Pieni penis :/

leikkaukseen?

En ole ennen ajatellut asiaa sen tarkemmin, ja nuorempana pidin itseäni aina keskikokoisena penikseni koosta. Nyt päälle parikymppisenä en ole enään uskaltanut edes lähestyä naisia sillä jotenkin pelottaa naisten reaktio kaluni koosta :((. Olen jo liian monta kertaa kuullut eri naisilta, että "valitan olet muuten aika hyvä tyyppi, mutta seksistä nyt ei vain tule mitään ku siittimesi ei tunnu miltään" :`(. Yhden yön jutut eivät kiinnosta oikein edes sillä en tykkää siitä kännissä sohimisesta ja harvoin laukean edes silloinkaan kun 15 bissen jälkeen ja sukka munassa ei itestäkään se seksi tunnu oikein miltään :(. Toivoisin joskus löytäväni vaikka sitten "tiukan" naisen tai semmoisen jolle munan koko ei ole se tärkein kriteeri. Opiskelen korkeakoulussa ja omaan laajan kaveripiirin, mutta en yksinkertaisesti enää uskalla lähestyä edes naiskavereideni kavereita sillä se ottaa oikeasti itsetunnon päälle kun naiset juoruilevat ja kikattavat porukassa, että minkälainen tuhkamuna se jätkä on :(.

Niin ja kokoni on 16 cm pitkä (pituus ihan ok), mutta ympärysmitta vain 11,5 cm, joka on erittäin ohut ://////////////. Ja en usko, että nuo rfsu:n tekemät tutkimukset tai mitkään siittimen koko kyselyt pitää paikkaansa, vaan veikkaan, että ne on annettu alakanttiin sillä peniksen keskimääräinen ympärysmitta olisi tutkimuksissa vain ton 11,6 cm jos rfsu on uskomista.

En myöskään haluaisi lähtee leikkuuttamaan kaluani sillä en tiedä häviääkö tunto vai tuleeko erektio-ongelmia, enkä halua ottaa selvää.

http://www.rfsu.se/fi/Suomi/Seksi-ja-suhteet/Ehkaisymenetelmat/Kondomi/Kymmenen-faktaa-peniksesta-ja-kondomin-kaytosta-/FAKTA-4-Paksuus/

5

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jag gillar

      mäkyl tykkan isoo peenis

    • tätitaas

      Olet ihan normaalin kokoinen ainakin synnyttämättömille naisille. Mene psyko- tai seksuaaliterapeutille juttelemaan jos/kun tämä on sinulle ONGELMA. Useimmille normaaleille naisille olisit oikein hyvä aviomies-ehdokas. Kapakkaluntuilla on varmasti kokemusta monenlaisesta k...stä, mutta so what, ei ole sinun ongelmasi jos joku Sari haikailee poikeuksellisen isokaluisen satunnaispanon perään. Parisuhde on ihan eri asioita.
      Käy itse ujoutesi kimppuun, ota se projektina josta on päästävä eroon ja huom. mieluiten selvänä. Vältä naisia jotka vaativat seksiä heti, ja käytä älyäsi sen ujon tytttösen hurmataksesi. Sinulla on asenneongelma, ei muuta, mutta se on ongelmista pahin jos et itse käy työhön paremman tulevaisuuden puolesta.

    • Nyppylä pois

      Juu kuule. Mene vaan poistattaan se näppylä. Paikallispuudutuksessa ihan käy noin pienen poisto. Pääset siitäkin harmista sitten.

    • tämmönen tapaus

      Just... mulla on yks elämänkokemus minkä voisin jakaa kun sattumalta luin vuodatuksesi. En edes oikeasti selaa tämmösiä palstoja. no nyt selasin, tuota.. ikää jo on 43 vuotta, niin alkaa olemaan kokemusta. Minulle itselle on kasvanut vaijeri, jonko koko on 22 senttiä. Tiedän että naiset puhuvat siitäkin. Ei se sekään mukavaa ole. Muutin toiseen kaupunkiin 10v. sitten ja kaverit jutteli saunassa, että sulla se on iso mulukku jne. yks valitteli että hänen muija on halunnu aina iso mulkkusen miehen ja pelkäs että pettää vielä jne. Sanoin, et se ei ole mikään yllätys, niin on pettäjiä niissäkin joissa naiset näkee vikaa. Olen sen tuntenu nyt 10v. mutta koskaan en ole enään näyttäytyny sen muijan seurassa, siis minusta se ei enään tiedä mitään. Silloin tiesi ja sovimme kaverin kanssa vähän ottaneena, että käyn jyräyttämässä siltä luulot pois, toki kortsun kera. Vähän niinkuin puoliväkisin. Iskin sen baarireissulla sitten mukaani ja kehuin, että nyt ois isoa tarjolla jne. muijahan kiinnostui heti mahdollisuudesta kun ei ukkoa ollu näkyvissä, sanoi et on aina halunnukin. Painuttiin heidän kämpilleen sitten ja muija oli ihan kiimoissaan, mutta tein siat ja kortsun jälkeen laitoin pikkusen kuivattavaa ja sitruuna lime mehua hivenen kumin päälle. Tuuppasin pari kertaa muijaa kunnolla ja ihan tahallaan loukaten vähän sitä ja se oli kokoajan ettei enempää jne. ei paikat kestä, kipee on jne. Sanoin et mitä sitä leikitään, että anna persettä ja tietysti se ei siihen suostunu. Sitte sanoin et meneekö tää nyt käteen vetelyksi vai otakkos suihin edes. Muijalta lähti halut ja siirryimme olohuoneeseen missä muija sitte vollotti ettei oiskaan halunu mitään, et se ryssi ukkonsa kans jutun. Jonkuajan päästä se viritty uudelleen ja halus vielä kokeilla mut kun ei hommista tullu mitään niin se aatteli et on todella huono. Naureskellen häippäsin siitä sitte, oli itsetunto aika nollilla sen jälkeen kuulemma. Kuulemma muija pikkusen muuttunu ja muuttanu suhtautumistaan. Kertoi ukolleen jotain pettämisestä ja ukkonsa pisti teatterin pystyyn et miten saatoit jne. vaatiny sänkyhommia heti ja muija ei ollu suostunu ja aiko mennä lääkäriin kun oli niin kipee. No ei se sitte menny, seuraavana päivänä oli jo kaikki ok. Sen jälkeen asettu ja ovat elelleet, mutta koskaan en tietty voi nähdä sitä muijaa missään enään, tosin ei ole väliksikään. Nähhää kaverin kans aina jossain muualla sitten.

    • marjakri

      Kuule ei se pippelin koko vaikuta vaan miten sitä käytät. Kun löydät oikean naisen jonka kanssa teillä synkaa niin kaikki onnistuu luonnostaan. Nainen olen ja rakastuin mieheen, jolla oli se pikkuinen pippeli. Lyhtykin tuo oli- lepotilassa varmaan 5 senttiä.
      Hän minulle sanoi, että pienihän tuo pippeli on mutta hyvin sillä on pärjännyt ja totta puhui. Muuten oli miehellä mittaa ja kokoa muuten kyllä.

      Tietysti on naisia jolla on koolla väliä, mutta myös sellaisia joille ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3466
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3257
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2964
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1885
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1496
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1291
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe