namskis! kirjoitti:

        Ei se ole mitään maksanut. Osa veloista on vain vanhentunut ja jos Namskis oikein jaksaa sinnitellä, ei tarvitse maksaa mitään!

        Väärin! Seiskan sivulla lukee: Ulosottoon menneen 0,76 euron arvoisen arvolisäveron Martina on sen sijaan maksanut.

        BUAAHAHAHAHAA!

        Siis 0,76€!!!! Marahan on suorastaan varoissaan...


    • minutkin yllätit5

      Ja vuodessa Martina on pienentänyt velkojaan n. 10 000 eurolla. Hyvä!

      • köyhä typerys

        mitä merkitystä tolla on, osin tod näköisesti ovat vanhentuneita velkoja joita ei enää näy koska osa veloista valitettavasti vanhenee aina jossain vaiheessa. sen sijaan sama menohan jatkuu, viimeisin merkintä on tämän vuoden kesäkuulta kun akka jätti melkein taas 800 euroa maksamatta.


    • Hyi!!!!!!

      Uskomatonta, eli vielä KESÄKUUSSA tänä vuonna on jättänyt taas laskunsa maksamatta! Sama meno jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.
      Lopeta se toisilta varastaminen, sitä tuo on, maksa laskusi typerys!!!!

      • Hyvä hyvä

        Onpa hyvä että osa näistä vanhoistakin velkojista pistää velkomuksia menemään tasaisin väliajoin eikä anna velan vanheta. Osin valitettavasti velat ovat ehtineet vanhentua kun aina tietyin väliajoin niitä pitää uusia, siis näitä perimisyrityksiä, jotta pysyvät voimassa.


      • Vain maksua vastaan
        Hyvä hyvä kirjoitti:

        Onpa hyvä että osa näistä vanhoistakin velkojista pistää velkomuksia menemään tasaisin väliajoin eikä anna velan vanheta. Osin valitettavasti velat ovat ehtineet vanhentua kun aina tietyin väliajoin niitä pitää uusia, siis näitä perimisyrityksiä, jotta pysyvät voimassa.

        Pitäisi olla yrittäjille jonkinlainen musta lista käytössään, jotta tietäisivät varoa epärehellisiä tyrkkyjulkkuja. Pienyrittäjällä on muutenkin tiukkaa. Nämä tyrkkylusmut jättävät vain kylmästi laskunsa maksamatta tietäen, etteivät yrittäjät näe koskaan rahojaan.

        Jospa yrittäjien keskuudessa alkaisi sana kiertää ja alettaisiin vaatia uo-luusereilta maksu etukäteen.


    • Martinakupla

      Hyvä, että on jotain maksanut, vai onko vaan vanhentunut.
      Mutta miten koskaan luovuttamattomalta hengenpelastajalta jää jatkuvasti uusia rästiin?

    • ratsja

      lehmät lentää sakot ei näy vielä turha luulla että tämä keski-ikäinen luuseri niitä maksaa minä minä minä ja taas minä tätä jatkuu ikuisesti,,

    • Eivät vielä näy

      Niinpä muuten, eikö jossain lukenut tuli ekaksi ylinopeudesta 500 euroa sakkoja ja sitten rattikärystä vielä 1500 euroa sakkoja eli pari tonnia? Summa ei ole suurensuuri mutta eipä olleet Martinan tulotkaan suuret. Ja kun on peeaa niin mistä rahat? Joka päiväistä yli varojen elämistä. Ne eivät näy tuolla vielä, siinä menee muutama kuukausi vielä ne sakot. Mutta jos otetaan ensi vuoden puolella Martinan uo-rekisteri niin sielläpä nämä uudet sakot toki sitten ovat, korkoineen. :D

      • dept

        Eikös ne sakot määräydy tulojen mukaan? Kyllä parin tonnin sakkoihin pitää olla jo ihan kohtalaisen isot tulot.


    • Kierteessä

      Jälkimmäiset ovat tuomioistuimen määräämät, eli menevät muunnettavaksi, jos ei niitä makseta.

      - Olin jo revetä riemuun, että se onkin maksanut lähes puolet, mutta joku tipautti täällä takaisin maan tasalle. Suuri osa on ehkä vain vanhentunut. Pääsee siis taaas kerryttämään uutta. Toisaalta on jatkuva kierrre, kun ei pääse veloista eroon, eikä tulot ole kummoiset, aina tulee uutta ja milläs niitä makselee.

      Mutta ihan ot, sehän mainosti aina asuneensa Helsingissä. Mitäs vuokria sitten Riihimäkeläinen as.osakeyhtiö karhuaa?

      • :DDDD

        On asunu joskus Riksussa. Muutti jonkun äijän perässsä, joka kuitenkin lemppas sen. Vai että sieltäKIN vuokrat rästissä... Eihän toi akka saa mistään kämppää!


      • :DDDD
        :DDDD kirjoitti:

        On asunu joskus Riksussa. Muutti jonkun äijän perässsä, joka kuitenkin lemppas sen. Vai että sieltäKIN vuokrat rästissä... Eihän toi akka saa mistään kämppää!

        Niin, ja on asunut Lahdessakin. Se nyt on noita maran ainaisia valheita, että ois muka aina asunu Stadissa...


      • jopas paljastuu,,
        :DDDD kirjoitti:

        Niin, ja on asunut Lahdessakin. Se nyt on noita maran ainaisia valheita, että ois muka aina asunu Stadissa...

        Vai on vielä maallakin asunut,, Kokoajan tulee lisää luurankoja kaapista,,


    • rattijuoppo uo-pelle

      Osa veloista on voinut palata perintätoimistoille perintään, eli eivät näy ulosotossa.Velan vanheneminen kestää 15-20 vuotta.Tuskinpa on maksanut mitään, ja velkaa tulee koko ajan lisää.Näin itseään yrittäjäksi ja kansainväliseksi brändiksi kutsuva nainen hoitaa raha-asiansa.

    • .......

      Äitiinsä tullut.

    • Santa2

      Hei! Jimin palkkioilla ulosotot maksetaan ja 100 tonnia jää käteenkin. Sehän on 50 senttiä pre katsoja. Heipä hei ja hyvin menee. Kohta poliisi antaa ajokortin takaisin ja liisinki bemari seisoo Kasarmikadun varressa, jos Santanderkin on kiva.

      • koditon rattijuoppo

        Mitä se bemari Kasarmikadulla tekisi???


    • ....................

      http://www.youtube.com/watch?v=zcM-OhpKWL4


      hyvin se pelaa

      • Heh...

        Tosi "hyvin" joo... :)


    • Marttiina, kv-brändy

      Itseään määrätietoisesti tyrkkyjulkisuuden, mauttomuuden ja salasanojen saroilla tyrkyttäytynyt uo-luuseri on onnistunut luomaan uniikin tuotteen, Marttiinan, joka konseptina on kasvanut jo kansainvälisen tason brändyksi.
      Kaikki velkojat tuntevat Marttiinan.
      Kaikki velkojat haluavat Marttiinan.

      P*llukuvat, ulosotot, rattijuoppous ja teho treeni ovat Marttiinan elämäntavan kantavat pilarit, joiden kautta hän ilmaisee itseään ja paljastaa jalkojen välistä niitä asioita, joita moni toimittaja on jo kauan yrittänyt urkkia – tosin huonolla menestyksellä, sillä toimittajat tuntevat pelin säännöt usein Marttiinaa paremmin.

      Haluan blogissani kertoa minulle tärkeistä asioista kuten teho treeni, perheen jättäminen toisarvoiseksi, rattijuopumus, mauttomuus, yli varojen eläminen ja muut tyrkkyjulkisuuden ilmiöt ja näkemään ne minun perspektiivistä.
      Pyrin nauttimaan elämästä muista piittaamatta joka päivä ja elää elämäni kaikkien muiden laskuun. Useimmiten se on erittäin vaivatonta narsistin ja julkkistyrkyn luonteella, en päästä velkojiani helpolla. Toisten siivellä tässä maailmassa olen päässyt tekemättä itse yhtään mitään.

      " onni on olla kaikkien halveksima julkkistyrkky"

      • Panojen

        Ei salaSanojen vaan salaPanojen.

        Himskatin ennakoiva tekstinsyöttö...


    • Love#my#job#WHATJOB?

      Ei tulis kyllä ensimmäisenä mieleen varata Ibizan matkaa, jos postiluukusta tipahtelee ulosoton kirjeitä ja kämppä on menossa alta.

      • 3 keikkaa kesässä

        Eikö se mennyt niin, että Martina-parka oli niin kovasti rasittunut kiireisestä keikkakesästä ja teho treenistä, että tarvitsisi lomaa.

        Kahden lapsen äiti ja kiireinen yrittäjä kaipasi omien sanojensa mukaan vain pientä irtiottoa "kovan urheilun ja yrittäjyyden" takia.

        Luulen, että pikemminkin Esko olisi ollut irtioton tarpeessa, onhan hän yksinhuoltajuuden lisäksi huolehtinut myös petoksen hedelmästä. Martina kun on tunnetusti niin kiireinen urheilija ja yrittäjä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe