Timo Kurulalla on merkittäviä puutteita johtamistaidossa

Kaulustyöläinen

Ja että miksi?

Kuntahistorian ennätys kuntalain vastaisista päätöksistä on ed.vuoden aikana siirtynyt nykyiselle kunnanhallitukselle?
Käsittämätön päättämistapa on jatkuvasti mediassa ja on lopulta päätynyt KRP tutkintaan.
Nyt on syytä pohtia onko Timolla edellytyksiä johtaa kunnanhallitusta?
Voiko johtaminen muuttua vielä kunnan asioiden hoitamiseksi, kuntalaisten parhaaksi? Tähän ei tarvita valiokuntaa, itsetutkiminen riittää.
Entä nämä muut venkulat, valtaosa on tietentahtoen tehnyt lain vastaisia päätöksiä, mutta miksi? Paimenkirjeetkö näitä ohjaavat, hyi hemmetti!

45

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hurulat vaihtoon

      Samaa mieltä. Poliisin toimiin puuttuminen, hissiyhtiön hallituksen vaihtaminen vähemmistöosakkaat syrjäyttäen, erottamisvaliokunnan työn ohjailu jne. eivät näyttäydy osaavana, puhumattakaan älykkäänä, johtamisena. Vaihtoon!!

    • Scotch

      Taidat kirjoittaa asiaa!

      • Scotch

        Tarkoitin yhtyä nimimerkki Kaulustyöläisen kannan ottoon.


    • Oletteko huomanneet,

      Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat.

      • kienäkalle

        olema huohmanneet poromiesten pierut haisseee olisko syöhneett märännyt porua


      • lappilainen?
        kienäkalle kirjoitti:

        olema huohmanneet poromiesten pierut haisseee olisko syöhneett märännyt porua

        totta hitossa haisee takapää kun pesut puuttuuu


    • HÄVETTÄÄ JO NYT!

      Tarkkana, nyt näemme livenä areenalta, kuinka kuntalaisia johdetaan.

      Miksi kunta ja kuntalaiset on tehty pelleksi? Sitä sopii kysyä, tässä ei uskalla sanoa keneltä.

    • Olet oikeassa !

      Kittilän kunta tulee saattaa samaan kuntoon kuin Pelkosenniemen kuntakin. Ei pysy pystyssä muuta kuin kreikkalaisten veronmaksajien rahoilla.

      Levi lakkautettava, Kultakaivos lakkautettava, lentokenttä purettava... Tuossa nyt aluksi. Noiden hommien hoitamiseen on palkattu feministilehden, Tulvan, päätoimittaja.
      Tuo nainen hoitaa kunnan kyllä sellaiseen kuntoon että kuntaan ei saada edes somaileita hoitamaan vanhusten saattohoitoa, kunnan kuihtuessa kasaan.

      • 16+13

        Näin typerää kirjoittavan täytyy olla älynlahjoiltaan vajavainen persujen kannattaja! Ettei olisi itse hyvä veli-verkoston jäsen, tutkijat kintereillään ja nyt koettaa pyristellä irti verkosta...


    • Että kaikkea ....

      KLo 23.53
      Jos tuo on sun summa kaikesta - niin ei järkeä päässä ole. Mieti nyt asiaa kahdesti. Täällä jauhat omaa sontaasi.Mene aikuistumaan.

    • Valtuusto 29.09.-14

      Se on vain Trollin vaikea loppukuu, rahat ja lääkkeet loppu, harhat vaivaa.
      -----------------------------------

      Inkeri vei junttaveikkoja valtuustossa kuin pässiä narussa, hukkaan meni ohjeistuksen haku paussit....ja jääviksi jäivät seuraavaan kokoukseen. Joku laski pahasti väärin, kuka?

      "Pätevä valiokunta" jatkaa arvokasta ajanhaaskuuta...jessus, tähän poltetaan ruutia ja budjetit valmistelussa...olisi kai töitä.

      • Tyhmiä kysyt

        Kuka?? Tietty talousneuvoksemme.


    • Pitää kysyä!

      Kysynkö tyhmiä, hmm, voi olla. Entä tämä....

      Junttaveikot Kyrö, Holck ja persu Salonen eivät hommanneet varamiehiä edelliseen kunnanhallituksen kokoukseen. Hämmästyttää etteivät tajunneet että porukka loppuu kesken ja päätösvalta myös! Tai joku antoi huonot ohjeet : ) Kuka?

      Asiaa ei saatu valmisteltua valtuustoa varten, Inkeri vei pässejä....talousneuvosta ei naurattanut, virhe oli jo tehty.

      • Pj hoiti homman

        Kiitos Markku täsmennyksestä! Onneksi Inkeri on tehtäviensä tasalla, hyvä, että kunnasta löytyy vahvaa johtajuutta ja osaamista, kiitos Inkeri!


      • JOKU SÖSSI,KUKA?
        Pj hoiti homman kirjoitti:

        Kiitos Markku täsmennyksestä! Onneksi Inkeri on tehtäviensä tasalla, hyvä, että kunnasta löytyy vahvaa johtajuutta ja osaamista, kiitos Inkeri!

        Ei tarvittu Markkua, sisälukutaitoa ja hyvin tehtyjä kaikkien luettavissa olevia esityslistoja. Mutta kuka sössi?


    • Hävettää

      Lopettakaa valtuutetut tämä kunnanjohtajan savustus.

      Jos te yhtään arvostatte kunnan työntekijoitä niin kysykää heiltä mielipidettä millainen johtaja Anna Mäkelä on.

      He arvostavat älykästä esimiestään. Luuletteko että kunnan työntekijät tekevät työtään innokkaina tämän jupakan jälkeen.

      Hävetkää koko luottamusmiesorganisaatio!

    • SEKOKIELI KÖNKÄÄLTÄ!

      Hävettää: Osuva nimimerkki!

      Vaikea on osoitella Mäkelää tai Yritystä ammattitaidottomuudesta. Web - TV kertoi karua kieltään, usealla edustajalla ei ollut tolkun häivää ulosannissa.

      Tarmo oli paras!
      Sanoja ilman tarkoitusta yhtenä sekavana pötkönä, lopputulemana mölinä jonka tarkoituksen ymmärsi vain "mölinä tulkki" kannatan kannatan, Nikka. HuhHuh

      Hyvät valtuutetut: Teatteriharrastus opettaisi ulosantia, järjen hankinta on sitten hankalampi juttu. Se edellyttää myös faktojen tunnustamista, toimimista analyysin tulosten pohjalta, ei tunteella.

    • nnjjjj

      Katsokaapas Kittiläläiset nyt tarkkaan millaisia ihmisiä olette äänestäneet itseänne edustamaan. Pitäkää se mielessä seuraavissa vaaleissa. Vaihtamalla paranee!

      • Huokaus mitä sakia

        Vaihtoon vain koko porukka ehottomasti! Kunnan maineen tahraus vain jatkuu näiden valtuutettujen toimesta, sinni ei anna periksi lopettaa tuota idiotismia.


    • KurulaLinnaan

      Kurula erotkoon kun ei osaa muuta tehdä kuin rikkoa lakia. Moinen ihmiskiusaaja joutaisi suksia hvon hlvettiin.

    • Scotch

      Web-TV:n katsominen oli todella noloa.. tunsin niin suurta myötähäpeää joidenkin valtuutettujen puolesta, jotka suunsa aukaisivat. Sitten toinen puolisko ei suuta auki saanut muulloin kuin yhteen ääneen huudetuissa EI....Eii olikuin sonnilauman mölinää.
      Pari kolme hyvää ja selkeää kannanottoa oli joillakin valtuutetuilla. Selvät ja lyhyet kannanotot, selkeällä ja kuuluvalla äänellä OK! Hyvä!

    • Suukapula T.Kurula

      "kuntajohtajan palsta poistetaan kuntatiedotteesta kokonaan, ei vain seuraavasta tiedotteesta"
      .http://yle.fi/uutiset/kittilan_kunnanhallitus_vaatii_valtuuston_puheenjohtajalta_selvityksen/7513013

      Kunnanjohtajan palstan asia oli faktaa, juurikin noin asiat ovat edenneet tilapäisen valiokunnan touhuissa, sitä ei kuntalaisille saa kertoa.
      Tuleeko tilalle "Timon palsta"?

      Kittilälehti on vaiennettu, Lapin Kansa on objektiivisuutensa kanssa kyseenalainen jne. Tulee vahvasti mieleen naapurimaan mediatiedottaminen, tämä suukapula operaatio asettaa KH:n entistä kummallisempaan asemaan. Kovasti näyttävät isot miehet pelkäävän yhtä naista, keinot ovat säälittäviä ja halveksuttavia.

      Jo nyt tiedetään että kuntapäättäjät tulevat setvimään toimiaan oikeudessa kyseenalaisilla korteilla, näin saatiin käteen vielä Musta-Pekka. Toimi ei ole kunnan tiedotus strategian muutos, se on pahalle haiseva painostus-ja kiusaamisoperaatio ja siksi oikeus sen tulee tulkitsemaan.

      Kunnanhallituksen puheenjohtaja on johtanut itsensä jo puhekieltoon, mihin hän vielä tähtää?

      • Ette oo tosisanne!!

        Ei tämä kh:n uusi päätös voi olla Suomesta! HUOM: olemme ja elämme Suomessa, ei täällä ihmisiä kielletä käyttämästä sananvapauttaan tai hoitamasta virkatehtäviään. En oikeasti ymmärrä .


    • NeuvoKunnanHallituks

      Kunnnanhallituksen mielisairaat kiusaajapskiaiset voisivat vetää itsensä hirteen.

    • Oulu

      Tämä oli sitten venäläisin päätös mitä Neuvostoliitossa on koskaan tehty. Mediasensuuri. Hävetkää, ottaa palstatila pois! Ennenkuulumatonta nykysuomessa, Kittilässä onnistuu.

    • Suupoikki Pääpoikki

      Seuraavaan tilapäisen tai liki vakituisen erottamistyöryhmän raporttiin tullaan kirjaamaan ettei kunnanjohtaja Mäkelä hoida työtään, kunnan asioiden tiedottamista....

      Kunnan uusi viestintä strategia on vähintäänkin mielenkiintoinen, seuraavaksi on sitten estetään meno työpaikalle, niinkö?

      Tuliko tämä kuningasidea myös Könkäältä? Siellä niitä on aiemminkin ammennettu.

      • mahotonta menoa

        Joo, siirto kotitöihin olis Kittilän julkisuuskuvan ehdoton kruunaus (ihan ilmainen vinkki kh:lle).


    • Kittilän Messias

      Kommmentti Lapin kansasta, Mäkelän kolumnista, Hyvää miestä seuraamassa.
      (Tuntematon)8.10.2014 10:49
      "Jokaisella maalla, jokaisella paikalla on oma messiaansa.
      Messiaan arvostelu tai asettaminen epäilynalaiseksi on kielletty, se on nähty Kittilän kunnassa.

      Kittilän laki on armollisempi kuin Putinin laki jossa saattaa henkiriepu olla koetuksella messiaan arvostelusta.

      "Kittilän laki" sallii kaikkinaisen syrjinnän ja kiusaamisen työyhteisönsä kautta, viimeisenä kunnanjohtajan sananvapauden ja tiedotusvastuun kieltäminen kunnanhallituksen päätöksellä.

      Suomen laki saapuu Kittilään Oulusta KRP:n mukana, siihen on paikallisen messiaan, kuninkaan tekijättären ja alamaisten viimein alistuttava."

      Voisiko sanoa, osu ja uppos, toivottavasti.

    • Kuntalain tuntija

      Eipä ole tullut vielä pöytäkirjaa maanantain kokouksesta. Mielenkiinnolla odotetaan miten Timppa on kirjailut noita mafiapäätöksiä.

    • tosi on

      Nythän on pöytäkirja näkyvissä. Kun tuo tämän ketjun otsikko on "Timo Kurulalla on merkittäviä puutteita johtamistaidoissa" Kun lukee tuon kunnahallituksen 413 § ja Mäkelän eriävän mielipiteen niin voi lisätä "Timo Kurulalla on merkittäviä puutteita kokoustekniikassa" Onhan tämä käsittämätöntä mies nuijii päätöksiä pöytään eikä kukaan tiedä mitä on päätetty ja pitää seuraavana aamuna niitä paperilapulla pöytäkirjanpitäjälle toimittaa. Huh hah hei. On siinä varsinaisia kunnanhallituksen kokouksia. Näiltähän pitäisi ottaa kokouspalkkiot pois kun lauma ihmisiä on kokouksessa eivätkä tiedä mistä päättävät. Varsinainen päättäjälauma.

      Otatko sinä vakavasti tämän kunnanhallituksen.? Herranen aika ottaakaa joku järkimies siihen kepulaumaan että siihen hommaan joku tolkku tulee. Johan tuolle toiminnalle nauraa naurismaan aidatkin. Varsinainen maalaiskomedia. Käsikirjoittajat tekevät kohta elokuvasarjaa. Kittilän Dallas jatkokertomus kunnanhallituksen päättömästä toilailusta.

      • Kaulustyöläinen

        Hän pyrkii ilmeisesti valtakunnan politiikkaan, sarja vain on liian kova.
        Miten olisi mies pärjännyt hakemassaan kunnanjohtajan paikassa, koko kuntakonsernin johtajana näillä esityksillä? Missä ihmeessä on itsekritiikki, oma johtajuus ja asioiden avoin debatti kuntalaisten kanssa. Kaikki ei ole KH:n johtajan syytä, mutta pitää ymmärtää että hän johtaa myös vähemmän yhteiskunnallista koulutusta saaneita jäseniä. Onko silloin sopivaa että tehdään päätöksiä jotka ovat ristiriidassa lain kanssa? Ei ole. Vastuu väärien päätösten junttaamisesta on puheenjohtajalla. Yhteiskuntamoraalin kannalta toiminta on outoa, sitä ei näy kuin mutasarjassa.


    • Hallintolaki

      Puheenjohtajaa ei saada noudattamaan hyvää hallintotapaa, kuntalakia eikä hallintolakia, ei uutta Kittilässä. Esimerkkejä on kuluvalta-ja edelliseltä vuodelta riittävästi.

      Pöytäkirjamerkinnät tehdiin Mäkelän mukaan poikkeamaan kokouksen kulusta, ja sinne lisätään päätöksiä joita ei ole nuijalla kopautettu asian päättämiseksi. Tämä alkaa olla jo uutta ja mielenkiintoista, toiminnalla on oma ikävä nimike lainsäädännössä. Pystyvä mies, sensuuri Kurula sai aikaan uuden keitoksen.

      Ja mistä tämä show? Inkerin toimista joilla hän pysäytti tutkinnan alaisten luottamustoimien teon toistaiseksi. Hyvä että pysäytti, pöytäkirjoista on luettavissa että osa alkaa asian sisäistämään, ehkä jo mielessään kiittävät hetken rauhasta.

      • puutteita on

        Ymmärtääkö joku tuon pykälän 413?


    • Yrityksen painostus

      Asiana oli valtuutettujen vaatima ylimääräinen valtuuston kokous. Olivat sitten talousneuvoksen johdolla puuhanneet adressin. ( liite 12 ) Jos allekirjoittajat olisivat edes nähneet vaivaa tarkastamalla mitkä edellytykset lailliselle kokoukselle pitää olla, tämä turha näytös olisi jäänyt pois.
      Ei ihme että päättävät mitä sattuu, noilla kokousmäärillä luulisi hävettävän kun tuli laitettua nimi paperiin joka kertoo tylyä kieltään kokoustekniikan hallitsemisesta, se alkaa koolle kutsumisesta ja laillisuudesta. Huh huh

      Haluavat lisäksi painostaa Yritystä selvityspyynnöillä, menettelytapa oli taattua laatua.
      Kantolan esitystä ei löydy pöytäkirjoista, ja jos ptk. ei vastaa kokouksen kulkua, meno jatkuu villinä, näemme jatko-osan seuraavassa kokouksessa.

    • HaistaKurulaPska

      Joutaisi tuo kiusajapska vetää itsensä hirteen. Prkle mikä rotta on kyseessä.

    • Moraalitonta

      A - studio. Timo kertoi luottamustoimissa olevien toimivan korkealla moraalilla ja etiikalla. Aivan varmasti iso osa toimii näin, voisi sen ulottaa myös kunnanhallituksen tekemisiin.
      Millä moraalilla ja etiikalla hra Kurula käy kampanjaa kunnanjohtajan pallin ( ei pallien ) kaatamiseksi? Onko tässä moraalissa, matkassa oma lehmä vai kostonhimo ? .

    • pyhpyhpyh

      Paljon asiaa...se vai ei tule Kurulalta ulos,

      Mistä se on ollu poissa, ja nyt täällä, originaali änkyttäjä?
      Kansanedustaja, pyh

    • Marionetti

      Timo on saanut ohjeet! Timo on kiltti poika.

    • Sattumalla tällä siv

      Taitaapi olla "AKAT" asioimassa tällä sivulla.

    • Juoksupoika

      Antaako AKAT ohjeita, monikko taisi olla liikaa.

    • 10+18

      Harvinaisen kömpelö ulosanti ollakseen opettaja. Sääliksi käy oppilaita. Kannattaisi jäädä jo eläkkeelle.

    • Vaikka väkisin

      On valittu Rovaniemellä lapin ehdokkaaksi. KKK ( Kittilän Kepu Kopla ) sai samalla uusia ohjeita kuinka vallata KKK:lle kunnanjohtajan paikka.

      • Sonnit sovussa

        Kas kas, valtuustossa vaihteeksi sivistynyttä käytöstä. Hyvä juttu, edellinen sonnilauman mölinä oli kamalaa katsottavaa. Nyt voivat päättää kunnanhallituksessa itsensä solmuun. Missä oli tämä valtakunnan ehdokas, jo toinen kokous johon kuntalaisten äänestämä edustaja ei vaivautunut. Miksi se ei eroa jos ei kerkeä kokouksiin...vai haittaako sairas kuntapolitiikka vaalikampanjaa.


    • Nurkantaa

      Pitäjän hullu näkyy taas melskaavan palstoilla. Sitä ei taija saaha kuriin.

      Mitäs se patalappu valtuuston kokouksessa melskaa, höpinää iät ajat ilman järkevää ehotusta...puhetta vailla tarkotusta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe