Naiset, olisi kohteliasta vastata edes näihin...

Turhaako?

Jääkö viestit todellakin helposti sinne "anna pillua" -viestien alle? Vai mistä mahtaa johtua? Lähetän viestin naiselle, joka on selvästi sopivan oloinen minulle ja vastaan itsekin jokaista hänen esittämäänsä kriteeriään ihannekumppanista. Hän kirjautuu ja on paikalla, mutta vastausta ei vain tule. Viesti on kuitenkin asiallinen ja vain häntä varten kirjoitettu. Onko tavallisen miehen edes järkeä kirjoitella tuolla treffien puolella?

10

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12+1

      Oman kokemukseni mukaan ehkä 1/5 vastaa ja heistäkin reilu puolet katoaa kesken kirjoittelun ilmoittamatta mitään. Otan yhteyttä aika valikoiden. Jos yrittäisin väljemmillä kriteereillä, vastauksia tulisi varmaan paljon huonommalla prosentilla.

      • unohtui mainita

        olen siis mies


      • Yritä tottua.
        unohtui mainita kirjoitti:

        olen siis mies

        Niin... tätä se vaan on. Naisille on vähän se ja sama kuka kirjoittelee ja mitä koska toimivat muutenkin täysin intuition ja ailahdusten mukaan. Jos ei niitä nappaa kirjotella niin eipä ne kirjottele. Siinä ei kohteliaisuudet silloin paljoa paina.
        Ikävää mutta totta.


      • kun ei niin ei
        Yritä tottua. kirjoitti:

        Niin... tätä se vaan on. Naisille on vähän se ja sama kuka kirjoittelee ja mitä koska toimivat muutenkin täysin intuition ja ailahdusten mukaan. Jos ei niitä nappaa kirjotella niin eipä ne kirjottele. Siinä ei kohteliaisuudet silloin paljoa paina.
        Ikävää mutta totta.

        Ai niinkö? No itse olen nainen 50...kuvallisella profiililla, sopusuhtainen vartaloltani ja kasvoiltani ok, nätiksikin jotkut sanovat. Kuvia löytyy profiilistani ja tekstiä hartaasti ajatuksen kanssa kirjoitettu. Mutta jos teen aloitteita, ei miehet vastaa. Mitä komeampi mies, sitä epätodennäköisempää on odottaakaan vastausta. Joten eiköhän lopeteta tää mollaaminen puolin ja toisin..tää on kuollut mesta nykyään, s-24.


    • rinssi?!

      Ei se 50 nainen enää valikoi kuin ehken 10-20v sitten live maailmassakin teki ja olet astunut tähän miestennettimaailmaan ja kun vielä lähettelet aloitteita vain näille "komeimmille" miehille.

      Sehän kun on tosiasia että ne parhaimmat 40 helmet miehissä viedään aika nopeasti ja tässä ikäluokassa kun naisetkin joutuu olemaan aktiivisia aloitteiden tekijöitä.

      Se on muuten turhaa vedota ihan yleisesti tuohon naisten vastaamattomuuteen tuolla rajoitetulla 5viestin jutulla kun eivät sitä ennenkään ole tehnyt ja eivät vastaa maksullisillakaan puolella missä ei ole rajoitettu tätä...se on vaan kun ei huvita ja näe sitä "kemiaa ja säpinää" miehen profiilissa ja viestissä ja leikitään tätä prinsessa leikkiä.

      • kun ei niin ei

        Juurikin näin, rinssi...mutta miksi sitten miehet vaahtoaa siitä kuinka naisilla on täällä netissä ylitarjontaa miehistä, jopa meillä keski-ikäisillä????
        Ja ne jotka oma-aloitteisesti ottavat yhteyttä, mun ikäluokan miehet...he ovat useimmiten parhaat päivänsä nähneet...miksi miehet eivät hoida itseään kun ikää tulee? Sit valitetaan ett ollaan rumia eikä kelvata..Pienellä siistimisellä voi monestakin tulla esiin se "rinssi" ;)
        Koska itse tykkään siisteydestä ja pidän hygieniasta huolehtimista itsestäänselvänä niin ei se houkuttele jos pöhöttynyt risuparta laittaa viestin..
        Senhän tietää jo etukäteen että siitä seuraisi asrkielämässä ristitiitoja.
        Enkä edes niille kaikkein komeimmille lähettelekään kun tiedän ettei ne vastaa, tarkoitin ees vähänkään komeempia, eli siistin ja kivan näköisiä miehiä...nekään ei vastaa, tai sit korkeinta ei kiitos..sekin oisi kohteliaampaa kuin jättää kokonaan huomiotta!


    • turhaaseonpuroseni

      Kuten näit, edes noihin kysymyksiisi naiset eivät vastaa, saatika siellä treffien puolella. Ainoa nainen joka on kommentoinut edes koko viestiketjuun, ei hänkään vastannut kysymyksiisi, vaan ainoastaan valitti siitä kun kun hänellä 50v ikäisenä on sama tilanne kun miehillä missä tahansa iässä.

      • Nimimerkkinä lintu

        Hei!
        Olen 40 nainen, syksyllä profiilin luonut (ei suomi24) Vastaan kaikille ainakin kerran. Minulla on kolme kriteeriä, jotka tsekkaan miehen profiilissa: oltava vapaa, oltava myös lapsia, olisi hyvä olla samat elämän arvot. Jos ne eivät sovi yhteen, kerron siitä, eli miksi en jatka viestittelyä. Jos em. seikat ei profiilista selviä, tarkennan.
        Ulkonäkö- ja harrastusseikat ei vaikuta. Kuvaa ei ole minulla, enkä edellytä sitä toisenkaan profiilissa.
        Viestittelyn aikana selviää molemmille lisää asioita toisesta. Ilmoitan kyllä toiselle mistä syystä lopetan viestittelyn.
        Laitan myös ensimmäisenä viestin 40 em. asiat kertoneellle miehelle. Hekään eivät vastaa aina edes yhtä kertaa.


    • kun ei niin ei

      No olisit kirjoittanut mulle, niin mä olisin kyllä vastannut! :)
      Ja vastaan aloittajan kysymykseen, ei kannata luovuttaa..on siellä helmiäkin joukossa...!

    • hiras hämäläine

      Tein profiilin alkukesästä, suurin odotuksin tietysti. Viestejä sain ja lähetin ensimmäisen kuukauden aikana tusinan verran.
      Sitten loppui, no ainakin väheni huomattavasti.
      Kriteereilläni löytyy alueeltani 335 naista, samoilla ehdoilla 1135 miestä, eipä tarvitse enää ihmetellä vieatiboxin hiljaisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe