SexRikollisen tuomion julkaisusta TUOMIO!

Kärsimyskorvauksia

AL: Tuomio julkisen tiedon julkaisemisesta internetissä!

Mies sai tuomion siitä, että hän kertoi internetissä julkisia tietoja rikostuomiosta.

Käräjäoikeus katsoi, että tuomiosta kertonut mies syyllistyi yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen!

Syytetty ei edes maininnut X:n nimeä, mutta kuvasta pystyi tunnistamaan hänet.

Oikeuden mukaan teko oli omiaan aiheuttamaan vahinkoa ja kärsimystä Xälle sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

Syytetty tuomittiin sakkorangaistukseen ja maksamaan kärsimyskorvauksia uhrille.

Rikoslain mukaan yksityiselämää loukkaava tiedon välittäminen on sitä, että "joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa".

Tuomio voi siis tulla, vaikka kaikki tiedot olisivat totta eikä julkaisussa olisi mitään solvaavaa!

Internetissä toimiva yhdistys on jo pitkään liikkunut lain rajamailla julkaisemalla tuomittujen seksuaalirikollisten nimiä. Huomio julkisuudessa on kuitenkin kiinnittynyt yleensä lakipykälään kunnianloukkauksesta.

Yleensä kunniaa voi loukata vain esittämällä valheellisen tiedon toisesta. Lain mukaan kunniaa voi kuitenkin loukata myös totta olevalla tiedolla, jos se halventaa toista!

Jotta kyseessä olisi ollut yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, se olisi pitänyt tehdä esimerkiksi tiedotusvälineessä, internetin keskustelupalstalla tai vaikkapa Facebook-ryhmässä.

Tiedon huutaminen kovalla äänellä ihmisjoukon kuullen saattaisi myös täyttää tunnusmerkistön.

On siis mahdollista, että internetissä seksuaalirikoksista tuomittujen nimiä julkaisevan yhdistyksen vastuuhenkilöt syyllistyvät rikokseen.

Selitykseksi EI siis riitä se että väittää vaan tiedottavansa rikollisista, jos tieto on "omiaan aiheuttamaan vahinkoa", mitä tietysti pedofiiliksi väittäminen on.

Yksittäiselle kansalaiselle selitykseksi julkaisuun voi riittää esimerkiksi kosto.

Tilannetta pahentaa rikostuomioita internetissä julkaiseva yhdistys, jonka toiminnasta yhteiskunnallinen merkittävyys puuttuu tyystin.

Pahimmillaan tällainen vastuuton "tiedottaminen" voi kääntyä avoimuutta vastaan.
Lainsäätäjä alkaa nähdä tarvetta salata sellaisia tietoja, jotka tällä hetkellä ovat julkisia.

Voivoi.. toivottavasti oli sen arvoista?

Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen rikoksesta tuomittavat kärsimyskorvaukset henkisistä ja taloudellisista kärsimyksistä ovat usein samaa luokkaa kun kunnianloukkauksissakin eli pahimmillaan kymmeniä tuhansia.

29

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä jaettiin netiss

      Mistähän jutusta tässä mahtaa olla kyse? Kaikki kerrottu täsmää ainakin yhteen juttuun, jolla ei ole mitään tekemistä seksin kanssa.

      Otsikko alkaa raflaavasti sanalla "SexRikollisen" mutta onko juttu todella ollut sellainen vai onko tässä joku hakemassa ansiotonta arvonnousua omalle agendallensa?

    • Tuomio tulee!

      Suomen laki kohtelee kaikkia (tai ainakin sen pitäisi kohdella) tasavertaisesti.

      Eli jos joku saa tuomion jostain teosta, niin myös toiset saavat tuomion samanlaisesta vastaavasta teosta.

      Ei Suomen laissa voi erotella, että "joo seksuaalirikoksesta tuomittujen tietoja ja tuomioita saa vapaasti levitellä, mutta muiden ei".

      Itseasiassa kyseisen tuomion sai paljon pienemmästä ja huomattavasti vähemmän törkeästä teosta, kuin mihin perohuntterit syyllistyvät. Siinä ei edes kerrottu tuomitun nimeä, kuten mm. pedohuntterit tekevät.

      "Syytetty ei edes maininnut X:n nimeä, mutta kuvasta pystyi tunnistamaan hänet."

      Riittää että jutusta pystyy riittävällä varmuudella tunnistamaan kenestä on kyse.

      Tottakai tuomio tulee myös jos ja kun julkaisee tuomittujen nimet, osoiteet, sotut ym. kuvien kera.

    • Henkilörek.RIKOS?!

      Sitäpaitsi, tuo ei ole ainoa rikos mihin tietojen julkaisijat saattavat syyllistyä.

      Kun tuomittujen tiedoista muodostuu laiton henkilörekisteri, niin myös siitä saattaa saada tuomion:

      "Mies on kerännyt, tallentanut ja ryhmittänyt tietokoneelleen lukuisten henkilöiden valokuvia ja henkilötietoja siten, että teko täyttää henkilörekisteririkoksen tunnusmerkistön."

      "Mies on kerännyt, tallentanut ja ryhmittänyt tietokoneelleen mm. lukuisten henkilöiden valokuvia."

      Mikäli henkilö tahallaan käsittelee henkilötietoja arkaluonteisia tietoja (mm. tietoa sukupuolisesta suuntautuneisuudesta) tai henkilötunnuksia, kuvia, henkilötietoja (eli nimiä, osotteita, sotuja) jne. katsotaan hänen syyllistyvän henkilörekisteririkokseen.

      1) Henkilörekisteriä pitävän tulee suunnitella etukäteen, mihin tietoja tullaan käyttämään ja käsittelemään.

      Riittäväksi syyksi tuskin riittää se että tietoja kerätään ja levitetään siksi että joku pahoinpitelisi tai jopa tappaisi pedoksi väitetyn?

      2) Pääperiaate henkilötietojen rekisteröinnissä on, että toimintaan vaaditaan rekisteröitävän suostumus!

      3) Arkaluonteisia henkilötietoja ei saa käsitellä!

      Nuo ns. pedot eivät varmaankaan ole antaneet lupaa peodhunttereiden kerätä heistä kyseisiä arkaluonteisia tietoja?

      4) Rekisteröidyllä on myös tarkastusoikeus omiin tietoihinsa.

      Rangaistavuuden edellytyksenä on että tekijä teollaan loukkaa rekisteröidyn yksityisyyden suojaa tai aiheuttaa hänelle muuta vahinkoa tai olennaista haittaa.

      No tuo vaatimus kyllä varmasti täyttyy. Tuollaisen ns. PEDOrekisterin kerääminen 100% varmuudella luokkaa yksityisyyden suojaa JA aiheuttaa vahinkoa sekä olennaista haittaa, mm. työpaikan haussa, yms.

    • 4+14

      Luulevat nämä "pedohuntterit" ja muut olevansa ilmeisesti lain yläpuolella oman agendansa kanssa. Facebookissa keräävät vielä rahaakin oman toimintansa hyväksi ilman asianmukaisia lupia. Tuollainen toiminta rikkoo kyllä jo aika montaa rikoslain kohtaa. Ihme ettei poliisi ole vielä puuttunut toimintaan.

    • voiluojatätsuomee

      Voi vittu. Mun mielest se ei oo kunnianloukkaus jos se suojelee monia ihmisiä siltä pahantekijältä! Vittu mitä paskaa taas, ihan oikeesti.

      • Pesäpallomaija

        Tiedätkö kuinka monesta syyttömästä on levitetty perättömiä pedoväitteitä. Elämän koulu..ja perse.


    • Rikos kerätä luvatta

      > Facebookissa keräävät vielä rahaakin oman toimintansa hyväksi ilman asianmukaisia lupia.<

      Poliisi: Laittomasta rahankeräyksestä pitää ilmoittaa hätänumeroon!

      Poliisi kehottaa ilmoittamaan aina yleiseen hätänumeroon, jos epäilee rahankerääjän olevan liikkeellä vilpillisin aikein.

      – Kun nopeasti ilmoitetaan poliisille ja partio pääsee paikalle, niin aika hyvällä prosentilla henkiöitä on saatu kiinni, Laaksonen kertoo.

      Laittomin aikein liikkeellä olevat kerääjät pyrkivät hankkimaan rahaa käyttämällä hyväkseen ihmisten auttamishalua ja herkkäuskoisuutta.

      Koko maassa laittomista rahankeräyksistä rikosilmoituksia on tehty vain 50.

      Rikosilmoitusten määrä on vain jäävuoren huippu, sillä niitä ei ole tehty läheskään kaikista poliisin tietoon tulleista tapauksista.

    • makeja

      me. olemme. suamen intelli gentsia. petohunt terit. tarvitaa rahaa kaliaa ja pesis mailoihi,..

      • Lodiszeus Worszcshmack

        Kyä näin o. Jokaisen homo kikuli vaan saunan taakse. Ja kakki ulkomalaaiset raiskaripediatrit samaten paitti me ite. Tappaminen atommikalun nuremo uuno.


    • Kaikki PEDOjako?

      Pahinta on että listalle voi joutua mistä tahansa teosta!

      Selvennän asiaa esimerkein.

      1) Oletko koskaan rakastellut puolisosi kanssa, niin että lapsenne ovat kotona?
      Tällöin lapsene ovat voineet kuulla tai nähdä jotain rakastelustanne, jos ovat heränneet keskellä yötä. Siinä tapauksessa sinä ja puolisosi tulisitte saamaan tuomion oman lapsenne TÖRKEÄSTÄ seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mikäli asiaa tutkittaisiin lapsenne mainittua siitä jotain päiväkodissa, neuvolassa, koulussa, kavereiden vanhempien kuullen ym.

      2) Oletko koskaan ottanut lapsesi tai lapsenlapsesi syliin saunassa, tämän valitettua että kuumat lauteet polttavat peppua? Tällöinkin olet syyllistynyt ns. PEDOseksirikokseen ja tulisit saamaan tuomion lapsen TÖRKEÄSTÄ seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vaikka muut saunassa olleet todistaisivat ettei mitään seksuaalista ole tapahtunut.

      3) Oletko koskaan suihkuttanut lastasi kun tämä pesee itseään kylvyssä/suihkussa? Myös siinä tapauksessa olet syyllistynyt ns. PEDOseksirikokseen ja tulisit saamaan tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Eli silloin sinäkin olisit vapaata riistaa pedohunttereille, koska olethan syyllistynyt hirvittävänkammottavankamalaan PEDOseksirikokseen lasta kohtaan.

      Koittakaa nyt ymmärtää että tuomion TÖRKEÄSTÄ lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä saattaa saada ihan mitättömistäkin jutuista. Esim. alasti kotona kulkeminenkin on tuomittu lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

      Tuomio tulee AINA törkeänä kun kyseessä on oma lapsi, vaikkei teko olisikaan mitenkään törkeä!

      Auerin tuomioon siis riittää että se on rakastellut Kukan kanssa ja poika väittää kuulleensa jotain rakastelun ääniä.

      Eräät toiset vanhemmat tuomittiin ehdottomaan vankeuteen ja maksamaan 40.000 kärsimyskorvaukset lapsilleen, vain siksi että olivat KESKENÄÄN rakastelleet niinkuin useimmat muutkin normaali vanhemmat. Mutta koska perhe oli köyhä eikä niillä ollut varaa isoon kartanoon, jossa olisi ollut tilaa rakastella toisessa päässä taloa, vaan pienessä vanhassa vuokrakämpässä rakastelun ääniä kuului lasten huoneeseen, niin lapset otettiin huostaan ja vanhemmat heitettiin vankilaan.

      Eli te voitte itse olla seuraavia listalla, pedohunttereiden jahtaamana?

      • Huh huh

        Jopas on vitsi tää juttu. Kaikkee paskoo ihmiset viitsii suustansa päästää omaksi puolustuksekseen ja aivopesun merkeissä.


    • onko kaikki hyvin???

      Siis mikä sun pointti on? Sotkea hyväkskäytöt ja lasten pesemiset keskenään, koska.........? Jottei oikea seksuaalinen hyväkskäyttö vaikuttais niin pahalta??? Eli siis haluatko puolustaa pedofiileja vai mitä oikein haluat sanoa? Ja annelia ja jukka aueria haluat puolustaa?? Murhaajaa!? Kaikki kunnossa sulla ?

    • 2000-luv PedoVAINOT

      Pointtini on että ette voi TIETÄÄ mistä tuomio on tullut!

      Silti jahtaatte kaikkia tuomion saaneita kuin ne olisivat Jammusetiä jotka kidnappaavat lapsia ja polttavat niiden ruumiit.

      Tuo olisi sama kuin että usuttaisitte kansaa soihtujen ja talikoiden kanssa tappamaan kaikki VÄKIVALLAN tekijät eli myös ne vanhemmat jotka ovat antaneet luunapin tai tukkapöllyä lapselleen kasvatustarkoituksessa jotteivät nämä juokse auton alle ja kuole.

      Ovatko muka kaikki väkivaltarikokset täsmälleen yhtä tuomittavia? Pitäisikö tukkapöllyn antaja vanhempia kohdella samoin kuin sarjamurhaajia?

      Haluan lisätä tietämättömän pedovainooja kansan tietoisuutta siitä että lapsen seksuaalisen hyväksikäyttö tuomion takana saattaa olla ihan mitättömiäkin tekoja tai jopa täysin perättömillä väitteillä tuomittuja syyttömiä, koska yleensä mitään todellista näyttöä siitä että ylipäätään mitään rikosta on edes tapahtunut, EI ole!

      "Kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo Itä-Suomen syyttäjänvirastosta sanookin että Seksuaalirikossyytöksissä jo noitavainon piirteitä.

      Syyttäjät ja poliisi ovat panneet merkille, että viime aikoina lisääntyneissä rikosilmoituksissa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on usein täysin perättömiä ilmoituksia!!!!

      Olen verrannut nykytilannetta historiasta tunnettuihin noitavainoihin.

      Niissäkinhän oli usein kyse siitä, että lasten tai kylänmuijien pahojen ja ymmärtämättömien puheiden perusteella poltettiin tuhansia syyttömiä ihmisiä roviolla.

      Näyttö näissä jutuissa kun on monta kertaa aivan samalla tasolla, arvostelee kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo."

    • PEDOvainot roihuaa

      Kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo Itä-Suomen syyttäjänvirastosta sanookin että "Seksuaalirikossyytöksissä jo noitavainon piirteitä."

      Syyttäjät ja poliisi ovat panneet merkille, että viime aikoina lisääntyneissä rikosilmoituksissa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on usein täysin perättömiä ilmoituksia.

      "Olen verrannut nykytilannetta historiasta tunnettuihin noitavainoihin.

      Niissäkinhän oli usein kyse siitä, että lasten tai kylänmuijien pahojen ja ymmärtämättömien puheiden perusteella poltettiin tuhansia syyttömiä ihmisiä roviolla!!!

      Näyttö näissä jutuissa kun on monta kertaa aivan samalla tasolla, arvostelee kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo."

      Pedovainot ovat nykyajan noitavainot. Tuomioihin EI tarvita yhtään mitään todellista näyttöä, PELKKÄ VÄITE tapahtumista riittää!!!

      Tässä eräs hyvä esimerkki miten voisi käydä kun joku haluaa sinut tuomiolle seksirikoksesta:

      Käräjäoikeus antoi hiljattain tuomion sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta miehelle, joka oli kävellyt kotonaan alasti.

      Koti ja kotipiha ovat vahvasti perusoikeuksiin kuuluvia yksityisiä alueita, joiden tarkkailu voi olla rangaistavaa (tirkistely), etenkin jos käyttää apuvälineitä.

      Käräjäoikeuden tuomio perustuu yhden naapurissa asuvan perheenäidin todistukseen!

      Noitavainojen aikaan tuomioon tarvitiin sentään KAHDEN esteettömän todistajan väitteet, nykyään riittää YHDEN naapurin, työkaverin, katkeran exän tai muun vihamiehen väitteet.

    • ootko psykoosissa

      Miksi puolustelet seksuaalirikollisia valheellisin perustein? Toimitko itse niin, että sua voitaisiin syyttää jostain sellaisesta? Ei normaalia ihmistä syytetä seksuaalirikoksista. Eikä ihminen, jolla ole semmoisia taipumuksia, myöskään puolusta seksuaalirikoksia.

      Kaikenlisäksi, tuo mies josta puhut, oli ollut aikasemminkin tekemisissä poliisien kanssa, koska oli itsensäpaljastelija.

      Pitäsköhän sun mennä käymään päivystyksessä ja kertoa sun ajatuksia? Et vaikuta olevan ihan kiinni todellisuudessa.

      • Valista pedofobeja!

        >Eikä ihminen, jolla ole semmoisia taipumuksia, myöskään puolusta seksuaalirikoksia<

        Jokainen normaalijärjellä varustettu puolustaa syyttömiä, joita on väärin perustein syytetty tai jopa valheellisin perustein tuomittu.

        Vain harhaiset pedofobit kuvittelevat fantasioissaan että kaikkien muiden olevan pedoja.

        Homo- ja pedofobia tarkoittavat tosiasioihin perustumatonta vihaa, pelkoa, inhoa, vastenmielisyyttä tai syrjintää seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä tai kyseisiä ilmiöitä kohtaan.

        Kyseessä ei ole lääketieteellisesti ajateltuna varsinainen "fobia", vaan paremminkin rasismiin tai seksismiin verrattava ilmiö - kyse on lähinnä ennakkoasenteisiin liittyvästä inhosta, vihasta tai pelosta.

        Pedofobia ihmenee usein pedofiileiksi kuviteltujen ihmisten kartteluna, syrjintänä, syyttelynä ja pahimmillaan väkivaltana heitä kohtaan.

        Pedofobisen ihmisen asenteet ovat usein peräisin niistä yhteisöistä joiden kanssa pedofobisesti käyttäytyvä henkilö on tekemisissä, kuten pedohunters piireistä.

        Pedofobisten asenteiden syntyyn vaikuttaa mm. tietämättömyys, jonka vuoksi pedofobiaan liittyy kielteisiä yleistyksiä ja ennakkoasenteita.

        Siksi on tärkeää valistaa ihmisiä ja antaa oikeaa tietoa annetuista tuomioista.


    • Ihan normaaleja ovat

      > Ei normaalia ihmistä syytetä seksuaalirikoksista. <

      Eikö vaari joka ottaa lapsenlapsensa saunassa hetkeksi syliin, tulikuumien lauteiden polttaessa lapsen peppua, ole normaali ihminen?!!

      Eikö isä joka suihkuttaa lastaan kylvyssä tämän pestessä itseään, ole normaali ihminen?

      Eivätkö vanhemmat jotka rakastelevat keskenään, ole normaaleja ihmisiä?

      Jos sinun mielestäsi eivät ole, niin sinulla on todella ahdasmielinen käsitys millaisia normaalit ihmiset ovat.

      Suurin osa vanhemmista rakastelevat keskenään, vaikka lapset ovat kotona ja ottavat riskin että lapsi herää keskellä yötä ja kuulee jotain rakastelun ääniä.

      Väittäisin että vähemmistössä on ne vanhemmat jotka joka kerta kun rakastelevat, joko hommaavat lasten hoitajan ja lähtevät rakastelemaan hotelliin tai vievät lapset hoitoon jonnekin muualle, jotta saavat rauhassa rakastella kotonaan, pelkäämättä joutuvansa vankilaan omien lastensa törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä?

      • Syntyvyys laskussa

        Jos viranomaiset olettavat että vanhempien pitää todellakin hommata lapsilleen lapsenhoitaja ja maksaa lisäksi hotellista, saadakseen laillisesti rakastella keskenään, niin ei ole mikään ihme että Suomessa on niin paljon yh-äippiä?

        Harvalla on varaa kovin usein hotellihuoneeseen lastenhoitajan palveluihin?

        Köyhät joutuvat eroamaan koskeivät virallisesti saa rakastella puolisonsa kanssa, mikä on alunperin ollut syy mennä naimisiin.

        Ei mikään ihme että Suomessa syntyvyys laskee?

        Koska jos nuoripari ei saa enää ensimmäisen lapsensa tehtyä, rakastella keskenään, ei niitä muita lapsia enää voi tulla.


    • Iaia

      Olen jo tehnyt yhden rikosilmoituksen noista pedonimittelyistä. Pakkohoitoon tulisi saada niiden levittäjä

    • niinkö?

      No parempi vaan käyttää omankäden oikeutta jokaiseen epäiltyyn sitten jos suomen oikeuslaitos ei tuomitse edes syyllisiä vaan syyttömiä :(

    • PedoLista LAITON

      Turun yliopiston rikosoikeuden professorin Jussi Tapanin mielestä pedolistauksen laatimisella saatetaan syyllistyä esimerkiksi henkilörekisteririkokseen.

      Rangaistavuus edellyttää että listalla loukataan henkilön yksityisyydensuojaa tai se voi aiheuttaa mahdollista muuta haittaa.

      Henkilötietolaki lähtee siitä että rikokseen syyllistyminen on arkaluontoinen tieto!

      Nämä kriteerit pedolistauksessa täyttyvät.

      Henkilörekisteririkoksessa lähdetään siitä että muodostetaan tahallaan rekisteri, jossa käsitellään arkaluontoisia tietoja.

      Jokaisen listalla olijan kannattaakin siis tehdä rikosilmoitus pedohuntereiden listasta.

      • TuomioTulee

        Eräs julkisuudesta tuttu pedohuntteri on epäiltynä kyseisestä rikoksesta, sekä yksityiselämää loukkaava tiedon levittämisestä (KäO 25.3.).

        Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaksi säädetty teko, josta voi seurata sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen syyllistyy levittämällä sellaisia toisen yksityiselämään kuuluvia tietoja, joiden leviäminen voi aiheuttaa kärsimystä sille, jota tieto koskee. Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on sisältörikos, jossa rikos tehdään saattamalla tietoa julkisuuteen. Tällaisten tekojen säätämisellä rangaistavaksi halutaan suojella yksityiselämän suojaa, joka on turvattu perustuslain 10 §:ssä. Rikos eroaa kunnianloukkauksesta siten, että siinä on kysymys oikeellisen tiedon levittämisestä, kun taas kunnianloukkauksessa on ensisijaisesti kyse valheellisen tiedon levittämisestä.

        Seurataan miten siinä käy.

        http://aksa.fi/pedofiilin-metsastaja-odottelee-karajia-huvittuneena/


      • lakimies234234

        > Jokaisen listalla olijan kannattaakin siis tehdä rikosilmoitus pedohuntereiden listasta.

        Näin on.


      • Kärsimyskorvaukset
        lakimies234234 kirjoitti:

        > Jokaisen listalla olijan kannattaakin siis tehdä rikosilmoitus pedohuntereiden listasta.

        Näin on.

        Typerää on että jokainen joutuu erikseen tekemään rikosilmoituksen koska Suomessa ei ajeta joukkokanteita.

        Kyseessä on asianomistajarikos, eli jollei listalla olija itse oikeutta vaadi, sitä ei saa, eikä myöskään mahdollisesti tuhansien jopa kymmenien tuhansien korvauksia.

        Tottakai se että ennakkotapauksena muut ovat jo saaneet korvauksia ja syyttetty on tuomittu, helpottaa oman keissin ajamista.

        Huomennahan se selviää miten KäOssä sille käy.


    • lostsoul89

      Mitä mieltä olette Pirkanmaa jutusta? Musta syytökset on sairaita ja lapset on manipuloitu ja niillä on paljon mielikuvitusta siis seksuaalirikos 2-5v lapset ja kolme miestä ja seksuaalirikosta ja väkivaltaa? Syytökset perustuu sanoihin ja haastatteluihin. Mun seurustelusuhde istuu vankilassa nyt ja vakuuttaa olevansa syytön. Hänellä on omakin lapsi ja en ikinä uskoisi, että hän on tehnyt lapsille jotain. :(

    • TuomioTulee

      Pedofiilisivun pitäjälle syyte loukkaavan tiedon levittämisestä

      Pedofiilien metsästäjänä tunnettu äänekoskelainen Mikko Parantainen sai keskiviikkona syytteen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

      Parantainen ylläpiti Ei hyssyttelyä pedofiileille -nimistä ryhmää Facebookissa. Ryhmä julkaisi lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittujen nimiä ja kuvia, kunnes Facebook sulki ja poisti ryhmän kesäkuussa 2013. Poliisi alkoi tutkia ryhmän toimintaa viime syksynä.

      Seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu vaatii Parantaiselta korvauksia yli 8 000 euroa. Syyttäjä vaatii Parantaiselle sakkorangaistusta.

      Tuomio asiassa annetaan 9. huhtikuuta.

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/750732/Pedofiilisivun pitajalle syyte loukkaavan tiedon levittamisesta

    • PakkoTyöLaitonta

      Tälläiset pedohuntterit ja ylihyysärit ovat aiheuttaneet ettei kukaan järkevä uskalla auttaa lasta.

      "En auta maassa makaavaa, leimautuminen pedofiiliksi on äärimmäisen helppoa"

      Kysyimme Ylen lukijoilta, miten nämä toimivat, jos näkevät maassa makaavan ihmisen, jolla ei ehkä ole kaikki kunnossa. Kysymys poiki satoja vastauksia ja kiivaan keskustelun.

      Moni lukijoista kertoo, että pelko pulaan joutumisesta on niin suuri, että he jättävät avuntarvitsijan mieluummin oman onnensa nojaan, Yle kertoo

      Etenkin aikuiset miehet kokevat auttamisen vaikeaksi.

      – Oletetaan, että olet 30–40-vuotias mies ja ehkä olet nauttinut juuri ravintolassa ruuan päälle oluen tai kaksi. Sitten menet auttamaan maassa makaavaa teinityttöä. Lopputulos on, että sinä istut putkassa seuraavan yön, Future Matters -nimimerkki kirjoittaa.

      Myös nimimerkki Aikuinen mies pohtii rikolliseksi leimautumisen riskin olevan suuri. Hän ei uskaltaisi auttaa kadulla harhailevaa eksyneen näköistä lasta tai kääntää tajutonta teinityttöä kyljelleen.

      – Nykyaikana leimautuminen pedofiiliksi on äärimmäisen helppoa. Tajuton tyttö kadulla on ok, mutta jos tajuttoman tytön vierellä on mies, niin kännykkäkamerat räpsyvät ja Facebookin pedofilin paljastajat -ryhmissä on kohta nimet, osoitteet ja työpaikat selvillä, ja elämästä tulee helvettiä.

      - Samasta syystä minäkään en uskaltaisi lasta auttaa. Vainoharhaa ehkä, mutta niin se nyt vain on, nimimerkki Ruma mies sanoo.

      Niin ikään 50-vuotias mies kertoo kävelevänsä ohi, jos apua tarvitseva on lapsi.

      - Kerran auttanut ja saanut "kukkahattutädeiltä" välittömästi rikollisen maineen. Soittaa voin hätänumeroon, mutta pysähdy en.

      Ikävää että lapsi voi jopa kuolla sen takia että jotkut ovat ottaneet asiakseen perättömät pedovainot!

      • PerättömiäVäitteitä

        YLE kertoo että asenneilmapiiri Suomessa on kiristynyt niin, että jopa isoisät pohtivat vertaisryhmässä, miten lapsenlapsia on soveliasta sylitellä.

        Miehet välttelevät kanssakäymistä tyttöjen kanssa – moni esimerkiksi miettii tarkkaan, minne silmänsä suuntaa, jos vastassa on vähäpukeinen teini.

        – Etenkin vanhempien miesten on vaikea suhtautua nuoriin tyttöihin ja moni kertoo muuttaneensa käytöstään, vahvistaa Miessakit ry:n isätyöntekijä Ilmo Saneri.

        – Tämä on suht yleinen keskustelunaihe, ja mitä vanhempi mies, sitä suurempi keskustelunaihe. Seksuaalisuus on lisääntynyt kaikilla osa-alueilla, nuoremmat ovat ehkä kasvaneet siihen, mutta vanhemmille ikäpolville se tuottaa hämminkiä, Saneri muistuttaa.

        Yleinen asenneilmapiiri on kiristynyt niin, että vaarit ovat ylivarovaisia suhteessaan lapsenlapsiinsa.

        – Isoisät pohtivat, miten he suhtautuvat tyttöihin ja esimerkiksi kuinka vanhaa tyttöä saa pitää vielä sylissä. He sanovat, että on erilaista olla tekemisissä tytön kuin pojan kanssa.

        Jos miehellä on pelko, että kontaktinotto kuvitellaan seksuaaliseksi, niin silloin ollaan vähemmän fyysisessä kontaktissa.

        Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen tunnistaa ilmiön.

        Miehet kertovat, kuinka ovat olleet ihan vilpittömästi olleet tekemisissä tytön kanssa ja sitten vanhemmat nimittäneet pedofiiliksi.

        – Enenevässä määrin kuulee esimerkiksi miesopettajien vaikeuksista toimia tyttöoppilaiden kansa. Kysymys siitä, mikä on asiatonta ja mikä sopivaa, leijuu koko ajan yllä. Opettajat pohtivat esimerkiksi, miten voi koskettaa ja miten leikkiä, ettei tule vääriä tulkintoja.

        Paalasen mukaan kyse on asenneilmapiirin muutoksesta, joka on tapahtunut viimeisimmän vuosikymmenen aikana.

        – Se välttely ja itsekriittisyys on olemassa. Se johtuu erityisesti siitä, että pelkkä vihjaus asiattomasta puheesta, kosketuksesta tai lähestymisestä, erityisesti tyttöä kohtaan, riittää tuhoamaan miehen uran tai vaikeuttamaan elämää valtavasti, Paalanen toteaa.

        Seksuaalirikokset ovat paljon esillä mediassa, enemmän kuin muut rikokset suhteessa lukumäärään.

        1990-luvun ja 2000-luvun vaihteessa syntynyt pedofiilipelko elää edelleen vahvana.

        Aihe ei ole vielä rauhoittunut, koska media on pitänyt sitä esillä. Myös asiantuntijat ovat ylireagoineet.

        Meillä oli vuosituhannen alussa ja aiemmin tapauksia, jossa koko järjestelmä sosiaalitoimea ja syyttäjiä myöten lähti isolla profiililla viemään juttuja eteenpäin.

        Paalanen kertoo ettö osa jutuista on todettu perättömiksi ja prosessissa on tehty virheitä muun muassa johdattelemalla lapsia haastattelussa!!!!


    • KäänteinenTodistustaakka

      Nimimerkki "Kaiken kokenut" kertoi että > itse sain tuomion kun sättäilin tytön kanssa, joka väitti olevansa täysikäinen, olikin 15.

      Oikeudessa katsoin huuli pyöreänä kun syyttäjällä oli kuvia, joita olin mukamas saanut kyseiseltä tytöltä sähköpostitse. Ja hassua siinä oli se, että kaikki todisteet löytyivät VAIN ja ainostaan tytön koneelta, ei miltään palvelimelta, ei sähköposti tai muista logeista. Eikä luonnollisestiukaan minun koneeltani.

      Jouduin maksamaan 10.000 € ja sain tuokmion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kaiken kukkuraksi, meidän sättäily oli tapahtunut päivänä, jolloin minulla oli isot juhlat ja vieraita vajaa 100. Siihen aikaan ei ollut älykännyköitä.

      Silti, tytön väite että tuona päivänä olin häntä käyttänyt klo 12 - 22 koko ajan seksuaalisesti hyväkseni, oii paikallisen oikeuden mielestä totta.

      Ei auttanut todistajatkaan jotka kertoivat olleensa koko päivän samoissa juhlissa ja näkeneensä minut koko ajan, ilman tietokonetta. Olen nykyään katkera ja vihainen ihminen, En tasan auta ketään. <

      Tälläisien tuomioiden perusteella pedohuntterit jahtaavat tuomion saanutta ja tämän läheisiä lopun elämäänsä.

      Ei ymmärretä että Suomessa seksuaalirikoksissa käytetään ns. käänteistä todistustaakkaa eli pedotuomion saa jollei itse pysty todistamaan itseään syyttömäksi jonka aniharva pystyy.

      Tästä syystä lähes aina epäilty/syytetty saa lähes aina tuomion, koska miten kukaan pystyisi todistamaan syyttömyytensä 100% varmuudella?

      Koittakaa tajuta että seuraava oikeusmurhan uhri voi olla teidän isänne, poikanne, veljenne puolisonne tai jopa te itse.

      Tuomioon riittää että joku väittää teidän olevan "pedo"!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe