En ole persuja äänestänyt

ei hyvä

mutta kyllä minunkin mielestäni Yle on jatkuvasti syrjinyt persuja, ja aina tilaisuuden tullen yrittänyt leimata heitä. Mutta Ylen uusi johtaja on RKP:n sätkynukke, ja RKP inhoaa persuja, onhan persut halunneet pakkoruotsin pois jne.

Ei tainnut Ylen uutiset mainita siitä persutoimiston ikkunoiden kivittämisestä mitään, mutta jos kyseessä olisi ollut RKP:n toimisto, niin asia olisi mainittu joka uutisissa. Ja todennäköisesti kautta rantain siitä olisi vielä syytetty persuja.

Ylen toiminta rahoitetaan verovaroilla, joten sen toiminnan ei pitäisi olla puolueellista.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylenpaha

      Olen samaa mieltä nyt Persuja ´lyödään sehän on selvä , tämä on kuin hesari jonka tilaamisen on moni jättänyt . .

      • KimJongNiinistö

        Harmi ettei Yleä voi jättää tilaamatta. Tunkee väkisin ruutuun ja verotetaan suoraan. Tässä maassa kehdataan naureskella Pohjois-Korealle ;-)


    • Turmiola Tommi T.

      Ok, myönnettävä on, etteivät persut kaikilta osin ole saaneet asiallista, tasapuolista kohtelua, varsinkaan YLE;ltä, jolta sellaista teoriassa pitäisi voida odottaa - onhan se tosiaan verovaroin rahoitettu. Kyllähän YLE keskittyy läinnä persujen suhteen hölmöilyihin, ja asialliset jutut jätetään kertomatta.
      Tiedossa kylläkin myös on, että YLE on aina ollut ja tulee aina kai olemaan, poliittisesti johdettu kulloinkin vallassaolevien propagandakanava.

      • Tämä-siitä-näkyvyydestä

        Laskin viime Henäkuulta montako kertaa eri puolueet oli Yle ykkösen aamulähetyksessä esillä- Homma lähti siitä kun ensimmäisen viikon aikana kuulosti että jos oksa tippui puusta sen seurauksia alettiin kysellä eräältä puoluejohtajalta. laskettub aika on 3.7-1.8 välinen aika

        -Soini oli ylivoimainen ykkönen. 18 kertaa.
        Puolue yhteensä 23 kertaa.
        -Stuppi oli 16 kertaa.
        Puolue 20 kertaa
        -Rinne 13 kertaa
        Puolue 17 kertaa.
        -Haglund 14 kertaa
        Puolue 16 kertaa
        -Niinistö 13 kertaa
        Puolue 16 kertaa.
        -Räsänen 8 kertaa
        Puolue 10 kertaa.
        -Sipilä 3 kertaa
        Puolue 5 kertaa.

        Kyllä täytyy todeta että opersuja sorretaan JOUTUU olemaaan aina äänessä.


    • .-.-.-.-.-.

      Nykyinen Yle on ruotsalaisuuspropagandan levitys väline, uutisissa kerrotaan ihailevasti kaikki kissanristiäisetkin ruotsista. Mutta ruotsin mamuongelmista vaietaan.

      • heh heh

        Milloin persut ovat vallassa ja pääsevät hallitsemaan Yleä? Vai kiusaavatko aina isommat näitä puskassa vinkuvia vastuunpakoilijoita?


    • Jose Hallmän'¨¨''''*

      Aloittaja näköjään haluaa tämän hallituksen jatkavan, ovathan
      saaneetkin tosi paljon aikaiseksi, taitavat vaan ne saannokset olla miinusmerkkisiä.
      On näköjään nimimerkki: heh heh, yksi puskasta vinkuja,
      taitaa olla työtön retkula, kun joutaa heti aamusta tänne
      kirjoittelemaan.
      Mene töihin narisija ja vinkuja ja yritä säästää eläkepäiviksi
      jotakin, tuskin eläkkeitä enää pystytään kovin kauan maksa-
      maan tällä menolla, rahat menee mamujen elatukseen.

      Ilmanko oli leikattava lapsilisiäkin kun jotkut mamut elävät
      vaan lisääntyäkseen, niin ei mitenkään riitä rahat.
      Saisi 2 lapsen jälkeen maksaa haittaveroa.
      Pitäisi lapsiasiassa ottaa Kiinasta mallia.

      • täyttä_sumutusta

        700 miljoonaa mamutukseen joka ainoa vuosi,aikamoinen raha.
        Mutta pientä Ruotsiin verrattuna, jossa 20% kansatuotteesta menee mamujen aiheuttamiin kustannuksiin.
        Kummasti Suomen media osaa vältellä uutisia Ruotsista jotka koskevat mamutusta.
        Joka viikkoiset autojen polttamiset ja muu vahingonteko,viikolla 13 mm Tukholmassa paloi kymmeniä autoja.Ei sanaakaan Suomen mediassa.


    • Voi persua voi

      Sinä siis ajattelet, että Suomen eläkeongelma on liian suuri maksajasukupolvi? Että sitten on hyvä kun saadaan tämän liikakansoitetun maamme väkiluku laskuun?

    • Niin ja ajattele

      Yle on maininnut, että tubbi ajaa polkupyörällä ja on vilauttanna kuvaakin ja meijän Timon fillarointi on jäänyt näyttämättä, mutta jos kyseessä olisi ollut rkp voi, voi,kun oon katkera, Voi ja äh kun ahistaa.
      Ajatella jos Yle näyttäisi kolmella kanavalla 24h perussuomalaisten toilailuja, saamattomuutta, tyhjiä lupauksia, pask.jauhantaa jne, niin minä ja Kauko aidot perussuomalaiset keikyä pöhnässä istuttas TVn ääressä ja kuunneltas kyynel silmäkulmassa.
      Miks ne yleesä kok, rkp, demari, kd, vas.liiton, vihreitten, hjk, akava, sale edustajia näyttää kun meillä on saamattomia perussuomalaisia.
      Voi, oi, voi kun ahistaa.

    • totuus silti

      Kohta persut vaatii kiintiötä uutisissa puhutuista toilailuista! Sillä konstin persujen toimailut näyttäisi samalta kuin muillakin.
      Jos taas persujen toilailut kerrotaan samalla tavalla kuin muitten niin homma jatkuu entisellään. Se vain on niin että huuhilot toilailee ja Timo puhuu rumia!

    • turskatti soikoon

      Lopettakaa se uikutus tasapuolisesta kohtelusta, sillä Soinihan on ollut jo vuosikaudet TV:n ja kehdistön paksu lellikkipoika. Itkupilleinä olette jopa pahimpia, kuin menneinä aikoina Paavot Lipponen ja Väyrynen yhteensä.

    • uliuliuliùù

      Uikutus on persujen polttoaine.

      -TS

    • Juurinäin----

      Persut on opiskellut Putkosen johdolla sitä Deamrelaista vaalikampanjountia. Palkataan omat tekemään ilkeyksiä ja siitä sitten yritetään saada roimasti sääliääniä.

      Edellisissä vaaleissa keksustaa syytettiin rähinöinnuistä SDP:n kojulla vaikka keksustalaisai ei ollut lähell'äkään. Oma maksettua provokaatiota.

      Persut on palkannet pasiinkin otteeseen porukan särkemään toimistonsa lasit. Siitä sitten pitäisi teidotusvälineiden repiä kuukausikaupalla. Ei muka riitä että siitä normaalina uutisena kerrotraan. Tuollaiseen kjyllä riitä se yksi kerta, mutta toimittajien pitäisi tarkistaa myös asian taustat. KUKA teki.

      Jeltsinkin nousi valtaan kun hyppäsi koskeen ja väitti että Hänet oli pudotettu sinne. Se on vain todistettu että Jeltsin hyppäsi sinne itse yhtenä osana vaalikamppailua. Nimetön ehdokas sai runsaasti julkisuutta.

    • Ei_näy_uutisissa

      Soini sanoi että ylen pakollisesta verosta voi leikata.

    • oikeutta

      Toivottavasti ylen pakollinen vero leikataan. Hullua maksaa jostain tyhjästä. Katsottavat ohjelmat minimissä. Pienituloisilta otetaan saman verran kuin suurituloisiltakin. Esim. politiikot eivät maksa suurista tuloistaan sen enempää kuin keskituloisetkaan. Peruste yleveroon pitäisi olla prosentuaalinen, jättäen kaikki pienituloiset veron ulkopuolelle.

    • Tosiasiassa-näin

      Joo. Kyllä minustakin yleveroa voisi sen verran pienentää, että täytetään ne kohdat joissa nyt tulee tuota turhanpäiväistä persupropagandaa (nimimerkillä tämä-siitä-näkyvyydestä on tuossa edellä hyvä lista aiheesta) esimerkiksi taukomusiikilla. Soinilta ei tarvitse kysellä mielipidettä jokaiseen risahdukseen. Ei hän ole kiinnostava, eikä hän tunnu tietävän oikein mistään mitään, kunhan on vain tietävinään.

      • komea_on_torvi

        Timpan ruuttamopoajalua voisi aina täysillä tunneilla näyttää...


      • Faktaperse

        Ilta Soini Sanomien Ulla Appelsin ja Ylen poliittisen toimituksen esimies Pekka Ervasti ovat tunnetusti kaikkein kovimpia soinihyysäreitä, -ovat olleet jo pitkään. Ervasti teki jo Suomen Kuvalehdessä ollessaan Soinin Maisterisjätkä kirjasta VIIDEN SIVUN SPEKTAAKKELIN. Vastaavaa ei ole lähellekään nähty edes yhdenkään Nobel kirjailijan tapauksessa. -Yle on siis tietyistä syistä eräs suurimmista Soinihyysäreistä, vaikka itkupillipersut taas muuta väittävät.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      PÄÄMINISTERINÄ SOININ ONKIN ENSIMMÄISENÄ PUUTUTTAVA YLE-PROPAGANDAAN, jossa median sekoilu ja suomalaisten nälvintä on mennyt aivan överiksi, ja kaikki verorahoilla. Soinin on saatava muutos tai sitten muutettava Yle lähes kokonaan maksukanavaksi, jolloin Yle-töhnää saavat vain ne, jotka suostuvat vääristelystä maksamaan

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/04/05/matkaopas-suvaitsevaisille/
      Jo riittää. Helsingin Sanomat, Yleisradio ja Nasima Razmayer voisivat olla edes viikon haukkumasta suomalaisia.
      Laskin 2010 Maahanmuuton hintaa YLEn MOT-ohjelmalle. Selvitys asiasta on luettavissa Ylen sivuilta. Vaikka laskelma on tehty tupakkiaskin kansi-menetelmällä, aika lailla se vastasi Suomen Perustan torstaina julkaisemaa selvitystä. Itse olen ollut työryhmän jäsenenä. Vaikka Tilastokeskus viivytteli tietojen antamisen kanssa ja vaati tiedoista isot lunnaat, selvitys valmistui. Ja selvitystyö jatkuu. Tutkimus päätyi 700 miljoonaan, todelliset kustannukset menevät yli miljardin euron, minkä laskin viisi vuotta sitten. Koska kyse on verorahojen käytöstä, tällainen selvitys kuuluu valtiovallan tehdä, sillä yksikään momentti valtion talousarviossa ei saa olla avoin piikki tietämättä edes, paljonko siihen menee rahaa.

      Kremlinpunainen ja islaminvihreä propaganda on noussut Ylen päätyöksi. ONGELMAKSI SUOMESSA ON NOUSSUT YLE, VERORAHOILLA YLLÄPIDETTÄVÄ VALEHTELU- JA VÄÄRISTELYKONE, Hesarin voi jättää tilaamatta mutta Yle saa rahansa veroista ja valehtelee ja peittelee suut ja silmät täyteen veronmaksajille. KATSO tiedote, MITEN VALTAMEDIA VALEHTELEE YLEISESTI ELI YLE- JA HESARI-VALHEET PERUSSUOMESTA JA MAAHANMUUTOSTA, KATSO ESITYS http://qsb.webcast.fi/p/ps/ps_2015_0402_tuumaustunti/Tuumaustunti02042015.pdf

      Matti Putkonen kertoo SUULLISESTI TÄMÄN VIDEON ALUSSA KOHDASSA 2:45, MITEN YLE ON JÄÄNYT KIINNI PROPAGANDAOHJELMISTAAN https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/a1bba0wr

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1716
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1347
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1240
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1198
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1096
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1072
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      997
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      904
    Aihe