TV7 on mainio viihdekanava

Hauska kanava

On piristävää seurata hetki TV7:aa ja huomata, ettei omat asiat olekan ihan sieltä huonoimmasta päästä. On olemassa todella hölmöjäkin, ja heidän selostuksiaan on viihdyttävää seurata TV7:n kautta.

27

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uppoaa kuin kuokka s

      minä nauran aina sitä yhtä lääkäriä joka julistaa tieteenvastaisia evoluutiojuttujaan kanavalla. ei tunnu tietävän hölkäsen pöläystä evoluutiosta. mutta uskovat eivät yleensä itsekään tiedä joten kaikki menee läpi.

      • proffako oot?

        Minä on oma koulutuksesi, kun olet perehtynyt noin hyvin evoluutioon? Kerro sitten yksikin kiistaton todiste evoluutiosta.


      • ei proffa
        proffako oot? kirjoitti:

        Minä on oma koulutuksesi, kun olet perehtynyt noin hyvin evoluutioon? Kerro sitten yksikin kiistaton todiste evoluutiosta.

        jos muutama höyrypää on evoluutiosta eri mieltä uskonnollisuutensa takia, ei se tee evoluutiosta yhtään sen ei-todistetumpaa. väitteen esittäjillä on todistustaakka ja kukaan ei ole pystynyt evoluutiota osoittamaan vääräksi. sen todisteet on laajat ja vankat. siitä vallitsee laaja konsensus todisteiden vuoksi.

        ei tarvitse olla proffa tutustuakseen evoluutioon ja sen todisteisiin. sinä et ole tutustunut koska et pidä sitä totena.


      • jumalan lapsi
        ei proffa kirjoitti:

        jos muutama höyrypää on evoluutiosta eri mieltä uskonnollisuutensa takia, ei se tee evoluutiosta yhtään sen ei-todistetumpaa. väitteen esittäjillä on todistustaakka ja kukaan ei ole pystynyt evoluutiota osoittamaan vääräksi. sen todisteet on laajat ja vankat. siitä vallitsee laaja konsensus todisteiden vuoksi.

        ei tarvitse olla proffa tutustuakseen evoluutioon ja sen todisteisiin. sinä et ole tutustunut koska et pidä sitä totena.

        Ei pystytä kiistatta osoittamaan sen paikkansa pitävyyttä.
        Paljon oletuksia ja laskelmia mutta tiedemiehet eivät ole ollenkaan samaa mieltä. En usko sen olevan totta vaan Jumala on maailman ja meidät luonut ihan suunnitelmansa mukaan.


    • älä ole vaatimaton

      Älä vähättele itseäsi. Kyllä sinun asiasi on kehnosti.

    • Huijarit kiikkiin

      Ei voi olla sattumaa, että aina kun katson kanavalta tulevaa päivän ohjelmistoa, on illan aikana tarjolla ainakin yksi ohjelmanumero joka käsittelee jollakin tavalla ihmeparantumista. Luvataan suuria ihmeitä tapahtuvaksi yms. hölynpölyä.

      Sen lisäksi että otetaan esille kanavalla esiintyvistä yksi huijari, pitäisi kyseisen kanavan tarjontaa tutkia hieman laajenminkin. Ehkä hieman selvitellä toimitusjohtajankin tarkoitusperiä.

      • lähimmäinen

        Mikä on sinun kantasi hengellisiin asioihin yleensä?
        Mihin uskot?


    • Kiva kun

      tykkäät!

    • 10+

      Kyl mä ainakin tykkään. Ei paskempaa viihdettä. Näyttelijätkin ovat huippuluokkaa. Ei sitä ihan joka hemmo pysty puhumaan moista tuubaa vakavalla naamalla.

      • Taivaallista viihdet

        Hienoa, että viihdytte tv 7:n seurassa! Jumala vetää ihmistä puoleensa monella tavalla. Jatkakaa viihtymistä!


    • Löylyä lissää

      Kaiken kukkuraksi TV7 on rasistinen kanava. Esim Jehovantodistajien ei sallita esittää omia näkemyksiään raamatun tulkinnasta. Muslimeista puhumattakaan. Miksi näin?

      Kanavan viihdearvo paranisi entisestään, mikäli näkisimme edes eri lahkojen ja suuntauksin välisiä yhteenottoja.

      • kotiolosi?

        Eikö sinulla ole kotonasi tarpeeksi yhteenottoja?


      • bdbdhfhf

        TV7 on profiloitunut kristinuskoa levittäväksi kanavaksi, ja siksi ei-kristityt eivät pääse siellä ääneen.

        Toisin kuin moni luulee, Jehovan todistajat eivät ole kristittyjä, vaan heidät luokitellaan sen ulkopuolelle samoin kuin täällä suomi24:n luokituksissa. Jehovan todistajat ovat eksytystä.


      • johan nyt sentään
        kotiolosi? kirjoitti:

        Eikö sinulla ole kotonasi tarpeeksi yhteenottoja?

        Rasistinen?
        Mistäs lähtien Jehovan todistajat on olleet etninen ryhmä?
        Ja eikö muslimeissakin ole kaikkien rotujen ja kansojen edustajia, ei vain yhtä rotua?


    • Tomoinen löytyi

      Google haulla:

      "Patmos Lähetyssäätiö ja TV7 ovat sionistien äänitorvet Suomessa

      Kirjoitin Verkkomedian blogissani 9.11.2012, että suomalaisissa kristillisissä kirkoissa ja seurakunnissa heilutellaan iloisesti Israelin lippuja ja käsketään kansaa siunaamaan Israelia, vaikka todellisuudessa siunataankin kansainvälisten pankkiirien luomaa valtiota Lähi-idässä."

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=6313

      • väärä media

        Verkkomedian edustajat ovat Israel vastaisia joten ei tuolla viestillä ole mitään arvoa....
        (en edes viitsi avata)


    • VT:n mukaan

      Israel on ollut olemassa jo Vanhan Testamentin aikaan, 5000 v. sitten, ei silloin ollut "kansainvälisten pankkiirien luomaa valtiota". . Israel on Jumalan silmäterä. Ne jotka siunaavat Israelia, saavat itsekin siunauksen, sanoo Raamattu.

    • No money no funny

      TV7:n toiminta perustuu lahjoituksiin. Jos haluatte tämän viihdekanavan näkyvän jatkossakin, niin toivottavasti ymmärrätte lahjoittaa roposenne kanavan ylläpitoa varten.

      Valitettavasti jumalat eivät pidä kanavan tarjontaa kummoisenakaan, ja siksi vastuu sen toiminnasta on yksin meillä (ihmis)katsojilla.

      • Armon käet

        Benny Hinn show on parasta ikinä!


      • oletko sekaisin
        Armon käet kirjoitti:

        Benny Hinn show on parasta ikinä!

        Milloin se tulee?


    • I love BH

      Ei tule enää TV7:lta. Eikä ole arkistossakaan.
      Paras mennä nettiin sieltä löytyy päivittäin suorana tuleva "This is your day"
      www.BennyHinn.org
      Tai Benny Hinn Ministries, sieltä löytyy kokoustaltionteja.

      • oletko sekaisin

        On siinäkin mielipiteensä kirjoittaja. Rääpiä pitää vaikka ei tiedä yhtään mitään. Olet ilmeisesti joku uskovien kiihkovastustaja, tosin ilman minkäänlaista tietoa asioista.


      • lamput sammumassa!!!

        benny hinn on eksyttäjä, joka on/ kertoo 'hakeneensa voitelunsa ed.menneen parantajevankelistan, kathryn kuhlmanin hautakummulta! Raamattu varoittaa kääntymästä vainajahenkien puoleen. Tämä nyttemmin tullut tavaksi muidenkin vastaavien eksyttäjäjulistajien kohdalla. Milloin minkäkin kuuluisan parantajahistorian omaavan, jo kilvoituksensa aikoja sitten päättäneiden haudoilla käydään 'hyppimässä' ja kerrotaan saaduksi tuplavoiteluita maan uumenista. Järkyttävää demonisaatiota, ja rahakasat kasvaa. Mammonajumala on sielunvihollinen saatana, Raamattu kehottaa kavahtamaan näitä lopunajan valheprofeettoja!!!


    • Ilmainen vinkki

      Ojares voisi pyytää vaikkapa jehovan todistajan mukaan isännän pöydässä -ohjelmaansa. Olisi oikein viihdyttävää seurata millainen vänkääminen siitä seuraisi, ja kuinka kauan menisi ennen kuin alkaisi ääni kovenemaan. Ohjelman jälkeen katsojat saisivat äänestää kumpi puoli pärjäsi paremmin.

      Oikein hyvä idea vaikka itse sanonkin ;-)

      • riitelijälle

        Jehovan todistajat eivät ole kristittyjä eikä TV7 ole mikään riitelykanava.
        Saatkin siis seuraavan kerran kun ovikellosi soi ja jehovat ovat siellä kutsua heidät sisään ja järjestää ihan itse itsellesi mieleisen keskustelutuokon.


    • SALVADOR HESUS

      en neuvoisi kutsumaan jehovan todistajia ' käymään peremmälle' kun ovat 'sielujenmetsästyskäynneillään'. Varsinkaan uskovana kristittymä minulla ei ole Raaamatullista lupaa olla edesauttamassa veljien/sisarten harhaanjohtamisissa. Jehovanyodistajat merkkaavat tarkasti kirjoihinsa jokaisen oviosoitteen josta heille ovi aukeaa; saati että otettaisiin heidän oppimateriaaliaan vastaan tutustumistarkoituksella."pikkusormenojennus" riittää, ettei heidän jatkokeskusteluille tule loppua..ja liian useiden päät he ovat onnistuneetkin kääntämään puolelleen. He EIVÄT ole ns kristittyjä, eivätkä usko Jumalan Poikaan = Jeesukseen ylösnousseena! Raamattu sanoo: "jolla Poikaa ei ole; sillä eiole Isääkään". Usko Jeesukseen annetaan Lahjana Ylhäältä, sille ketä -ISÄ kutsuu. Toki kutsutun tulee ottaa Kutsu vastaan ja tunnustaa sitten häpämättä elämänsä ihmeestä -Jeesus on minun Herrani, olen saanut Rauhan ja pelastusvarmuuden!

    • HalpaJaHyvä

      Heh heh... Todella piristävä kanava. Ja ohjelmien hinta-laatu -suhde on varmasti huippuluokkaa. Ei tarvita kuin mies ja kamera, ilmaiset näyttelijät löytyvät lähimmästä hihhuliseurakunnasta.

      Vielä on kuitenkin varaa petrata. Missä viipyy esim. ohjelmasarja armolahjoista? Kunnon kielilläpuhuja asiantuntevan selostajan kera piristäisi iltaa kummasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe