Asuntopalvelu työllistäjänä

.... ...... ..

Kuinkahan helvetin paljon asuntopalvelu oikein työllistää kaiken maailman "hyvävelikavereitaan" ja teettää heillä ihan turhia hommia? Haiskahtaa kyllä helvetinmoiselta kusetukselta. Vuokralaisten kannattaisi vähän seurata aspan toimintoja, sillä he maksavat sen palkan, mitä ne suojatyöpaikkalaiset saavat. Talven tullen taas esimerkiksi lumenauraajat tyhjäkäyttävät traktoreitaan pitkin kaupunkia, jotta tuntimittari pyörii ja palkka juoksee, jonka viimekädessä maksaa vuokralainen. Tällaisista ilmiöistä pitää heti valittaa kun niihin törmää, sillä se on tosiaan vuokralaisen pussista pois.

16

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20 + 10

      Kökkötraktorikuskit ovat muutenkin täysin ammattitaidottomia lumitöihin. Heille pitäisi karttakepillä osoittaa mihin lumi pitää alkaa auraamaan. Se kun aurataan mihin sattuu, niin sitten niitä kasoja siirrellään pitkin öitä. Täysin järjetöntä hommaa joka kaiken lisäksi pitäisi tehdä päivällä. Ei ole mitään järkeä maksaa yötunneista joilla ainoastaan häiritään kansalaisten yöunia. Yöllä pitäisi avata vain ne pääväylät jotka sitä vaativat.

      • AGYRTGY

        nii i kokkölande kone kuskit saa eu lt maataloustukiaisia lumen ajoon. kun yksityinen joutuu painamaa niskalimassa duunia ni helppoo se o rötväillä


    • Kyllä se on

      yhteiskunta ja veronmaksajat jotka teidänkin vuokranne maksavat. Et ehtisi tänne muuten keskellä päivää kirjoittelemaan jos kerran töitä tekisit. Ai menet iltavuoroon, just just.

      • erkki lukkarinen

        Maalaisjuupeloilla näkyy olevan päivät aikaa tänne kirjoitella. Eu maksaa tuet ja juupelo vastustaa EU:ta, se on sitä tervettä maalaisjärkeä. Minä muuten olen sairauslomalla flunssan takia.


      • 5 + 19

        Pitääkö yhteiskunnan eli veromaksajien maksaa kökkötraktoreille turhasta työstä? Työaika on päivällä ei niitä kasoja tosiaankaan tarvitse siirrellä keskellä yötä. Ja se on myös totta, että traktoreita käytetään tyhjäkäynnillä vain sen takia, että tuntimittari raksuttaa.


      • erkki lukkarinen
        5 + 19 kirjoitti:

        Pitääkö yhteiskunnan eli veromaksajien maksaa kökkötraktoreille turhasta työstä? Työaika on päivällä ei niitä kasoja tosiaankaan tarvitse siirrellä keskellä yötä. Ja se on myös totta, että traktoreita käytetään tyhjäkäynnillä vain sen takia, että tuntimittari raksuttaa.

        Eihän maalaisjuupeloillakaan ole oikeita töitä. He vain leikkivät EU:n maksamilla kökkötraktoreillaan lumityömiehiä :-)


      • ÖÖÖÖÄÄYYXGGY.

        Juuri noin se menee. Tuskimpa kulmilla päivystävät omilla tienesteillä vuokriaan maksavat, eiköhän ne jää kelan ja sossun kontolle. Sieltä hoidetaan niin vuokrat, kuin muutkin laskut.


    • .-.

      Mikä ihme niissä lumitöissä on niin vaikeata? Lumet pitää alusta asti aurata niin syrjään, etteivät ne ole sitten tiellä kun sitä sataa pitkin talvea lisää. Kuka kertoisi tämän niille traktorikuskeille. Sillä ammattitaidon puutteelta se tosiaan vaikuttaa. Silloin kun kaupunki ei käyttänyt maalaistraktoreita hommat vielä osattiin. Mutta sitten tuli ekky ja sen jälkeen maalaistraktorit ja kaikki on ollut päin persettä.

    • kypsämaksaja

      Aspa on yksi suurista kaupungin ja veronmaksajien ylläpitämistä suojatyöpaikoista jota johtaa täysin ammattitaidoton porukka. Mutta se on helppo mällätä kun veronmaksajan pussista on niin kätevä maksaa ja tulosvastuuta ei ole kenelläkään. Eikä tämä aspa ole ainoa tässä kaupungissa vaan kaikki kaupunkiyhtiöt kuuluu samaan laariin. Ehkä pahin on tuo lappeenrannan energia...

    • . . . . .

      Pitäähän maassa josta vuokrasäännöstely on poistettu olla asumistuki. Eihän muuten kenelläkään olisi varaa asua vuokralla, ei edes tyässäkäyvillä. Ei Vuokralainen saa asumistukea vaan Vuokranantaja, eli aspa! Näin on hyvävelijärjestelmä asian päättänyt, se selviää kun viitsii uhrata asialle edes pari ajatusta. Vuoden alusta taas on luvassa uudet vuokrankorotukset, jotka taas menevät suoraan vuokranantajalle. Perusteena on kohonneet vuokrakustannukset vaikka viime talvikin oli lähes koko maassa lumeton ja lämmitystäkään ei juuri tarvittu!

    • 18 + 4

      Työttömät ja syrjäytyneet asuvat pääasiassa omien vanhempiensa nurkissa omakotitaloissa. Vanhemmat kustantavat kaiken niin ei tarvitse edes ilmoittautua työkkäriin. Aspan asunnoissa työttömyys on ongelmana vain tietyillä alueilla, kuten skinnarilassa.

    • nnnnu

      Ei tuo mitenkään asuntopalvelua koske, maalaiskökkötraktoreita on koko kaupunki täynnä, ja on jos jonkinlaista suharia. Huonoin ulkoistaminen mikä on ikinä tehty, sillä kökkötraktorikuskit ovat todella ihan täysin ammattitaidotonta sakkia lumen auraukseen.

    • Aspan asukas.

      Eipä taida Asuntopalvelu noita pilkkaamiasi työllistää. Kannattaisikohan ottaa asioista selvää ennenkuin tulee tänne elvistelemään ;-)

      • ~ ~ ~ ~ ~

        Porvareilta lumityöt sujuu ripeästi ajallaan, työkoneissa voima riittää, sekä kuskilta löytyy tervettä maalaisjärkeä, hän tietää minne lumet kipata. Aamutorkut ei ehkä pidä jyrinästä uni näet häiriintyy. Toisaalta polut pitäisi olla aurattu heti aamusta.


    • oma apu paras apu

      Asun omakotitalossa ja teen itse lumityöt silloin kun lunta sataa.

      Nyt pihani on vielä aivan lumeton ja kukatkin kukkivat vielä ja puissa on lehdistö vihreänä.

      Aivan tolkutonta valitella lumitöistä ja niitten aiheuttamasta häiriöstä kun luonto on vielä täysin vehreänä.

      Olen 74 vuotias nainen ja onneksi olen vielä jaksanut tehdä lumityöt, kuten kaikki muutkin kotitalous-ja pihatyöt yksin.

    • Neon ennekin tehneet

      Asuntopalvelu on erittäin sisäänpäin lämpiävä niin urakoitsijoiltaan kuin muutoinkin
      Tuntiveloitus ei kerro mitään todellisista kustannuksista, ovat niin laiskoja etteivät viitsi pyytää kohdekohtaisia urakkahintoja, todellisuudessa: lue eivät halua pyytää !!.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe