miksi niin monilla "voidelluila" ongelmia?

eiputkassa

Voideltuja saarnaajia ei heidän mielestään saa arvioida. Polvijärven pastori sanoi että rangaistus tulee. Nyt on heillä homoutta, putkareissuja, petoksia, puolison jättämisiä. Näistä rikoksista rahvasta tuomitaan.

22

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsokaa hedelmiä

      Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'. Matt. 7:15

    • Ei mennä perässä

      Arvioida saa ja pitää, Tuomitseminen on eri asia.

      • Niinpä! käsittäneet täysin väärin ja käyttävät valtaansa väärin pelottelulla.Terve kritiikki oltava paikallaan,myös Polvijärvien kohdalla.Ei kukaan ole noussut arvoisa pastoritiimi evankeliumin julistusta tai terveen sanan opetusta vastaan paitsi julkijumalattomaat.Muutaman uudestisyntyneet ovat tuoneet kantansa selkeästi raamatun ohitse menevästä julistuksesta,kuten Hertzog.Nämä rahanvaihtajien pöytien äärillä pyörivät ovat ahneudessaan eksyneet ja Herra ottaa kiini nämä ja väärin käytökset julistetaan katoilta.Tästä tuli profetia.Vuonna 2014 alussa PyhäHenki tuo esille rahan ja vallan väärin käyttäjät.He joutuvat uutisoinin kohteeksi ja näin onneksi Hengen ilmoitus oli tarkka ja oikea profetia,jotta nämä tekisivät myös julkisesti parannuksen..se mitä he salassa tekevät,julistetaan katoilta!


      • kii5

        Jännästi vaan syytetään tuomitsemisesta ja uhataan Pyhän Hengen pilkalla heti kun ei enää ollakaan samaa mieltä näiden julistajien kanssa.

        Vastaus otsikon kysymykseen: Hedelmistään puu.


    • Nimierkkii

      Usko Jumalaan on eri asia kuin usko lahkoihin ja eriseuroihin (seurakuntiin).
      Seurakunnat ovat lihan hedelmää ja usko Jumalaan tulee Jeesuksen Kristuksen sanan kautta.
      Sen takia niin moni on hukassa ja etsivät löytämättä totuutta ja Jumalan rakkautta.
      Jumala on kaikkia meitä lähellä ja rukoilemalla Jeesusta Kritusta henkilökohtaiseksi opettajaksi olemme jo hyvällä alulla. Jeesus Kristus on herra, älkäämme pitäkö herranamme ketään muuta !
      Rukous kaikkien eksyneiden seurakunta pastoreiden ja suomi24 "pastoreiden" puolesta sillä heidän tuomionsa on kova koska pitävät totuutta vääryyden vallassa.

      19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
      20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
      21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
      22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
      23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
      24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
      25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
      26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
      27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
      28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
      29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
      30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
      31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
      32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

    • Se johtuu siitä että Amerikoista on tullut nuo exyttäviä henkejä jotka ovat valloittaneet heitä niin että ihmiset uskoo että nyt Jumala käytä niitä..

    • näin se menee

      Uskon että paholainen keskittää kaiken liikenevän voimansa näitä evankelistoja vastaan. Ja on selvää, että kukaan ihminen ei tätä kestä. Se että nämä evankelistat kuitenkin voivat elää ja toimia, niin tämä on suunnaton Jumalan ihme nykyajassa.

      Ei kannata ihmetellä, että miksi nämä evankelistat joskus harhautuvat, vaan tulee ihmetellä sitä Jumalan voimaa joka pitää heidät pystyssä. Ja lankeamisenkin jälkeen taas nousevat ylös.

      • monessa keitetty

        Kiitos tästä selkeästä kommentista. Siunausta.


    • Hyvin voideltu mies

      Kannattaa voidella hyvin jos harrastaa anaaliyhdyntää.

    • hopestarpreach

      Tutki Raamattua niin huomaat sielläkin olevien Jumalan miesten
      ja naisten koheltavan räikeissäkin synneissä. Simson lankes seksuaaliseen
      Syntiin. Daavid lankesi seksuaaliseen syntiin ja murhaan. Juudas lankesi rahanhimoon. Esimerkit ei tähän lopu. Sillä erotuksella
      tosin, että osa heistä teki aidon parannuksen ja sai anteeksi. Anteeksi
      saamisesta huolimatta synti jättää seurauksia. Niin se toi Daavidille ja Simsonillekin vakavia seurauksia. Vaarana on toki aina
      paatuminen, mutta jos huomaa että Jumalan hyvyys vetää parannukseen niin sinnepäin kannattaa ehdottomasti ojentautua. Raamattu sanoo: Käykää uskalluksella armonistuimen eteen, jotta saisitte armon avuksenne oikeaan aikaan. Jeesuksen veri kuittaa synnit
      Pesee tahraantuneen sydämen luntakin valkeammaksi. Jumala on pitkämielinen ja Hänellä on paljon anteeksiantamusta.

      • löytyykö yhtään?

        >>Sillä erotuksella tosin, että osa heistä teki aidon parannuksen ja sai anteeksi.>>

        Kuinka moni näistä tämän päivän langenneista "voidelluista" on tunnustanut syntinsä ja tehnyt niistä parannuksen?


      • hopestarpreach
        löytyykö yhtään? kirjoitti:

        >>Sillä erotuksella tosin, että osa heistä teki aidon parannuksen ja sai anteeksi.>>

        Kuinka moni näistä tämän päivän langenneista "voidelluista" on tunnustanut syntinsä ja tehnyt niistä parannuksen?

        Enpä kuule tiedä ku en ole Kaikkivaltias Jumala joka näkee jokaisen ihmisen
        Sydämeen. Tietääkseni minulle ei myöskään kuulu tuomiovalta Raamatun mukaan. Ymmärtääkseni Raamatun pohjalta Jumala on se joka tuomitsee. Saatana on se joka syyttää. Enkeleiden tehtävänä on eräänä päivänä Jumalan valtuuttamina erotella jyvät akanoista/lampaat vuohista. Monesti me uskovat hyppäämme noihin rooleihin, jotka ei meille kuulu.
        Olen itsekin syyllistynyt siihen, mutta tehnyt parannuksen siitäkin. Meille
        ihmisille Jumala on antanut tehtäväksi rakastaa lähimmäisiämme ja viedä evankeliumia eteenpäin.


    • Näkemykseni on se

      Näkemykseni on se, että nämä ns. "voidellut" eivät ole oikeita voideltuja !

      Siis Jumala kasvattaa ja kouluttaa ja opettaa omat seurakunta palvelijansa, ja se vaatii siis Jumalan koulun, mutta nythän Suomessa valmistutaan mukamas jonkun koulun tai esim. paimen kulutuksen kautta paimeneksi, siis ei ole ollenkaan kyse siitä, että se uskova olisi Jumalan valitsema ja valmistama asettama tehtäväänsä !

      Siis ihminen joko itse pyrkii ja "kouluttaa" itsensä muka palvelutehtävään, vaikka ei se Raamatun mukaan niin mene, vaan Jumala valitsee oikeasti omat työntekijänsä, eikä ihimsten tulisi srk palvelijoita valita, vaan valinnan tulisi olla AINA Jumalan !

      Sitten on niitä "voideltuja" , joilla on kyllä kutsumus palvelutehtävään, mutta he lähtevät VALMISTUMATTOMINA eli ennen aikojaan jo huseeraamaan tehtävässä, johon Herra ei vielä ole ehtinyt kouluttaa ja opettaa ja kasvattaa.

      Näistä oli esimerkkinä Mooses, joka lähti toteuttamaan ITSE näkyään, eikä odottanut Herran aikaa, ja huonosti siinä kävi, ja Herra kustuikin vasta pitkän ajan kuluttua häne tehtäväänsä, eli sitten kun Herra katsoi Mooseksen olevan valmis !

      Siis ei tulisi lähteä tehtäviin jos ei ole Jumalan valmistama ja kustuma ja sitten vielä asettama, vaan tulisi odottaa Herran aikaa, vaikka itsellä olisi kova halu omassa lihassa alkaa huseeraamaan !

      Lisäksi uskovan tulisi ENSIN saavuttaa Hengellinen aikuisuus, ja se saavutetaan siis vain Pyhän Hengen opetus ja pyhitys ja puhdistus työn kautta ja avulla, ja silloin ei enää eksytä niin helposti, eikä enää langeta kaikenlaisiin houkutuksiin niin helposti, mutta yhä kypsymätön uskova siis lankeaa ja eksyy hyvin helposti !

      Siis kyse on pitkälti siitä, onko Jumala valmistanut ja opettanut ja varustanut ja voidellut ja sitten selvästi Jumala itse asettanut tehtävään, vai oliko sekin ihmisen omaa hinkua ja himoa päästä johonkin asemaan ja tehtävään ?

      Siis onko se "voideltu" todella Jumalan palvelu tehtävään voitelema, vai ei ???

      Sain jo vuosia sitten Herralta Hes 34 luvun, josta Herra sanoi sen kertovan Suomen Seurakunnan ja "seurakuntien" tilanteesta, ja siinä sanotaan siis näistä "voidelluista" seuraavaa, jonka olen sitten ihan käytännössä nähnyt laajalti:

      2 "Ihmislapsi, ennusta Israelin paimenia vastaan, ennusta ja sano heille-paimenille: Näin sanoo Herra, Herra: Voi Israelin paimenia, jotka ovat itseänsä kainneet! Eikö paimenten ole kaittava lampaita?
      3 Te olette syöneet rasvat, pukeneet päällenne villat, teurastaneet lihavat; mutta ette ole kainneet laumaa,
      4 ette ole vahvistaneet heikkoja, ette ole parantaneet sairaita, sitoneet haavoittuneita, tuoneet takaisin eksyneitä, etsineet kadonneita, vaan te olette vallinneet niitä tylysti ja väkivaltaisesti.
      5 Ja niin ne ovat hajaantuneet paimenta vailla ja joutuneet kaikkien metsän petojen syötäviksi-hajaantuneet ne ovat.
      6 Minun lampaani harhailevat kaikilla vuorilla ja kaikilla korkeilla kukkuloilla; pitkin koko maata ovat minun lampaani hajallaan, eikä kenkään niistä välitä eikä niitä etsi.
      7 Sentähden, paimenet, kuulkaa Herran sana:
      8 Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, totisesti, koska minun lampaani ovat ryöstettävinä ja koska minun lampaani ovat kaikkien metsän petojen syötävinä, kun paimenta ei ole ja kun minun paimeneni eivät välitä minun lampaistani, vaan minun paimeneni kaitsevat itseänsä, eivätkä kaitse minun lampaitani,
      9 sentähden, paimenet, kuulkaa Herran sana:
      10 Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn paimenten kimppuun, vaadin lampaani heidän kädestänsä ja teen lopun heidän lammasten-kaitsennastaan, eivätkä paimenet saa enää kaita itseänsä. Minä pelastan lampaani heidän kidastansa, eivätkä ne sitten enää ole heidän syötävinänsä.
      11 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen.

      Siis vääriä paimenia ja "voideltuja" joista myös sanotaan seuraavaa:

      Joh. 10:12 Mutta palkkalainen, joka ei ole paimen ja jonka omia lampaat eivät ole, kun hän näkee suden tulevan, niin hän jättää lampaat ja pakenee; ja susi ryöstää ja hajottaa ne.

      Siis palkka paimen ja voideltu, ei ole oikeasti mikään paimen tai voideltu !

    • Demooneista saa aina ongelmia. Siis näistä hengeistä joka ravistaa, vapistaa, nauratta, huutaa , nykii, kaataa, hyppiä riehuu ja juoxee , kiljuu , saa kaikenlaista eläinten ääniä tulemaan uskovista . Karta näitä niin sä voit kasvaa raittiseen uskonelämään.

    • gutu

      Niin nämähän puolisot vaihtui,miktähän tuomiota Polvijärven pastoritiimi saa.Rangaistus varmaan rahanpesusta!

    • Köyhät täällä

      Vinkuu. Terv. Pirkko

      • hamlammas

        Raha on minun paimeneni,ei minulta mitään puutu..


    • monessa keitetty

      Voideltu tietää hengessään että hän on voideltu. On toisarvoista, mitä muut hänestä sanovat, hyvää taikka pahaa. Voidellun ei tarvitse puolustella eikä selitellä sanomisiaan ja tekemisiään, eikä tuoda hurskauttansa toisten tiettäväksi.

    • Näin on

      Vaikka voideltu olisi kerännyt miljoona potin, katteettomilla lupauksillaan, olisi yön putkassa, silti voideltu on voideltu, hänen ei tarvitse puolustella, eikä selitellä tekemisiään. Voideltua ei maallinen laki kosketa.

      • monessa keitetty

        Voideltua koskee maallinen laki siinä missä kaikkia muitakin. Jeesuksen sanoin: "Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on". (Matt. 22:21). Kokonaan toinen asia on koittaa saada ihmisten hyväksyntä ennemmin kuin olla hyväksytty Jumalan edessä.


      • fariseusko

        Aivan, voideltu on kaiken lain yläpuolella ja hänellä on valta ja oikeus jaella toisinajattelijoille tuomiota ja uhkauksia. Älä edes harkitse arvostelevasi häntä. Olet niin paljon matalammalla tasolla, olet jossain hämärän mailla ja voideltu on kirkkaudessa. Ymmärryksesi ei kuitenkaan riitä käsittämään miksi hän toimii kuten toimii. Jos hän riistää sinua niin se on sinulle oikein, fariseus. Ja mitä ilmeisemmin tämä voideltu on hakenut voitelunsa sieltä mistä juuret juontaa amerikkaan.


    • Voidellut alkoi saada ongelmia 80 luvulla.. No mistä sä arvelet että se sitten yhtäkkiä alkoi ilmestyä voideltujen ihmisiin ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1479
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1378
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1350
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1304
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe