olen 17 v ja käyttänyt "kaikkia huumeita"

pilattu

13 v kokeilin ekaa kertaa. En pitänyt. 15 v aloitin polttamaan joka päivä. Maksoin mustalle bägimänille joka päivä 20e 1g jatkettua hiuslakkapaskabudia joskus siinä oli synteettistä jwh paskaa jatkeena. 16 v kasvatin 9 kannabiskasvia. Laatu ei ollut parasta mutta ihan ok....... Myöhemmin löysin uuden suomalaisen kotikasvattajan ja sain priimaa joka päivä. Minulle tuli mielialahäiriöitä 15 vuotiaana jatketusta kannabiksesta. Sosiaalisten tilanteideni pelko ja paniikkihäiriö. 16 v aloitin käyttämään ekstaasia tai jotain amfetamiinijohdannaista stimulanttia ehkä jopa aakkosta mdpv tai tutkaria josta tuli ekstaasi olo. Käytin 5 päivää putkeen ja sit ei enään toiminut. Kaveri joutu mielisairaalaan (vedimme huumeita ja pilveä aina yhdedsä) paniikkihäiriön takia en uskaltanut enään mennä kouluun tai ulos kodista koska muuten tuli vapinaa naamassa ja kädet tärisee ja sydän sykkii. Kokeilin kerran rivatrillia katukaupasta ostin ja se teki minusta täysin normaalin. Sain opamoxia 15mg myöhemmin uskaltaessani mennä puolen vuoden häpeämisen jälkeen kertomaan mielisairaudestani. Opamox ei toiminut enään lainkaan 2 viikon päästä joten sain 2mg xanor 2x päivässä (uskomatonta eikö olekin toi on vitusti)
Aloin juomaan alkoholia joka päivä ja sekakäyttämään alpratsolaamia pilven kanssa. 17 v kokeilin amfetamiinia yli 15 kertaa ja kokaiinia yli 10 kertaa subutexia 2 kertaa metadonia 90mg 7 kertaa HEROIINIA 8 kertaa. Sieniä olen myös vetänyt vitusti. Kaikki nämä huumeet olen tilannut ihan vitun halvalla torwebistä silkroad yms.
Olen hyvin masentunut ja mietin itsemurhaa. En halua opiskella. Haluan vain pääni sekaisin. Unohdin kertoa että oon myös vetänyt yli 30 kertaa resilaria dxm. Olen impannut liimaa yli 30 kertaa. Kokeillut 6 muotihuumetta ja bromodragonflyta ja muita.

Mutta arvatkaa mitä?
Olen eniten silti koukussa kannabikseen enemmän kuin mihinkään muuhun huumeeseen. Tai no alkoholiin ja bentsoon ihan vitun koukussa .
Vanhempani ei tiedä että oon kayttäny muuta kuin vaan ekstaasia pilveä siitä ne ei välitä ja tietää mun yskänlääkekokriluista ja sienikokeilusta ja ovat kauhuissaan siitä.

En tiedä miksi kirjoitin tämän tänne mutta tapan itseni pian.
Aamen

11

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raindropspotting

      Ompa sullaki kans tilanne. Jotenkin oon ite kans huomannu et vahvojenki opiaattien lopettaminen on vitusti helpompaa joillekki ku hiisauksen ees vähentäminen. Se vaan menee niin et kun löytää sen ""oman jutun"" ni sit napsahtaa ja se on siinä.

      Pystytkö puhuu kenellekkää muulle ku porukoille esim läheiselle frendille? sisarukselle? Koska mulla ainaki on nyt viimepäivinä auttanu ihan helvetisti se et oon jutellu parin hyvän frendin kaa avoimesti ja usein niin tätä vähentämisahdistussäätöö. Ja nii oon kans kattonu vierestä kun ihmisiä kuolee aineisiin. Tai tulee hulluks mikä ei omalkaan kohalla oo kaukana ollu.

      Mut puhu jollekki jos vaan pystyt, jos sul ei oo sellast läheistä siinä nii ni onha näit anonyymei paikkojaki. Ittensä tappaminen on joillekki ainoo pakokeino ja en koe olevani tarpeeks viisas ja valaistunu et osaisin sanoo muuta, joskus se tuntuu itellekki ainoolt tieltä pois. Mut tsemii, koita miettii muitaki vaihtoehtoi, eti joku toinen pakokeino elämälles ku bentsot etc etc.

    • joijoijjijjoda

      Ittsensä tappaminen ei ole hyvä ratkaisu, läheiset kärsii ja sulta jää elämä elämättä.
      Nyt haet apua ulkopuoliselta taholta, päihdetyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä, moniin nimettömänäkin. Kerrot niinku asiat on että olet väsynyt käyttöön ja itsetuhoisia ajatuksia on. Sä voit päästä hoitoon, joskus onnistuu avohoito, katkaisu ja hoitojakso on myös hyvä juttu. Saat pään selväksi ja pystyt paremmin ajatteleen ja näkeen tulevaisuudessa mahdollisuuksia. Et ole pilalla. Sun ei tarvi pitää yllä kulissia ja kuluttaa siihen voimia kun pyydät apua. Ota sitä vastaan ja uskalla luottaa ja puhua tilanteestasi. Myös terveyskeskuksen päivystykseen pitää mennä jos on itsetuhoisia ajatuksia tai soittaa 112 ambulanssihenkilöt. itsensä syyttely ei auta, läheiset voi olla liikaa tunteella mukana ja panikoida jos lataat kaiken niille. Neuvoisin ottaan yhteyttä päihdetyöntekijöihin, myös 17-v alaikänen voi saada lastensuojelusta apua. Mut tärkeintä on että lähdet hakeen apua vaik nimettömänä ammattiauttajan puheille. Pyydä kaveria soittaan jos et itse jaksa ja ehkä sun tueksi mukaan jos sua pelottaa vieraat ihmiset.

    • pilattu

      Vedin tänää subuu

      • kodiohdhvvd

        mitä jos huomenna soittasit apua ittelles ? Saisit jonkilaisen päänavauksen asioihin.kerro kuinka kävi.


    • ganjabisti

      No voi lässyn lässyn..

      • elämän tutor

        Trooooolli. Ja jos ei niin vedä notkut ja lopeta toi valitus. Iteppäs tiesi valitsit. Kaokki tullaan maksamaan takaisin. Säälittävää ku eka vedätää notkut ja vauhdit ja sit valitetaa masennusta. Herää tähä maailmaan.


      • aapee pilattu
        elämän tutor kirjoitti:

        Trooooolli. Ja jos ei niin vedä notkut ja lopeta toi valitus. Iteppäs tiesi valitsit. Kaokki tullaan maksamaan takaisin. Säälittävää ku eka vedätää notkut ja vauhdit ja sit valitetaa masennusta. Herää tähä maailmaan.

        Missä vaiheessa valitin ?
        kysyin vain että mitä mieltä olette ja halusin jakaa elämänkokemukseni.

        missä vaiheessa tulin itkemään ja valittamaan tästä asiasta.
        oletko Vltun tyhmä kuin saapas ? Vai oletko Saapas? Taidat olla .

        Missä vaiheessa valitin ? Missä ?
        Ja kyllä. Lässytin ja lässytin
        En tapakaan itseäni. Löysin kivan tytön netistä :) mulla menee nyt paremmin.


    • 18v elämä edessä

      Ite oon 18v kaikkia mömmöja vedetty enemmä tai vähemmä Tutkarit.piri.mdpv.kokkeli.hitti.bentsot.opiaatit kaikkii bentsoi ja opiaattei oikeestaa vetäny hihaa menny max 100 kertaa ei enää laskuissa messis mut ainaki 50 kertaa hapot ja sienet salvia sun muut ei ees tuu mielee nyt kaikkia koulupaikka meni ei pystyny olee tuntuu et ahistaa ja masentaa kokoaja en tiiä mitä sitä tässä nyt tekis.....

      • aika toimia

        Yksi hyvä juttu teillä on Olette vielä nuoria! Elimistö ei ole vielä pilalla ja lopettaminen nyt on helompaa kuin vuosien päästä. Onneksi Suomessa saa vielä köyhäkin jotain apua. Koulutettuja henkilöitä on, joilla on kokemusta ja hyviä neuvoja. Ei kannata luottaa hyvään tuuriin, vaan hakea apua ajoissa. Elämänhalut palaavat ajan kanssa, kun lopettamisesta on mennyt aikaa. Ottakaa yhteyttä vaitiolovelvollisiin auttajiin. Tarvitaan aikaa, että se masennus menee ja jotakin mielekästä pitäisi etsiä sitä odotellessa.


    • EL882

      Eri aineitten vaarallisuus on yksilöllistä. Yhdelle ei sovi kannabis. Toinen menee sekaisin jos ottaa amfetamiinia, kolmas tulee riippuvaiseksi kun kokeilee opiaatteja. Neljäs ei osaa juoda viinaa maltillisesti vaan joka kerta joko sammuu, riuhuu tai joutuu muihin vaikeuksiin.

    • paras "kova huume"

      LSD on se juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe