Joko olet hankkinut Putin-juustoa?

Puttari-Olttaria

Halvat Putin-juustot loppuvat pikapuoliin kuulemma kaupiosta. Ihmiset ovat hamstranneet niitä varmaan maakuoppiinkin kun ei kylmätilat ole riittäneet:(

Mulla on 2 juustoa jääkaapissa. En ole vielä maistanut niitä, mutta voin sanoa että työn takana oli että löysin City-marketista ne, kun oli piilotettu aivan muiden Oltermannien taakse. Ei mitään isoja kylttejä joissa olis jonkin korin edessä lukenut että Putin-Oltermannia 0,99e/kpl.

15

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitroen.

      Prismasta ostin pari palaa. Olikohan kilohinta 4,20 vai muistanko väärin? Kuitenkin vähän alle ns normaalihinnan.

    • kyllä tympii --

      EIPÄ NÄY kaupoissa Puuttinin juustoja
      jos näkyyki niin avan samanlaiset venäjän kielellä on yhtä kaliita kuin Sauli Niinistön juustot,
      että se siitä,
      suomalainen kauppias kynii omia suomen kansalaisiaan sumeilematta,
      eikä omatunyo yhtää kolkuta,

    • .....

      Ei ole jääkaapissa ainuttakaan kylänvanhinta.

    • Syön juuri kansainvälistä leipää, goudajuustosämpylää Lidlistä ja päällä Putin juustoa, hyvää.

    • .mollis

      Ei sovi mun suonille.

    • EN usko että niitä -

      on ollukkaa missään,


      Mistä ihmeestä te niitä puuttin juustoja ostatte kun minä en ole nähny ainuttakaa missää kaupassa ?????
      ei kai meitä huija,
      puhutaan ja mainostettaan höpöjä, että ihmiset tuis kauppaan,
      ja sitten kauppias vois sanoa jo ovella että aprilliä niitä oli eilen, vaikka ei ollu eilenkää,

      • Kuu on juustoa

        Oulussa Raksilan Prismassa. Siinä juustohyllyä vastapäätä oikein hyvin esillä. Kahta sorttia Oltermannia. Melko mautonta, mutta paljon parempaa kuin se toisella nimellä myytävä samannäköisessä pakkauksessa oleva olikohan Arkijuusto. On ollut jotakin viereisessä Citymarketissakin, mutta huomattavasti kalliimpaan hintaan.
        Pitää säästellä jääkaapissa ainakin puoli vuotta että tietää, paraneeko maku ikääntyessään kuten joku väitti. Siihan asti syön vertailun vuoksi myös Polaria tai muuta.


      • Pakote
        Kuu on juustoa kirjoitti:

        Oulussa Raksilan Prismassa. Siinä juustohyllyä vastapäätä oikein hyvin esillä. Kahta sorttia Oltermannia. Melko mautonta, mutta paljon parempaa kuin se toisella nimellä myytävä samannäköisessä pakkauksessa oleva olikohan Arkijuusto. On ollut jotakin viereisessä Citymarketissakin, mutta huomattavasti kalliimpaan hintaan.
        Pitää säästellä jääkaapissa ainakin puoli vuotta että tietää, paraneeko maku ikääntyessään kuten joku väitti. Siihan asti syön vertailun vuoksi myös Polaria tai muuta.

        Terveisiä täältä Hgin seudulta. Juuri tilasin junalipun sinne Ouluun. Pitäähän sitä P-juustoa saada, vaikka se kovasti pierettää.


      • Puttari

        Meidän Cittarissa oli piilotettuna sinne ihan muiden Oltermannien taakse että joutui oikein kaivamaan.
        Pengo niitä Oltermnnihyllyjä ja katso olisko piilotettu kalliiden Oltermannien alle tms.

        Kyllähän se kauppiasta riepoo jos kaikki ostaa vain euron juustoja ja kalliit jää myymättä. Kohtahan ne loppuvat kun ihmiset ovat hamstranneet. Vaikka niitä myydäänkin vain 2kpl kerralla, mutta kauppareissujahan voi tehdä vaikka kuin monta ja aina ostaa 2 Puttaria.


    • 1810

      Mä ostin tosta lähimmästä pikkukaupasta pari pakettia sitä 17%:sta oltermannia, muuta puuttinia siellä ei ollukkaan. Oli se vähä niinku kuivempaa, mutta maku silti sama, siinähän on yli puoli vuotta parasta ennen päivään. Raastoin lasagnen päälle ja sitte lättysten päälle, eli mulla ne ei kovin kauaa säily, 1,15e/kpl/ 250g. No ei paha hinta.
      Puuttinin voita kans olis ollu jossain, muuten viittiny lähtee hakeen.

    • ...

      Asian voi ilmaista niinkin, pienet meijerit loppuvat suomesta.

      Ei sille oikein mitään voi, valio dumppas lotimaanmarkkinat täyteen polkuhintaista juustoa, venäjäpakotteiden ansiosta. Joku valvirakin antoi pikavauhtia poikkeusmyyntiluvat juustoille, missä ei ole kummallakaan kotimaisella kielellä tuoteselosteita. Monien tuotteiden myyminen suomessa loppunut pakkausselosteen kirjoitusvirheisiinkin.

      Slp.n salajuonia koko olterrmanni. Se varmaankin loppuu jossain vaiheessa ja palaa myytiin normaalihintaisena, kun ylijäämäjuustot myyty pois. Sitten alkaa kauppoihin tulemaan leimajuustoja myös polkuhintaan, jos eivät saa ulkomaille niitä myytyä.

      Siitä muuten ei ole paljon kirjoitettu, minne ylijäävä raakamaito kipataan tällä hetkellä. Kas, ihminen käyttää vain rajansa elintarvikkeita, ei kotimaan kulutus lisäänny, vaikka hetkellinen myyntipiikki halvan hinnan takia nyt sattuikin, Jostain muusta maidon kulutuksesta sde on pois, ei sitä oltermanniakaan kannata alkaa barastoihin telemään kotimaan myyntuä vasten, karjatilat onkelmissa, liian paljon tuotantoa, konkursseja luvassa.

      Että tarjousjuustoilla onkin yllättävän kova hinta loppulaskelmissa.

      =DW=

    • juustonokare

      Meillä olo reilu viikko sitten putin-juustoa ostarissa.
      Juustoa oli pienen pieni pyörylä, 250 g, hinnaksi oli laitettu 1,29e/kpl. Mutta yhdelle hengelle aika sopiva pyörylä. En ole nähnyt kaupoissa saman kokoisia normaalimyynnissä.

    • Näin Lidlissä Oltermannipyörylän venäjänkielisine teksteineen, hintaa en katsonut mutta energiaa oli melkein 400 kcal/100g. Sinne jäi. En kuitenkaan tiedä oliko juuri tuota peräänkuulutettua Putin-juustoa vai mitälie.

      Omapahan on vikani että ostan kalliimpia (?) kun en ole hirveän hintatietoinen. Suosikkini on Havarti kermajuusto, löytyy ainakin S-Marketeista. Valmiiksi siivutettukin, 230 kcal/100g.

      On niitä juustoja kai "laihempiakin" mutta loppujen lopuksi en vimosen päälle kaloreita vertaile. Niin kuin en hintojakaan.

    • Säikky

      Onko teillä kaikilla varmuusvarasto hätätilanteita varten? Muutama vuosi sitten siitä puhuttiin ydinkatastrofin vaaran yhteydessä.
      Olisi kai aika koota semottinen jos se Puttiin...

      • ...

        Pitänee vastata, kyllä on.

        Siis muutamien viikkojen varmuusvarasto elintarpeista.Vähän jäi niinkuin tavaksi, kun aikanaan asusteli itärajan väärällä puolella ja leipä, jauhot, makarooni, liha, sokeri, tupakkia ja yllättävää kyllä vaikkapa votkakin oli oikeasti kortilla. Elikkäs säännösteltyjä, meitsikin sai aina kuukauden leipäkortit ja sitten sitä leipää piti metsästellä kaupoista, josko jossain sattuisi olemaan. Tämä oli sisällissotavaiheessa, kun neuvostoliitto niinkuin lakkasi olemasta ja venäjä teki comebackin.

        Meillä siis on varastoissa aika paljon elintarpeita nytkin. Säilykkeitä, riisiä, makaroonia, jauhoja, kaikenlaista, mikä ei pilaannu hetkessä. Ensimmäiset ongelmat tulisivat vedestä, se säilyy vain rajallisesti. Mutta siihen on olemassa puhdistussysteeminsä. Se todettava, keitetty ja desinfioitu vesi ei ole häävin makuista, sama pitää kuivahiivaa myös varastossa, että saapi tehtyä kaljaa. Tupakit lopuu ehkä viikossa, mutta tupakki ei ole mikään elossa pysymisen edellytys. En osaa tarkemmin arvioida määriä, mutta aivan varmasti pärjää ilman kaupassa käymistä muutaman viikon. Ja pöndellähän voi käydä kaivelemassa hangesta marjoja tai kaataa männyn ja koittaa tehdä pettua.

        Mä siis en kirjoittanut tätä huumorimielessä, vaikka en oikein usko, että suomessa mitään niin järisyttävää tapahtuisikaan, tavallaan ajatellut, että jos sattuu, sissimeiningillä pärjättävä. Ja pöndellä pärjää aina paremmin, jossain tsadissa olisi paljon hankalampaa, pitemmän päälle. Kirjoittanut paljonkin aiheesta, mutta olisi todellakin erittäin hankalaa pärjäillä kaupungissa, kun elintarvikehuolto ja energiahuolto häiriintyvät. Nytkin muuten tosiaan pikkuista lakkoa, just tsadissa, koskee suoraan satojatuhansia ihmisiä. jos jatkuisi pitkään ja laajenisi, pian koko suomi ois ns. kucessa.

        Että eipä se nötköttipurkki ja näkkileipäpaketti kaapissa mitään hysteriseeraamistakaan ole, voihan sitä tulla vaikka niin paha flunssa itelle, että ei jaksa kaupassa käydä pariin päivään, saati pahemmissa tapauksissa.

        =DW=


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe