avoin suhde vanhemman ihmisen kanssa kiinnostaa

Eweliina82

Olin avoimessa suhteessa minua 9 vuotta vanhemman miehen kanssa, söimme seksin harrastamisen lisäksi yhdessä hänen kotonaan ja minun luonani mutta varsinaista parisuhdetta meillä ei ollut.. Koen nykyäänkin että tommonen suhde voi toimia missä ei sitouduta toiseen millään lailla. Sillon mitään riitoja ei voi tulla. Kummallakin oma elämä ja omat tulot eikä kumpikaan sotkeudu niihin asioihin sen kummemmmin.
Hauskanpitoa ja seksiä..Ja vielä joku vanhempi mies.. pitääkin muokata deitti profiilin tietoja semmoiseksi..että etsin yli 33 vuotiaita miehiä seksisuhteesen

8

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllälähteetaas

      Niin sitä pitää, fiksu tyttö :)

    • Hei Eweliina 82, täällä olis vanhempi mies ,jos sua kiinostaa.Laita viestiä?

    • Kiitos rohkeasta avauksesta Eweliina82. Minäkin uskallan sitten avata oman suuni.

      Itse olen jo vähän vanhempi mies, joka on jo kotileikkinsä leikkinyt. Elän sinkkuna ja osin lapseni kanssa, mutta en enää halua sitoutua parisuhteeseen. Naiset, jotka haluavat parisuhteen, kierrän kaukaa, mutta onneksi kaikki eivät sitä halua, ainakaan aluksi. Kuitenkin ihanien, yhdessä vietettyjen hetkien jälkeen, monille naisille tulee sellainen fiilis, että käännän tuon miehen pään. Valitettavasti omaani ei ole enää käännettävissä. En halua jakaa koko elämääni kenenkään kanssa, mutta hetkiä, viikonloppuja ja lomareissuja kylläkin.

      Riskinä tällaisessa elämäntyylissä on, että em. syystä kumppanien vaihtuvuus pakkaa olemaan vähän liian suuri. Siinä on omat riskinsä jo seksiterveydenkin kannalta ja lisäksi yhdessäolo on paljon rennompaa ja seksi nautittavampaa, kun tunnetaan paremmin ja toisesta välittäminen on mennyt alkuhuuman edelle.

      Todella harvassa sellaiset ihmiset kuitenkin ovat, jotka oikeasti ovat valmiita avoimeen suhteeseen tai avoimeen suhdekokoelmaan. Minä en koe mustasukkaisuutta siitä, että omalla tavalla rakastamillani naisilla on muitakin suhteita. Yhdessä hetkessä yksi tuntuu läheisemältä toisessa toinen. Olen ehkä vähän uushippi, mutta minun mielestäni en voi olettaa yhden ihmisen kykenevän/haluavan täyttämään kaikkia tarpeitani eikä minun tarvitse vastaavasti kyetä tyydyttämään kaikkia hänen tarpeitaan. Mutta siitä huolimatta ja juuri siitä syystä yhteiset hetket ovat ihania ja todella vapautuneita.

      Yleensä nämä jutut ovat sellaisia, jotka on aika vaikeaa tunnistaa ihmisestä. Monet antavat itsestään hyvin normivaikutelman ja jopa viileen kuvan. Ainakin omalla kohdalla avoimen suhteen kumppanit ovat löytyneen vain avoimen juttelun kautta livetapaamisen yhteydessä, ei koskaan netistä.

      • sateen kuuntelija

        Hienoja ajatuksia mieheltä!
        Olisin voinut itse kirjoittaa tekstin, niin hyvin se vastaa omaa elämääni!!
        Paitsi että olen nainen:)


      • 9ja17
        sateen kuuntelija kirjoitti:

        Hienoja ajatuksia mieheltä!
        Olisin voinut itse kirjoittaa tekstin, niin hyvin se vastaa omaa elämääni!!
        Paitsi että olen nainen:)

        Olen pian viisikymppinen nainen. Minulla on suhde miehen kanssa, jossa kummallakin on oma koti ja elämä. Näemme toisiamme viikonloppuisin. Olemme sopineet, ettei muita hoitoja ole, sillä on aivan totta, että seksi on parempaa kun tuntee ja luottaa toiseen.

        Nyt tämä sopii elämääni, ehkä ei loppuelämäksi.


    • Mulla on jotenkin aina puuttunut sellainen perheenperustamisvietti ja omien lapsien hankkimisesta en ole millään tapaa kiinnostunut. En ole koskaan ollut avoimessa suhteessa, mutta luulen, että sellainen voisi hyvinkin sopia minulle. Se kuulostaisi ihan täydelliseltä, kun voisi joskus iltaisin ja viikonloppuisin viettää aikaa yhdessä ja harrastaa muutakin kuin seksiä, mutta kuitenkin ilman mitään ihme parisuhdevirityksiä, draamaa ja mustasukkaisuutta.

    • 9+12

      Avoin suhde tarkoittanee parisuhdetta (avio/avoliitto) jossa kummallakin on oikeus käydä vieraissa. Tämä keskustelu on vähän muilla urilla, eli seurustelu ilman yhdessä asumista ei ole minusta avoin suhde.

      • avoin poly

        Suhteen avoimuus ei mitenkään liity siihen, asutaanko yhdessä vai ei. Suhde voi olla joko avoin (jolloin seksi muidekin kanssa on ok) tai suljettu (ei seksiä muiden kanssa) aivan riippumatta siitä, missä ja kenen kanssa suhteen osapuolet asuvat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe