Mikä S:llä mättää??

Harmistunut

Koko ajan kuulee valitusta Saunalahdesta ja sen "asiakaspalvelusta", sopimusrikkomuksista, kuuluvuudesta, eikä vastata viesteihin eikä juuri puhelimeenkaan. Olisiko Saunalahden parempi katsoa peiliin ja tunnustaa mikä menee pieleen. Mahdollisesti vaihtaa osaavaan sanansa pitävään henkilökuntaan, tai kehittää jtn että homma toimisi kunnolla kaikilla sektoreilla. Kaikkein eniten pettyneitä asiakkaita näyttää olevan juuri Saunalahdella!
Tällä menolla yt:t edessä pian sielläkin...kun kaupanteko hidastuu huonojen palveluiden ym takia.

6

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohta ex-asiakas

      Saunalahti yrittää rahastaa minulta puhelusta, joka on soitettu elokuun alkupuolella samassa asunnossa olleelle avomiehelleni. Ei siinä vielä mitään kovin omituista ole, mutta puheluerittely väittää että tuo puhelu on kestänyt lähes 14 tuntia yhtäjaksoisesti ja maksaa veroineen noin 60 euroa. Tein reklamaation puhelimitse heti laskun saatuani. Vastaus tuli nopeasti kirjeitse, ei aihetta hyvityksiin, lasku on aivan oikein. Reklamoin seuraavaksi sähköpostitse, sain automaattipostia, että viestini on vastaanotettu ja käsittelyaika on noin neljä päivää. Kohta alkaa kaksi viikkoa mennä umpeen, eikä mitään ole kuulunut. Yritin tänään laittaa Oma Saunalahti-sivuston kautta viestiä aspaan, ei mennyt monista yrityksistä huolimatta läpi. En viitsi enää tuhlata energiaa ja rahojani tähän asiaan, vaan otan yhteyttä kuluttajavirastoon, sekä irtisanon kaikki liittymäni Saunalahdelta sopimusrikkomuksiin vedoten.

    • siissoood

      Täysin mahdollinen tilanne. Jos puheluun on vastattu eikä kummastakaan luurista painettu lopuksi punaista luurinäppäintä.

    • Kohta ex-asiakas

      Kyllä varmaan, ja molemmilla vielä sattuu olemaan puhelin latauksessa että akku kestää 14 tuntia. Voiko oikeesti olla mahdollista? En ole ikinä kullut että näin olisi jollekin käynyt.

    • siissoood

      Kyllä meille kävi. Olin pyörällä liikenteessä ja vaimo soitti. Vastasin, puhuttiin asiat ja laitoin puhelimen povariin. Vaimo oli laittanut omansa pöydälle sulkematta. Asia tuli ilmi, kun vaimon sisko joka asuu 200 metrin päässä meiltä tuli käymään ja ihmetteli kun varattua piippaa meidän molempien luurit. Siinä ei mennyt kyllä kuin reilut 2 tuntia ja sattui päiväaikaan 4-5 vuotta sitten.

    • Vaihtaja55

      Itsellä ollut Saunalahti (ennen Radiolinja) jo ammoisista ajoista lähtien, ja olen ollut tyytyväinen aina näihin hetkiin saakka. Nyt on Saunalahti nostanut hintoja niin, sekä myös kaventanut liittymävalikoimaan niin, että olen minäkin lähtenyt kilpailutuksen tielle. En myöskään pidä jatkuvista mainoksista joita minulle tekstiviestinä Saunalahdelta tulee. Kun ne eivät ole millään tavalla Saunalahteen itseensä liittyviä tarjouksia tms. vaan ihan laidasta laitaan mm. Jäätelöautolta ja Bonnierilta. Viimeisin tuli tänään aamuaikaisella Vattenfallilta. Eli kaikki liittymät menevät vaihtoon, hetki vain, niin Saunalahti on taaksejäänyttä elämää. Sen parempia aikoja kaipauksella muistelen...

    • Kohta ex-asiakas

      Vielä tuohon puhelinlaskuun josta siis olen reklamoinut. Kun ensimmäisen kerran soitin asiakaspalveluun, aspa sanoi siirtävänsä eräpäivää, että asia ehditään käsitellä. No tänään tuli sitten uusi puhelinlasku Saunalahdelta ja siinähän oli viivästyskorko tuolle edelliselle laskulle, ai että raivostuttaa....En soita aspaan enää, kun en halua maksaa tästä asiasta enää yhtään enempää. Saunalahden kanssa olen minäkin tekemisissä ainoastaan niin kauan kuin kytkysopimus on voimassa, se jälkeen operaattori vaihtuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe