Nuhteeton Minttu Mustakallio

ei ymmärrä

miksi myös Juha Kärkkäiselle myönnettiin Pro Ylivieska-mitali. Hänen mielestään vain hän ja Helander ovat sen ansainneet. Mielestäni Ylivieska on juurikin Kärkkäisen ansiosta alueen selkeä keskus. Nämä juutalaiskirjoitukset ei liity tähän mitaliasiaan millään tavalla. Olipa pissa noussut entisellä Ylivieskan tytöllä pahasti päähän. Kts. sl Kalajokilaakso 24.9.

99

1772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minttukarkki rulez

      No eipä ole Mintulla noussut pissa päähän. Nuhteeton ja fiksu tyttö on.
      Kaikki mitalin saaneet ovat varmasti sen ansainneet, mutta kyllähän nämä kauppiaan juutalaisvastaiset huuhaa-kirjoitukset himmentävät hänen mitaliaan aika reippaasti. Täysin järjetöntä tekstiä. Ja siitähän Minttu puhui ja mielipiteensä toi julki.

      • MalastonAlli

        Kärkkäisen Juutalaiskirjoituksetkin olisivat mitalin arvoiset. Näyttelijättären touhuilut kameran edessä sitä tuskin kaikistellen ovat.


    • nolonolo

      Joo, voipi olla. Mutta olipa aika huono paikka ja hetki tuoda mielipiteensä julki. Tämä juuri osoittaa keskenkasvuisuutta kun luullaan olevansa jotakin kun ollaan TV:ssä. Aika noloa häneltä, kun ei osannut kunnioittaa tilaisuutta ja mitalin myöntänyttä tahoa olemalla hiljaa.

      • +++

        Minttu teki aivan oikein nostaessaan epäkohdan heti esiin.


    • juudas

      Kumpi minttu vai Juha on tehnyt enemmän Ylivieskan elinkeinoelämän hyväksi

      • kylläpäjoo

        Minttu.


      • joopa joo
        kylläpäjoo kirjoitti:

        Minttu.

        perustele.


    • LHBT

      Lesbo äidin kasvattama isästään vasta aikuisena kuullut tyttönen. Sateenkaari lienee rulettanut tukea koko kasvamisen ajan.
      Nää on tosi hot ja niinku ihqui etelän teatteri- ja muissa tiedostavissa piireissä.

      Minttu ei kykene hyväksymään omasta arvomaailmasta poikkeavia mielipiteitä.
      Arvokas tilaisuus ja käytös, kuin vasemmistohuligaanilla.

      Mielenkiintoisinta asiassa on kuitenkin miksi Anne Mattila nosti jutun ja miksi sille on päätoimittaja Seppo Kankaan varaukseton tuki?

      • +++

        Juha Kärkkäisen julkaisutoiminnassa ei ole kerrassaan mitään puolusteltavaa. Magneettimediassa on järkyttäviä valheita valheiden perään.


      • KJL on perseestä

        Katsokaapa Kymppisanomien kirjoittama juttu mitalien jakotilaisuudesta. Toimittaja on hyvää ammattitaitoa osoittaen kertonut vain oleellisen, mikä liittyy juurikin vain varsinaiseen asiaan, elikkä miten puolueettoman lehden pitääkin toimia. Kyllä on Kankaan Sepon aikakaudella Kalajaska vajonnut syvälle sinne mistä ei enää ole paluuta. Muka puolueeton lehti. Ja paskat. Kiireesti pitäisi vaihtaa päätoimittajaa.


      • +++
        KJL on perseestä kirjoitti:

        Katsokaapa Kymppisanomien kirjoittama juttu mitalien jakotilaisuudesta. Toimittaja on hyvää ammattitaitoa osoittaen kertonut vain oleellisen, mikä liittyy juurikin vain varsinaiseen asiaan, elikkä miten puolueettoman lehden pitääkin toimia. Kyllä on Kankaan Sepon aikakaudella Kalajaska vajonnut syvälle sinne mistä ei enää ole paluuta. Muka puolueeton lehti. Ja paskat. Kiireesti pitäisi vaihtaa päätoimittajaa.

        Magneettimedia väittää olevansa sitoutumaton lehti, mutta juttuja siihen hankitaan uusnatsipiireistä. Ovatko Adolf Hitler, Josef Mengele, Rudolf Hess ja Erich Priebke tuttuja nimiä? Näitä ja muita natseja Magneettimediassa esitellään, ihaillaan ja puolustellaan.

        Natsiaate haisee kalmalle eikä siitä paskasta saa timanttia vaika kuinka uusnatsit sitä kiillottaisivat.


    • sokeria haavoihin

      mintulla on näköjään,uhmaikä,eli semitäminäteen onvain oikein,höpöhö näyttelijä,mitätuomuka on ylivieskanparhaaksi tehnyt,pitäistutkia taustatparemmin onkokytköksiä palkinnonantajiin,juha on jeesmies

      • hyvä kirotus

        oike hienova artikulaatiota sula, jatka samann mälliin.


      • huutonaurua !

        Olet nimimerkki "sokeria haavoihin" oikein malliesimerkki Juha Kärkkäisen ihailijoista. Kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia...


    • oman kylän poika

      Niin on mille näyttää.
      Kärkkäisen kirjotukset näyttää pahalle ja jos niihin liitetään laajemmin Ylivieska niin sitten näyttää Ylivieskakin pahalle.

      Rasismi, juutalaisviha, suvaitsemattomuus. Nämä kaikki matkaansaattaa surkian olon.

    • +++

      typerää leheltä,samassa jutussa kehutaan ja haukutaan,ylivieskan kauppaalan nostajaa,eise kangaskaan ymmmärrä mitä päästää lehteen,antaa jonkun mintun haukkua ylivieskannostajaa

    • metallit

      niin onkin

      • eiiiiiiiiiiiii

        Ei ole. EI perk...ele ole !!!!?!!! ei


    • Minttu candy

      Minttu sanoi rohkeasti OMAN mielipiteensä.
      Tässä Kärkkäisen asiassa on nyt kaksi asiaa vastakkain. Hyvä työ ja sitten vähemmän hyvä, tai ainakin arveluttava.....

    • Helander?

      En voi mitenkään ymmärtää millä perusteilla tämä Helander sai mitalinsa? On senverran hidasliikkuinen jo kaupungilla liikkuessaankin, miten vois saada jotain aikaa?

      • ei kuuluisi mintulle

        Eipä tässä kyse ollutkaan mistään sporttisuorituksen mitalista. Katsoppa kokonaisuutta mitä mies on saanut aikaiseksi. Vähintäänkin mitalin arvoinen suoritus :)


    • Ylivieskalainen.

      Eikös suurin osa näistä kirjoituksista ole VIHAPUHEITA,ette hyväksy VIHAPUHEITA mutta samalla syyllistyttä itse.Sinäkin joka suoraan haukut Helanderia.

    • JaakkoKala

      Täällä ainakin loppui Kalajokilaakson tilaus tähän. Taso mennyt niin alas, ettei kehtaa lukea

    • antisemismi on perse

      Ihan oikein. Tommonen Kärkkäinen ei ole ansainnut tämmöistä mitalia todellakaan. Voihan hemmetti tämmöstä Hitleriä pidetään jossakin arvossa. Tämä on peittelyä, jolla hänen juutalaisvastaiset kirjoitukset saadaan täysin peitettyä, kun tuodaan tämmöinen ns. palkinto ihmisten huulille. Osoittaa sekä Ylivieskan palkinnonjakajan omituisuuden. Miksi juuri nyt? Eikö tälläistä palkintoa ole voinut myöntää aiemmin? Taitaa olla kaveruksia tämä palkinnonjakaja ja Kärkkäinen. Aivan samoin, kuin oli kaveruksia Kärkkäinen ja talousrikollinen, joka perusti Suomi lehteä Magnettimedian tilalle. Jos on niin itsekäs ettei vielä sittekään tajua ottaa kritiikkiä vastaan, kun sitä tarjotaan juutalaisvastaisista antisemistisistä kirjoituksista niin sitten on ! Se on selvää itsekkyyttä ettei muka tajua missä mennään ja miksi kansa ei hyväksy tälläistä. Kärkkäinen sanoo itse oikeudessa ihan julkisesti yhtään vääristelemättä, että hän lopetti magneettimedian ja siirsi sen nettiin, koska hän tyrmistyi kohusta joka syntyi hänen hitlerkirjoituksen ympärille. Vaatii jopa uusnatsin käsi raamatulla oikeudessa vapautusta kaikista syytteistä? Mitä tämä tämmöinen on? Kysympähän vaan.

      Kyllä ihan oikein. Minttu Mustakallio on palkintonsa ansainnut. Hän ei arvostele uskontoja. BTW Kärkkäinen on vanhoillislestadiolainen? Eikö vaan. Sitä ei ole missään nimessä väärin mainita tässä yhteydessä. Se ei ole edes pilkkaa. Se on julkista tietoa. Mutta itse hän pilkkaa törkeästi juutalaisia eikä selvästikkään toivota heitä tervetulleeksi kauppaansa. Ja tätä ylivieska pro media tukee? Onko siis samaa suvaitsematonta uskontoa hekin? Vai mikä tässä on takana? Veli veljelle järjestö. Hyväveli verkosto ?

      Kyllä näen ihan oikein, että vain Mustakallio ansaitsee mitalinsa. Kuka se Helander on ?

      Vanhoillislestadiolaisilla on ehkäisykieltonsa ja teatteritaidekieltonsa. Ne kuuluvat siihen uskontoon. Ei tämä ole uskontopilkkaa. Uskontopilkkaa on se mitä sanotaan jotain uskontoa vastaan nauravassa sävyssä !!

      Ja uskonto vastaisuutta on se, kun yhtä törkeästi toimii kuin Hitler aikoinaan, jonka teksti oli juutalaisten telottamisen puolella. Ja keskitysleirillä heitä tuhottiin kiduttamalla, ampumalla, ihmisarvo polettiin nollaan. Pidettiin orjina ja tapettiin monttuun kuin mustaihoisia. Ja heitä tapettiin tuhansittain. Tälläistäkö J.Kärkkäinen todella puolustaa?

      • oi voi

        Kyllä on hyvin sinunkin aivot pesty.


      • paskakommentti
        oi voi kirjoitti:

        Kyllä on hyvin sinunkin aivot pesty.

        Kommentti vailla perusteluja. Arvoton. Köyhä kommentti. Paska !


      • huippu kirjoitus!

        Olipas kertakaikkiaan hieno kirjoitus sinulla nimimerkillä "antisemismi on perse". Hieno ja täyteläinen kirjoitus. Kertakaikkiaan. Melkein johonkin lehteen pitäisi päästä oli niin hyvin kiteytetty asiat ja hyvin perusteltu. Vaikka jotku kateelliset Juhan puolustajat tuntuu väittävän muuta :D Kiitos kirjoituksesta sinä tuntematon !


    • Ylivieskalainen.

      Vihapuheeet vain jatkuu.

      • toinen ylivieskalain

        Kärkkäisellä näkyy olevan sama mainos strategia kuin Keskisen vesalla .pidetään lehtien kohu jutuilla yms tempauksilla nimi ihmisten mielissä .tosin Vesa tekee sen paremmalla maulla .


      • Rukous.
        toinen ylivieskalain kirjoitti:

        Kärkkäisellä näkyy olevan sama mainos strategia kuin Keskisen vesalla .pidetään lehtien kohu jutuilla yms tempauksilla nimi ihmisten mielissä .tosin Vesa tekee sen paremmalla maulla .

        Joo Keskinen on kauppansa ansainnut. Eiköhän tämä Juhakin saa jo maanpäällä tuta kuinka Jumala estää hänen suunnitelmansa jatkaa kaupantekoa moisessa rasisti tavaratalossa, jossa noin törkeäksi hitleriksi aletaan. Ei tunnu lestadiolaisuudella ja rakkaudella olevan mitään tekemistä keskenään.


    • Pikkukauppias

      Juha Kärkkäisen sama mitali meni oikealle henkilölle.
      Perustelut:
      - Kylätie olisi paljon hiljaisempi ilman Kärkkäistä, vetää asiakkaita koko maakunnasta.
      - Kärkkäinen työllistää.
      - Kärkkäisellä asioivat käyttävät muitakin Ylivieskan palveluja.
      - Lisää asiakkaita muihinkin liikkeisiin. Omassa putiikissani käy asiakkaita enemmän aina, kun Kärkkäisellä on sikapäivät tai joku muu happening. Siitä kiitos Juhalle.

      Lainkaan väheksymättä, Mintun ansiokas esiintyminen telkussa ei ole lisännyt asiakasvirtaa...

      • antipanti

        Aivan sama. Mutta paskanpuhumista ei anneta anteeksi, varsinkaan tällaista, joka pystytään todistamaan aukottomasti paskaksi. Saahan sitä vihata mitä ihmisryhmää haluaa, mutta nyt mentiin pahasti metsään.


      • +++

        Pöyristyttävien rasististen valheiden levittäminen olisi kaupungin jakaman palkinnon este kaikilla valistuneilla paikkakunnilla. Ylivieskan hallinnossa lienee antisemitismiä ja uusnatsismia kannattavia päättäjiä?


      • +++

        Voisitko mainita liikkeesi nimen, jotta tiedän boikotoida sitä samoin kuin Kärkkäisen tavarataloja?


      • Pikkukauppias
        +++ kirjoitti:

        Voisitko mainita liikkeesi nimen, jotta tiedän boikotoida sitä samoin kuin Kärkkäisen tavarataloja?

        Arvoisa nimimerkki :
        En voi mainita liikkeeni nimeä, koska palstan sääntöjen mukaan mainostaminen on kielletty.
        Puolestani voit boikotoida vaikka kaikkia Ylivieskan liikkeitä, jos se tekee sinut onnelliseksi.
        Älä tykkää kyttyrää, mutta olen aistivinani kateuden pilkahduksen...
        Perusta yritys ja rikastu. Helppoa. Tai sitten ei...


      • +++
        Pikkukauppias kirjoitti:

        Arvoisa nimimerkki :
        En voi mainita liikkeeni nimeä, koska palstan sääntöjen mukaan mainostaminen on kielletty.
        Puolestani voit boikotoida vaikka kaikkia Ylivieskan liikkeitä, jos se tekee sinut onnelliseksi.
        Älä tykkää kyttyrää, mutta olen aistivinani kateuden pilkahduksen...
        Perusta yritys ja rikastu. Helppoa. Tai sitten ei...

        Paljonko Kärkkäisellä on nyt velkaa? Entä onko yrityssaneeraus edelleen päällä? Ylivelkaantumisessa ei ole erityisemmin kadehdittavaa.


    • ´´´´

      mikä kansainvaellus on sikapäivillä,onse mukavaaettä,kärkkäinen vetääväkeä,tavallinenväki ei välitä mitään uskonnoista,onvain kiihkojentouhua

      • jklmooqrstuvxyz

        mahdoton väkimäärä tänään Kärkkäisellä.... kyllä olisi Savontie hiljainen ilman hänen tekemisiä.... PRO meni niin oikeaan osoitteeseen..


      • Mitalin kiilto
        jklmooqrstuvxyz kirjoitti:

        mahdoton väkimäärä tänään Kärkkäisellä.... kyllä olisi Savontie hiljainen ilman hänen tekemisiä.... PRO meni niin oikeaan osoitteeseen..

        Köyhät siellä ostaa mitalimieheltä halvalla paskaa. Onkohan juutalaisia joukossa? Eiku nehän on rahamiehiä :)


      • joo joooo
        Mitalin kiilto kirjoitti:

        Köyhät siellä ostaa mitalimieheltä halvalla paskaa. Onkohan juutalaisia joukossa? Eiku nehän on rahamiehiä :)

        Kyllä vähän Kärkkäisen puheista voi päätellä ettei hän toivota juutalaisia tervetulleeksi kauppakeskukseensa vaan käännyttää heidät teloitettavaksi. Huom. niin Hitler teki! Ja tätä Kärkkäinen puolustaa kirjoituksillaan eikä edes itse tunnu sitä tajuavan, kun kiistää tekevänsä väärin ja törkeyttään tuo vielä uusnatsin oikeusistuntoon ! Hah.


      • salaliittoteoriat
        joo joooo kirjoitti:

        Kyllä vähän Kärkkäisen puheista voi päätellä ettei hän toivota juutalaisia tervetulleeksi kauppakeskukseensa vaan käännyttää heidät teloitettavaksi. Huom. niin Hitler teki! Ja tätä Kärkkäinen puolustaa kirjoituksillaan eikä edes itse tunnu sitä tajuavan, kun kiistää tekevänsä väärin ja törkeyttään tuo vielä uusnatsin oikeusistuntoon ! Hah.

        Juha Kärkkäinen on menettänyt otteensa todellisuuteen. Hän luulee kaikenlaisten Internetin hörhösivujen väitteitä tosiksi ja levittää niitä vielä itse eteenpäin. Huuhaa-palkinnon voisi myöntää toisenkin kerran.


      • joopa.
        salaliittoteoriat kirjoitti:

        Juha Kärkkäinen on menettänyt otteensa todellisuuteen. Hän luulee kaikenlaisten Internetin hörhösivujen väitteitä tosiksi ja levittää niitä vielä itse eteenpäin. Huuhaa-palkinnon voisi myöntää toisenkin kerran.

        Avaa silmäsi lammas!


      • salaliittoteoriat
        joopa. kirjoitti:

        Avaa silmäsi lammas!

        Lampaita ovat pikemminkin ne, joille menee hörhöjen houreet täydestä. Lähdekritiikki, oletteko koskaan kuulleet sellaisesta? Kun yleissivistys on teillä kovin kehno, olette erilaisten humpuukimaakareiden johdateltavissa.


      • riihinen
        joo joooo kirjoitti:

        Kyllä vähän Kärkkäisen puheista voi päätellä ettei hän toivota juutalaisia tervetulleeksi kauppakeskukseensa vaan käännyttää heidät teloitettavaksi. Huom. niin Hitler teki! Ja tätä Kärkkäinen puolustaa kirjoituksillaan eikä edes itse tunnu sitä tajuavan, kun kiistää tekevänsä väärin ja törkeyttään tuo vielä uusnatsin oikeusistuntoon ! Hah.

        Kirjoittiko Juha itse ne tekstit? Teiltä on nyt puurot ja vellit sekaisin. Netistä poimittuja kirjoituksia julkaistiin Kärkkäisen mainoslehdessä. Tuskin Juha niitä on edes lukenut? Kuka oli lehden päätoimittaja? Eikö hän ole enemminkin vastuussa samoin kuin kalajaskan kangas mitä lehdessä julkaistaan? Mintun nyt ei kannattais joka paikasa tuota suvaitsevaisuuttaan mainostaa kun ei ole suvaitsevainen kaikkia kohtaan. valikoivaa sanoisin.


    • Oulunpoeka123

      onko nää juha ja minttu jotain paikallisia bb.taloon osallistuneita?

      • epätositv

        Minttuhan on jatkuvasti jossakin turhanpäiväisessä ohjelmassa esillä leuka pitkällä. Juha tekee kovaa duunia, josta koko Ylivieska hyötyy.


      • pro Ylivieska
        epätositv kirjoitti:

        Minttuhan on jatkuvasti jossakin turhanpäiväisessä ohjelmassa esillä leuka pitkällä. Juha tekee kovaa duunia, josta koko Ylivieska hyötyy.

        Ala-arvoinen teko Kalajokilaakso lehdeltä kirjoittaa palkinnonsaajaa herjaava juttu. Muutenkin kallis lehti kahdesta pikku sivusta.... kun keskiviikon lehti tulee ilmaiseksi. Lopetin tilauksen, enkä kadu. Seppo Kangas ei ole palkkaansa ansainnut.


      • öldakspl
        pro Ylivieska kirjoitti:

        Ala-arvoinen teko Kalajokilaakso lehdeltä kirjoittaa palkinnonsaajaa herjaava juttu. Muutenkin kallis lehti kahdesta pikku sivusta.... kun keskiviikon lehti tulee ilmaiseksi. Lopetin tilauksen, enkä kadu. Seppo Kangas ei ole palkkaansa ansainnut.

        go away Juha


      • Jasser arafat
        pro Ylivieska kirjoitti:

        Ala-arvoinen teko Kalajokilaakso lehdeltä kirjoittaa palkinnonsaajaa herjaava juttu. Muutenkin kallis lehti kahdesta pikku sivusta.... kun keskiviikon lehti tulee ilmaiseksi. Lopetin tilauksen, enkä kadu. Seppo Kangas ei ole palkkaansa ansainnut.

        Höpö höpö, kysehan on sananvapaudesta jota J Kärkkäinen myös kuuluttaa. Pro valinnan teki kaupungin isät joilla oma mielipide ja Kalajaskalla on oma mielipiteensä. Hyvä näin. Putin tekee hulluja ja kansa hurraa, niin se tekee tämä pro mieskin. Se onko se oikein voi jokainen päätellä itse.


      • häpeä lestadius
        pro Ylivieska kirjoitti:

        Ala-arvoinen teko Kalajokilaakso lehdeltä kirjoittaa palkinnonsaajaa herjaava juttu. Muutenkin kallis lehti kahdesta pikku sivusta.... kun keskiviikon lehti tulee ilmaiseksi. Lopetin tilauksen, enkä kadu. Seppo Kangas ei ole palkkaansa ansainnut.

        Niin mikä palkinnonsaajaa herjaava juttu ? SIis mitä ? Tarkotatko sitä, että totuus tuotiin julki. Sitähän te lestatiolaiset pakoitelle. Edes lapsenraiskaaja pedofiili pastoreistanne ei saisi puhua julkisuudessa ! Hävetkää koko sakki


    • pökrähtäny

      Lauantaina 7 kassaa ja kaikissa 10 metrin jono,Kyllä kyrsi mut tuli Juhalle ja kaupalle RAHHAA!

    • vaikka sai mitalin

      Sunnuntaina Minttu televisiossa monella kanavalla yhtä aikaa. Ei tullut Ylivieskaan rahaa senttiäkään.

    • leukko

      onkosamaa sukua,teemu selänne ja minttu mustakallio,kummallaki on pitkäleuka

    • Höpölöpö

      Ei ole rahan tulo Onnen mitta!! Säälittää..

    • ¨¨¨¨¨¨

      vasuritkun puhuu onkuis pierasis,ei muutako hajujää

    • Hail Satan!

      Kärkkäinen on asialla, kannatusta löytyy talebaneille, Hamasille, ISIS-päänleikkojille ja muillekkin äbäläterroristien liittymille. Ettei vain Kärkkäinen itsekin ole kääntynyt muhamettiuskoon, niin kovaa on juutalaisviha hänellä.

      • Ylivieskalainen..

        Tiesitkö että tuo kirjoitus on sitä vihapuhetta josta täällä kirjoitetaan.syyllistyit juuri siihen itsekin.


      • +++
        Ylivieskalainen.. kirjoitti:

        Tiesitkö että tuo kirjoitus on sitä vihapuhetta josta täällä kirjoitetaan.syyllistyit juuri siihen itsekin.

        Antisemitistejä ei siis mielestäsi saa kritisoida, jotta heille ei tule paha mieli kun propagandansa osoitetaan valheelliseksi?


    • Ymmärtäisin näin

      Tiedättekö mistä se juutalaisviha johtuu? Korvausteologiasta.

      • +++

        Magneettimedian sivustolle tosiaan kokoontuvat niin kristilliset antisemitistit, salaliittoteoreetikko-antisemitistit kuin uusnatsistiset antisemitistit. Kaikista häiriintyneimmät kuuluvat noista ryhmistä jokaiseen.


    • +++

      mihinhän gotegoriaantuo minttuviha kuulus

    • mievaaaan

      Rapsakat 10 vuotta paikkakunnalla asuneena kommenttia. Mustakallion en ole tiennyt olevan näiltä main kotoisin, kanava vaihtuu aina kun hän ilmestyy ruutuun. Tähän magneettimedia juttuun en ota kantaa koska katsoin ko. lehdestä vain mainokset, toi kolmas nimi on aivan neverhöörd.

      • hohoijaa

        Liekkö etes kotosin asunu kakarana jonku vuoden täällä ni on sit täältä kotosin ku julkkis tv stä.


      • sssssairas 1!!

        Se, että olet katsonut ko lehdestä vain mainokset ei muuta miksikään juutalaisvihaa ja murhaavia kirjoituksia. Tiedätkö mitä hitler teki juutalaisille. Tapatti, murhasi, kidutti, teki keskitysleirin... Tämä on historiaa. Tiedätkö mitä Kärkkäinen teki magneettimediassa ja on pitänyt kirjoituksen lehdessään. Hän törkeästi lainasi suoraan Hitlerin tekstiä, jossa hän aivopesee ihmisiä puolustamaan tekojaan.


      • itsepuolustus
        sssssairas 1!! kirjoitti:

        Se, että olet katsonut ko lehdestä vain mainokset ei muuta miksikään juutalaisvihaa ja murhaavia kirjoituksia. Tiedätkö mitä hitler teki juutalaisille. Tapatti, murhasi, kidutti, teki keskitysleirin... Tämä on historiaa. Tiedätkö mitä Kärkkäinen teki magneettimediassa ja on pitänyt kirjoituksen lehdessään. Hän törkeästi lainasi suoraan Hitlerin tekstiä, jossa hän aivopesee ihmisiä puolustamaan tekojaan.

        Kyllä tässä maailmassa täytyy osatakkin itseensä puolustaa..ei auta kukaan suakaan muuten. Sen olen huomannut aikojen saatossa . Toiset saa tehrä mitä vaan ja toisten ei kärsi edes pierasta. Ketä autetaan ja kuka jätetään oman onnensa varaan. Toivotaan et joskus tuuri kävis edes. Tää on tätä päivää.


    • Hyvä lehti

      Ei noissa lehtikirjoituksissa ole ollut mitään erikoista, eikä vihan lietsontaa.
      jostakin syystä vain Kärkkäinen on otettu hampaisiin ja alettu syytteleen, siinähän vain ohimennen oli mainittu niistä asioista, eikä mitenkään kärkkäästi, joka tarkoittaa provosointia, turhaan on alettu paisutella asiaa !

      Hyvä lehti !

      • +++

        Juha Kärkkäinen julkaisi lehdessään saman asiakirjaväärennöksen, jota esimerkiksi Natsi-Saksassa käytettiin koululaisten järjestelmälliseen aivopesemiseen. Se oli yksi syy holokaustiin, noin 5,7 miljoonan juutalaisen kansanmurhaan. Turha siis yrittää vähätellä Kärkkäisen tekemisiä. Magneettimediassa on jo vuosien ajan ollut antisemitistisiä kirjoituksia. Kyse ei ole ollut mistään yksittäisestä tai muutamastakaan jutusta, vaan tietoisesta ja tavoitteellisesta vihanlietsontakampanjasta. Kärkkäinen on alkanut tehdä yhteistyötä uusnatsistisen Kansallinen vastarinta -järjestön toimijoiden kanssa ja sieltä tulee verkkolehteen kirjoituksia.


      • Rehti tyttö
        +++ kirjoitti:

        Juha Kärkkäinen julkaisi lehdessään saman asiakirjaväärennöksen, jota esimerkiksi Natsi-Saksassa käytettiin koululaisten järjestelmälliseen aivopesemiseen. Se oli yksi syy holokaustiin, noin 5,7 miljoonan juutalaisen kansanmurhaan. Turha siis yrittää vähätellä Kärkkäisen tekemisiä. Magneettimediassa on jo vuosien ajan ollut antisemitistisiä kirjoituksia. Kyse ei ole ollut mistään yksittäisestä tai muutamastakaan jutusta, vaan tietoisesta ja tavoitteellisesta vihanlietsontakampanjasta. Kärkkäinen on alkanut tehdä yhteistyötä uusnatsistisen Kansallinen vastarinta -järjestön toimijoiden kanssa ja sieltä tulee verkkolehteen kirjoituksia.

        Minttu vaikutti olevan ainoa mies. Suoraselkäinen ja rehellinen.

        Kaikki pisteet hänelle,ketjun aloittajalle sääliä ja myötähäpeää.


      • ---
        +++ kirjoitti:

        Juha Kärkkäinen julkaisi lehdessään saman asiakirjaväärennöksen, jota esimerkiksi Natsi-Saksassa käytettiin koululaisten järjestelmälliseen aivopesemiseen. Se oli yksi syy holokaustiin, noin 5,7 miljoonan juutalaisen kansanmurhaan. Turha siis yrittää vähätellä Kärkkäisen tekemisiä. Magneettimediassa on jo vuosien ajan ollut antisemitistisiä kirjoituksia. Kyse ei ole ollut mistään yksittäisestä tai muutamastakaan jutusta, vaan tietoisesta ja tavoitteellisesta vihanlietsontakampanjasta. Kärkkäinen on alkanut tehdä yhteistyötä uusnatsistisen Kansallinen vastarinta -järjestön toimijoiden kanssa ja sieltä tulee verkkolehteen kirjoituksia.

        Käy Ylivieskan hautausmaalla runkkaamassa sankarihaudan edessä. Siellä lepää juutalais-bolseviikkien käskystä 1939-45 tapetut miehet.

        Mitä tulee 5,7 mijoonaan juutalaiseen, eihän niitä ollut edes niin paljon ennen WW2.
        Ai niin se on kielletty tutkimusalue muilta, kuin kommunisteilta ja juutalaisilta.

        Miten Ukrainan 5-7 miljoonaa juutalais-kommareiden nälkään tappamaa uhria. Oliko nekin pohjanmaan miesten vika? Miksi sille ei ole järkätty runkkurinkiä?


      • hajotkaa PPO ja PRO!
        --- kirjoitti:

        Käy Ylivieskan hautausmaalla runkkaamassa sankarihaudan edessä. Siellä lepää juutalais-bolseviikkien käskystä 1939-45 tapetut miehet.

        Mitä tulee 5,7 mijoonaan juutalaiseen, eihän niitä ollut edes niin paljon ennen WW2.
        Ai niin se on kielletty tutkimusalue muilta, kuin kommunisteilta ja juutalaisilta.

        Miten Ukrainan 5-7 miljoonaa juutalais-kommareiden nälkään tappamaa uhria. Oliko nekin pohjanmaan miesten vika? Miksi sille ei ole järkätty runkkurinkiä?

        sePPO osti samPPOopullon josa oliki haPPOa. semmonen sininen erittäin hieno suomalainen samPPOo, helPPO muistaa siitä sinisestä pullosta. mutta se samPPOo oli myrkyllistä, melkee taPPO. sePPO raukkaa.

        Voi ei. helPPOa ei ollu, sePPO totesi. Suu oli aPPOsen ammollaan, hePPOsen oloinen oli askel, kuPPOsen joi piimää vahvistuakseen. niin oli sePPO heikossa kunnossa, kun haPPOsamPPOota oli hiuksiisa pistäny. ei auttanu ku ottaa vessapaperituPPO ja alkaa putsaamaan sillä ja liPPOmaan haPPOa päästäsä.

        lopulta sePPO sai huuhottua pääsä. liPPOsen tePPO tuli naapurista käymään. pyysi kallaan Vieskajärvelle. Niin lähtivät, kePPOset mielessään silmät aPPOsenaan.

        mutta vene uPPOsi. Ennen kuin PPO uPPOsi, kuului huuto anna suPPOja., mutta suPPOkin oli uPPOamassa, eikä enää ollut helPPOa keinoa auttaa uPPOavaa PPOta. Mutta kuka teki kePPOsen?

        Mitä tästä opimme? Parempi että vene uPPOsi kuin PPO lihoiksi.


      • +++
        --- kirjoitti:

        Käy Ylivieskan hautausmaalla runkkaamassa sankarihaudan edessä. Siellä lepää juutalais-bolseviikkien käskystä 1939-45 tapetut miehet.

        Mitä tulee 5,7 mijoonaan juutalaiseen, eihän niitä ollut edes niin paljon ennen WW2.
        Ai niin se on kielletty tutkimusalue muilta, kuin kommunisteilta ja juutalaisilta.

        Miten Ukrainan 5-7 miljoonaa juutalais-kommareiden nälkään tappamaa uhria. Oliko nekin pohjanmaan miesten vika? Miksi sille ei ole järkätty runkkurinkiä?

        Olet sekopää rasisti.

        Neuvostoliiton aiheuttama nälänhätä Ukrainassa ja hyökkäys Suomeen eivät olleet millään tavalla juutalaisten syytä. Neuvostoliiton diktaattorina toimi tuolloin Josef Stalin, joka oli hänkin antisemitisti.

        Vuonna 1939 maailmassa oli noin 16,6 miljoonaa juutalaista. Yli 30 prosenttia Euroopan juutalaisista murhattiin holokaustissa. Vielä tänäkin päivänä maailman juutalaisväestö on pienempi kuin se oli ennen vuotta 1940.


      • naftaa tankkiin
        +++ kirjoitti:

        Olet sekopää rasisti.

        Neuvostoliiton aiheuttama nälänhätä Ukrainassa ja hyökkäys Suomeen eivät olleet millään tavalla juutalaisten syytä. Neuvostoliiton diktaattorina toimi tuolloin Josef Stalin, joka oli hänkin antisemitisti.

        Vuonna 1939 maailmassa oli noin 16,6 miljoonaa juutalaista. Yli 30 prosenttia Euroopan juutalaisista murhattiin holokaustissa. Vielä tänäkin päivänä maailman juutalaisväestö on pienempi kuin se oli ennen vuotta 1940.

        http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Gulag



        http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Naftali_Frenkel


      • APUA13579
        Rehti tyttö kirjoitti:

        Minttu vaikutti olevan ainoa mies. Suoraselkäinen ja rehellinen.

        Kaikki pisteet hänelle,ketjun aloittajalle sääliä ja myötähäpeää.

        MINTUN TOIMINTA on perseestä ei anna TÖITÄ KELLEKKÄÄ


      • +++
        APUA13579 kirjoitti:

        MINTUN TOIMINTA on perseestä ei anna TÖITÄ KELLEKKÄÄ

        Kuvitteletko, että Kärkkäisen tavaratalojen työllistämisvaikutus hyvittää Juha Kärkkäisen rikokset? Ei todellakaan hyvitä.


      • +++
        +++ kirjoitti:

        Kuvitteletko, että Kärkkäisen tavaratalojen työllistämisvaikutus hyvittää Juha Kärkkäisen rikokset? Ei todellakaan hyvitä.

        kyllä hyvittää ja reilusti,ei ole tehnyt mitään väärää,mikseissais työllistää ihmisiä


      • +++
        +++ kirjoitti:

        kyllä hyvittää ja reilusti,ei ole tehnyt mitään väärää,mikseissais työllistää ihmisiä

        Kahdessa oikeusasteessa on jo tuomittu ja sinä kehtaat vielä väittää, ettei ole muka tehnyt mitään väärää.


      • +++
        +++ kirjoitti:

        Kahdessa oikeusasteessa on jo tuomittu ja sinä kehtaat vielä väittää, ettei ole muka tehnyt mitään väärää.

        mainitsenvain,mitä ontyöllä saanut aikaan,ja työllistänyt ihmisiä,


      • Lue säännöt pösilö

      • naftaa tankkiin
        Lue säännöt pösilö kirjoitti:

        Urheilu ja kuntoilu


        Viihde ja kulttuuri


        Yhteiskunta



        Muuta:

        Suomi24


        Tilastot


        Aakkosellinen hakemisto


        Kommentaattori


        Kumppanit


        Luotsi





        "Suomi24-palveluissa ei saa; •Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki"

        Jaa kommentti unohtu, uusiksi meni.


    • +++

      nyt onmenny ellit ja vellit sekaisin,lopetetaan

      • +++

        Ei ole Juha Kärkkäinen lopettanut Magneettimedia-verkkolehteään, joten painostusta ja boikotointia on jatkettava.


      • avaruusmie
        +++ kirjoitti:

        Ei ole Juha Kärkkäinen lopettanut Magneettimedia-verkkolehteään, joten painostusta ja boikotointia on jatkettava.

        Onks tietoo NKVD?


      • pillimolli
        avaruusmie kirjoitti:

        Onks tietoo NKVD?

        Otappa kuukkelin kuvahaku ja sinne se NKVD.


      • +++
        +++ kirjoitti:

        Ei ole Juha Kärkkäinen lopettanut Magneettimedia-verkkolehteään, joten painostusta ja boikotointia on jatkettava.

        Anteeksi lääkkeet unohtu.


    • Ykä

      En paljon teeveetä nykyään töllötä, mutta musta Minttu Mustakallio on ylivoimaisesti huonoin näyttelijä mitä olen siellä nähnyt! Sellainen minttoninen ulkomustalukija!

    • Kastamullio

      Kyllä ottas pattiin, jos ois noin pitkä leuka kuin Mintulla.

      • rossodw

        Sofi Oksanen ja kyyditys. Minttu Mustakallio ja muilutus.


    • Näin se vain on...

      Kylläpä näky taas olevan Kärkkäisen poikotoijat liikkeellä.Satoja ellei tuhansia.Mahtava ilotulitus.

      • Hyvä Juha K!

        Kyllä vain! Kärkkäinen tahkoaa rahaa ja kateelliset haukkuu minkä kerkeää...


      • +++
        Hyvä Juha K! kirjoitti:

        Kyllä vain! Kärkkäinen tahkoaa rahaa ja kateelliset haukkuu minkä kerkeää...

        Mitä kadehdittavaa on siinä, että on tarpeeksi tyhmä uskoakseen kaikenlaisen salaliittoteoriaroskan jota häiriintyneet ihmiset Internetiin suoltavat?


    • Näin se vain on...

      No kertokaapa mitä hyvää tuo tejän ihailema Minttu on tehnyt Ylivieskan hyväksi.Ei edes veroja oo maksany. Sensijaan Kärkkäisen Juha on Nostanut Ylivieskan Suosta kovalle kalliolle.Kehitys vain jatkuu.No mitä se Minttu tekee Ylivieskalle? VASTAUS. ei mitään.

      • joulu kuussa??

        pittääkö se paikkaans kylillä puhuuva Kärkkänen meinaa alottaa magneetti lehtensä taasen,


      • Leninin
        joulu kuussa?? kirjoitti:

        pittääkö se paikkaans kylillä puhuuva Kärkkänen meinaa alottaa magneetti lehtensä taasen,

        Joo tulee, mutta nimi on "stalinin sanomat".


    • on se joo!

      Näky olevan taas Kärkkäisen boikotoijat liikenteessä. Ei tahtonut parkkipaikkaa löytää kun väkeä oli saapunut niin runsaasti Jouluostoksille Juhan firmaan!

      • mies vain koskipuhosta

        Minttu on hyvännäköinen!


      • Minttu/Kärkkäinen
        mies vain koskipuhosta kirjoitti:

        Minttu on hyvännäköinen!

        Te kaikki hävetkää ! Olen niin vanha, että olen tuntenut Mintun äidin, kun hän täällä Ylivieskassa asui. Tietääkö teistä kukaan kuinka iso tähti hän oli ennen kuin te olitta edes tissiä imemässä ? Minttu on hyvä ! Sitten, Juha Kärkkäinen on hyvä ! Juhalle perustelut: Miksi Israelin ilmavoimat tuhosi Suomen lahjoittaman sairaalan Gasassa ?
        Älkää Juhalle olko kateellisia jos,ette ole pientä lastanne koskaan haudanneet jonkin turman takia ! Näin Juhan aloituksen,kun hän tuli Kainuuseen sillä "mutteriautolla". Onko täällä meillä niin suuri kateus, ettei voi edes Juhalle antaa sitä kunniaa minkä hän on meidän alueelle tuonut ja nostaa sitä kaikesta huolimatt?. Ps. Olen tavallinen Luterilainen ja pitkään Ylivieskassa asunut ja nähnyt jopa nälänhädän.


      • sulavoi
        Minttu/Kärkkäinen kirjoitti:

        Te kaikki hävetkää ! Olen niin vanha, että olen tuntenut Mintun äidin, kun hän täällä Ylivieskassa asui. Tietääkö teistä kukaan kuinka iso tähti hän oli ennen kuin te olitta edes tissiä imemässä ? Minttu on hyvä ! Sitten, Juha Kärkkäinen on hyvä ! Juhalle perustelut: Miksi Israelin ilmavoimat tuhosi Suomen lahjoittaman sairaalan Gasassa ?
        Älkää Juhalle olko kateellisia jos,ette ole pientä lastanne koskaan haudanneet jonkin turman takia ! Näin Juhan aloituksen,kun hän tuli Kainuuseen sillä "mutteriautolla". Onko täällä meillä niin suuri kateus, ettei voi edes Juhalle antaa sitä kunniaa minkä hän on meidän alueelle tuonut ja nostaa sitä kaikesta huolimatt?. Ps. Olen tavallinen Luterilainen ja pitkään Ylivieskassa asunut ja nähnyt jopa nälänhädän.

        Mintun äiti ei ollut julkkis muuta kuin Ylivieskassa! Muistanpa minäkin vanhoja.


    • Simo Toini

      kuule, olet todellisuudessa - - -

    • +++++

      MINUN ÄITI EI OLE JULKKIS,mutta hyvin on hoitanut meidät 3 lasta,ei olesaanut mitään broomitalleja

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe