2 eduskunnan PÄÄÖYKKÄRIÄ?

kepulitpersut

Pitäs tajuta itse häipyä sieltä pois ja myös julkisuudesta. mauri pekkarinen ja timo soini. typeriä ja ylimielisiä naisten naurattajia molemmat. happamia ovat sano kettu ku pihlajanmarjoja söi.

21

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sossukokkare

      Ekana sieltä saisi lähteä Stubb ja Rinne. Täysin joutavia pellejä.

      • ropo

        Google sote sasi ongelma


    • vääntömättöö.

      Kärkipäässä karjalan käkönen pentti oinonen persujen pääöykkäri. vanha kommari sekin tyyppi.tai voip olla nykynenekii. stubb ja antti rinne kunnon äijiä. hyvää tulee vielä.

      • g45jkrt

        Vai hyvä tulee vielä. No melkosen vitsin murjasit tai eihän nyt enää paljon huonommin asiat vois ollakaan. Kun Stubbia katsoo, niin alkaa tulla jopa Kataistakin ikävä.


    • peräkamariintiedoksi

      Nooo porukan parhaat äijät , eivät kumartele kuvia eikä murteella vääntäviä . Suomen tulevaisuus on heidän käsissä , kaikenkarvaisia nyhveröitä on eduskunnassa poikennut mutta vahvat ja osaavat jäävät , hyvä näin .

    • Ylenantoa

      Teukkakin on niin IHKU ! sil on uus gimmakin joten steronit on kohdillaan .

    • Voivotus

      Lisääntyy kun vaalit lähenee.
      Mitä enemmän haukutaan, sitä enemmän sataa laariin:)

    • kuha eivä sottaa ala

      Mauri ja Timo ovat oikeaa kansaa edustavat OIKIAT IHIMISET.

      Kokkarit nostaa uusia vallankahvaan, saas nähdä minkä sotkun saavat aikaan vielä. Moskivitsi ja Turun teksti/sekstiviestimies ajetut taka alalle.

      Lumiotakaan ei enää kok kone aja, Katajaisen taustajehut lakastu nurkkaan kaikki.

    • nuorille tilaa.

      Jatkoa wanhainkotiin suomen eduskunnasta::: jörn donner 81 vuotias , rakel hiltunen 74 vuotias , sirkka liisa anttila 71 vuotias ja annika lapintie 58vuotias. tosin näyttää 79 vuotiaalta. jutut leninin aikaisia , hävetkää vanhukset?

    • juytg

      Se ei vaihtamalla parane, samanlaisia oman edun tavoittelijoita kaikki vuodesta toiseen, ainoa joka ollut oikealla asialla on Veikko Vennamo.

      Ensin luvataan kuukin taivaalta mutta kun päästään sinne aitiopaikalla niin siihen loppuu teot, lupauksia kyllä edelleen riittää.

    • avustajakouluun

      Lupauksilla ostetaan äänestäjän kannatus , suosikkeja ovat " lapsiperheet yksinhuoltajat eläkeläiset " näiden äänen voi aina ostaa lupaamalla vaikkapa 10€ korotuksen vuodessa . Näin heidät saadaan tukemaan ihan minkä ,, julkun ,, valintaa tahansa . Ministeriksikin voidaan valita minkäsortin " minäitse" henkilö välittämättä siitä onko hän ihan oikeasti koskaan osannut edes elättää itseään .

    • perus persut ok!

      Eikös pekkarinen ole jo kohta yli 70 vuotias kalkkeutunu vanhus.outo tyyppi ja höpöttäjä.ja kansakoulupohjilta öykkäröi..MIKSI??

    • ei luottoa.,

      ei enää eduskuntaamme::anssi jotsenlahti 71v ,eila tiainen 70 vuotias. selkeesti liian vanhoja jo ajamaan muiden ihmisten asioita.pääsyvaatimuksiin lisättävä:: et tuleva kansanedustaja on joko ÄITI tai ISÄ , kokemusta myös omien lasten hoidosta.nyt arkadian mäellä lapsettomia lähes puolet. huon suunta,em. ovat veen itsekkäitä peronal!

      • ukk

        Kansanedustajien alaikäraja pitäisi olla 45 v ja ministerin 55 v. Tässä on viime vuosina nähty mitä piltit ovat saaneet aikaan.


    • Tavis maire ja väinö

      IKÄMIEHET JA VANHAT NAISET 62V EIVÄT SOVI EDUSKUNTAAN.OVAT LIIAN VANHOJA JA DEMENTOITUNEET. VARSINKIN PYRKYRIT,ÄÄNESTETÄÄN NUORIA KUNNON KANSALAISIA KEVÄÄN 2014 VAALEISSA, MUMMUT.PAPAT.MAMUT,HOMOT.LESBOT PYSYKÖÖN KOTONAAN POIS JULKISUUDESTA.yäks!!

    • Tiina & Markku

      Yksi hyvä kansanedustajan kriiteeri on, että hänellä on omia lapsia.biologisesti tehty. ( kotiseksillä) ei mitään sijaislapsia puhelimella tilattuja. vaan omia ?

    • lantahatut

      Kansanedustajaksi vain yksinhuoltajia , popareita ,huumeiden väärinkäyttäjiä . Enintään 28v . Joitakin muita joilla on ihan oikeaa elämänkokemusta kuten tuonikäisillä on runsaasti , mistään ei tiedetä mutta ollaan jotain mieltä joka jutusta .

    • Pieni suuri mies.

      Pikku pekkarinen takariviin kehumaan itseään. törkee heppu.

    • Järjellä ajattelija

      Mun mielipide on, että kaikkien kommunistien tulisi käydä Venäjällä katsomassa sitä kansalaisten ihanuutta. Luulempa, että lähtisi punatauti pois kertaheitolla

      • maailman matkaaja

        Vähän riippuu missä päin Venäjää sitä katselee. Kun menee Pitariin tai Moskovaan, niin alkaa suomalaiset tuntumaan ihan kerjäläisiltä Kun taas menee Karjalan alueelle, niin siellä sitä tuntee itsensä jopa rikkaaksi. Se on sama homma kuin jenkeissä. On ihan helvatan rikkaita ja sitten ihan vatun köyhiä. Asiat aukee paremmin kun niitä ei katso ruusunpunaisten eikä ruiskukansinisten lasien läpi.


      • tarjan äänestäjät lavall

        Jos suomen kaikki kommarit kerralla venäjälle, tarviis olla kaikki maailman junat, linja-autot, rekat, vst, joukkoliikennevälineet, koska kommareita suomessa niin paljon lkm, menokyytivaltion puolesta punaniskoille,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe