Mikä venäläistilanne nyt syksyllä Thaimaan lomapaikoissa?

en ole rasisti vielä

Paikalla olijat tai viime viikkoina Thaimaassa vierailleet, kertokaa tämän hetken venäläistilanne. Joko heikentynyt ruplan kurssi näkyy venäläisturistien määrässä? Olen tässä arpomassa loppusyksyn lomakohdetta ja Thaimaa miellyttää muuten, mutta vuosi vuodelta kasvavat venäläislaumat panevat miettimään, josko löytyisi joku muu kohde. Yksinkertaisesti olen saanut tuosta porukasta tarpeekseni. Valitettavasti heitä alkaa olla joka puolella, esim. Intian Goa on pilattu jo muutama vuosi sitten, vain venäläisiä. Ja sama meno alkaa olla Thaimaassakin, vuosi sitten hotellissa oli n. 90 % venäläisiä ja meno sen mukaista.

38

1686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talvet Phuketissa

      Phuketissa kansan raivo venäläisiä kohtaan on noussut johtuen venäläisen karkaamisesta lapsen yliajosta ja toisen venäläisen suorittama buddhan patsaan tuhoaminen.

      Arviota talven varaustilanteesta ei ole vielä julkaistu, mutta paikalliset eivät ole enää pahoillaan, jos russakoiden määrä romahtaa. Sitä jopa toivotaan.

      Paikalliset pitävät heitä täydellisinä ali-ihmisinä ja röyhkeinä rosvoina.

      Lehtitietojen mukaan kiristetyillä viisumisäännöillä venakoita (laittomasti maassa töissä olevia) on karkoitettu ennätysmäärä.

      Seuratkaa Phuketnewsiä, niin näette, mitä täällä tapahtuu.

      Suomalaiset ovat lämpimästi tervetulleita.

    • vuosia asukkina

      Venäläisten määrän lasku on näkynyt selkeästi, ainakin nyt low seasonilla, mikä on vain hyvä asia. Luultavasti monikaan ei ole pahoillaan, vaikka tämä kehitys jatkuisi hamaan tulevaisuuteen.

    • Tuntemattoman sanoin

      Ei ne venäläiset sen kummoisempia ole turisteina kuin ketkään muutkaan, ehkä teille russofobeille, mutta ei tavan ihmiselle.

      Miten se Koskela sanoikaan, kun alokkaat kysyivät; "ei ne sen kummosempia ole ku muutkaan, kyllä ne lyijyä uskovat"

      • niin se vaan on

        Syytät muita russofobiasta ja sitten kirjoitat että kyllä ne lyijyä uskoo... Aika ristiriitainen viesti.

        Kylmä totuus vaan on että ne ovat turisteina keskimääriin vähiten missään asioissa muita huomioon ottavia. Ei se maine tyhjästä ole tullut.


      • slavikanlaitosvastaa

        Eiköhän nuo Koskelan sanat kuvaa sitä, miten kaikki suomalaiset suhtautuvat venäläisiin. Eivät tiedä mitään venäläisestä kultturista ja kielestä eivätkä tunne tavallisen venäläisen kaduntallaajan elämää. Ei tiennyt Koskela itsekään.

        Politiikasta ja maailmantilanteesta venäläiset eivät tiedä mitään eivätkä haluakaan. Vallassaolijoiden hallussa olevaan mediaan ei luoteta ja se dissataan liki kokonaan. Eletään vain tavallista elämää.

        Näin toki tekee valtaosa suomalaisistakin, mitä nyt pelkäävät Putinia, kun oikein muutakaan ei ole.

        Kaikki elolliset oliot pelkäävät Koskelan lyijyä, son nääs varma.


    • Me matkaajat

      Ei sinne kyllä sitten voi mennä. Kaavailtiin matkaa Thaimaahan, mutta jos sielläkin joutuu kuulemaan rysslandiaa, ei kiitos. Onko Kaukoidässä mitään venäläisvapaita kohteita?

      • joojooo

        Lomailin muutama vuosi sitten Turkissa ja tapasin hotellin hississä ranskalaisen pariskunnan, joka kertoi valitsevansa hotellin, joka ei majoita venäläisiä.
        Olin samaa täysin mieltä heidän kanssaan.


    • ei samaan paikkaan

      onko siis mitään venäläisistä vapaita vyöhykkeitä?

      • we are the people

        Ennen jotkut suomalaiset inhosivat ulkomailla ruotsalaisia sitten saksalaisia nykyään venäläisiä. Kysynkin voisiko olla mahdollista että itsessään on jotain pielessä. Kaikki kansat ja kulttuurit ovat erillaisia jos ei siedä muun maalaisia eikö ole parempi pysyä Suomessa ?


      • eräs vaan
        we are the people kirjoitti:

        Ennen jotkut suomalaiset inhosivat ulkomailla ruotsalaisia sitten saksalaisia nykyään venäläisiä. Kysynkin voisiko olla mahdollista että itsessään on jotain pielessä. Kaikki kansat ja kulttuurit ovat erillaisia jos ei siedä muun maalaisia eikö ole parempi pysyä Suomessa ?

        Nimimerkki We are the people.. et ymmärrä lainkaan mistä on kyse!! Ei porukka inhoa venäläisiä sen takia, että ovat venäläisiä, vaan sen takia, että käyttäytyvät todella törkeästi Thaimaassa. Jos olisit paikan päällä näkemässä mitä kaikkea tekevät, niin varmasti sinustakin tulisi venäläisten vihaaja!! Venäläiset pilaavat muidenkin lomia.. arvaa vaan kuinka montaa suomalaista luullaan venäläiseksi ja sen takia joutuu kohtamaan tylyä kohtelua?? Ei ole todellakaan kivaa!


    • lomalle

      Ei tässä muita inhota kuin venäläisiä. Russofobia on Suomessa yleistä, pitkäaikaista ja johtuu historiasta eikä nykytilanne sitä vähennä. Kansakunta ei edusta länsimaita niin kuin ruotsalaiset ja saksalaiset.

      Onneksi venäläiset eivät ole valloittaneet kaikkia matkakohteita.

      • olen lomalla

        Minun mielestäni suomalaiset kielitaidottomat maalta kotoisin olevat ovat ärsyttäviä ulkomailla. Jos lentokoneessa tulee sellainen viereeni istumaan niin koko lomatunnelma on pilalla. Ja jos niitä asuu samassa hotellissa niin en varmasti kerro että olen Suomesta. Tulkiksi ja yleiseksi auttajaksi joutuisin ja nämä kielitaidottomat tunkisivat seuraani "Siä kun tunnet seuvun ja puhhut enklantii ja thaitakin". Enemmän teikäläiset toisten lomia pilaa kuin muun maalaiset.


      • Onpa ikävää
        olen lomalla kirjoitti:

        Minun mielestäni suomalaiset kielitaidottomat maalta kotoisin olevat ovat ärsyttäviä ulkomailla. Jos lentokoneessa tulee sellainen viereeni istumaan niin koko lomatunnelma on pilalla. Ja jos niitä asuu samassa hotellissa niin en varmasti kerro että olen Suomesta. Tulkiksi ja yleiseksi auttajaksi joutuisin ja nämä kielitaidottomat tunkisivat seuraani "Siä kun tunnet seuvun ja puhhut enklantii ja thaitakin". Enemmän teikäläiset toisten lomia pilaa kuin muun maalaiset.

        Harmi ettei ole vaihtoehtona ei tykkää peukkua. Varmasti antaisin sinulle sellaisen !


      • Olen lomalla
        Onpa ikävää kirjoitti:

        Harmi ettei ole vaihtoehtona ei tykkää peukkua. Varmasti antaisin sinulle sellaisen !

        Siis kuulut tuohon ryhmään joka apua tarvitsee kun kielitaito puuttuu tai uskallus englanninkielen käyttöön puuttuu.
        Minulla on huonoja kokemuksia teikäläisistä. Hotellihuoneen ovea koputtamassa aamutuimaan "Voisit sie vähän jeesaa"


      • herrakansan opinio

        tshuhna ei ole eurooppalainen vaan Volgan mutkalaisen ja lappalaisen sekasikiö


    • samaa mieltä.

      Heh heh. Totta puhut noita perskärpäsiä riittää joka lomakohteessa. Eikös myö voijtais mennä yhessä tyypit.

    • language barrier

      Olen työskennellyt viitisentoista vuotta yrityksessä, jossa olen ollut enemmänkin tekemisissä venäläisten kanssa. Olen ollut kansainvälisissä kokouksissa, jossa on ollut koulutettuja venäjäläisiä. Heidän englannin kielen taitonsa on säännönmukaisesti ollut surkeimpia, mitä olen työurani aikana havainnut.

      Olen myös rekrytoinut ihmisiä työskentelemään venäläisten kanssa. Koska etuna on ollut venäjän kielen taito, hakemuksia on tullut Suomessa asuvilta venäläisiltä runsain mitoin. Kerran tällaisen palkkasimmekin. Kyseisellä henkilöllä oli venäjän kielen taito suhteellisen kohdillaan, mutta muita kieliä tämä henkilö ei sitten hallinnutkaan. Tehtävissä piti osata suomen kieli kirjallisesti ja myös englanti suullisesti ja kirjallisesti, koska yrityksessä ollaan tekemisissä myös muissa maissa työskentelevien kanssa. Suomen kieli tällä Suomessa pitkään asuneella henkilöllä oli niin alkeellista, ettemme voineet päästää hänen kirjoittamiaan tekstejä eteenpäin, ennen kuin toinen silmäpari oli ne tarkistanut. Englantia henkilö ei osannut sitäkään vertaa. Sittemmin olemme palkanneet vain suomalaisia, jotka osaavat venäjän kielen kohtuullisesti, ja sillä olemme tulleet hyvin toimeen.

      Kokemukseni perusteella venäläisten kielitaito ei vedä vertoja suomalaisten kielitaidolle, oli sitten koulutettu henkilö tai peruskoulun käynyt siivooja. Mutta kielitaidostahan tämä keskustelu ei lähtenyt liikkeelle vaan venäläisten moraalista ja tavasta toimia ylipäätään.

    • on paljon

      Lainaan tähän vanhaa keskustelua Khao lakin palstalta, koska siinä on mielestäni kerrottu koko se kurjuus mihin Thaimaassa lomaileva suomalainen törmää.

      "...sitten on myös venäläisnousukkaita jotka ei osaa käyttäytyä ja ruotsalaista herrakansaa joiden mielestä me suomalaiset ei olla mitään ja norjalaisia leuhimassa öljymiljoonillaan, tanskalaisia smörburgerpoikia jotka honottaa, saksalaisia jotka vie tummelitkin maitolaiturilta ja englantilaisia pattelprittoneita jotka on kaikki homofiilliä yläluokkaa ja ranskalaisia jotka haisee valkosipulille ja italialaisia jotka panee meidän naiset heti kun silmä välttää ja thaimaalaisia vinosilmiäkin siellä on kaupittelemassa piraattituotteita.

      Siinä suomipoika yrittää nauttia lomasta kun pitää prkle koko ajan vahtia niitä ja ihmetellä miksei ne käyttäydy kunnolla ja ole ihmisiksi ja mitähän ne ajattelee musta?

      Jäädään vaan kaikki kotiin.

    • Kamala hotelli

      Olen ollut muutaman kerran majoittuneena ns. "perhehotelleihin" Phuketissa. Niissähän on nykyään myös paljon venäläisiä. Siellä kun hakeutuu avoimin mielin venäläisen naisporukan mukaan niin nukkumahotellissakin saattaa löytää ihan mukavaa menoa kymmenen jälkeen kun perheet painavat pehkuihin. Venäläiset naisethan ovat vielä Naisia.

      • valinnanvapaus

        No mutta hei, muuta Venäjälle! Siellä niitä naisia on. Tie on vapaa, siitä vaan. Muista sitten pysyä siellä.


      • leninin lapset

        Diese Stadt ist eine Dirne
        Hat rote Flecken auf der Stirn
        Ihre Zähne sind aus Gold
        Sie ist fett und doch so hold
        Ihr Mund fällt mir zu Tale
        wenn ich sie dafür bezahle
        Sie zieht sich aus doch nur für Geld
        Die Stadt die mich in Atem hält

        Moskau
        Раз, два, три!
        Moskau
        Посмотри!
        Пионеры там идут,
        песни Ленину поют.


      • Пионеры там идут
        leninin lapset kirjoitti:

        Diese Stadt ist eine Dirne
        Hat rote Flecken auf der Stirn
        Ihre Zähne sind aus Gold
        Sie ist fett und doch so hold
        Ihr Mund fällt mir zu Tale
        wenn ich sie dafür bezahle
        Sie zieht sich aus doch nur für Geld
        Die Stadt die mich in Atem hält

        Moskau
        Раз, два, три!
        Moskau
        Посмотри!
        Пионеры там идут,
        песни Ленину поют.

        Väittävät, että T.A.T.U.n Julia Volkova laulaa nuo vennäinkeeleset osat. Juuliahan just antoi lausunnon, että on putputimen kanssa samaa mieltä, homot on paashoja, mutta lespottelu on mukavaa.

        Putputin on kuulema ihmetellyt, miten kovissa votkissa sitä on taas oltu kun tuollaista on mennyt lausumaan.


    • pöh

      Mites muuten Ruotsakaiset, Saksalaiset tai Englatilaiset. Mites heisän tilanne. Pilaavat koko loman.

    • Fanipalvelu

      Mitä noi Ruotsakaiset ja Englatilaiset on? Jäikö kansakoulu kesken?

    • ihan ahistaa

      Sitten kun siellä on vuelä niitä taimaalaisia, menee ihan loma pilalle, kun ne on niin pieniä ja huonoilla ruuilla olleen näköisiä

    • reissuun talvella

      Voiko joku kertoa, missä Thaimaan kohteista on vähiten venäläisiä? Muista kansalaisuuksista ei ole haittaa, eivät okseta kuten venäläiset.

      • Kontiolahti 2015

        Vähän niitä on pohjoisen kylissä, vaan saattaa niitä sielläkin tulla vastaan.

        Afganistanissa kannattaa lomailla jos on russofobia päällä.


      • Kuvosen helli
        Kontiolahti 2015 kirjoitti:

        Vähän niitä on pohjoisen kylissä, vaan saattaa niitä sielläkin tulla vastaan.

        Afganistanissa kannattaa lomailla jos on russofobia päällä.

        Osaako joku vastata joka on parhaillaan Thaimaassa? Luulisi tuon ruplan romahtamisen vaikuttavan. Itsellä 2vkoa lähtöön


      • aivan täynnä
        Kuvosen helli kirjoitti:

        Osaako joku vastata joka on parhaillaan Thaimaassa? Luulisi tuon ruplan romahtamisen vaikuttavan. Itsellä 2vkoa lähtöön

        Katalla selvästi yli puolet venäläisiä ja tarkoitan rannalla ja ulkona kävelemässä, hotelleja varmasti löytyy missä niitä on paljon vähemmän. Muutama myyntipiste missä vain venäjäksi ja paikallisten katuvarsikojussa oli ateriat minkä sisältö oli kerrottu vain venäjäksi. Jos haluat viihtyä enemmän ihmisten seurassa niin Krabilla oli venäläisiä tosi vähän.


      • Anonyymi
        Kuvosen helli kirjoitti:

        Osaako joku vastata joka on parhaillaan Thaimaassa? Luulisi tuon ruplan romahtamisen vaikuttavan. Itsellä 2vkoa lähtöön

        Se mitään vaikuta, jenkkitaalalla net pelhaa.

        Ei pijä tsuhnan katsoa mualimata pelekällä syötethävälä perssilimälä !


    • saasta maa...

      itse tulin phuketista 3 vkon lomalta viikko sitten,ja venäläisiä oli niin äärettömän paljon,melkein joka toinen oli venäläinen.ei sielä paljon muita ollukkaan.
      ruoka menut on venäjäksi,ja meillekin tuotiin monesti ryssä menut...
      siis niin inhoan niitä...huh..

      • saisi olla enemmän

        Ollaan Karonin Hiltonissa. Täällä ei ole veljiä ollenkaan. En ymmärrä, jotkut näkee niitä joka paikassa, mutta ei niitä ainakaan täällä ole.

        Toki, vuosi sitten tilanne oli toinen. Silloin kylvettiin näiden tyttöjen kanssa, ikävä on nyt.

        https://www.youtube.com/watch?v=nlt5Wa13fFU


      • Anonyymi
        saisi olla enemmän kirjoitti:

        Ollaan Karonin Hiltonissa. Täällä ei ole veljiä ollenkaan. En ymmärrä, jotkut näkee niitä joka paikassa, mutta ei niitä ainakaan täällä ole.

        Toki, vuosi sitten tilanne oli toinen. Silloin kylvettiin näiden tyttöjen kanssa, ikävä on nyt.

        https://www.youtube.com/watch?v=nlt5Wa13fFU

        Jaa, Puttepossu poistattanut tyttöjen kylpyvideon, joka oli jääkiekon Valkovenäjän mm-turnauksen tunnusmusiikki.

        KAKSINAAMAISTA, niin idältä kuin länneltäkin.


    • Bangtao

      Parhaillaan Bangtaolla ja kyllä täällä on paljon ryssiä!ikävä kyllä.

    • Anonyymi

      Eine Dirne julisti myös Rammsteinin ei toivotuksi henkilöksi, kiitos tuon Moskau-biisin, joka oli suosittu ennen novorossiiyaa aikaa.

    • Anonyymi

      Kyllä paljon on ollut viime vuodesta asti venäläisiä nuorehkoja miehiä keskenään, esiintyen päissään ja äänekkäästi. Luulen että Wagnerin miehiä on Pattayalle nyt kun se on lakkautettu, vai onko?

      • Anonyymi

        Paenneet liikekannallepanoa

        PS. Kuse julgest

        eli käyppä kysymässä ihan avoimesti heiltä itseltään

        Neuvostoyhteiskunta oli paratiisi verrattuna nykyvenäjään

        GRU lymyää sinunkin päässäsi


    • Anonyymi

      Patajalla ja Vietnamissa fiksuimmat ovat venäläisiä "sotakarkureita" jotka ei jääneet Putlerin tykinruuaksi.

      Heillä myös biitsin parhaat naiset! Seurasin lähes joka pv kun pelasivat rantapalloa hammasrihma bikineissä.

      Suomalaisilla oli rantapallot paidan alla... siinä Jompan SUOMI lipun juurella.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe