Niinhän ne suomalaiset "asiantuntijat väittävät". Tutkittuja ovat ruokamme lisäaineet eivätkä ne aiheuta vaaraa elimistölle.
Uusi tutkimus asettaa asiantuntijat taas kyseenalaisiksi asiantuntijoiksi, sillä "Makeutusaineet saattavat lisätä diabeteksen riskiä"
http://yle.fi/uutiset/tutkimus_makeutusaineet_saattavat_lisata_diabeteksen_riskia/7477836
Vastikään julkaistiin eläintutkimus, jossa todettiin, että pektiiniä liikaa saaneet voivat sairastua diabetekseen.
http://www.utu.fi/fi/Ajankohtaista/Uutiset/Sivut/kevyttuotteiden-lisaaine-lisasi-diabetes-riskia.aspx
Missä sitä lisättyä pektiiniä sitten olikaan?
Vauvanruuissa...
Terveelliset lisäaineet
40
91
Vastaukset
- jäikö mainitsematta
Mikä muu voi aiheuttaa? Suoraan artikkelista:
" Raakaraasteiden ja marjojen lisäämisen ruokavalioon imeväisiässä on aiemmin todettu lisäävän diabetekseen liittyvien merkkiaineiden ilmaantumista pikkulapsilla, mutta niiden tai soseiden ja kevyttuotteiden käytön vaikutuksesta diabeteksen puhkeamiseen ei ole toistaiseksi näyttöä."
Eikö raakaraasteiden ja marjojen pitänyt olla erityisen terveellisiä? - Luonnon aine
Ja missä muualla. Taas lainaan artikkeliasi:
"Kuituyhdisteet aiheuttivat kehitysikäisten hiirten suolistossa immuunijärjestelmän aktivoitumista ja diabetekseen liittyvien merkkiominaisuuksien ilmaantumista suoliston ulkopuolella.
Ihmisten ravinnossa etenkin pektiiniä on sekä hedelmien kuorissa että juureksissa, ja nykyisin se on suosittu lisäaine (E 440) monissa maitotuotteissa, vähäkalorisissa vaihtoehdoissa, pikkulasten soseissa sekä hilloissa ja marmeladeissa. "
Pitääkö juuresten syöntikin lopettaa?
Wiki:
"Pektiinit ovat suurimolekyylisiä hiilihydraatteja. Niitä on kaikissa kasvikunnan tuotteissa. Pektiiniä tehdään omena- ja sitrushedelmien puristusjätteestä.
Pektiiniä on paljon raaoissa kuorimarjoissa sekä omenoissa ja sitrushedelmissä. Marjojen kypsyessä niiden pektiinipitoisuus laskee. Mansikat, vadelmat, kirsikat ja mustikat eivät ole kovin pektiinipitoisia.
Pektiiniä käytetään hillojen, hyytelöiden, marmeladien ja muiden tuotteiden rakenteen muodostamiseen. Pektiini on haitaton lisäaine, jonka E-koodi on E 440. Pektiinin CAS-numero on 9000-69-5."
Pektiini on luonnossa rnsaasti esiintyvä aine, kuten useat ns. lisäaineista.- Ilonpilaaja.
Ole hiljaa ! ei näistä pitänyt puhua vaan pelkistä lisäaineista ja tarkoitus oli saattaa asiantuntijat huonoon valoon mutta pilasit senkin.
Lähetän sinulle intuitiivisen vihaenergiapaketin. - hiirille tiedoksi
Ilonpilaaja. kirjoitti:
Ole hiljaa ! ei näistä pitänyt puhua vaan pelkistä lisäaineista ja tarkoitus oli saattaa asiantuntijat huonoon valoon mutta pilasit senkin.
Lähetän sinulle intuitiivisen vihaenergiapaketin.Älkääs nyt. Kyllä tämä on tärkeä uutinen, ainakin jos sattuu olemaan sellainen hiiri, jolle on jalostettu taipumus saada spontaanisti ei-lihavuudesta johtuva diabetes.
Toisaalta, jos satut kuulumaan tällaiseen (naarashiiri)populaatioon, saat sen diabeteksen noin 70% todennäköisyydellä muutenkin. - vaihtoehto
hiirille tiedoksi kirjoitti:
Älkääs nyt. Kyllä tämä on tärkeä uutinen, ainakin jos sattuu olemaan sellainen hiiri, jolle on jalostettu taipumus saada spontaanisti ei-lihavuudesta johtuva diabetes.
Toisaalta, jos satut kuulumaan tällaiseen (naarashiiri)populaatioon, saat sen diabeteksen noin 70% todennäköisyydellä muutenkin.Mutta nyt jäi askarruttamaan, että oliko avauksen postaajalta unohtunut se varsinainen palstan aiheeseen liittyvä pointti, eli millaista vaihtoehtoista hoitoa näille jalostetuile hiirille tulisi tarjota?
- Soodanlouhija.
vaihtoehto kirjoitti:
Mutta nyt jäi askarruttamaan, että oliko avauksen postaajalta unohtunut se varsinainen palstan aiheeseen liittyvä pointti, eli millaista vaihtoehtoista hoitoa näille jalostetuile hiirille tulisi tarjota?
No Kristallisooda eli kidesooda auttaa tietenkin.
- skepo=hiiri
hiirille tiedoksi kirjoitti:
Älkääs nyt. Kyllä tämä on tärkeä uutinen, ainakin jos sattuu olemaan sellainen hiiri, jolle on jalostettu taipumus saada spontaanisti ei-lihavuudesta johtuva diabetes.
Toisaalta, jos satut kuulumaan tällaiseen (naarashiiri)populaatioon, saat sen diabeteksen noin 70% todennäköisyydellä muutenkin.Uusien tutkimusten mukaan skeponen on siis hiiri.
- Ei tätä hoitoo
vaihtoehto kirjoitti:
Mutta nyt jäi askarruttamaan, että oliko avauksen postaajalta unohtunut se varsinainen palstan aiheeseen liittyvä pointti, eli millaista vaihtoehtoista hoitoa näille jalostetuile hiirille tulisi tarjota?
British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.
Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.
Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp" - Tulevaisuudessa...
vaihtoehto kirjoitti:
Mutta nyt jäi askarruttamaan, että oliko avauksen postaajalta unohtunut se varsinainen palstan aiheeseen liittyvä pointti, eli millaista vaihtoehtoista hoitoa näille jalostetuile hiirille tulisi tarjota?
Vaihtoehtoinen hoitomuoto on myös ruokavalio. Kannattanee syödä itse tehtyjä tuotteita eikä lisättyä pektiiniä eikä vauvalle kannattane antaa lisäaineellista ruokaa, vaan sitä, mitä on tarkoitettukin eli rintamaitoa. Ensimmäinen kiinteä ruoka ei pitäisi olla Piltti marja- tai hedelmäsose, joka sisältää runsaasti fruktoosia ja/ tai lisättyä pektiiniä.
Tämänhän olisi tajunnut, jos olisi tietoinen näistä vaihtoehtoisista ruokavalioista ja yleensä ravinnosta sekä ravinnon merkityksestä suolistoflooraan ja sitä kautta terveyteen.
Tuo uusi uutinen koski makeutusaineita eikä pektiiniä.
Niistä nyt on puhuttu paljon ja kauan. Ja on syytäkin. Miten teille saattoi jäädä epäselväksi tuo pääasia, että makeutusaineet saattavat aiheuttaa diabetestä? Vaihtoehtohoito on vähähiilihydraattinen ruokavalio, jossa energia otetaan pääasiassa rasvasta eikä sokerista tai yleensä hiilihydraateista.
Onko jotenkin epäselvää, että vhh on vaihtoehtoinen tapa hoitaa 2-tyypin diabetesta? Kannattaa ottaa selvää, jos ei vielä ole ymmärtänyt.
On se kumma, kun skeptikkolukijoille jää epäselväksi yksinkertaisetkin asiat. Ehkä se liittyy siihen tietämättömyyteen, mikä syntyy, kun luottaa vain niihin virallisiin lähteisiin. - Diab2.0
Tulevaisuudessa... kirjoitti:
Vaihtoehtoinen hoitomuoto on myös ruokavalio. Kannattanee syödä itse tehtyjä tuotteita eikä lisättyä pektiiniä eikä vauvalle kannattane antaa lisäaineellista ruokaa, vaan sitä, mitä on tarkoitettukin eli rintamaitoa. Ensimmäinen kiinteä ruoka ei pitäisi olla Piltti marja- tai hedelmäsose, joka sisältää runsaasti fruktoosia ja/ tai lisättyä pektiiniä.
Tämänhän olisi tajunnut, jos olisi tietoinen näistä vaihtoehtoisista ruokavalioista ja yleensä ravinnosta sekä ravinnon merkityksestä suolistoflooraan ja sitä kautta terveyteen.
Tuo uusi uutinen koski makeutusaineita eikä pektiiniä.
Niistä nyt on puhuttu paljon ja kauan. Ja on syytäkin. Miten teille saattoi jäädä epäselväksi tuo pääasia, että makeutusaineet saattavat aiheuttaa diabetestä? Vaihtoehtohoito on vähähiilihydraattinen ruokavalio, jossa energia otetaan pääasiassa rasvasta eikä sokerista tai yleensä hiilihydraateista.
Onko jotenkin epäselvää, että vhh on vaihtoehtoinen tapa hoitaa 2-tyypin diabetesta? Kannattaa ottaa selvää, jos ei vielä ole ymmärtänyt.
On se kumma, kun skeptikkolukijoille jää epäselväksi yksinkertaisetkin asiat. Ehkä se liittyy siihen tietämättömyyteen, mikä syntyy, kun luottaa vain niihin virallisiin lähteisiin." Tuo uusi uutinen koski makeutusaineita eikä pektiiniä.
Aloituksessa on suora viittaus nimenomaan pektiiniin, etkö osaa lukea ?
-- Vastikään julkaistiin eläintutkimus, jossa todettiin, että pektiiniä liikaa saaneet voivat sairastua diabetekseen. --
On se kumma kun vaihtoehtovänkyrät ei ymmärrä ollenkaan lukemaansa tekstiä, esim. homeopatista on uutisoitu jo useita tutkimuksia joissa homeopatia on todettu täysin hyödyttömäksi ja vieläkään vaihtoehtoilijat eivät ymmärrä tätä. - Tulevaisuudessa...
Diab2.0 kirjoitti:
" Tuo uusi uutinen koski makeutusaineita eikä pektiiniä.
Aloituksessa on suora viittaus nimenomaan pektiiniin, etkö osaa lukea ?
-- Vastikään julkaistiin eläintutkimus, jossa todettiin, että pektiiniä liikaa saaneet voivat sairastua diabetekseen. --
On se kumma kun vaihtoehtovänkyrät ei ymmärrä ollenkaan lukemaansa tekstiä, esim. homeopatista on uutisoitu jo useita tutkimuksia joissa homeopatia on todettu täysin hyödyttömäksi ja vieläkään vaihtoehtoilijat eivät ymmärrä tätä.Mitä sinä jauhat??
UUSI UUTINEN oli se, että makeutusaineet aiheuttivat esidiabetestä.
Vanhampi uutinen oli toinen linkki, jossa puhuttiin pektiinistä. Se tietysti oli myös uusi tieto vastaajille, jotka änkyttävät epäasiallisuuksia.
Kuka täällä ei osaa lukea, kysyn vaan?
Miksi ihmeessä alat selittää jostian homeopatiasta? En tiedä homeopatiasta mitään. Kyse oli tutkimuksista, joissa tutkittiin ruuan lisäaineita. Miten ruuan lisäaineet liittyvät homeopatiaan?
Myönnän, että minä voin olla joskus tyhmä, en yritäkään näytellä viisasta, mutta kerro tälle tyhmälle miten homeopatia nyt liittyi aiheeseen?
Ja mikset vastaa aiheesta RUOKAVALIO tai suolistofloora, joista viimeksi puhuttiin, kun vastattiin kysymykseesi, vaan jauhat homeopatiaa? Poukkoilet kuin nuori hieho keväällä. - väärä palsta?
Tulevaisuudessa... kirjoitti:
Mitä sinä jauhat??
UUSI UUTINEN oli se, että makeutusaineet aiheuttivat esidiabetestä.
Vanhampi uutinen oli toinen linkki, jossa puhuttiin pektiinistä. Se tietysti oli myös uusi tieto vastaajille, jotka änkyttävät epäasiallisuuksia.
Kuka täällä ei osaa lukea, kysyn vaan?
Miksi ihmeessä alat selittää jostian homeopatiasta? En tiedä homeopatiasta mitään. Kyse oli tutkimuksista, joissa tutkittiin ruuan lisäaineita. Miten ruuan lisäaineet liittyvät homeopatiaan?
Myönnän, että minä voin olla joskus tyhmä, en yritäkään näytellä viisasta, mutta kerro tälle tyhmälle miten homeopatia nyt liittyi aiheeseen?
Ja mikset vastaa aiheesta RUOKAVALIO tai suolistofloora, joista viimeksi puhuttiin, kun vastattiin kysymykseesi, vaan jauhat homeopatiaa? Poukkoilet kuin nuori hieho keväällä.>UUSI UUTINEN oli se, että makeutusaineet aiheuttivat esidiabetestä.
No itse asiassa kyseisessä tutkimuksessa pikku hiirulaisille ei ollut aiheutunut edes esidiabetesta makeutusaineiden syömisestä, mutta ketäpä kiinnostaa.
Tutkimus ei tietenkään millään tavalla liittynyt vaihtoehtoisiin hoitoihiin, jotka taas ovat palstan aihe. Mikäli et tiedä niistä mitään eikä kiinnostakaan, niin palsta ei ehkä ole sinulle oikea paikka. - voi voi
skepo=hiiri kirjoitti:
Uusien tutkimusten mukaan skeponen on siis hiiri.
No niin nyt on mielenterveyskuntoutujalle sattunut taas hieman heikompi päivä.
- muoti muuttuu
Tulevaisuudessa... kirjoitti:
Vaihtoehtoinen hoitomuoto on myös ruokavalio. Kannattanee syödä itse tehtyjä tuotteita eikä lisättyä pektiiniä eikä vauvalle kannattane antaa lisäaineellista ruokaa, vaan sitä, mitä on tarkoitettukin eli rintamaitoa. Ensimmäinen kiinteä ruoka ei pitäisi olla Piltti marja- tai hedelmäsose, joka sisältää runsaasti fruktoosia ja/ tai lisättyä pektiiniä.
Tämänhän olisi tajunnut, jos olisi tietoinen näistä vaihtoehtoisista ruokavalioista ja yleensä ravinnosta sekä ravinnon merkityksestä suolistoflooraan ja sitä kautta terveyteen.
Tuo uusi uutinen koski makeutusaineita eikä pektiiniä.
Niistä nyt on puhuttu paljon ja kauan. Ja on syytäkin. Miten teille saattoi jäädä epäselväksi tuo pääasia, että makeutusaineet saattavat aiheuttaa diabetestä? Vaihtoehtohoito on vähähiilihydraattinen ruokavalio, jossa energia otetaan pääasiassa rasvasta eikä sokerista tai yleensä hiilihydraateista.
Onko jotenkin epäselvää, että vhh on vaihtoehtoinen tapa hoitaa 2-tyypin diabetesta? Kannattaa ottaa selvää, jos ei vielä ole ymmärtänyt.
On se kumma, kun skeptikkolukijoille jää epäselväksi yksinkertaisetkin asiat. Ehkä se liittyy siihen tietämättömyyteen, mikä syntyy, kun luottaa vain niihin virallisiin lähteisiin.>vhh on vaihtoehtoinen tapa hoitaa 2-tyypin diabetesta?
Sori, mutta pari vuotta sitten vhh:ta markkinoitiin vaihtoehtoisena tapana hoitaa ykköstyypin diabetesta Nyt se ei ole trendikäs tuote enää mihinkään vaan entiset vhh-profeetat suostuttelevat ihmisiä gluteenittomuuteen. Joulumarkkinoille sitten varmaan taas uudet keittokirjat. - Tulevaisuudessa...
muoti muuttuu kirjoitti:
>vhh on vaihtoehtoinen tapa hoitaa 2-tyypin diabetesta?
Sori, mutta pari vuotta sitten vhh:ta markkinoitiin vaihtoehtoisena tapana hoitaa ykköstyypin diabetesta Nyt se ei ole trendikäs tuote enää mihinkään vaan entiset vhh-profeetat suostuttelevat ihmisiä gluteenittomuuteen. Joulumarkkinoille sitten varmaan taas uudet keittokirjat.Jos kirjoitat, niin tarkistapa faktat ensin.
Vhh on ihan hyvä myös 1-tyypin diabeetikolle, mutta näiden täytyy edelleen pistää insuliinia.
Sen sijaan 2-tyypin diabeetikoille vhh on erittäin hyvä hotomuoto. Muotiseikoista en viitsi keskustella, sinä voit juosta muodin perässä, jos se on sinulle tärkeää. Minä puhun nyt tieteellisistä tutkimuksista ja on osoittautunut, että vhh on erittäin toimiva ja potilailla lääkkeet on voitu vähentää tai jopa lopettaa kokonaan.
Joten hyvä trolli, keksi jotain parempaa trollattavaa! Toistat itseäsi jo säälittävällä tavalla. - vhh uskonto
Tulevaisuudessa... kirjoitti:
Jos kirjoitat, niin tarkistapa faktat ensin.
Vhh on ihan hyvä myös 1-tyypin diabeetikolle, mutta näiden täytyy edelleen pistää insuliinia.
Sen sijaan 2-tyypin diabeetikoille vhh on erittäin hyvä hotomuoto. Muotiseikoista en viitsi keskustella, sinä voit juosta muodin perässä, jos se on sinulle tärkeää. Minä puhun nyt tieteellisistä tutkimuksista ja on osoittautunut, että vhh on erittäin toimiva ja potilailla lääkkeet on voitu vähentää tai jopa lopettaa kokonaan.
Joten hyvä trolli, keksi jotain parempaa trollattavaa! Toistat itseäsi jo säälittävällä tavalla.Aiankin heikkiläläisyydessä korostettiin ennen, että "VHH on oikeastaan ainoa hoidon perusta diabeetikolle ja lääkkeitä käytetään vasta toissijaisesti tarpeen mukaan".
Tästä on jo melkein kaksi vuotta aikaa, joten nyt tilanne voi olla toinen. - Tulavaisuudessa...
väärä palsta? kirjoitti:
>UUSI UUTINEN oli se, että makeutusaineet aiheuttivat esidiabetestä.
No itse asiassa kyseisessä tutkimuksessa pikku hiirulaisille ei ollut aiheutunut edes esidiabetesta makeutusaineiden syömisestä, mutta ketäpä kiinnostaa.
Tutkimus ei tietenkään millään tavalla liittynyt vaihtoehtoisiin hoitoihiin, jotka taas ovat palstan aihe. Mikäli et tiedä niistä mitään eikä kiinnostakaan, niin palsta ei ehkä ole sinulle oikea paikka."Vaihtoehtoinen hoitomuoto on myös ruokavalio."
On se kumma, että aina täytyy väitellä jostain epäoleellisesta seikasta. No, se on tyypillistä trollausta. Viedään aihe sivuun. - Lukekaa itse
väärä palsta? kirjoitti:
>UUSI UUTINEN oli se, että makeutusaineet aiheuttivat esidiabetestä.
No itse asiassa kyseisessä tutkimuksessa pikku hiirulaisille ei ollut aiheutunut edes esidiabetesta makeutusaineiden syömisestä, mutta ketäpä kiinnostaa.
Tutkimus ei tietenkään millään tavalla liittynyt vaihtoehtoisiin hoitoihiin, jotka taas ovat palstan aihe. Mikäli et tiedä niistä mitään eikä kiinnostakaan, niin palsta ei ehkä ole sinulle oikea paikka.Ai niin, sehän olikin IHMISILLE!
"Tutkijat myös antoivat viikon ajan sakariinia seitsemälle vapaaehtoiselle, jotka eivät normaalisti käyttäneet makeutusaineita. Neljän vapaaehtoisen elimistön kyky käsitellä sokeria heikkeni viikon aikana. Myös heidän suolistojensa bakteeritasapaino muuttui merkittävästi."
Mutta jospa antaisitte ihmisten ihan itse lukea linkistä, kun artikkelikin on suomenkielinen. Ei tarvitse selittää asioita omalla tavalla, vaan antakaa ihmisten älytä itse mistä on kyse. Jookos? - ei täsmää
Lukekaa itse kirjoitti:
Ai niin, sehän olikin IHMISILLE!
"Tutkijat myös antoivat viikon ajan sakariinia seitsemälle vapaaehtoiselle, jotka eivät normaalisti käyttäneet makeutusaineita. Neljän vapaaehtoisen elimistön kyky käsitellä sokeria heikkeni viikon aikana. Myös heidän suolistojensa bakteeritasapaino muuttui merkittävästi."
Mutta jospa antaisitte ihmisten ihan itse lukea linkistä, kun artikkelikin on suomenkielinen. Ei tarvitse selittää asioita omalla tavalla, vaan antakaa ihmisten älytä itse mistä on kyse. Jookos?Nature ei julkaise suomenkielisiä artikkeleita.
- eikö yllätä?
ei täsmää kirjoitti:
Nature ei julkaise suomenkielisiä artikkeleita.
Niin? Mitä NAture tähän liittyi?
Kyse oli YLEstä ja Turun yliopistosta. Yllättävää kyllä, niin Turun yliopisto julkaiseen suomenkielisiä artikkeleita. Samoin tekee Suomen yleisradio. - Hyvä kun kysyit
eikö yllätä? kirjoitti:
Niin? Mitä NAture tähän liittyi?
Kyse oli YLEstä ja Turun yliopistosta. Yllättävää kyllä, niin Turun yliopisto julkaiseen suomenkielisiä artikkeleita. Samoin tekee Suomen yleisradio."Niin? Mitä NAture tähän liittyi?"
Kaikille ei tainnut missään vaiheessa selvitä, että makeutusainetutkimus julkaistiin Naturessa.
Ajatellaanko, että suomikakkosnelonen on se kanava, jossa kannattaa huutaa suureen ääneen mielipiteitä tutkimuksesta, jota ei ole lukenut? Ja vieläpä palstalla, jonka aihepiiriin kyseinen tutkimus ei mitenkään liity? - MitäKukaHäh!?
Hyvä kun kysyit kirjoitti:
"Niin? Mitä NAture tähän liittyi?"
Kaikille ei tainnut missään vaiheessa selvitä, että makeutusainetutkimus julkaistiin Naturessa.
Ajatellaanko, että suomikakkosnelonen on se kanava, jossa kannattaa huutaa suureen ääneen mielipiteitä tutkimuksesta, jota ei ole lukenut? Ja vieläpä palstalla, jonka aihepiiriin kyseinen tutkimus ei mitenkään liity?Mitä, mitä???
Kuka, kuka ???
Häh,häh!!!! - ----
MitäKukaHäh!? kirjoitti:
Mitä, mitä???
Kuka, kuka ???
Häh,häh!!!!Ai sä et hoksannut. Kerrataanpa hitaasti. Tehdään tutkimus. Se julkaistaan Naturessa. Tutkijan yliopiston viestintäosaston tms tyyppi kirjoittelee kivan tiedotteen ja lähettää sen (yleensä lukematta tutkimusta). Suurin osa lehdistä julkaisee puffin sellaisenaan tia hiukan muokaten lukematta tietenkään tutkimusta. Reuters tekee saman mutta haastattelee omaa lausuntoautomaattiaan, joka ei ole ollut tekemässä tutkimusta ja julkaisee sittne oman sähkeensä. Ylellä joku kopsaa Reutersin jutun. Sen jälkeen joku linkkaa sen suomikakkosneloselle palstalle, johon se ei kuulu ja alkaa huutaa mielipiteitä, jotka eivät liity tutkimukseen. Sitten ihmetellään, että mitä mitä.
Tehdäänkö jatkossa sillä tavalla, että kun joku tutkimus alkaa kiinnostaa, niin luetaan se ensin ja katsotaan sitten, onko itsellä siitä jotain sanomisen arvoista ja jos on, niin milleköhän palstalle se kuuluisi. - voi sairasta skepoo
voi voi kirjoitti:
No niin nyt on mielenterveyskuntoutujalle sattunut taas hieman heikompi päivä.
Mielisairas skeponen vastasi suurella innolla kohtalotoverilleen, joka on jo sentään hoidossa eli mielenterveyskuntoutuja, toisin kuin mielisairas skeponen, jota ei voida kuntouttaa liian pitkälle edenneen mielisairauden vuoksi.
Skeposella on todettu parsntumaton mielissiraus.
- Täyttä tarua!
Täyttä legendaa!
Terveellisiä lisäaineita ei ole olemassakaan!- Et viitsinyt?
Et sitten viitsinyt lukea aloitusta kuitenkaan?!
Eihän siinä niin väitettykään. Vaan päinvastoin. - ihanko totta
Älä sitten ihmeessä syö puolukkaa. Siinä on viittä eri E koodillista ainetta.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAA&url=http://yle.fi/uutiset/puolukasta_loytyy_viisi_e-koodia/5337483&ei=VgUhVOD8DMLdaNi5gqgK&usg=AFQjCNEwmgaxLkb7sTaR7u499zVM-lAsJg&bvm=bv.75775273,d.d2s - Näin täytyy olla.
ihanko totta kirjoitti:
Älä sitten ihmeessä syö puolukkaa. Siinä on viittä eri E koodillista ainetta.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAA&url=http://yle.fi/uutiset/puolukasta_loytyy_viisi_e-koodia/5337483&ei=VgUhVOD8DMLdaNi5gqgK&usg=AFQjCNEwmgaxLkb7sTaR7u499zVM-lAsJg&bvm=bv.75775273,d.d2sPuolukka on länsimaisen lääketieteen kehittelemä geenimuunneltu salaliittomarja jonka lisäaineilla on tarkoitus sairastuttaa ihmiset että saataisiin lääkkeitä myytyä.
- Allerginen
ihanko totta kirjoitti:
Älä sitten ihmeessä syö puolukkaa. Siinä on viittä eri E koodillista ainetta.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAA&url=http://yle.fi/uutiset/puolukasta_loytyy_viisi_e-koodia/5337483&ei=VgUhVOD8DMLdaNi5gqgK&usg=AFQjCNEwmgaxLkb7sTaR7u499zVM-lAsJg&bvm=bv.75775273,d.d2sEn tiennytkään, että puolukkaan LISÄTÄÄN mitään!
Lisäainehan on vain sellainen, jota lisätään ruoka-aineeseen ja sillä on E-koodi.
Puolukkaa ei moni voi syödäkään sen sisältämän hapon takia. Jos et tätä tiennyt, niin et paljoa tiedäkään. Tällainen allergia on lisääntynyt valtavasti ehkä juuri sen takia, että luonnollisesti puolukasta tai marjoista yleensä saatava hapon määrä on niin pieni, että sille ei herkistyisi, mutta kun sitä saa ruoka-aineista, joissa ei olettaisi olevan puolukan ainesosaa, ei sitä osaa edes varoa.
"Puolukassa E-koodit eivät ole lisäaineita, vaan ne tekevät puolukasta puolukan. Lisäaineita nimitetään lisäaineiksi siksi, että tuote voitaisiin valmistaa myös ilman niitä."
"Luontaisuus tai luonnollisuus ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin haitaton. Bentsoehappoa esiintyy kyllä marjoissa, mutta se ei ole suurempina määrinä ihmiselle hyväksi. Osalle lisäaineista, muun muassa bentsoehapolle, onkin määritelty ADI-arvo, eli suurin suositeltu päiväsaanti vuorokaudessa.
Suurin suositeltu päiväsaanti määritellään milligrammoina ihmisen painokiloa kohden. Mehuihin saa lisätä bentsoehappoa korkeintaan 200 mg/kg, eli 200 mg noin litraan mehua. Bentsoehapon ADI-arvo on 5mg/kg (5 mg ihmisen painokiloa kohden), joten kaksivuotias lapsi voi juoda maksimimäärän bentsoehappoa sisältävää mehua vain lasillisen päivässä ADI-arvon ylittymättä."
http://yle.fi/uutiset/puolukasta_loytyy_viisi_e-koodia/5337483 - Varmaa tietoa.
Näin täytyy olla. kirjoitti:
Puolukka on länsimaisen lääketieteen kehittelemä geenimuunneltu salaliittomarja jonka lisäaineilla on tarkoitus sairastuttaa ihmiset että saataisiin lääkkeitä myytyä.
Lääketehtaiden agentit ovat istuttaneet puolukkaa ympäri metsiä.
kun olette tarkkoja voitte huomata syksyisessä hämärässä metsässä henkilöitä joilla on korit ja otsalamput päässä, nämä ovat lääketehtaiden agentteja puolukantaimia istuttamassa. - lisäainemarja
Allerginen kirjoitti:
En tiennytkään, että puolukkaan LISÄTÄÄN mitään!
Lisäainehan on vain sellainen, jota lisätään ruoka-aineeseen ja sillä on E-koodi.
Puolukkaa ei moni voi syödäkään sen sisältämän hapon takia. Jos et tätä tiennyt, niin et paljoa tiedäkään. Tällainen allergia on lisääntynyt valtavasti ehkä juuri sen takia, että luonnollisesti puolukasta tai marjoista yleensä saatava hapon määrä on niin pieni, että sille ei herkistyisi, mutta kun sitä saa ruoka-aineista, joissa ei olettaisi olevan puolukan ainesosaa, ei sitä osaa edes varoa.
"Puolukassa E-koodit eivät ole lisäaineita, vaan ne tekevät puolukasta puolukan. Lisäaineita nimitetään lisäaineiksi siksi, että tuote voitaisiin valmistaa myös ilman niitä."
"Luontaisuus tai luonnollisuus ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin haitaton. Bentsoehappoa esiintyy kyllä marjoissa, mutta se ei ole suurempina määrinä ihmiselle hyväksi. Osalle lisäaineista, muun muassa bentsoehapolle, onkin määritelty ADI-arvo, eli suurin suositeltu päiväsaanti vuorokaudessa.
Suurin suositeltu päiväsaanti määritellään milligrammoina ihmisen painokiloa kohden. Mehuihin saa lisätä bentsoehappoa korkeintaan 200 mg/kg, eli 200 mg noin litraan mehua. Bentsoehapon ADI-arvo on 5mg/kg (5 mg ihmisen painokiloa kohden), joten kaksivuotias lapsi voi juoda maksimimäärän bentsoehappoa sisältävää mehua vain lasillisen päivässä ADI-arvon ylittymättä."
http://yle.fi/uutiset/puolukasta_loytyy_viisi_e-koodia/5337483Kyllä se on semmoinen salaliitto. Osta superfuudit aina kaupasta, joka tuottaa ne kiinalaisilta plantaaseilta ja vältä kotimaisia marjoja.
- jhjkhkjhjkhkj
Allerginen kirjoitti:
En tiennytkään, että puolukkaan LISÄTÄÄN mitään!
Lisäainehan on vain sellainen, jota lisätään ruoka-aineeseen ja sillä on E-koodi.
Puolukkaa ei moni voi syödäkään sen sisältämän hapon takia. Jos et tätä tiennyt, niin et paljoa tiedäkään. Tällainen allergia on lisääntynyt valtavasti ehkä juuri sen takia, että luonnollisesti puolukasta tai marjoista yleensä saatava hapon määrä on niin pieni, että sille ei herkistyisi, mutta kun sitä saa ruoka-aineista, joissa ei olettaisi olevan puolukan ainesosaa, ei sitä osaa edes varoa.
"Puolukassa E-koodit eivät ole lisäaineita, vaan ne tekevät puolukasta puolukan. Lisäaineita nimitetään lisäaineiksi siksi, että tuote voitaisiin valmistaa myös ilman niitä."
"Luontaisuus tai luonnollisuus ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin haitaton. Bentsoehappoa esiintyy kyllä marjoissa, mutta se ei ole suurempina määrinä ihmiselle hyväksi. Osalle lisäaineista, muun muassa bentsoehapolle, onkin määritelty ADI-arvo, eli suurin suositeltu päiväsaanti vuorokaudessa.
Suurin suositeltu päiväsaanti määritellään milligrammoina ihmisen painokiloa kohden. Mehuihin saa lisätä bentsoehappoa korkeintaan 200 mg/kg, eli 200 mg noin litraan mehua. Bentsoehapon ADI-arvo on 5mg/kg (5 mg ihmisen painokiloa kohden), joten kaksivuotias lapsi voi juoda maksimimäärän bentsoehappoa sisältävää mehua vain lasillisen päivässä ADI-arvon ylittymättä."
http://yle.fi/uutiset/puolukasta_loytyy_viisi_e-koodia/5337483Lisäaineista hyvin suuri osa on luonnonaineita, kuten nuo puolukan 5 e-koodillista ainetta. Ne eivät muutu siitä myrkyksi, että niitä lisätään muihin elintarvikkeisiin.
- Gojin myyjä.
lisäainemarja kirjoitti:
Kyllä se on semmoinen salaliitto. Osta superfuudit aina kaupasta, joka tuottaa ne kiinalaisilta plantaaseilta ja vältä kotimaisia marjoja.
Kiinasta saa puhtaita, raskasmetallivapaita varmasti luomumenetelmin kasvatettuja Gojimarjoja, köh köh.
- yhteenlaskun tulos
jhjkhkjhjkhkj kirjoitti:
Lisäaineista hyvin suuri osa on luonnonaineita, kuten nuo puolukan 5 e-koodillista ainetta. Ne eivät muutu siitä myrkyksi, että niitä lisätään muihin elintarvikkeisiin.
Ei taida olla yhtään tutkimusta lisäaineiden yhteisvaikutuksista?
Kullakin lisäaineella on oma max.saanti-
raja,mutta ei tiedetä,miten lukemattomat
lisäaineet vaikuttavat yhdessä.
Tod.näk.lisäävät esim.allergisuutta,koska sitä ilmenee entistä useammin,kun teollinen-ja runsaasti lisäaineita sis.ruoan käyttö
on lisääntynyt. - jlhggcicfitc
yhteenlaskun tulos kirjoitti:
Ei taida olla yhtään tutkimusta lisäaineiden yhteisvaikutuksista?
Kullakin lisäaineella on oma max.saanti-
raja,mutta ei tiedetä,miten lukemattomat
lisäaineet vaikuttavat yhdessä.
Tod.näk.lisäävät esim.allergisuutta,koska sitä ilmenee entistä useammin,kun teollinen-ja runsaasti lisäaineita sis.ruoan käyttö
on lisääntynyt.Ei myöskään ole mitään tutkimusta niiden tuhansien tai kymmenientuhansien molekyylien yhteisvaikutuksesta, joita luonnollisessa ravinnossamme saamme.
Toki yhteisvaikutuksia voi lisäaineilla olla, mutta niillä pitoisuuksilla, joita lisäainekäytössä on, yhteisvaikutusten riski lienee hyvin pieni. Jos riski olisi merkittävä, näkyisi se väestössä. - induktioliesi
yhteenlaskun tulos kirjoitti:
Ei taida olla yhtään tutkimusta lisäaineiden yhteisvaikutuksista?
Kullakin lisäaineella on oma max.saanti-
raja,mutta ei tiedetä,miten lukemattomat
lisäaineet vaikuttavat yhdessä.
Tod.näk.lisäävät esim.allergisuutta,koska sitä ilmenee entistä useammin,kun teollinen-ja runsaasti lisäaineita sis.ruoan käyttö
on lisääntynyt.Eli kahden asian yleistyminen samanaikaisesti kertoo, että ensinmainittu on todennäköisesti sen toisen syy? Hienoa päättelyä. Järki onkin niin yliarvostettua.
- Näkyyhän se.
jlhggcicfitc kirjoitti:
Ei myöskään ole mitään tutkimusta niiden tuhansien tai kymmenientuhansien molekyylien yhteisvaikutuksesta, joita luonnollisessa ravinnossamme saamme.
Toki yhteisvaikutuksia voi lisäaineilla olla, mutta niillä pitoisuuksilla, joita lisäainekäytössä on, yhteisvaikutusten riski lienee hyvin pieni. Jos riski olisi merkittävä, näkyisi se väestössä.Ja sehän näkyy väestössä.
- täsmennystä
Näkyyhän se. kirjoitti:
Ja sehän näkyy väestössä.
Haluatko kertoa, millä tavalla näkyy ja miten olet päätelmän tehnyt? Entä onko sinulla joku vaihtoehtoisiin hoitoihin littyyvä ratkaisu kyseiseen ongelmaan?
- tasmennys
täsmennystä kirjoitti:
Haluatko kertoa, millä tavalla näkyy ja miten olet päätelmän tehnyt? Entä onko sinulla joku vaihtoehtoisiin hoitoihin littyyvä ratkaisu kyseiseen ongelmaan?
Sie oot hieno esimerkki, ku syo liikaa puolukkaa, nii ne puolukan lisaaineet vaikuttaa ja kirjoittelee palstalle mittee sattuu sylki suuhun tuomaan,
- näkyykö?
Näkyyhän se. kirjoitti:
Ja sehän näkyy väestössä.
Miten? Elinikä nousee notta kohisee.
Allergiat tosin lisääntyvät, mutta osittain on kyse diagnosoinnin paranemisesta ja osin nyky-yhteiskunnan ylihygieenisydestä. Itärajan takana lähellä rajan pintaa lapsilla on paljon vähemmän allergiia. Vastustuskyky nousee, kun ympäristö ei ole liian steriili.
Toki jokainen keksii syyt, jotka sopivat hänen omaan maailmankuvaansa, mutta ne syyt ovat usein tyhjän päällä ja perustuvat vain haluun uskoa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
eerikäinen novassa sanoi ei kukaan enää aja manuaalivaihteilla
meillä on 3 autoa talissa ja kaikissa manuaalilaatikot, on meillä vielä tämmöiset vaikka toisin puhutaan.2442662Ilo, joka nousee silmiisi saakka
kun katseemme kohtaavat. Olet energinen, aito, ihana. Välillä tuijotat suoraan silmiini - enkä hämmenny, katson takaisin691806- 621693
Jokaisella on omat syntinsä
Minä olisin niin mielelläni sinun. Ehkä joskus viittasitkin siihen. Olet nainen ajatuksissani jatkuvasti ja taidat tietä881660En oikeasti
Tiennyt että sinulla on ollut vaikeuksia ja huonoja aikoja. Olen oikeasti pahoillani, ja olisin myös toiminut eritavoin1741631Vakava varoitus perussuomalaisista!
Keskustan Annika Saarikolta veret seisauttavaa tekstiä, lukekaa uutinen kokonaisuudessaan, tässä siitä maistiainen: ”Ke270133690-luvulla maa syöksyi lamaan, ja silloinkin oli syypäinä samat tahot kuin nyt
Laman aiheuttajat olivat demarivetoinen virheellinen finanssipolitiikka, sekä ay-liikkeen taipumattomuus tilanteessa mik1491329- 1731017
Olisitko ihminen minulle. Ihan ihminen vain.
Tiedätkö, että saan kyyneleet silmiini, niin syvästi sinua kaipaan. Meidän välillä on jotain todella syvää, kaunista ja57961Mä olisin niin iloinen
Jos vielä joskus nähtäis.. Ollaanko tulkittu mies toisiamme väärin?. Kumpikin luuli ettei toinen tykkää, vaikka molemmat62867