Naisten salatut himot

saa raiskata!

Naisilla villejä seksifantasioita

Naisseksologeille naisten fantasiat tuottivat hiukan ongelmia. Naiset unelmoivat nimittäin aika rajusta seksistä määräilevien ja voimakkaiden urosten kanssa. Muistaakseni 1970-luvun kohutuimman seksikirjan kirjoittanut Erica Jong puhui napittomasta panosta eli kiihkeästä aktista, johon ryhdyttiin niin että napit lentelivät vaatteista.

Ongelmalliset raiskausfantasiat

Bergnerin ja tutkijoiden haastattelemat naiset menivät vielä pidemmälle fantasioissaan. Niissä naiset kuvittelivat joutuvansa suoranaisten raiskausten tai jopa ryhmäraiskausten kohteeksi. Lisäksi monet tutkittavat kiihottuivat raiskauksen aikana. Sitä oli vaikea tutkijoiden selittää.

7

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ATMaisteri

      Eräs tunnettu fantasia on se kun vahva mies ottaa väkisin takaapäin jossain yleisellä paikalla.

      Teoria on että naiset pitävät fantasioista jotka poistavat syyllisyyden...kun mies ottaa heidät väkisin, he eivät ole lutkia jotka haluavat random panon jyystäroikarjun kanssa, se vain tapahtuu koska mies ei voikaan pidätellä itseään. Naiset eivät siis oikeasti halua raiskatuksi, mutta tunne vahvan alfan vietävänä olemisesta sytyttää.

      Samasta itsepetoksesta on kyse baareissa kun naiset harrastavat pikasuhteita pelimiesten kanssa. He menevät muka vain tanssimaan ja bailaamaan, pukeutuneina minihameisiin vain itseään varten. Mutta sitten mies "vain ilmestyy jostain", "vain sytyttää" ja kaikki "vain tapahtuu".

      • Sexual Jihad

        Naisen seksuaaliset halut ovat arvaamattoman rajut.


      • ht ...

        Joo-o. Eihän naiset varmasti oikeasti halua tulla raiskatuksi, mutta osa naisista kyllä saa kicksit siitä että mies on itsevarma ja dominoi. Olkoon syy mikä ikinä onkaan. Kai se tulee sieltä jostain kaukaisilta ihmisen eläimellisiltä ajoilta, jolloin sen alfauroksen ominaisuuksiin kuului selvästi se dominoivuus.

        Tunnen ainakin yhden naisen, jolla on tuollainen taipumus ja se näkyy todella selvästi kaikissa naisen miesvalinnoissa. Nainen itsekin myöntää asian. Nainen oli joskus innoissaan siitä että ärsyynnyin sille kerran sen verran että korotin ääntäni ja sanoin suuttuneena mielipiteeni. Sitten nainen kiehnäsikin minussa kiinni kuin kissa kermakupilla sen jälkeen. Valitettavasti vaan normaali luonteeni on kyllä kaikkea muuta kuin dominoiva, joten enpä yleensä vetoa tämäntyyppisiin itsevarmaa ja dominoivaa miestä etsiviin naisiin.

        Tunnen myös erään toisen naisen jonka kaikki miesvalinnat ovat heijastelleet todella vahvasti tietynlaista alfaurosmaisuutta. Joskus teiniaikoina kiinnostuksen kohteena oleva poika on ollut se koulun isokokoinen öykkäri. Myöhemmin sitten todella isokokoinen mies, jonka asenne naista kohtaan oli paikoitellen aika alentava. Eräässä vaiheessa oli sairaalloisen mustasukkainen nyrkkisankari, joka halusi vetää kaikkia muita naisen kanssa keskustelevia miehiä turpaan. Nykyään sentään ihan normaalin miehen kanssa naimisissa, vaikka mies onkin selvästi sieltä tummasta ja tulisemmasta, ja helposti ääntään korottavasta päästä. Naisen kaikki miehet ovat todellakin olleet keskivertomiestä jollain tavalla selvästi hieman isompia tai dominoivia.

        Osa naisista siis ihan selvästi syttyy siitä että mies osoittaa jotain dominoivuutta. Ja nuo nyt olivat jokseenkin ääritapauksia. Luulen että sama pätee useimpiin ihan "normaaleihin" naisiinkin, mutta se on vain hillitympää.

        Tämä on siis se naisten aina peräänkuuluttama miehinen "itsevarmuus".


    • ujo atm40

      Grace Jonesilla oli/on fantasia päästä kahden miehen raiskaamaksi.

    • jldlkfjh

      Mitäs ihmeellistä tuossa on. Kyllä minäkin unelmoin raiskaavani jonkun saatanan suomalaishuoran. Vaikka fantasioitahan ne vain ovat.

    • ätmi

      Naiset tykkää siitä, kun paskalta haiseva puliukko raiskaa ne jollain syrjäisellä kadulla.

    • yyyttttgghvvgrrffghj

      Fantasiat ja todellisuus ovat eri asioita. Itsekin katson joskus ns. raiskauspornoa, alistamista yms. mutta oikeasti olen sitä mieltä että raiskaajat ja hyväksikäyttäjät pitäisi viedä saunan taakse.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe