Miksi Itä-Suomen naiset ei vastaa viesteihin? ?

kumma homma

Olen etsiskellyt elämänkumppani netin kautta talvesta lähtien. Ja olen ollut todella aktiivinen ja kirjoitellut suurimmalle osalle Itä Suomen naisista. Yli kahdelle sadalle ja vastauksen olen saanut ehkä viideltä ja kahden kanssa jopa tavattiin ja todettiin että ei tällä kertaa. Ja pakko lisätä että viiden raja ei ollut kun muutamalla yli ja yritän niitä myöhemmin uudestaa. Mutta kun tämän
suunnan naiset oli koluttu läpi olen kirjoittanut muutamille etelä ja länsi Suomen naisille kirjoitellut ja lisäksi ne on vieläpä todella kauniita. Niin jokainen on vastannut ja muutama jopa minun profiilia kehunut. Kaikkien kanssa on juttuja riittänyt ja tapaamisia suunniteltu. Mutta miksi minä en täällä onnistu kun oisivat vielä lähelläkin.

37

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikähän niin

      Outoa. Minä ainakin haluan, että kumppaniehdokas olisi mahdollisimman
      läheltä. Silloin voisi tavata milloin vain, kun taas pitkämatkalaisen kanssa,
      se on mahdotonta.

      Pitkät tapaamisvälit saa aikaan sen, että suhde lopahtaa, ennen kuin on
      edes alkanut. Siksi vastaan ei kiitos näille.

      Toiset tykkää huristella pitkiäkin matkoja. Minä en.

    • 9+13

      Outo ilmiö mutta saman olen havainnut. Itse olen treen seudulta eikä oikeastaan kukaan nainen täältä vastaile mutta muualta suomesta kaukaakin ovat aktiivisia. Ja tarjonta täällä on vielä runsasta. Kerran kokeilin niin että muutin asuinpaikkakunnakseni kainuun ja kaskummaa sain pari vastausta tampereeltakin. Ensin naiset valittaa että eivät halua etäsuhdetta mutta kuitenkin lähestyvät kaukana asuvia miehiä. Käsittämätöntä!!

    • joku vastaa.

      miksi miehet ei vastaa ?

    • kumma homma

      Minä olen pääasiassa yrittänyt 28-35 vuotiaita naisia suurin osa niistä asuu joko Kuopiossa tai Joensuussa . Itselläni on matkaa näihin tunnin verran ja ajaisin mielelläni vaikka joka päivä tapaamaan. Voisin sit ostaa talon ja muutttaakin kaupunkiin jos joku sopiva nsinen löytyy. Työpaikkaa en pystyis vaihtamaa mut kyllä ne työmatkas jaksais sit ajaa. Omalta kylältä sitä naista ei ainakaan löydy. Mutta vaikea se näiden itä Suomalaisten naisten kanssa on tutustua kun kukaan ei vastaa. Ei minulla taida olla muita vaihtoehtoja kuin yrittää kauempaa tai sit peräti ulkomailta hommata se nainen kun tällä suunnalla ei ketään kiinnosta.

    • HeyBoDidley

      Saat olla tyytyväinen että joku yleensä vastaa edes jostain.

      Mä muistatan kommentin TV:stä keväältä, mutta en muista mikä oli ohjelma ja kuka henkilö kyseessä: "Ei kai nyt kukaan tosissaan luule, että internetistä löytyisi mitään suhdetta" - kutakuinkin noin.

      Ja olen täysin samaa mieltä.

      • turhuus markkinat

        Näin se menee. Aika meni ihan harakoille netissä hohhaillessa.


    • naisen logiikka

      Ja nämä samaiset itä-Suomen naiset vanhempana versiona kylläkin kun nuorempienhan ei tarvitse yleensäkään tehdä aloitteita tänne pääkaupunkiseudulle.
      Kun ne ensitreffitkin pitäisi tehdä hänen kotipaikkakunnalleen monen sadankilometrin päähän kun se on miehen tehtävä matkustaa?!

    • 3 tyhjää vuotta tääl

      Rehvi sivuilla on Itä Suomessa neljästä kuuteen kertaa enemmän naisia ja nais profiileistakin osa on miesten tekemiä feikki profiileja. Sit osa naisista on yksinäisiä kotiäitejä jotka on ajan kulus netissä ja loput pönkittää itsetuntoaan.
      Täällä päin jos joku tosissaan etsii jotai niin se ei ole sivuilla kun maksimissaan kaksi viikkoa.
      Minä nykyään ainoastaa katson ja kirjoitan uusille profiileille mut siinä on taas se ongelma et on niin kova kilpailu että vain todellinen peluri pärjää.
      Täällä ei vaan ole niitä vapaita ja normaaleja naisia jotka vois vastata :)
      Minäkin olen saanut ainoastaan etelä ja länsi suomen naiset vastaamaan ja ne naiset on jopa niin aloitteellisia että muutaman viestin jälkeen ehdottavat tapaamista.
      Olen ajanut yhden naisen luona 500 kilometrin välimatkasta huolimatta viikottain.
      Ei täällä ole muuta vaiihtoehtoa tai on mut se vaatis vähän kielipäätä kun venäläisen ottais.

    • kosto

      Pohjois karjalainnein sporttinen plondi vasta kehu miten mukavaa on saada miehiltä viestejä.
      Kehu oikein määrillä ja ei edes etsi miestä tätä kautta ja käy omien sanojensa mukaan lukemassa uudet viestit . Tämmöset naiset pilaavat koko homman niin miesten itsetunnon ja muiden normaalien naisten kannalta. Minä monen treffit sivuilla olevan miehen kanssa ruvettiin pitämään yhteyttä ja vejätetään nykyään tämmösiä hienohelmoja annetaan maistaa omaa lääkettään

      • 5+1

        Kyllä niitä vejättäjä naisia löytyy kun tarkastelee vaikka miehiä moititaan auvervaaroiksi pervoilioiksi


    • reilureilua

      Mäkin tiedän tämän leidin ja sain pikku sen pikku vihjeen hänestä .

      Muistaakseni keväällä haastattelivat jotain tutkijaa, kuhan ei olis peräti jonkun väitöksen tehnyt netti deittailusta. Niin totes aika suoraan että normaali miehillä ei ole mitään toivoa parinhaussa. Nainen saa sen minkä haluaa jos haluaa.

      Sit muistan että jossain lehdessä oli toimittaja tehnyt pari feikki kuvallista feikki profillia. Muutaman viikon aikana nainen oli saanut joka päivä useita ja vielä hyviä aloitteita ja mies ei samana aikana yhtään.

    • Tuttu ilmiö

      Minäkin saan miehenä profiiliini yhteyhdenottoja vain kaukana asuvilta naisilta, ei koskaan läheltä. Tosi outoa, eilenkin yks nainen otti yhteyttä jostain yli 300 km päästä ja niin kauas en todellakaan lähde ketään tapaamaan.

      Tuntuu ettei nuo naiset ole tosissaan ja syy ottaa yhteyttä kaukana asuvaan mieheen on se, ettei todellisuudessa edes halua tavata.

    • tuttu tilanne

      Olen myös itä suomesta ja en ole kun kaksi naista saanut vastaamaan näillä suunilla vaikka olen toistasataa viestiä laittanut .Ne jotka vastasivat.olivatkin tosi fiksun oloisia, kumpikin sano että on tilanne päällä ja ei rupea tällä kertaa enempi tarinoimaan . Mutta kaukana asuvista vastaa suurin osa .

      • tittu tulanne

        Johtunee siitä ettei ne naiset mitään parisuhdetta taida loppujenlopuksi edes haluta. Miksi muuten kaukana oleva mies kiinnostaisi, ellei siksi ettei sitä tarvisi mahdollisesti edes nähdä mutta sen kanssa voisi kuitenkin leikkiä jotain virtuaalivehtailua ja kalastella kehuja. Pelkkää tyypillistä naisten itsetunnon pönkitystouhua siis.


    • Riippa Koivunen

      Noo, miun suuriman innon vastaamiseen on ainakin lopettanut varatut, kikkelin kuvan laittajat ja päättömät mahakuvat. Alkaa jo epäillä ettei, kellään oo muuta sit mielessä, ja eikö se nyt vastaamattomuus oo sama kun, ei kiinnosta, profiilin kuvauksessa tympivät kliseet nuorekas, pilkesilmä ja kaikenlainen naukuminen, ettei kenellekkään kelpaa. Ja yleensäkkin iholle tuleminen vaikkei oo ees livenä nähty.

    • Nainen Itä-Suomesta

      En ole enää treffipalstoilla pyörinyt, mutta se otti päähän jos aloitusviestistä paistoi läpi se, että tasan sama viesti on laitettu kaikille naisille. Ei mitään personointia vastaanottajaa silmällä pitäen, siis.

      Myös se, että ensimmäinen viesti vaikutti ns. hoono soomi autonmyynti-ilmoitukselta, ei innostanut. "Hei. Olen Matti, 42 vuotta, asun suonenjoelta. Olen hitsaaja minulla on kaksi lasta jotka asuvat kanssani viikon loppuisin asun oma koti talossa. tykkään marjastaa ja kalastaa. puhun ja pussaan. Naiset/yh:t Kiinnostaako?"

      No hemmetti. Ei. Ja tosiaan ne, jotka uivat liiveihin heti alkumetreillä saivat kanssa jatkaa eloaan ihan keskenään. Jos aloitusviesti oli kuitenkin laitettu asiallisesti, niin kyllä silloin on asiallista myös vastata ja sanoa edes se "kiitos, mutta ei kiitos".

    • kumma homma

      No kertokaapa sit te niin viisat naiset että montako aloitetta itse teitte ja kirjoitettiko siihen peräti :) vai peräti moi;). ??? Ja sit toinen kysymys mitenkä te personoisitte viestin proviileihin jossa on pelkkä kuva
      ja hymiö . Pitäiskö siiheen aloitus viestiin si kirjoittaa siitä finnistä nenän päästä. Ja mitenkäs näihin profiileihin sit pitäis personoida jossa ilmoitetaan pelkästään mitä haetaan? Ennustajasko tässä pitäs ruveta?

    • savon mies

      Meinasitteko te miesten kanssa sit parisuhteessakin sit kirjallisesti kommunikoida kun kaikki oikein kijoitukset ja muut sana rakenteet vaikuttaa. Pitääkö miehen olla joku runoilija ennen kuin kelpaa?
      Toiset saattaa jopa paremmin osata puhua kuin kirjoittaa. Minäkin kierona savolaisena puhun helpommin kuin kirjoitan. Se on hankalaa tämä kieli suomes kirjoittaa.

    • itänihme

      Tuttu tilanne aivan sama kirjoittaako kuvattomaan tai Kuvalliselle niin ei vastausta.
      Ja kuvaukset on mitä on pari sanaa tai sit pelkästään että mitä haetaan.
      Kirjotappa siinä sitte hyvä aloite. Kaukana asuvat vastaa melko varmasti.

    • Nainen Itä-Suomesta

      Jos oikein muistelen, aloitin itse kirjoittelun noin viiden miespuolisen profiilin kanssa. Ja aina syynä oli profiilissa oleva teksti, jota oli hieman ajateltu ja josta löytyi minuun vetoavaa kuivaa huumoria. Osalla profiileista oli kuva ja osalla ei. Se tekstin oikeaoppinen kirjoitusasu ei ollut se tärkein, jos sisältö oli muutoin kiinnostava, mutta onhan se myönnettävä että hieman joutuu pohtimaan että mikä aikuisessa ihmisessä mättää, jos ei osaa ymmärrettävästi omaa äidinkieltään kirjoittaa. Lukihäiriöiset toki asia erikseen jne.

      Oma profiilini oli tekstiltään sen verran pitkä ja adjektiivirikas, että sieltä olisi luullut löytyvän muutakin tarttumapintaa kuin "Moi. Kiva profiili. Mitä kuuluu?". Ja ei, ei sen kenties joskuslöytyvän miekkosen kanssa ole tarkoitus vain kirjallisesti kommunikoida, mutta täällä netissä se on vaan aika isossa osassa jutustelua. SIlle ei nyt vaan mahda mitään. Samalla totean, että esim. tässä ketjussa kirjoitelleet sujahtavat suht hyvin sen vaaditun äidinkieliriman yli. Että ei tässä ihan mahdottomia odoteta. Hieman vain mielikuvitusta peliin.

    • vili 85

      Sinä taidatkin olla harvinainen poikkeus. Kumpa sinun laisia olisi enemmän jaksas vielä yrittää.
      Se on vaan kylmä fakta näillä sivuilla on naisista on suurin osa akateemisesti koulutettuja ja miehet taviksia. Niin me miehet ollaan todennäköisesti oltu jo työeämässä kun samaan aikaan naiset koulunpenkillä.
      Se vaan pitäs naisten ottaa huomioon. Ei myö välttämättä tyhmiä olla jos ei osata kirjoittaa.

      • Nainen Itä-Suomesta

        Se työelämä ja nimenomaan työpaikka on kuule aika kovaa valuuttaa pitemmässä juoksussa. Ei siinä mitään akateemisuutta tarvita, vaan itse ainakin etsin miestä, jolla on elämänhallinta kunnossa, eli hän esim. luultavasti käy töissä ma-pe 7-17. Sen lisäksi miehessä pitää olla "joku juttu", jota ei tarkemmin voi oikeastaan määritellä. Se liittyy vain siihen, kuinka hyvin jutut käy yksiin ja ollaanko ns. samalta planeetalta kotoisin. Sellainen mies joko joskus löytyy tai sitten ei ja siihen asti voikin ottaa ihan rennosti ja katsella mitä syksy tuo tullessaan :)


      • 15 17
        Nainen Itä-Suomesta kirjoitti:

        Se työelämä ja nimenomaan työpaikka on kuule aika kovaa valuuttaa pitemmässä juoksussa. Ei siinä mitään akateemisuutta tarvita, vaan itse ainakin etsin miestä, jolla on elämänhallinta kunnossa, eli hän esim. luultavasti käy töissä ma-pe 7-17. Sen lisäksi miehessä pitää olla "joku juttu", jota ei tarkemmin voi oikeastaan määritellä. Se liittyy vain siihen, kuinka hyvin jutut käy yksiin ja ollaanko ns. samalta planeetalta kotoisin. Sellainen mies joko joskus löytyy tai sitten ei ja siihen asti voikin ottaa ihan rennosti ja katsella mitä syksy tuo tullessaan :)

        On sentään Idässä yks normaalikin netti deittaaja.
        Loput onkin niitä vuosia treffisivuill viettäneitä vanhoja piikoja jotka luulevat itsestään liikoja että saisivat jonkun super miehen. Mutta eivät ole edes valmiita vaihtamaan paria sanaa duunarien kanssa. Vois vaikka ihastua tavikseen ja eihän se käy rinsessoille.
        Minä olen sitä mieltä että esittelyissä pitäs olla sarakkeet veloista ja varalisuudesta. Kun ei niitä muuten kehtaa suoraan sanoa ja loppupeleissä nettideittailu on aika raakaa kilpailua.
        Monikin korkeakouluja käynyt on ihan samoissa töissä kuin tavikset mutta tavis on ollut jo töissä kun muut on opetelleet oikei kirjoitusta


      • din din
        15 17 kirjoitti:

        On sentään Idässä yks normaalikin netti deittaaja.
        Loput onkin niitä vuosia treffisivuill viettäneitä vanhoja piikoja jotka luulevat itsestään liikoja että saisivat jonkun super miehen. Mutta eivät ole edes valmiita vaihtamaan paria sanaa duunarien kanssa. Vois vaikka ihastua tavikseen ja eihän se käy rinsessoille.
        Minä olen sitä mieltä että esittelyissä pitäs olla sarakkeet veloista ja varalisuudesta. Kun ei niitä muuten kehtaa suoraan sanoa ja loppupeleissä nettideittailu on aika raakaa kilpailua.
        Monikin korkeakouluja käynyt on ihan samoissa töissä kuin tavikset mutta tavis on ollut jo töissä kun muut on opetelleet oikei kirjoitusta

        Se oikeinkirjoitus opitaan jo peruskoulussa. Ellei sitä hallitse, on yksinkertaisesti liian tyhmä. Lisäksi oikeinkirjoitus ja luova kielenkäynttö korreloi lukeneisuuden kanssa.

        Liian tyhmään duunariin ei voi ihastua, sillä itseään merkittävästi tyhmempää kumppania ei pysty arvostamaan.


      • 4+10
        din din kirjoitti:

        Se oikeinkirjoitus opitaan jo peruskoulussa. Ellei sitä hallitse, on yksinkertaisesti liian tyhmä. Lisäksi oikeinkirjoitus ja luova kielenkäynttö korreloi lukeneisuuden kanssa.

        Liian tyhmään duunariin ei voi ihastua, sillä itseään merkittävästi tyhmempää kumppania ei pysty arvostamaan.

        Naisenko ei sitten tarvii osata oikeinkirjoittaa. Yllättävän paljon naisilla näkyy olevan kirjoitusvirheitä jo profiili tekstissä ja jopa megafoni huudoissa. Mutta onneksi naisten ei tarviii osata kuin hymiöitä tehdä.


      • din din
        4+10 kirjoitti:

        Naisenko ei sitten tarvii osata oikeinkirjoittaa. Yllättävän paljon naisilla näkyy olevan kirjoitusvirheitä jo profiili tekstissä ja jopa megafoni huudoissa. Mutta onneksi naisten ei tarviii osata kuin hymiöitä tehdä.

        Kiitos pointtini vahvistamisesta: missään kohtaa viestissäni ei mainita sukupuolta. Koskee molempia sukupuolia yhtä lailla: itseään merkittävästi tyhmempää kumppania ei pysty arvostamaan.


      • 4+10
        din din kirjoitti:

        Kiitos pointtini vahvistamisesta: missään kohtaa viestissäni ei mainita sukupuolta. Koskee molempia sukupuolia yhtä lailla: itseään merkittävästi tyhmempää kumppania ei pysty arvostamaan.

        No siinäpä ompi semmonen ero että mies ei arvio naisen älykkyyttä kirjoitus virheiden perusteella. Ja kännykällä niitä virheitä tulee tosi helposti kun ei voi kunnolla tarkastaa. Minä oon ihmetellyt maisteri tasoisten naisten viestejä. Vaikka innokkaasti vastavat ja kirjoittavat. Ei osata edes viestittelyn alussa tervehtiä. Aloitetaan pikkukirjaimilla. Ja lauseita ei kirjoiteta loppuun vaan päättyvät p..... ja sit alkaa jo uusi lause.


    • pettymys

      Minulla loppu mielenkiintonen viestittely yhden naisen kanssa siihen kun kirjoitin yhden viestin kännyn kautta ja viestiin tuli tosi paljon virheitä ja oli muutenkin sekava. Sit jälkeen päin tiedustelin että mikä tuli niin nainen vastas siihen että etsii kirjoitustaitoisempaa miestä.

    • siismitäh

      Aika jännää. En ole rajannut aluetta, mutta melkein kaikki ovat asuinkuntani
      alueelta, jotka ovat minuun ottaneet yhteyttä. Eli mikä tuossa mättää.

      • ehkä vielä joskus

        Olin itse etelä-suomesta kun kävin katsomassa "piruuttani" savolaisten miesten profiileja. Sieltä laittoikin minulle yksi mies viestin ja ruvettiin kirjoitteleen. Minä olin Se, joka lähti miestä tapaamaan :) muutimme jopa yhteen, mutta elämä ei kiinnostunut, valitettavasti.

        ulkopaikkakuntalaisena ei ole helppo elää "vieraassa kulttuurissa". Pelkästään aksentti paljastaa mistä olet ja Se ei välttämättä ole positiivista paikkakuntalaisten mielestä. Toinen seikka on Se, että töiden saanti ei ole helppoa, koska viet ns. Paikkakuntalaisten työpaikat.

        mutta hei, yrittäkää edelleen :)


      • ehkä vielä joskus
        ehkä vielä joskus kirjoitti:

        Olin itse etelä-suomesta kun kävin katsomassa "piruuttani" savolaisten miesten profiileja. Sieltä laittoikin minulle yksi mies viestin ja ruvettiin kirjoitteleen. Minä olin Se, joka lähti miestä tapaamaan :) muutimme jopa yhteen, mutta elämä ei kiinnostunut, valitettavasti.

        ulkopaikkakuntalaisena ei ole helppo elää "vieraassa kulttuurissa". Pelkästään aksentti paljastaa mistä olet ja Se ei välttämättä ole positiivista paikkakuntalaisten mielestä. Toinen seikka on Se, että töiden saanti ei ole helppoa, koska viet ns. Paikkakuntalaisten työpaikat.

        mutta hei, yrittäkää edelleen :)

        Edelliseen korjaus kiinnostanut siis onnistunut


      • siismitäh
        ehkä vielä joskus kirjoitti:

        Edelliseen korjaus kiinnostanut siis onnistunut

        No, voip pitää paikkaansakikkin. Oli yksi, jonka ajatusmaailma hitaana
        hämäläisenä, ei ottanut tuulta siipiensä alle. Siis liian pitäpiimäinen.


    • mestarin kaveri

      Miehiä on täällä idässä vaan niin paljon enemmän ja pelurit vain osaa. Tunnen tyypin joka on komea rahtari, ilmoittaa tosin profiilissaan olevan koulutettu.
      Hänellä ei ole kuim yksi päämäärä ja tuntuu onnistuvan siinä vieläpä hyvin. Alkuun se harmitti minua mutta hänellä oli hyvä testuuttaa naisten naisten asennetta ja sitä mitä ne todellisuudessa hakevat. Itse löysin naisen 400 kilsan päästä. Ja etelä ja länsi Suomessa laikki naiset vastasivat jolle laitoin viestiä.

    • Netti deittiä

      Suomalaiset naiset nyt hyvin harvoin tekee aloitetta, tosin kyllä niitäkin on. Mutta ulkomaalaiset naiset kyllä tekee. Minulla oli eräällä deittisivustolla profiili ja sinne tuli kymmeniä yhteydenottoja päivässä, pääosin ulkomaalaisia naisia, Euroopasta, Venäjältä Suomeksi käännettynä. Suomalaisia naisia harvemmin mutta kyllä niitäkin oli. Itse en kerinnyt tekemään periaatteessa mitään aloitetta kenellekään kun kokoajan tulvi alotteita. Naiset tyrkytti kuviaan ja oli valmiita tapaamaan, monet jopa lentämään tänne Suomeen ja omilla rahoillaan. Eivät pyytäneet mitään, halusivat vaan seksiä. Kyllästyin koko touhuun, en oikein tykännyt kirjoittelemisesta ja eikä aikakaan semmoiseen tapailuun ja kirjoitteluun riitä. Yksikin olisi ollut valmis muuttamaan luokseni pysyvästi ja haaveili perheestä.. Sitten oli muitakin perheestä haaveilijoita..

      Olisi kyllä kiva löytää joku jota tapailisi lähempää mutta siinä taitaa monella olla niin ettei samalta paikkakunnalta viitsi yhden illan juttuja hakea kun jos itse seurustelee.. On valmis hakemaan sexiä hyvinkin kaukaa, jopa toisesta maasta..

      • gkgkgkg

        Kuulostaa joltain bottiohjelmalta tai muulta sellaiselta. On olemassa feikkideittisivustoja, joissa tulee boteilta automaattisia surkeasti enkuksi käännettyjä (seksi/seurahaku)viestejä, ja jos satut painelemaan jotain linkkejä, joita viestit sisältävät, niin voi olla kohta tietokone haittaohjelmia täynnä. Siinä sitten verkkopankkiin asioimaan, niin saavat sinun pankkitunnukset selvitettyä.


    • p-karjalainen

      Joku saattoi sen jo tuolla jossain sanoakin, mutta yksi mahdollisuus on siinä, että i-suomalaiset naiset etsivät kumppania sellaiselta alueelta, jonne haluaisivat joku päivä muuttaa - todennäköisesti pääkaupunkiseutu. Eivät sitä mainintaa välttämättä profiiliinsa laita, koska kun asuvat vaikkapa Kuopiossa, toivoisivat silti löytävänsä sieltä jonkun todella upean tyypin, mutta jos sitä tyyppiä ei kuulu eikä näy, niin varmaan haaveilevat pääsevänsä Etelä-Suomen sykkeeseen jonkun miehen takia vaikka, jottei etenkään yksin pärjäämättömien tarvitse aloittaa uudessa kaupungissa itsekseen, kun on se mies pitämässä seuraa. Harvat nuoret naiset haluavat jäädä erämaahan, kun Helsinki on täynnä "glämöyriä".

      Onneksi en itse enää etsi naisia (vaikka tuo oli tuttu ongelma). Nyt kun löytyisi mies, jota kiinnostaisi parisuhde pa*nemisen sijasta, niin se ois jees.

    • m.pääkaupungista

      Itse asun pääkaupunkiseudulla ja tiedostan tuon tilanteen netissä miehenä.
      Saan yhteydenottoja ympäri Suomen ja moni nainen on valmis muuttaamaan tänne pääkaupunkiseudulle kun täällä on töitäkin paremmin tarjolla mutta asunnot on kiven takana tai sitten kovat vuokrat.
      Siellä saattaa olla naisella oma elämä aikamoisessa solmussa ja saatetaan hakea jonkinlaista elämänmuutosta jo ihan paikkakunnan vaihdolla.
      Mutta sitten vain voi kysyä onko ne parisuhteen lähtökohdat kohdillaan jos heti muuttoakin suunnitellaan ja ihmeellisesti ne naistenkin kriteeritkin on tippuneet ja kiinnostus jo yhteydenptämiseen on toisenlainen kun jo täällä asuvilla naisilla.
      Tämän asian tiedostan ja toimin sen mukaisesti ja täysin kusetettavissa en ole kun en hyväksy puolin ja toisin hyväksikäyttöä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe