Peli seis, pallo hukassa!

Rakkaudella

Seuratessani kirjoituksia Lapuamme sisäisestä tilasta, se on, henkilöstön ja poliitikkojen väliset suhteet ja luottamukset, voi vain todeta, pallo hukassa.
Olen ymmärtänyt virkakunnassa olevan ammattaitoisia viranhaltijoita ja heillä visioita. Antakaa heille mahdollisuus. Kuulin jonkun heistä aloittaneen tohtoritutkinnon johtamisesta, voisi vaikka kuulostella onko ideoita jymähtäneen tilanteen laukaisemiseksi. Vai estääkö kateus tai kauna.
Poliitikot voisivat vetäytyä viikonlopuksi korpisemisaariin ja sieltä ei ole paluuta, ennenkuin voi piipusta pöläyttää paavilliset harmaat savut.

9

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkää hukatko

      Kuulin,että päivähoiroosta on pomo päässyt tohtoriopintoihin. Jämy likka. Pisti poliitikot pihteihin siinä yksityisessä päivähoidossa. Ei varmaan saa arvostusta kun ei oo munia eikä sukua.

      • perus tauno

        Geishapallot käytetään ja reenataan koko joukkuen kanssa.


      • äimänä
        perus tauno kirjoitti:

        Geishapallot käytetään ja reenataan koko joukkuen kanssa.

        mitähän perus tauno tarkoittaa


    • Pakoon!

      Sanoppa muuta! Kuka vastaa Lapuan alasajosta ja tulevaisuuden mahdollisuuksien tuhoamisesta. Koulut on päästetty huonoon kuntoon, nyt pitäisi yht'äkkiä löytää 20 miljoonaa uuteen, kapitulin homekiinteistöön sijoitetaan miljoona hankintaan ja korjauksiin, henkilöstöä lomautetaan, saadaan näennäisesti säästettyä miljoona, mutta vahingot voivat olla ajan mittaan suuremmat, katuvalot sammutetaan, jotta roistot saavat työrauhan ja ihmiset pelkäävät, hengaillaan köyhtyvän, tulevaisuutta vailla olevan Kauhavan kanssa, koska pelätään Seinäjokea jne.

    • Hyvä esimerkki

      Noita hoitolapsia pyörii tuossa meidän kotosalla ja siksi hieman hollilla oon. Onko päivähoito ainut Lapuan touhuista joka on pystynyt kehittymään ja mukautumaan. Hoitajat pitävät mahtavana tuota Lapuasopimusta palkkauksessa, sitä kai oli touhuamassa jokunen työryhmä päivähoidon vastaavan kanssa. Se osoittaa hyvin sen, että kun päättäjät ja viranhaltijat pystyvät yhdessä tekee, niin tulosta tulee. Sopis opiksi ottaa, jukurat!

      • Arvostus teoista

        Kiitos nimimerkki "hyvä esimerkki" kun nostit päivähoidon esille. Kun saimme oman päivähoidon johtajan alkoi asiat selkiytyä ja tuli tasapuolisuus. Perhepäivähoito sai tasavertaisen aseman ja asiakkaat yhdenvertaisuuden. Tämä palkkaussopimus on hyvä ja onhan siihen Motiivi-lehtikin ottanut ainakin kahdesti kantaa esimerkillisenä toimena. Onko muu myönteinen asia saanut vastaavaa valtakunnallista huomiota?
        Peloissani katselin kokoomuspoliitikkojen revittelyä tuossa palvelusetelikiistassa. Siinä yrittäjät kyykyttivät päättäjiä ja päättäjät päivähoidon johtajaa. Lapun Sanomatkin asettui selkeästi koaliition äänitorveksi. Sitkas akka ja pisti rätingit pöytään. Lisäsi vain meidänkin luottamusta.


    • ratkaisunhetki

      Tuntuu siltä, että kehitys on jumittunut. Taloudellinen tilanne vaikuttanee osaltaan, mutta eniten kai kiikastaa ihmisuhteet ja linjattomuus. Hiljaiset ja tunnolliset puurtajat jäävät huomiotta. Lapuan Sanomat kirjoittaa yrittäjien ja kokoomuksen ehdoilla.
      Kaupungin virkamiesjohto voisi mietiskellä yhdessä, vähän laajemmalla koostumuksella, ratkaisumalleja tilanteen selvittämiseksi ja tarjoata sitä kampittajapolitikoille rauhan löytämiseksi. Mistään konsultista ei ole apua! Sotkut on siivottava itse!

    • Verot syörään hallin

      Millä kunnan hallinto pyörii,, verorakoilla joo halutaanos rahat jauhaa hallinnossa ja kukkapuskien istutuksissa, ei siitä paljon enää jää kunnon touhuihin pyörityksiin ?

    • työrauha

      Lapuan kaupungohtajan virka oli uudelleen haettavana valitun ilmoittua, ettei tule. Virkaa haki moni ja valituksi tuli nykyinen. Kaikki meni virallista reittiä.
      Sählingin latasi kokoomus omilla salaisilla sopimuksilla, nehän kaikki tietää.
      Suoraselkäisyyttä osoitti valittu kaupunginjohta pysymällä sitoutumattomana, sellaisena kuin valittaessa oli.
      Kokoomuksen on nyt tyydyttävä tilanteeseen ja mitä kokoomus sillä voittaisi jos kaupunginjohtajalla olisi kokoomuksen jäsenkirja? Tarkoittaako jäsenyys sitä, että sitten pitää tehdä niinkuin valtuuston puheenjohtaja käskee? Eikös se ole ajattelunvapauden ja yksilönoikeuden rajoittamista, siis perustuslain vastaista!? Vähän kuin "itänaapurin" meininkiä.
      Voisiko kokoomus nyt niellä soppansa ja keskittyä kehittämään perhekoon kaupungin lakisääteisiä palveluja, kaikkia kuntalaisia ajatellen, ei pelkästään yrittäjien etua vaalien. Kaupunginjohtaja tarvitsee työrauhan. On olemassa laki joka määrittelee työpaikkakiusaamisen rajat. Päättäjät edustavat työnantajaa ja siten ko. lain piirissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe