city market

bmw-58

oli skohan aika vaihtaa kauppiasta varkauden citariin menossa mammutti markkinat asiakkaita kauppa puolillaan ja ainoastaan kolme kassaa avoinna samanlaista kassahehkilö vajetta ollut koko ajan tämän kauppiaan aikana eikö tähän epäkohtaan voi jo puuttua tavaratalonjohtaja itse perheeni kanssa muutamme ostopaikkaa jos parannusta ei ala tulemaan

22

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taas yksi huijattu

      Tavaratalojohtajaa ei kiinnosta kuin rahan tulo. Tarjoustuotteita tilataan tahallaan niin vähän että varmasti loppuu aina kesken. Yleinen tapa Cittareissa muuallakin. Mutta eihän se haittaa kauppiasta, vaikka tarjoustuotteet on loppu, kun asiakas on saatu houkuteltua sisälle. Tai sehän on kauppialllee vaan parempi, ettei ole tarjoustuotteita, niin ostavat muuta, kalliimpaa tilalle. Kun on ne pitkät kassajonotkin, niin ei sitten muualle ehdi kauppaan. Kauppiaallehan on sitä parempi, mitä kauemmin asiakas viipyy kaupassa.

      Sehän se näitten mammuttimmarkkinahintojen tarkoitus vaan on. Houkutella asiakkaat sisälle kauppaan. Sitten meitä viedään kuin pässiä narussa. Taas me tyhmät mennään halpaan!

    • jaeikulidliin

      Kohta cittari hiljenee ku alko lähtee pois.

      • voi kauhistus

        Eipä enimmäkseen alkonasiakkailla ole varaa kahdessa kaupassa käydäkkään, ja toisekseen suomalainen 'kunniallinen' ihminenhän käy salaa alkossa, ' kun hän ei käytä alkoholia', joten erireissullahan se täytyy mennä ruokakauppaan ettei ole liiankauan ihmisten töllisteltävissä, kun tuli syntisestä kaupasta joka pitää olla, mutta kukaan ei 'käytä' eikä käy.


    • saatanan vittu sentä

      toivottavasti postikin siirtyisi prismaan!!!! niin ei olisi ikinä enää tarvetta vierailla läskien nais myyjien citymarketissa.

    • risma on parempi

      Itsekkin olen ihmetelly miten cittarissa lähes kaikki tuotteet on paljon kalliimpia kuin prismassa. Esim. croisantit cittarissa maksaa 0,49€ kun prismassa ne on 0,29€/kpl. , kahvit, lihat, leivät, kasvikset ja juomat on prismassa huomattavasti edullisempia kuin cittarissa. Kassalla Prismassa ei tarvii kauaa jonottaa kun taas cittarissa menee tosi kauan aikaa kun kassan pitää hintoja selvitellä.

      • ölysakkia

        Siihen huutosakkiin kun prismaan en lähde, aiakaan croisantin perään.
        Siellähän voi ostaa niitä hiirenpäävihanneksia ja rasvasia croisantteja ja vielä lähtiäisiks polttaa nortin ovipielessä ja mölytä ja pennut pomppii kärryssä.
        Norttikin lie 'jäsenille'halavempoooo'.


      • Lidliin

        Kyllä Prismassa on palvelu parempaa ja henkilökunta palveluhaluista. Tosin hinnatkin ovat korkeampia, kun pitää maksaa venäjälle perustettavat liikkeet. Mihin unohtui osuusliikkeen tarkoitus kohtuullisista hinnoista.


    • kiltin tytön puolest

      Olin kassajonossa eilen, kun varashälytin alkoi huutamaan ja tietysti kaikki jonossa alkoi möllöttää et kuka se on! No, nuori tyttö oli harmittomasti unohtanut jonkun merkin paitaansa, joka oli ostettu eri kaupastakin ja väärä hälytys tuli siksi. Mutta se otti tytön puolesta päähän, että ei kuulutettu että kassalla numero 7 oli VÄÄRÄ hälytys! Yleensähän näin toimitaan, ainakin Prismassa.

    • varasvarasssss

      varkaiden paapomista! tyttö yritti varastaa

      • oikein nähtiin

        EI varmasti yrittänyt varastaa! Myös nälkäpäiväkerääjä(vaalea nainen) näki kaiken
        edessäpäin ja tyttö ei ollut yksin vaan ilmeisesti äitinsä kanssa.


      • omistajan elkein

        Niin, oli varmaan niitä croisantin ostajia prismasta, ois saanut tellättyä muutaman rasvacroisantin enemmän kulukkunsa.
        Mitenkähän lie jaksanu pyörii kunniallistenihmisten ilmoille!?


    • tupakallekko vain

      Niin,kauppiashan se on pääpäsmäri, mutta onhan kassavastaavat ja yleensä osastoilla vastaavat.

      En ymmärrä kylläkään, miksi ei ole kassoja, elikkä, se pääkassa pitäislaittaa kilometritehtaalle, jos ei tajua, että silloin rautapitää takoa kun se on kuuma! Elikkä ottaa ruuhka-ajat huomioon, millähän perusteella otettu töihin?

      Tilauksista tiedän senverran, että esim kampanjatuotteet täytyy tilata ennakkoon, elikkä taas se 'vastaavan' täytyy osata tehdä tilaus, muistaa tehdä!

      Jokaisen työntekijän täytyisi puhaltaa yhteenhiileen ja ymmärtää, että mitä paremmin kauppa käy, niin heidän työpaikkansa pysyy, ja voi iloisinmielin avta tilipussinsa.

    • hyvätbonukset

      30v ollut asiakkaana samassa kiinteistössä ja tätä nykyä bonuksilla 50-80e/kk takaisin ylijäämäpalautukset päälle kerran vuodessa.summaa en muista mutta pitkälti yli 100e.
      vaikka osa prismassa kalliimpaa en vaihtas mihinkään muuhun puljuun.
      ainut mitä voisivat uudistaa on "miesten"osasto jossa muutama hullu työkalu.
      ottaisivat mallia vaikka kuopion prismasta.

      • DaivaastaSateleePalloja

        Mistähän ne rahat niihin boonuksiksiin tulee...?


      • lada 1

        Jollakin paInetta lompakossa!! noilla sinun bonuksilla pitäis olla ostoja 1200-2000ekua!!


    • hörhelö

      Huomattu on tässäkin taloudessa tuo cittarin kalleus. Itseasiassa vielä vuosi sitten tuli käytyä useinkin cittarissa ostoksilla mutta jo kesällä 2013 alkoi silmään pistämään etenkin lihatuotteiden osalta jatkuvasti kohoavat hinnat ja sama on jatkunut edelleen. Lihoissa olenkin suosinut nyt Sepon lihatoria josta tuntuu saavan jauhelihasta lähtiin lihat hyvin kohtuulliseen hintaan ja tietääpä ainenkin että ei pakkauksien suojakaasut annan makua ja tuoretta on. HeVi-osasto on taas vähän niin ja näin, hintoja en niin tarkkaan ole katsanut, mutta Prismassa ehkä vähän huonompana tuo tuoreuspuoli, esim. viimeksi paprikaa valkatessa seassa oli aivan karvahomeisia pehmeitä yksilöitä, yök. Samoin tomaatit olivat suurin osa jo selvästi vanhoja.

      Kassa hommaan sanottava että kyllä tuota tuntuu Prismassakin välillä jonot venyvän, toki cittarissa juuri mammuttien aikaan puhutaan jo jopa 10 asiakkaan jonoista mikä on jo aivan liikaa.

      Mutta kyllä lidl on henk.koht. valintani useimmiten. Nykyään kuitenkin toissijaisista vaihtoehdoista menen mielummin Prismalle kuin CM:llä vaikka vielä vuosi sitten oli toisinpäin.

      • viherpiiperö

        Tänään oli Prismassa vielä myynnissä tosi näivettyneitä vihreitä parsoja. Olleet. jo pari viikkoa. Henkilöstön olisi syytä olla valppaana.


    • minä kun oon viisas

      Oo Hörhelö iloinen, kun ostat prismasta pussijuurekset, niin saat lihan mukana, olipa se vaikka hiirenpäitä, ja silleen.
      Ja ölömölöä päälle.
      Ja sidukallakin saa kuulemma lihaa halavalla.

      • Pieni on parempi

        En käytä kumpaakaan kauppaa ku äärimmäisen,harvoin juurikin jonottamisen takia.Mutta cittarissa on kallista ja prismassa hyllyt huutaa ei oota,eikä siks et tavaraa vaan sitä täytetään jotenkin oudosti.Ja kummassakin hedelmä ja vihannes osastolla hyllyissä on seassa täyttä paskaa ja märännöstä..


    • entinen ykkönen

      Saman huomannut tuo cittari kallistunut huomattavasti entisestä, jopa Siwoissa osa tuotteista halvempia mitä cittarissa, myös silmiinpistävää on ettei henkilökuntaa juurikaan löydy varsinkaan illasta. Myös kaupan kunto mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Herää kysymys mistä on kysymys? Alasajo ja siirto Joutenlahden kauppakeskukseen?

      • Täti -65

        Ihan saman olen minäkin todennut. Huolestuttavalta näyttää nykyinen meno :(


    • voi ei

      No jopas olet nero,
      Jokos se avataan tällä kuulla?

      Viehhän viisautes Viipuriin, niin saat kapallisen paskaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe