Venäjä saa jos haluaa meidät 30 min ssa!

Aukaskaa silmät jo!

Voi kunpa tietäisitte millaiset aseet on nykyisin venäjällä! Ette edes miettisi kuin pitkään pidämme puoliamme! Totuus on että olemme käytännössä ihan milloin vaan heidän ! Mutta he eivät tee meillä mitään!

147

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä-syy olla pitäis

      Saisihan USA, Enlanti, Ranska Saksa ja jne. jonkun pienemmän naapurimaan vallattua ehkä muutamassa päivässä,miksi pitäisi, miksi siis Venäjän pitäisi niin halutessaan hyökätä pienen rauhantahtoisen Suomen-kimppuun.

    • Silmienväliin!

      Eivät saisi edes 30 päivässä vaikka kuinka yrittäisivät. Aloitus on täyttä roskaa!

    • Eli siis

      NATOon mars!

      Tarvitsemme mekin kunnon aseet. Raptorit kentille.

      • Hägglunti ökyily:.

        .

        Se Häggluntin ökyily jostain talvisotatapahtumista olisi pitänyt vaientaa mediassa

        .


      • Kaikki itse tekisimmekin

        Natolla ei ole kuin maakohtaisesti itse hankittavissa omilla rahoilla KYLMÄN ILMANALAN TEKNOLOGIAA!ja omakustanteisia!


    • silmätauki

      Aika hyvä avaus - kyllä sillä pari euroa taas tienasi?

      • Ruplalla saa sanoja

        Tarkoitat ruplaa?


      • Montako dollaria
        Ruplalla saa sanoja kirjoitti:

        Tarkoitat ruplaa?

        Tuommonen on typerää amerikantrillit vauhdissa! Itse ollaan supisuomalaisia! Siksi emme anna tapattaa vieraan vallan omiamme:)!


      • Ruplalla saa sanoja
        Montako dollaria kirjoitti:

        Tuommonen on typerää amerikantrillit vauhdissa! Itse ollaan supisuomalaisia! Siksi emme anna tapattaa vieraan vallan omiamme:)!

        Ehkä te rybyt ette sitä ymmärrä mutta suomalaiset pitävät teitä "vieraana valtana". Tämä maksettujen kommenttien määrä osoittaa että putlerilla on paskat housussa - pelkää että NATO tekee tyhjäksi hänen haaveensa Euroopan miehittämisestä. Se olisi hänen ainoa mahdollisuutensa valtansa säilyttämiseksi, sillä Venäjällä alkaa olla asiat jo niin retuperällä että kansa on kurkkuaan myöten täynnä.


    • tätä mieltä

      No hyvä etteivät tee mitään silloinhan kaikki hyvin.

    • MaksettuPutininhuora

      [...Stalinkin ennakoi talvisodan kestävän 12 päivää. Hän uskoi Neuvostoliiton valloittavan Suomen nopeasti, mutta arvio oli väärä...]
      http://historianet.fi/sota/2-maailmansota/talvisota-puolustussota-40-pakkasasteessa

      Toisin kävi ja 12 päivää venyi puoleksi vuosikymmeneksi ja silti se Suomi jäi valtaamatta.

      ( Neuvostoliiton yhteenlasketut kokonaistappiot talvi- ja jatkosodassa olivat lähes miljoona kuollutta ja haavoittunutta.)
      http://www.kysy.fi/kysymys/kuinka-suuret-olivat-neuvostoliiton-tappiot-vv-1939-44-sodissa-suomea-vastaan

      Suomalaisten maanpuolustustahto ei horju, ei heilu

      Suomalaisten maanpuolustustahto on edelleen järkähtämätön, eivätkä sitä ole horjuttaneet puolustusvoimauudistuksen myötä tehdyt säästöt tai varuskuntien sulkemispäätökset. Tämä selvisi tällä viikolla julkistetusta Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan (MTS) haastattelututkimuksesta.

      Sen mukaan yhdeksän kymmenestä suomalaisesta olisi valmis osallistumaan maanpuolustuksen eri tehtäviin, jos Suomeen hyökättäisiin. Tulos on korkein MTS:n 17-vuotisessa tutkimushistoriassa.

      Edes lopputuloksen epävarmuus ei romahduta intoa maan puolustamiseen. Kolme neljästä on sitä mieltä, että Suomea pitää puolustaa asein myös ylivoimaista vihollista vastaan.

      Myös miesten yleiseen asevelvollisuuteen perustuvan puolustusratkaisun kannatus nousi roimasti edellisestä vuodesta. Asevelvollisuuden kannatuksen yhdeksän prosenttiyksikön nousu 72 prosenttiin palautti kannatuksen takaisin vuoden 2009 tasolle...]
      http://www.karjalainen.fi/mielipiteet/mielipiteet/paakirjoitus/item/16636-suomalaisten-maanpuolustustahto-ei-horju-ei-heilu?tmpl=component&print=1

    • Jtgbfde

      Juurikin niin, eihän kukaan halua vaivoikseen tälläistä paskaläjää kuin 'armas' kotimaamme, suomessa Ei ole yhtään mitään, mitä venäjä tarvtsisi.

    • Hankkikaa elämä!

      Näille ryssittelijöille tiedoksi että miettisitte vähän mitä tuo teidän suunpieksämisenne hyödyttää jos Suomi työntää itsensä NATO:n eteentyönnetyksi tukikohdaksi ja Venäjä suorittaa ensimmäisenä päivänä niin rajun sotilaallisen iskun että se lamaannuttaa kaikkia Suomen trategisesti tärkeät tukikohdat, satamat, lentoasemat, liikenteen solmukohdat, energiajärjestelmän sekä laajalla kyberhyökkäyselle ennen sitä etupäässä Windows-haittaohjelmien kautta koko Suomen tietojärjestelmät.

      Siinäpän istutte ja itkettä kun mikään ei pelaa, ei tule vettä hanasta, sähköt poikki, paleltaa ja potuttaa eikä Natosta ollutkaan yhtikäs apua.

      • Voi kuules rysssä

        USAn kybersodankäynti on sitä luokkaa,. että Venäjällä ei olisi sähköjä edes Siperialaisessa kylässä sen jäljiltä...hetkinen...eihän siellä ole muutenkaan;)


      • me tienataan
        Voi kuules rysssä kirjoitti:

        USAn kybersodankäynti on sitä luokkaa,. että Venäjällä ei olisi sähköjä edes Siperialaisessa kylässä sen jäljiltä...hetkinen...eihän siellä ole muutenkaan;)

        Ja taas kilahti 50c tilille.


      • Totuus vaan pohjaksi hyv
        me tienataan kirjoitti:

        Ja taas kilahti 50c tilille.

        Nyt mennään eri arsenaalilla kuin viimeiksi:) liikuttavaa on Suomen uho ihan totta riipaisevan kilttiä!


      • Internetprikaad #21?

        "Siinäpän istutte kun mikään ei pelaa..." Eli olosuhteet täällä olisivat samat kuin keskimäärin Venäjällä? Venäjällä on jo suunnitelmat valmiina tuon iskun suorittamiseen - ainoa jolla se voidaan estää on NATO-jäsenyys. NATO-maahan hyökkääminen nimittäin johtaisi siihen että mätäpaise nimeltä Venäjä lopultakin poistettaisiin tältä planeetalta.

        Millaiset kelit siellä Pietarissa on?


    • Tosi Asia

      Olemme ensimäisenä sodassa jos liitymme NATO'n.

      • eturintamasta

        Olemme eturintamassa vaikka emme liity Natoon. Kuten Ukraina.


    • Natoon ja heti!

      Talvisodan jälkeen vannottiin, että koskaan enää ei saa tulla tilannetta jossa olemme täysin yksin. Nyt sellainen tilanne kuitenkin on.
      Ymmärrän kyllä, että Neuvostoliiton aikana emme voineet liittyä Natoon, mutta nyt en ymmärrä miksi me emme voi liittyä Natoon kun eteläiset naapurimme ryntäsivät siihen välittömästi kun ovi raottui, hinnasta sun muusta piittaamatta. Turvallisuudella ei ole hintaa. Sota se vasta maksaakin ja sellaisen me saamme jos olemme ikuisesti tyrkyllä ilman suojaa. Se suoja on Nato, ei mikään muu.

      Saattaisimme pärjätä sodassa, mutta ei se ainakaan helpompaa olisi kuin talvisota. Kysykää niiltä jotka siellä olivat, että "Oliko kivaa?"

      • USA - Great Satan

        Sota ei siitä muutu luonteeltaan, olemme sitten yksin tai emme - jälki on samanlaista kuin Irakissa, Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa, Ukrainassa, .. - Suomen viisi miljoonaa kansalaista uhrataan ENSIMMÄISENÄ jos sota syttyy.

        Irtiotto USA-vetoisesta NATO'sta ja pikimiten jos haluamme RAUHAA.

        NATO on sionistisen USA'n käsikassara - ei mitään muuta.


      • justjusttt

        Höh, miksi sotia? Jos Venäjä hyökkää, kannattaa heti antautua ampumatta laukaustakaan. Tosin meidän 100 miljardin ulkomaanvelka saattaa olla este, eivätkä otakaan.
        Putinia olisi jo nyt syytä pelotella että me antaudumme ja annamme mielellämme velkamme hänen maksettavakseen. Viime sodassa olimme maksajina, tällä kertaa toisinpäin.


      • Irti otto
        USA - Great Satan kirjoitti:

        Sota ei siitä muutu luonteeltaan, olemme sitten yksin tai emme - jälki on samanlaista kuin Irakissa, Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa, Ukrainassa, .. - Suomen viisi miljoonaa kansalaista uhrataan ENSIMMÄISENÄ jos sota syttyy.

        Irtiotto USA-vetoisesta NATO'sta ja pikimiten jos haluamme RAUHAA.

        NATO on sionistisen USA'n käsikassara - ei mitään muuta.

        Suomi tulisi irroittaa Venäjän naapuruudesta ja viedä Madakaskarin itä-puolelle


      • Tosi Asia
        Irti otto kirjoitti:

        Suomi tulisi irroittaa Venäjän naapuruudesta ja viedä Madakaskarin itä-puolelle

        Meidän kannataisi ennemmin liittyä NATO'on, kuin lähteä Intian valtamerelle.


      • olet täys

        hullu, totaalinen idiootti


      • Costa Ricasta oppia

        Turvallisuudella nimenomaan on oltava hinta. Katsoppas Suomen viimeistä 70 vuotta. Ei päivääkään sodassa. Upseeriliiton kyselyn mukaan 42% upseereista katsoo ettei Suomi voi jatkaa yleisen asevelvollisuuden linjalla, mikä Suomi olisi NATOssa.
        NATOn muutos Suomeen olisi yksi miljardi kalustoon per vuosi ja yksi miljardi palkka armeijaan. Puhuttaisiin siis kahdesta miljardista lisää per vuosi.
        Rauhanajalla josta nyt olemme nauttineet tekisi se 140 miljardia euroa lisäkustannusta. Tälle rahalle on parempaakin käyttöä, vaikka jotkut populistit heittelevätkin lausahduksia "Turvallisuudella ei ole hintaa"
        Juuri tätä ajatus kaavaa käytti Kreikka, jossa oli Euroopan korkeimmat puolustusmenot, se on NATO maa ja konkurssissa.

        Sodan suojaa ei ole olemassa. Sen on todistanut historia. Tosin mielenkiintoinen päinvastainen esimerkki on Costa Rica jossa ei ole armeijaa ollenkaan, ja se nauttii latinalisen amerikan pisimmästä rauhan ajasta.


    • Tee sinä niin

      (voisit oikeastaan muuttaa onnelaasi jo heti huomenna?)

      Toki sitä voi taistelutta antautua, jos tahtoo elää köyhässä suljetussa väkivallalla ja valheella johdetussa kehitysmaadiktatuurissa, jossa tavallisen kansan elämä on parhaimmillaankin todella niukkaa ja ankeaa.

      Venäjän palkkataso on noussut nopeasti viimeisen vuosikymmenen ajan lukuun ottamatta vuoden 2009 talouskriisin aiheuttamaa reaalipalkkojen laskua (Kuvio 10). Nykyään venäläisten keskipalkka on noin 660 euroa/kk, joka on noin viidenneksen suomalaisten (3100 euroa/kk) tasosta...]
      http://cemat.aalto.fi/fi/electronic/prospects/russia/chapter_6/

      Ja vaikka keskimääräinen palkkataso on tuota luokkaa, niin:

      Moskova on yhä maailman kallein kaupunki

      Moskova on toista vuotta peräkkäin maailman kallein kaupunki, kertoo brittiläinen tutkimus.

      Ruplan vahvistuminen Yhdysvaltain dollariin verrattuna sekä asumiskustannusten nousu yli 10 prosenttia viime vuodesta pitivät Moskovan maailman kalleimpana kaupunkina. New Yorkiin verrattuna Moskova oli lähes 35 prosenttia hintavampi.
      http://www.tekniikkatalous.fi/tyo/moskova on yha maailman kallein kaupunki/a45896

      ja

      Venäjällä maailman suurimmat varallisuuserot

      Sveitsiläispankki Credit Suissen keskiviikkona julkistaman raportin mukaan Venäjällä on maailman suurimmat varallisuuserot, jos ei oteta huomioon aivan pieniä Karibian saarivaltioita.

      Venäjän 110 miljardöörin käsissä on peräti 35 prosenttia maan varallisuudesta. Keskimäärin eri maissa on miljardööreillä 1–2 prosenttia varallisuudesta.
      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3061622/venajalla-maailman-suurimmat-varallisuuserot

      (Venäjän 110 miljardöörin = Putin ja muut rosvot.)

      [...Venäjä on luonnonvaroiltaan yksi maailman rikkaimmista maista...]
      http://www.peda.net/veraja/projekti/centraali/jao/venaja/yht/3?vp=singlemodule&m_id=301232&sp=viewannounce&a_id=38550

      Venäjällä elää 23 miljoonaa ihmistä köyhyysrajan alapuolella

      Minimipalkka Venäjällä on 6 437 ruplaa eli noin 160 euroa kuukaudessa. Palkka nousi 17 prosenttia viime vuodesta, mutta samalla ruoka ja palvelut ovat kallistuneet huomattavasti.

      Moskovalaisen Kommersant-talouslehden haastattelemat asiantuntijat sanovat, että raportin luvut aliarvioivat köyhien määrää Venäjällä.

      – Tilastokeskuksen luvut osoittavat yhä liian alhaista köyhien määrää, Makrotaloudellisen tutkimuskeskuksen asiantuntija Igor Poljakov kommentoi Kommersantille.

      – Finanssikriisin aikana vähimmäisetuudet jäädytettiin, joten köyhien määrän kasvu ei ole mikään ihme, Kansallisen elintasoinstituutin johtaja Vjatšeslav Bobkov sanoo.

      Venäjällä oli paha talouskriisi ja jopa nälänhätä 1990-luvulla. Maassa on 13 prosentin tasavero ja harmaa talous rehottaa.

      Ihmisen katsotaan elävän köyhyysrajan alapuolella, kun hänen tulotasonsa ei riitä siedettävään elintasoon tarvittavien välttämättömien hyödykkeiden hankkimiseen.
      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2011/07/05/venajalla-elaa-23-miljoonaa-ihmista-koyhyysrajan-alapuolella/20119414/12

      • Ihmeellistä vai mitä

        Venäjän kurjimus alkoi Georgian sodan seurauksena. Ukrainan sota on lisännyt sitä merkittävästi Eurolla sai ennen Georgian sotaa n 36 ruplaa, viime viikolla 50 ruplaa? Onko kannattanut, kun otetaan huomioon "tee sinä niin" esittämät argumentit?


      • Viime vuonna
        Ihmeellistä vai mitä kirjoitti:

        Venäjän kurjimus alkoi Georgian sodan seurauksena. Ukrainan sota on lisännyt sitä merkittävästi Eurolla sai ennen Georgian sotaa n 36 ruplaa, viime viikolla 50 ruplaa? Onko kannattanut, kun otetaan huomioon "tee sinä niin" esittämät argumentit?

        Eurolla sain noin 40 ruplaa. Rupla lähti alamäkeen siitä syystä, että USA veti sijoituksensa pois kehittyvistä talouksista. Myös Brasilia kärsii tästä.


      • already
        Viime vuonna kirjoitti:

        Eurolla sain noin 40 ruplaa. Rupla lähti alamäkeen siitä syystä, että USA veti sijoituksensa pois kehittyvistä talouksista. Myös Brasilia kärsii tästä.

        "Toki sitä voi taistelutta antautua, jos tahtoo elää köyhässä suljetussa väkivallalla ja valheella johdetussa kehitysmaadiktatuurissa...."

        Tämähän meillä jo on, joten eipä siinä juuri mikään muuttuisi.


      • Urhea yksilö!
        already kirjoitti:

        "Toki sitä voi taistelutta antautua, jos tahtoo elää köyhässä suljetussa väkivallalla ja valheella johdetussa kehitysmaadiktatuurissa...."

        Tämähän meillä jo on, joten eipä siinä juuri mikään muuttuisi.

        No hyvä että siellä Venäjälläkin joku tajuaa maan tilan. Kuinka uskallat kirjoittaa tällaista - etkö pelkää poloniumia?


      • tappakaapoliiseja
        Urhea yksilö! kirjoitti:

        No hyvä että siellä Venäjälläkin joku tajuaa maan tilan. Kuinka uskallat kirjoittaa tällaista - etkö pelkää poloniumia?

        Nimim. already on suomesta ja kertoo suomen tilasta, käy selvästi ilmi. Ja nimim. already on kannassaan aivan oikeassa, suomi on köyhä, väkivallalla ja hirvittävän suurilla valheilla ja propakandalla johdettu poliisivaltio.


    • Teidät? Eiköhän teidän kannattaisi siirtyä sinne Venäjälle.

      • voi voi

        Siirtyä venäjälle? Ei kait sentään, kukas nyt kotikonnuiltaan sinne lähtisi, parempi vaan houkutella Venäjä tänne hakemaan voit leivän päälle. kyllä Suomessa tilaa aina on niille venäläisille jotka leipää syövät, voin kera.


    • Mika sota?

      Voisiko joku kertoa, että missä sodassa pitäisimme puoliamme ja kuinka pitkään? Informaatio- vai konventionaalisessa sodassa? Vai ydinsodassa, jolloin kohteeksi joutunut alue ei hyökkäyksen jälkeen hyödyttäisi ketään?

      Kuka yrittää väittää, että NATO olisi edes hyökkäämässä Venäjälle? Se on puolustusliitto ja sen tehtävä ei missään tilanteessa ole kuin suojata jäsenvaltioita yhtenä rintamana hyökääjiä vastaan, tulevat ne sitten mistä tahansa.

      Voisiko joku myös kertoa, miksi entiset Itä-blokin maat halusivat NATO-jäseniksi? Vaikka Venäjällä on -isimi muuttunut, olisiko niin, että luottamus siellä vallassa oleviin on mennyt ja nyky-Venäjän toimet eivät ole vakuuttaneet paremmasta?

      Toisaalta, käyttäisikö Venäjä koko arsenaalia pientä Suomea vastaan, ja avaisi samalla laajan maa-alueen alttiiksi jostakin muusta suunnasta tulevalle uhkalle? Tuskin.

      Jos joku niin Venäjä on se, joka ravistelee maailman rauhaa uhkaamalla ydinaseilla ja muilla valtapoliitisilla peloitteilla. Kremlin tulisi keskittyä hoitamaan kotimaansa talousasioita, rakentaa hyviä kauppasuhteita eikä villitä kuvitteellisia NATO-uhkia. NATO otti aikanaan Venäjän rauhankumppanikseen, mutta hyllytti tämän toisen kumppanimaan, Ukrainan, osittaisen miehityksen ja meneillään olevan sodan vuoksi. Todellisissa rauhanturvaoperaatioissa olisi oikeasti töitä kaikille!

      Kannattaa myös aina pohtia, kuinka luotettava kauppakumppani ja demokraattinen naapuri Venäjä on Suomelle ollut? Viimeisimmät uutiset kertovat uusista laeista, joilla mm Sanoma joutuu todennäköisesti lähtemään venäjältä. Ja vainko siksi, että pieni eliitti pelkää menettävänsä vallan Kremilissä, koska on vaara, että on olemassa muutakin totuutta kuin Kremlin sanelu?

      • Ja valheella vielä

        Nato ei ole ollut puolustusliitto Irakin jälkeen se hyökkäsi !


      • nounato

        "Toisaalta, käyttäisikö Venäjä koko arsenaalia pientä Suomea vastaan, ja avaisi samalla laajan maa-alueen alttiiksi jostakin muusta suunnasta tulevalle uhkalle? Tuskin. "

        Muista suunnista ei tule uhkia, juurihan kerroit ettei nato hyökkää.


      • Lopettakaa keuhkoaminen
        Ja valheella vielä kirjoitti:

        Nato ei ole ollut puolustusliitto Irakin jälkeen se hyökkäsi !

        Meidän ku ei tarvi taisteluittakaan antautua kun ne eivät ota meitä sanoin aloituksessa:)!


      • Usa on pississä
        nounato kirjoitti:

        "Toisaalta, käyttäisikö Venäjä koko arsenaalia pientä Suomea vastaan, ja avaisi samalla laajan maa-alueen alttiiksi jostakin muusta suunnasta tulevalle uhkalle? Tuskin. "

        Muista suunnista ei tule uhkia, juurihan kerroit ettei nato hyökkää.

        Naton on taas pakko hyökätä kun usalla on vaan velkaa ja 2 krt väestöä enemm kuin venäjällä vaikka maata alla puolet vähemmän ja öljyä ja kaasua enää 14000-20 000 päivää . Venäjän pelkät atktiset varat 2.5 kertaa suuremmat kuin Saudien öljyvarat jne! Nato on kusessa ei Venäjä!


      • Mika sota?
        Ja valheella vielä kirjoitti:

        Nato ei ole ollut puolustusliitto Irakin jälkeen se hyökkäsi !

        Nato ei hyökännyt Irakiin vaan siellä oli liittoutuneet, joista osa oli toki Nato-maita. Tarkennan vielä, että kaikki Nato maat eivät olleet mukana, joten se siitä Naton hyökkäyksestä - turha liioitella.


      • Mika sota?
        nounato kirjoitti:

        "Toisaalta, käyttäisikö Venäjä koko arsenaalia pientä Suomea vastaan, ja avaisi samalla laajan maa-alueen alttiiksi jostakin muusta suunnasta tulevalle uhkalle? Tuskin. "

        Muista suunnista ei tule uhkia, juurihan kerroit ettei nato hyökkää.

        Oletko miettinyt, miten paljon Venäjä on satsannut islamistien torjuntaan tai sopuun Kiinan kanssa?


      • Karu totuus
        Mika sota? kirjoitti:

        Oletko miettinyt, miten paljon Venäjä on satsannut islamistien torjuntaan tai sopuun Kiinan kanssa?

        Kaikki tähtää usalla oman elintason joka on kestämättömän epärealistinen ollut kauan ylläpitämisen yritykseen ! Ahneus on syöpä! Uskontokin ollaan pykätty ahneutta varjelemaan !


      • Mutta se typeryys on
        Karu totuus kirjoitti:

        Kaikki tähtää usalla oman elintason joka on kestämättömän epärealistinen ollut kauan ylläpitämisen yritykseen ! Ahneus on syöpä! Uskontokin ollaan pykätty ahneutta varjelemaan !

        Jos olisin jenkki koukuttaisin Venäjän natoon :)! Kaikki ongelmat ratkeaisivat:)!


      • Karmea totuus
        Karu totuus kirjoitti:

        Kaikki tähtää usalla oman elintason joka on kestämättömän epärealistinen ollut kauan ylläpitämisen yritykseen ! Ahneus on syöpä! Uskontokin ollaan pykätty ahneutta varjelemaan !

        Ahneus? Mikäs se Putin sitten on? Kenen elintaso siellä on kysessä?


      • nounato
        Mutta se typeryys on kirjoitti:

        Jos olisin jenkki koukuttaisin Venäjän natoon :)! Kaikki ongelmat ratkeaisivat:)!

        no höh, jenkkien asekauppa hyytyisi jos Venäjä otettaisiin natoon. Neuvostoliitto ehdotti 50 luvulla liittymistään natoon, ei otettu, ymmärrettävästi edellä mainitusta syystä.

        Usalle nato on asekaupan markkinointiväline.


      • Ei sionistinatseille
        Karmea totuus kirjoitti:

        Ahneus? Mikäs se Putin sitten on? Kenen elintaso siellä on kysessä?

        Putin on suitsinut mm tuhat tonnia kultaa Sovietilta varastanutta Khodorkovskia ja mediaa joka suosii niitä jotka eivät aio työskennellä Venäjän hyvinvoinnin eteen siellä ja hyvä niin! Kukaan ei tarvi semmosia summia kuon oligarkit ! Khodorkovski on maailman 17 rikkain 170 biljoonan omaisuudellaan ! Samoin kaverinsa feikkijuutalaisia ne vielä päälle! Juutalaisuus menee äitilinjan mukaan ja Khodorkovskin öitikin oli ortodoksikristitty vaan isä juutalainen ! Niitten ahneus on loputon ! Ne aikovat syöttää muun Euroopan tapattamaan nyt Putinin ja ottaa Euroopan ja Suomen siihen mukaan. Suomi ei ole sionismisyövän pesäke onneksi ! Pysyttelemme ulkona tuosta natsitouhusta mitä se taas on ! Sama paska paketti eri!


      • Karmea totuus
        Ei sionistinatseille kirjoitti:

        Putin on suitsinut mm tuhat tonnia kultaa Sovietilta varastanutta Khodorkovskia ja mediaa joka suosii niitä jotka eivät aio työskennellä Venäjän hyvinvoinnin eteen siellä ja hyvä niin! Kukaan ei tarvi semmosia summia kuon oligarkit ! Khodorkovski on maailman 17 rikkain 170 biljoonan omaisuudellaan ! Samoin kaverinsa feikkijuutalaisia ne vielä päälle! Juutalaisuus menee äitilinjan mukaan ja Khodorkovskin öitikin oli ortodoksikristitty vaan isä juutalainen ! Niitten ahneus on loputon ! Ne aikovat syöttää muun Euroopan tapattamaan nyt Putinin ja ottaa Euroopan ja Suomen siihen mukaan. Suomi ei ole sionismisyövän pesäke onneksi ! Pysyttelemme ulkona tuosta natsitouhusta mitä se taas on ! Sama paska paketti eri!

        Putin pistää rahat aseisiin - kansa näkee nälkee edelleen.


      • Vink vinkn
        Ei sionistinatseille kirjoitti:

        Putin on suitsinut mm tuhat tonnia kultaa Sovietilta varastanutta Khodorkovskia ja mediaa joka suosii niitä jotka eivät aio työskennellä Venäjän hyvinvoinnin eteen siellä ja hyvä niin! Kukaan ei tarvi semmosia summia kuon oligarkit ! Khodorkovski on maailman 17 rikkain 170 biljoonan omaisuudellaan ! Samoin kaverinsa feikkijuutalaisia ne vielä päälle! Juutalaisuus menee äitilinjan mukaan ja Khodorkovskin öitikin oli ortodoksikristitty vaan isä juutalainen ! Niitten ahneus on loputon ! Ne aikovat syöttää muun Euroopan tapattamaan nyt Putinin ja ottaa Euroopan ja Suomen siihen mukaan. Suomi ei ole sionismisyövän pesäke onneksi ! Pysyttelemme ulkona tuosta natsitouhusta mitä se taas on ! Sama paska paketti eri!

        Simpeleellä on yks sionistijuut. kaverinsa joka omistaa mm Los Angelesin keskustan kiinteistökannasta 40 % ! Pro- karelialiiketta liikuttaa ja provoaa...nämä ovat Zirinovskin nostajia oikein että se ulisisi kuin susi uhoa muka Venäjältä maailmalle! Putin yrittää jotenkin selvitä tuonkin hullun 8 pros kannatuksesta Venäjän kuiville ! Hän todella tietää mitä tekee! Tutustukaa Zirinovskiin ja tajutkaa mitä siellä on tarjolla jos Putinia ei ole!


      • hulluaxxxxxxxxxxxxxx
        Karmea totuus kirjoitti:

        Putin pistää rahat aseisiin - kansa näkee nälkee edelleen.

        Suomessa taas hallitus pistää rahat ulkomaille ja omaan liiviin, viimeisimpänä suunnitellaan rahan pumppaamista natoon, ja kansa näkee nälkää.


      • Ei valtion
        Karmea totuus kirjoitti:

        Putin pistää rahat aseisiin - kansa näkee nälkee edelleen.

        tehtäväna ole elättää laiskoja. Valtion tehtävä on huolehtia turvallisuudesta ja tehdä mahdollisuuksia yritystoiminnalle. Yksilöiden pitää itse tehdä töitä ruokansa eteen.


      • USA hyökkää

        "Kuka yrittää väittää, että NATO olisi edes hyökkäämässä Venäjälle? Se on puolustusliitto ja sen tehtävä ei missään tilanteessa ole kuin suojata jäsenvaltioita yhtenä rintamana hyökääjiä vastaan, tulevat ne sitten mistä tahansa."

        heti Venäjälle jos se keksii keinon neutralisoida Venäjän ydinaseet ja se pakottaa muut Nato-maat mukaan. Itä-Euroopan Nato-maat tosin tekevät vapaaehtoisesti kaiken mitä USA haluaa. Niskuroivia Nato-maita rangaistaan asetoimitusten keskeyttämisellä ym. USA päämäärä politiikassa on unelma rajattomasta vallasta ja se vaatii Venäjän ja Kiinan alistamista.


      • Puuteri...
        USA hyökkää kirjoitti:

        "Kuka yrittää väittää, että NATO olisi edes hyökkäämässä Venäjälle? Se on puolustusliitto ja sen tehtävä ei missään tilanteessa ole kuin suojata jäsenvaltioita yhtenä rintamana hyökääjiä vastaan, tulevat ne sitten mistä tahansa."

        heti Venäjälle jos se keksii keinon neutralisoida Venäjän ydinaseet ja se pakottaa muut Nato-maat mukaan. Itä-Euroopan Nato-maat tosin tekevät vapaaehtoisesti kaiken mitä USA haluaa. Niskuroivia Nato-maita rangaistaan asetoimitusten keskeyttämisellä ym. USA päämäärä politiikassa on unelma rajattomasta vallasta ja se vaatii Venäjän ja Kiinan alistamista.

        ... ja hänen edeltäjänsä ovat pitäneet huolta, että Venäjän naapurimaissa ei koeta oloa turvalliseksi. Siksi on luonnollista, että Itä-Eurooppa hakee tukea lännestä ja tekee vapaaehtoisesti töitä demokratian puolesta.

        Länsi-Euroopassa on viime vuosina supistettu asivoimia ja puolustusmenoja, koska rauhanturvaoperaatiot eivät ole edellyttäneet kylmän sodan aikaisia sotilaresursseja. Ilman Venäjän hyökäystä Ukrainaan olisi kehitys jatkunut saman suuntaisena. Venäjä oli itse mukana Naton kumppanuusohjelmassa ja sai vaikuttaaa asioihin. Voidaan siis edelleen kysyä, että millä motiivilla ja resursseilla Nato olisi aikonut tai aikoisi hyökätä Venäjälle.

        Mikäli kehitys jatkuu huonompaan suuntaan ja tässä tapauksessa niskuroiva Venäjä hyökkää Nato-maata vastaan, on erittäin todennäköistä, että Usa joutuu auttamaan Eurooppaa, kuten se on joutunut tekemään jo useita kertoja mm molemmissa maailman sodissa. Unelma rajattomasta vallasta on todennäköisesti totta, mutta vallitsevien tapahtumien valossa sitä tavoitellaan Venäjällä.


    • ei-suomettunut

      Ajattelin jo, että suomettuminen olisi historiaa. Tämän sivun avaaja taitaa elää vielä 1970-luvulla

      • nounato

        Pietarissa on muuten tosi rauhallista. Ei tarvitse kärsiä suomettumisesta.


      • Näin on totuus

        Ei kun olen tutustunut Venäjään suomalaisena ja tiedän mitä aseita on ja kuinka paljon! Sekä luonnonvarat! Tekin löydätte ne urkkimatta tarkemmin jo ihan yleisestä tiedostosta ja strategiantajulla arvaatte loput!


      • Se on faktum
        Näin on totuus kirjoitti:

        Ei kun olen tutustunut Venäjään suomalaisena ja tiedän mitä aseita on ja kuinka paljon! Sekä luonnonvarat! Tekin löydätte ne urkkimatta tarkemmin jo ihan yleisestä tiedostosta ja strategiantajulla arvaatte loput!

        Realiteetit ovat ne joista lähtee kaikki elämässä! Nämä ovat realiteetit! Isompi on isompi!


      • nnn,
        nounato kirjoitti:

        Pietarissa on muuten tosi rauhallista. Ei tarvitse kärsiä suomettumisesta.

        Parempi kai se suomettuminen on, kuin NATOttuminen, tai EUttuminen.


      • Ei mitään järkeä
        Se on faktum kirjoitti:

        Realiteetit ovat ne joista lähtee kaikki elämässä! Nämä ovat realiteetit! Isompi on isompi!

        Venäläiset tykkäävät suomesta ja suomalaisista. Niitä Zirinovkilaisia on vaan 8 pros! Putin yrittää hillitä sen nousua! Ymmärtäkää oma parhaanne! Usa on persaukiinen Nato ei ees osaa sotia pakkasella:)!


      • Höpö-höpö
        Se on faktum kirjoitti:

        Realiteetit ovat ne joista lähtee kaikki elämässä! Nämä ovat realiteetit! Isompi on isompi!

        tällä palstalla tiuhaan esiintyvät putinistien Venäjää ja roisto-Putinia ylistävät kirjoitukset tulevat joko maksetuilta trolleilta tai maksetun trollin propagandan nielleeltä vajakilta.




        [...Venäjällä on todistettavasti meneillään valtava verkko-operaatio, jossa
        mustamaalataan ukrainalaisia ja heidän länsimaisia tukijoitaan. Samalla annetaan vakuuttavasti ymmärtää, että Venäjän politiikka on ainoa järkevä vaihtoehto.

        Nimimerkin tai tekaistun identiteetin turvin toimivan trollin tehtävä on sekoittaa keskustelua ja ohjata mielipiteenmuodostusta haluttuun suuntaan.

        Trolli siirtää keskustelun toisille urille vääristelemällä muiden esittämiä näkemyksiä. Tarkoitus on saada jokin tosiasia näyttämään epäilyttävältä ja päinvastoin, valhe todelta. Kirjoittajien viesti on useimmiten sama: Venäjä on oikeassa, länsi väärässä.

        Vapaasta keskustelusta ei ole kysymys, vaan vapaan keskustelupalstan käyttämisestä propagandatarkoituksiin...]

        [...Tehtävä on hyökkäillä kotimaisille ja kansainvälisille keskustelupalstoille ja viestittää, kuinka EU ja Yhdysvallat ovat harhauttaneet kansalaisensa luulemaan, että Kiovassa valtaa pitävät fasistit edustaisivat vapautta...]

        [...Eikä Pietarin trollikeskus suinkaan ole ainoa. Keskusteluihin tulvahtaa niin paljon Venäjää puolustavia kommentteja, että niiden on pakko olla maksettuja...]

        http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/verkkotrollit-sotkevat-faktoja/676375/


      • Karmea totuus
        Ei mitään järkeä kirjoitti:

        Venäläiset tykkäävät suomesta ja suomalaisista. Niitä Zirinovkilaisia on vaan 8 pros! Putin yrittää hillitä sen nousua! Ymmärtäkää oma parhaanne! Usa on persaukiinen Nato ei ees osaa sotia pakkasella:)!

        Putin yrittää suojella omaa imeriumiaan. Mielenosoittajia vangitaan... mutta tämän jo tiesitkin. Kunha provoilet ja puskista huutelet.


      • Ei-suomettunut
        Höpö-höpö kirjoitti:

        tällä palstalla tiuhaan esiintyvät putinistien Venäjää ja roisto-Putinia ylistävät kirjoitukset tulevat joko maksetuilta trolleilta tai maksetun trollin propagandan nielleeltä vajakilta.




        [...Venäjällä on todistettavasti meneillään valtava verkko-operaatio, jossa
        mustamaalataan ukrainalaisia ja heidän länsimaisia tukijoitaan. Samalla annetaan vakuuttavasti ymmärtää, että Venäjän politiikka on ainoa järkevä vaihtoehto.

        Nimimerkin tai tekaistun identiteetin turvin toimivan trollin tehtävä on sekoittaa keskustelua ja ohjata mielipiteenmuodostusta haluttuun suuntaan.

        Trolli siirtää keskustelun toisille urille vääristelemällä muiden esittämiä näkemyksiä. Tarkoitus on saada jokin tosiasia näyttämään epäilyttävältä ja päinvastoin, valhe todelta. Kirjoittajien viesti on useimmiten sama: Venäjä on oikeassa, länsi väärässä.

        Vapaasta keskustelusta ei ole kysymys, vaan vapaan keskustelupalstan käyttämisestä propagandatarkoituksiin...]

        [...Tehtävä on hyökkäillä kotimaisille ja kansainvälisille keskustelupalstoille ja viestittää, kuinka EU ja Yhdysvallat ovat harhauttaneet kansalaisensa luulemaan, että Kiovassa valtaa pitävät fasistit edustaisivat vapautta...]

        [...Eikä Pietarin trollikeskus suinkaan ole ainoa. Keskusteluihin tulvahtaa niin paljon Venäjää puolustavia kommentteja, että niiden on pakko olla maksettuja...]

        http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/verkkotrollit-sotkevat-faktoja/676375/

        Enpä voisi olla enempää samaa mieltä


      • tottahan tuo
        Ei-suomettunut kirjoitti:

        Enpä voisi olla enempää samaa mieltä

        Viimeaikoina täällä onkin ollut todella paljon nato-trolleja. Kun joku on kehoittanut heitä menemään nato-osioon kirjoittelemaan, he ovat vain spammanneet entistä enemmän propagandaansa muille alueille.


      • Ei natolle ja sodalle
        Höpö-höpö kirjoitti:

        tällä palstalla tiuhaan esiintyvät putinistien Venäjää ja roisto-Putinia ylistävät kirjoitukset tulevat joko maksetuilta trolleilta tai maksetun trollin propagandan nielleeltä vajakilta.




        [...Venäjällä on todistettavasti meneillään valtava verkko-operaatio, jossa
        mustamaalataan ukrainalaisia ja heidän länsimaisia tukijoitaan. Samalla annetaan vakuuttavasti ymmärtää, että Venäjän politiikka on ainoa järkevä vaihtoehto.

        Nimimerkin tai tekaistun identiteetin turvin toimivan trollin tehtävä on sekoittaa keskustelua ja ohjata mielipiteenmuodostusta haluttuun suuntaan.

        Trolli siirtää keskustelun toisille urille vääristelemällä muiden esittämiä näkemyksiä. Tarkoitus on saada jokin tosiasia näyttämään epäilyttävältä ja päinvastoin, valhe todelta. Kirjoittajien viesti on useimmiten sama: Venäjä on oikeassa, länsi väärässä.

        Vapaasta keskustelusta ei ole kysymys, vaan vapaan keskustelupalstan käyttämisestä propagandatarkoituksiin...]

        [...Tehtävä on hyökkäillä kotimaisille ja kansainvälisille keskustelupalstoille ja viestittää, kuinka EU ja Yhdysvallat ovat harhauttaneet kansalaisensa luulemaan, että Kiovassa valtaa pitävät fasistit edustaisivat vapautta...]

        [...Eikä Pietarin trollikeskus suinkaan ole ainoa. Keskusteluihin tulvahtaa niin paljon Venäjää puolustavia kommentteja, että niiden on pakko olla maksettuja...]

        http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/verkkotrollit-sotkevat-faktoja/676375/

        Täyttä paskaa olen supisuomalainen ja isänmaallinen kuin mikä ! Mutta juuri siksi ajattelenkin maamme aitoa parasta! Se on rauha naapurin kanssa! Amerikka pärjätköön jotenkin muuten !


      • Ei-suomettunut
        Ei natolle ja sodalle kirjoitti:

        Täyttä paskaa olen supisuomalainen ja isänmaallinen kuin mikä ! Mutta juuri siksi ajattelenkin maamme aitoa parasta! Se on rauha naapurin kanssa! Amerikka pärjätköön jotenkin muuten !

        Sota on syvältä. Putinin valtapyrkimykset laittavat meidät ajattelemaan asiaa Naton suuntaan, valitettavasti.


      • tottahan tuo
        tottahan tuo kirjoitti:

        Viimeaikoina täällä onkin ollut todella paljon nato-trolleja. Kun joku on kehoittanut heitä menemään nato-osioon kirjoittelemaan, he ovat vain spammanneet entistä enemmän propagandaansa muille alueille.

        Viimeaikoina täällä onkin ollut paljon Putin-trolleja. Kun joku on kehoittanut heitä menemään Venäjälle, he ovat vain spammanneet entistä enemmän propagandaansa muille alueille.


      • kyssäriä
        Ei-suomettunut kirjoitti:

        Enpä voisi olla enempää samaa mieltä

        hmmm...saatko "EI-suomettunut" tuollaisesta toisen myötäilystä myös palkkion Washingtonista? Easy money, vai mitä?


      • Se on totta
        Karmea totuus kirjoitti:

        Putin yrittää suojella omaa imeriumiaan. Mielenosoittajia vangitaan... mutta tämän jo tiesitkin. Kunha provoilet ja puskista huutelet.

        Luen kuule uutiset venäjäksi että todella tiedän miksi Putin suitsii sionisteja! Ne eivät aio kuin hyötyä maasta ja häipyä!


      • Tätä jäbä duunaa
        Ei-suomettunut kirjoitti:

        Sota on syvältä. Putinin valtapyrkimykset laittavat meidät ajattelemaan asiaa Naton suuntaan, valitettavasti.

        Putinilla ei ole valtapyrkimyksiä mutta Zirinovskilla on ! Putin pitää Venäjää järissään hänenkaltaisiltaankin äärihulluilta ! Tajutkaa tämä! Putin on käytännöllinen jäbä!


    • hookaus

      Jos venäjä lähtee taas kerran sotaan eurooppaa vastaa, on usa:n pelastettava se jo neljännen kerran (I ms, II ms, kylmä sota). Kahdessa edellisessä sodassa usa pelasti myös venäläiset. Stalinin politiikka ajoi venäläiset itse kylmään sotaan. Sinnekö tässä taas ollaan menossa?

      Jos luulet tietäväsi mitä aseita venäläisillä on, olet väärässä, sitä tietoa et saa julkisista lähteistä. Tehoja löytyy varmasti, mutta sekä venäläiset että muut (kuten sinä avosilmäinen) liioittelette niiden määrää ja laatua omien tarkoitusperien vuoks.i

      • Pitää ottaa selvää

        Tiedän ASEITTEN LAADULLISEN ERON JA MÄÄRÄNKIN VOI ARVIOIDA! Laatuero on se ratkaiseva! Niin ja osaan myös englannin ja saksan lisäksi sen venäjän ! Ja supisuomalaisena!

        Mikä sinua Venäjän suuruudessa loukkaa? Minua ei mikään kartalle vilkaisu ei tee kipeää niinkuin ei muukaan realismi!


      • vau mikä nero
        Pitää ottaa selvää kirjoitti:

        Tiedän ASEITTEN LAADULLISEN ERON JA MÄÄRÄNKIN VOI ARVIOIDA! Laatuero on se ratkaiseva! Niin ja osaan myös englannin ja saksan lisäksi sen venäjän ! Ja supisuomalaisena!

        Mikä sinua Venäjän suuruudessa loukkaa? Minua ei mikään kartalle vilkaisu ei tee kipeää niinkuin ei muukaan realismi!

        Onpa hienoa kun on noin fiksuja suomalaisia. Lue vielä historiaa ja opiskele strategiaa sekä valtio-oppia. Sinussa on ainesta.


      • Tilanne tämä
        Pitää ottaa selvää kirjoitti:

        Tiedän ASEITTEN LAADULLISEN ERON JA MÄÄRÄNKIN VOI ARVIOIDA! Laatuero on se ratkaiseva! Niin ja osaan myös englannin ja saksan lisäksi sen venäjän ! Ja supisuomalaisena!

        Mikä sinua Venäjän suuruudessa loukkaa? Minua ei mikään kartalle vilkaisu ei tee kipeää niinkuin ei muukaan realismi!

        Sanon vaan että arsenaali on hirvittävän suuri! Jos nyt joku ei vielä tiedä nykyteknologiasta se on huipulla totisesti ! Litteitä olemme perin jos yksikin poxahtaa:)! Tämä on totuus!


      • Liika on liikaa
        Tilanne tämä kirjoitti:

        Sanon vaan että arsenaali on hirvittävän suuri! Jos nyt joku ei vielä tiedä nykyteknologiasta se on huipulla totisesti ! Litteitä olemme perin jos yksikin poxahtaa:)! Tämä on totuus!

        Kuten kaikki Japanilaiset II ms jälkeen. Henkisesti kyllä. Sekä Hirosimassa että Nagasakissa asutaan tänään...


      • Ihan totta nyt
        vau mikä nero kirjoitti:

        Onpa hienoa kun on noin fiksuja suomalaisia. Lue vielä historiaa ja opiskele strategiaa sekä valtio-oppia. Sinussa on ainesta.

        No ei kai nero tarvii olla jos itse pitää ittesä tietoisena maanpuolustuksesta! Kieliä osaa suurin osa pikku vaivalla ! Nii eipä tarvi arvuutella niitä aseita ja strategioita ! Voi vertailla!


      • Venäjä suuri?
        Pitää ottaa selvää kirjoitti:

        Tiedän ASEITTEN LAADULLISEN ERON JA MÄÄRÄNKIN VOI ARVIOIDA! Laatuero on se ratkaiseva! Niin ja osaan myös englannin ja saksan lisäksi sen venäjän ! Ja supisuomalaisena!

        Mikä sinua Venäjän suuruudessa loukkaa? Minua ei mikään kartalle vilkaisu ei tee kipeää niinkuin ei muukaan realismi!

        Sanotaanko näin että Venäjä ei todellisuudessa ole suuri,siinä on vain paljon ilmaa.
        Ei tarvita kun yksi kunnon pröööt niin on vain kuoret jäljellä.


    • yesnato

      Natoon vaan ja mahdollisimman pian. Kukaan ei loukkaa ketään sen jälkeen! Ainakaan niin kuin Ukrainassa.

      • Niin hymyilevät hyvällä

        Kukaan ei Venäjän puolelta ole loukkaamassa sanoo juuri aloitus! Mutta kun pitää vaan edelleen heiluttaa! Tiiätkö ne hymyilee meille:)!


      • voi että
        Niin hymyilevät hyvällä kirjoitti:

        Kukaan ei Venäjän puolelta ole loukkaamassa sanoo juuri aloitus! Mutta kun pitää vaan edelleen heiluttaa! Tiiätkö ne hymyilee meille:)!

        Vahingon ilo on paras ilo. Juuri niin, koska aiheuttamallaan sekasorrolla esim Suomessa saadan aikaan haluttu vaikutus. Suomi jää helpoksi namupalaksi yksinään. vaikka voissa paistais


    • Hushhush

      Mutta onhan meillä salainen ydinasevalmius!

      • Typerää heilutusta

        Niin ja tämmönen puhe saa juuri Venäjänkin nostamaan valmiuttaan ylläripylläri!


    • ei periksi

      Taistellaan viimeiseen mieheen jos tarve tulee. Todellinen sota alkaa siitä kun joukot näyttää olevan lyöty.

      • Menee Ruotsikin ja

        Kuule ei ole edes kyse VAIN MEISTÄ! Kauempaa Ruotsista se iso tupsuttelu alkaa ja Scandinavia poikki! Ruotsiin onkin varalla pikku ylläriä kuulemma! Siinä ei ehdikkää natot autella sitten JOS VENÄJÄ PAKOTETAAN PUOLUSTAUTUMAAN! Näinhän ei käyne? Meillä on vastuu Ruotsistakin !


      • ei periksi
        Menee Ruotsikin ja kirjoitti:

        Kuule ei ole edes kyse VAIN MEISTÄ! Kauempaa Ruotsista se iso tupsuttelu alkaa ja Scandinavia poikki! Ruotsiin onkin varalla pikku ylläriä kuulemma! Siinä ei ehdikkää natot autella sitten JOS VENÄJÄ PAKOTETAAN PUOLUSTAUTUMAAN! Näinhän ei käyne? Meillä on vastuu Ruotsistakin !

        "Ennalta ehkäisevä" puolustus on hyökkäys. Sitä mitä Putin on valmistellut jo yli 10 vuotta. Jos sota tulee Venäjä on rikollisvalta ja muun maailman tulee yhtyä puolustukseen tätä vastaan ja tarvittaessa iskeä takaisin kaikella mitä arsenaalista löytyy!

        Venäjää ajaa hirviövalta. Kaikki vähemmistöt poljetaan suohon ja omaisuus jaetaa oligarkeille. Tämä olisi Suomenkin kohtalo. Ainoa vaihtoehto on absoluuttinen vastarinta.


      • Varmasti kiinnostuisi
        Menee Ruotsikin ja kirjoitti:

        Kuule ei ole edes kyse VAIN MEISTÄ! Kauempaa Ruotsista se iso tupsuttelu alkaa ja Scandinavia poikki! Ruotsiin onkin varalla pikku ylläriä kuulemma! Siinä ei ehdikkää natot autella sitten JOS VENÄJÄ PAKOTETAAN PUOLUSTAUTUMAAN! Näinhän ei käyne? Meillä on vastuu Ruotsistakin !

        Aletaan myydä Putinille infrastruktuuriosaamistamme ja koululaitos osaamistamme!


      • Veli rauhotu
        ei periksi kirjoitti:

        "Ennalta ehkäisevä" puolustus on hyökkäys. Sitä mitä Putin on valmistellut jo yli 10 vuotta. Jos sota tulee Venäjä on rikollisvalta ja muun maailman tulee yhtyä puolustukseen tätä vastaan ja tarvittaessa iskeä takaisin kaikella mitä arsenaalista löytyy!

        Venäjää ajaa hirviövalta. Kaikki vähemmistöt poljetaan suohon ja omaisuus jaetaa oligarkeille. Tämä olisi Suomenkin kohtalo. Ainoa vaihtoehto on absoluuttinen vastarinta.

        Putin on laittamassa oligarkkeja kuriin tuetaan häntä ! Lopeta räyhähenki ja rakenna:)!


      • ei periksi
        Veli rauhotu kirjoitti:

        Putin on laittamassa oligarkkeja kuriin tuetaan häntä ! Lopeta räyhähenki ja rakenna:)!

        Venäjän kehitys Putinin alla on ollut infrastruktuurin kehittämistä hyökkäysarmeijan tukemiseksi eikä kansan olojen parantamiseksi. Putin on sytyttänyt sokean palon kansallistunteeseen ja valehdellut kansalleen lännen olevan vihollinen. Siitä kansasta on kasvanut hirviö, joka on valmis katsomaan vierestä kansanmurhaa ja olemaan kirjoittamatta siitä historiankirjoihin. Putinia ei voi täysijärkinen ihminen tukea muuta kuin satuja kertovan propagakoneiston luoman valheen pohjalta. Eikä ongelma lopu Putiniin kun taustalla toimii rikollisvaikutteinen siloviikkiklubi. Venäjän johdolle kansa on vain uhrattavissa oleva hyödyke.


      • Allekirjoitan!
        ei periksi kirjoitti:

        Venäjän kehitys Putinin alla on ollut infrastruktuurin kehittämistä hyökkäysarmeijan tukemiseksi eikä kansan olojen parantamiseksi. Putin on sytyttänyt sokean palon kansallistunteeseen ja valehdellut kansalleen lännen olevan vihollinen. Siitä kansasta on kasvanut hirviö, joka on valmis katsomaan vierestä kansanmurhaa ja olemaan kirjoittamatta siitä historiankirjoihin. Putinia ei voi täysijärkinen ihminen tukea muuta kuin satuja kertovan propagakoneiston luoman valheen pohjalta. Eikä ongelma lopu Putiniin kun taustalla toimii rikollisvaikutteinen siloviikkiklubi. Venäjän johdolle kansa on vain uhrattavissa oleva hyödyke.

        Asia on juuri näin! Venäjän kansan suurin uhka ja hyvinvoinnin este on Venäjän nykyjohto.


      • putleri ei osta
        Varmasti kiinnostuisi kirjoitti:

        Aletaan myydä Putinille infrastruktuuriosaamistamme ja koululaitos osaamistamme!

        Venäjän varallisuus on perustunut omien luonnovarojen ja
        anastamalla saatujen alueiden riistoon eikä tavoissa
        ole muutosta odotettavissa.
        Suomessa on runsaasti teollisuutta ja satamat jotka
        kiinnostavat.
        Suomi on vallattavissa todella 30 minuutissa kun iskut
        kohdistetaan varuskuntiin yöllä ja samanaikaisesti
        helikopterit kuljettavat kaikille lentokentille aseistetut
        osastot.
        Suomen on pidettävä vain yksi varuskunta kerrallaan
        miehitettynä ja muut ovat maastossa liikkellä.
        Ilmatorjunta ja panssariaseistus on hajasijoitettava
        jokaiseen kuntaan koulutetuille miehille valmiiksi

        Tämä sotavalmius parhaiten estää hyökkäyshaluja.


      • weweew
        ei periksi kirjoitti:

        "Ennalta ehkäisevä" puolustus on hyökkäys. Sitä mitä Putin on valmistellut jo yli 10 vuotta. Jos sota tulee Venäjä on rikollisvalta ja muun maailman tulee yhtyä puolustukseen tätä vastaan ja tarvittaessa iskeä takaisin kaikella mitä arsenaalista löytyy!

        Venäjää ajaa hirviövalta. Kaikki vähemmistöt poljetaan suohon ja omaisuus jaetaa oligarkeille. Tämä olisi Suomenkin kohtalo. Ainoa vaihtoehto on absoluuttinen vastarinta.

        huuuhhahah muun maailman tulee yhtyä puolustukseen Venäjää vastaan.
        Juurihan maailman suurin rahoittaja Kiina aikoo jonkinlaiseen yhteistyöhön Venäjän kanssa.Brasilia, Venezuela, Iran ja esim Syyria ovat myös joko liitossa tai lisäämässä yhteistyötä Venäjän kanssa.Voi olla , että USA ja EU kaatuvat tämän takia.
        Miettikää vähän!


      • Tasavero aikaansaa
        ei periksi kirjoitti:

        "Ennalta ehkäisevä" puolustus on hyökkäys. Sitä mitä Putin on valmistellut jo yli 10 vuotta. Jos sota tulee Venäjä on rikollisvalta ja muun maailman tulee yhtyä puolustukseen tätä vastaan ja tarvittaessa iskeä takaisin kaikella mitä arsenaalista löytyy!

        Venäjää ajaa hirviövalta. Kaikki vähemmistöt poljetaan suohon ja omaisuus jaetaa oligarkeille. Tämä olisi Suomenkin kohtalo. Ainoa vaihtoehto on absoluuttinen vastarinta.

        valtavat tuloerot mitkä Venäjällä on. Ruotsistakin oli tulossa samanlainen valtavien tuloerojen maa porvarihallituksen johdolla kunnes kansa kyllästyi tähän touhuun ja äänesti vaaleissa sosialisteja.


      • kokonaiskuva huomioo
        weweew kirjoitti:

        huuuhhahah muun maailman tulee yhtyä puolustukseen Venäjää vastaan.
        Juurihan maailman suurin rahoittaja Kiina aikoo jonkinlaiseen yhteistyöhön Venäjän kanssa.Brasilia, Venezuela, Iran ja esim Syyria ovat myös joko liitossa tai lisäämässä yhteistyötä Venäjän kanssa.Voi olla , että USA ja EU kaatuvat tämän takia.
        Miettikää vähän!

        Brasiliasta, Venezuelasta, Iranista eikä Syyriasta ole mitään väliä. Kiina on ainoa vastus mutta salaisuus piilee siinä ettei Kiina ole todellisesti Venäjän kumppani. Yhdysvallat on paljon tärkeämpi Kiinalle kuin Venäjä. Kiina ajaa vain ja ainoastaan omaa etuaan. Venäjän tekoja Kiina tulee käyttämään oikeutuksena omiin tuleviin aluevaatimuksiinsa. Putinin tekemä maakaasu sopimus Kiinan kanssa on vain sikäläisten johtajien miellyttäminen. Nimittäin joskus tulevaisuudessa Kiina tulee vaatimaan suuria alueita siperiasta itselleen eikä Venäjä mahda vaatimuksilleen yhtään mitään. Venäjä on kahden tulen välissä josta toisen tulen se on itse sytyttänyt.

        Itä-länsi konfrontaatio on osaltaan tekosyy sille, että kaasutoimitukset voitaisiin siirtää Euroopasta Kiinaan. Venäjän kansaa viilataan linssiin ja kovaa.


    • ei vaihto ehtoja

      Jep saisi, mutta suomessa on 5 miljoonaa rekisteröityä asetta ja ei niitäö ne saisi laittomat aseet noin miljoona kalppaletta eli aika moinen sissien asevarasto.Sekä rejähteitä osaa jokainen rakentaa nuoremmasta sukupolvest aihan kauppatavaroista.Eli sissi sota ja partisaani sota alkaisi.Siksi ne ei tule tai niiden on tapettava kerralla koko kansa tai lähdettävä pois.

      • Näin se vain on

        Kymmeniä tuhansia armeijan aseita piilotettaisiin mikäli vihollinen onnistuisi valtaamaan Suomen. Sitten alkaisi sissisota joka jatkuisi niin pitkään kunnes vihollinen olisi ajettu maasta pois. Tosin sitä ennen Suomi pitäisi vallata ja se ei todellakaan olisi mikään helppo rasti.


      • Realiteetteja
        Näin se vain on kirjoitti:

        Kymmeniä tuhansia armeijan aseita piilotettaisiin mikäli vihollinen onnistuisi valtaamaan Suomen. Sitten alkaisi sissisota joka jatkuisi niin pitkään kunnes vihollinen olisi ajettu maasta pois. Tosin sitä ennen Suomi pitäisi vallata ja se ei todellakaan olisi mikään helppo rasti.

        Putin kyllä tekee jotain muuta kuin länsilehdet kertovat ! Vilkaiskaapa realitilannetta!
        Meillekin lappuun öljyä riittää kun älyämme oikean suunnan :)!

        http://rusbase.com/news/author/editor/worlds-innovative-cities-ranking-2013-2013/

        Ja kun joku mainitsi siperian kylät siellä on samanlaisia kaupunkeja nykyisin :)! Kuin tää!! Ootte ajasta hiukka ulalla ?


      • Realiteetit
        Näin se vain on kirjoitti:

        Kymmeniä tuhansia armeijan aseita piilotettaisiin mikäli vihollinen onnistuisi valtaamaan Suomen. Sitten alkaisi sissisota joka jatkuisi niin pitkään kunnes vihollinen olisi ajettu maasta pois. Tosin sitä ennen Suomi pitäisi vallata ja se ei todellakaan olisi mikään helppo rasti.

        Liikuttavaa melkein riipaisee ja riipaiseekin ! Mutta ne realiteetit nyt mennään eri kaliiperissa tällä kertaa! Putin ei käy Ukrainassa sotaa! Se kestäisi samat 30 min jos haluaisi! Muttei oo kuin jenkit että tups sileeks vaa:)! Pidetään nyt öljymaa venäjä vaan kamuna! Meillekin alkaa sitten tulla sama vauraus kuin Siperian kylille:)!


      • Silmienväliin!
        Realiteetit kirjoitti:

        Liikuttavaa melkein riipaisee ja riipaiseekin ! Mutta ne realiteetit nyt mennään eri kaliiperissa tällä kertaa! Putin ei käy Ukrainassa sotaa! Se kestäisi samat 30 min jos haluaisi! Muttei oo kuin jenkit että tups sileeks vaa:)! Pidetään nyt öljymaa venäjä vaan kamuna! Meillekin alkaa sitten tulla sama vauraus kuin Siperian kylille:)!

        Ryssän paska-armeija pärjäsi surkeasti Afganistanissa ja Tsetseniassa vaikka vastassa oli resupekkasissejä. Jos Suomeen tulevat on kyyti paljon kylmempää!


      • Ihan eri tilanne
        Silmienväliin! kirjoitti:

        Ryssän paska-armeija pärjäsi surkeasti Afganistanissa ja Tsetseniassa vaikka vastassa oli resupekkasissejä. Jos Suomeen tulevat on kyyti paljon kylmempää!

        Aseet ovat kehittyneet! Puikoissa eri mies! Suomikin on erilainen ei vuoristoja...


      • ssddsdsds
        Silmienväliin! kirjoitti:

        Ryssän paska-armeija pärjäsi surkeasti Afganistanissa ja Tsetseniassa vaikka vastassa oli resupekkasissejä. Jos Suomeen tulevat on kyyti paljon kylmempää!

        Noi resupekkasissit ovat tosi kovia ja karaistuneita soturikansan jäseniä.
        Suomessa ei sellaisia enää ole.


      • Näin se vain on
        ssddsdsds kirjoitti:

        Noi resupekkasissit ovat tosi kovia ja karaistuneita soturikansan jäseniä.
        Suomessa ei sellaisia enää ole.

        Suomi saisi neljännesmiljoona miestä aseisiin. On laivasto ja ilmavoimat, länsimaat auttaisivat massiivisella materiaaliavulla. Sota Suomea vastaan olisi venäläisille painajainen, Afganistan ja Tsetsenia olivat lastenleikkiä verrattuna siihen mitä venäläisiä Suomessa odottaisi.


    • Avaapa itse ne kaksi

      Täh... Venäjä ei saa joukkojaan järjestykseen edes 30 päivässä. Hyökkäystä Ukrainaankin valmisteltiin yli 10 vuotta, eikä silti oikein suju. Omien solttujen ruumiita salakuljetetaan takaisin Venäjälle ja haudataan öisin. Sama kohtalo odottaa täällä jos tulevat tänne lomailemaan tankkien ja tykkien kanssa.

      • Se on totuus

        Venäjä ei oo sodassa!


      • Tajutkaa jo

        No kun juuri aloittaja sanoo etteivät ole tulossa:)! Mikä on vaikeaa?


      • 3. sulla onkin auki
        Tajutkaa jo kirjoitti:

        No kun juuri aloittaja sanoo etteivät ole tulossa:)! Mikä on vaikeaa?

        Epäilenpä että aloittajalla ei ole valtuuksia päättää tästä ohi KGB-juntan ja Putlerin


      • Et oikein snaijjaa
        Se on totuus kirjoitti:

        Venäjä ei oo sodassa!

        Olet ymmärtänyt väärin, aselepo ei tarkoita sitä että sota olisi ohi.


    • turvat kiinni-.

      Unohtakaa jo se talvisota, ei "ryssä" tulisi enää massahyökkäysillä aseet olalla.

      Sieltä tulisi ammattimainen armeija suunnattomalla raketti/ohjus/tykistötulella, sen jälkeen iskisi ilmavoimat ja lopulta tappaja-armeija tappaisi loput.

      • Silmienväliin!

        Venäjän paska-armeija ei Tsetseniassa pärjännyt, Suomessa pärjäisi vielä huonommin.


      • oulun runkkari
        Silmienväliin! kirjoitti:

        Venäjän paska-armeija ei Tsetseniassa pärjännyt, Suomessa pärjäisi vielä huonommin.

        "silmienväliin"
        sinä ottaisit perseposkien väliin


      • Turvavyöt kiinni

        Sieltä tulisi karavaani valkoisia rekkoja. Mutta totta puhuen Venäjä ei ota sitä riskiä että puolet sen ilmavoimista tuhottaisiin Suomen valloituksessa. Heidän tähtäimessään on koko Euroopan tuhoaminen, ja siihen tarvitaan jokainen liikenevä kone.


    • Auki ne on ja pysyy

      Turpas kii ryssä. Voit tulla hakemaa voita tai juustoa leipäs päälle ihan koska vaan. Kyllähän tota propagandaa kuultiin Talvisodassakin vaan eipä siihen silloinkaa kukaan uskonu.

    • Pravda

      Toki sitä voi taistelutta antautua, jos tahtoo elää köyhässä suljetussa väkivallalla ja valheella johdetussa kehitysmaadiktatuurissa, jossa tavallisen kansan elämä on parhaimmillaankin todella niukkaa ja ankeaa.

      Venäjän palkkataso on noussut nopeasti viimeisen vuosikymmenen ajan lukuun ottamatta vuoden 2009 talouskriisin aiheuttamaa reaalipalkkojen laskua (Kuvio 10). Nykyään venäläisten keskipalkka on noin 660 euroa/kk, joka on noin viidenneksen suomalaisten (3100 euroa/kk) tasosta...]
      http://cemat.aalto.fi/fi/electronic/prospects/russia/chapter_6/

      Ja vaikka keskimääräinen palkkataso on tuota luokkaa, niin:

      Moskova on yhä maailman kallein kaupunki

      Moskova on toista vuotta peräkkäin maailman kallein kaupunki, kertoo brittiläinen tutkimus.

      Ruplan vahvistuminen Yhdysvaltain dollariin verrattuna sekä asumiskustannusten nousu yli 10 prosenttia viime vuodesta pitivät Moskovan maailman kalleimpana kaupunkina. New Yorkiin verrattuna Moskova oli lähes 35 prosenttia hintavampi.
      http://www.tekniikkatalous.fi/tyo/moskova on yha maailman kallein kaupunki/a45896

      ja

      Venäjällä maailman suurimmat varallisuuserot

      Sveitsiläispankki Credit Suissen keskiviikkona julkistaman raportin mukaan Venäjällä on maailman suurimmat varallisuuserot, jos ei oteta huomioon aivan pieniä Karibian saarivaltioita.

      Venäjän 110 miljardöörin käsissä on peräti 35 prosenttia maan varallisuudesta. Keskimäärin eri maissa on miljardööreillä 1–2 prosenttia varallisuudesta.
      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3061622/venajalla-maailman-suurimmat-varallisuuserot

      (Venäjän 110 miljardöörin = Putin ja muut rosvot.)

      [...Venäjä on luonnonvaroiltaan yksi maailman rikkaimmista maista...]
      http://www.peda.net/veraja/projekti/centraali/jao/venaja/yht/3?vp=singlemodule&m_id=301232&sp=viewannounce&a_id=38550

      Venäjällä elää 23 miljoonaa ihmistä köyhyysrajan alapuolella

      Minimipalkka Venäjällä on 6 437 ruplaa eli noin 160 euroa kuukaudessa. Palkka nousi 17 prosenttia viime vuodesta, mutta samalla ruoka ja palvelut ovat kallistuneet huomattavasti.

      Moskovalaisen Kommersant-talouslehden haastattelemat asiantuntijat sanovat, että raportin luvut aliarvioivat köyhien määrää Venäjällä.

      – Tilastokeskuksen luvut osoittavat yhä liian alhaista köyhien määrää, Makrotaloudellisen tutkimuskeskuksen asiantuntija Igor Poljakov kommentoi Kommersantille.

      – Finanssikriisin aikana vähimmäisetuudet jäädytettiin, joten köyhien määrän kasvu ei ole mikään ihme, Kansallisen elintasoinstituutin johtaja Vjatšeslav Bobkov sanoo.

      Venäjällä oli paha talouskriisi ja jopa nälänhätä 1990-luvulla. Maassa on 13 prosentin tasavero ja harmaa talous rehottaa.

      Ihmisen katsotaan elävän köyhyysrajan alapuolella, kun hänen tulotasonsa ei riitä siedettävään elintasoon tarvittavien välttämättömien hyödykkeiden hankkimiseen.
      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2011/07/05/venajalla-elaa-23-miljoonaa-ihmista-koyhyysrajan-alapuolella/20119414/12


      Ja kaiken yllä luetellun kurjuuden ovat Putinistit saaneet aikaan, vaikka Venäjä on maailman johtava maakaasun viejä ja toiseksi suurin öljynviejä. (Öljy, maakaasu, metallit ja puu käsittävät 80 prosenttia Venäjän ulkomaanviennistä.)

      Putinin kehitysmaadiktatuuri kuluttaa öljyvaransa loppuun yhä kiihtyvällä vaudilla.
      ( Venäjä on Saudi-Arabian jälkeen maailman toiseksi suurin öljyntuottaja. (Vuonna 2005 sen osuus maailman öljyntuotannosta oli 12,1 % ja Saudi-Arabianosuus 13,5 %. Venäjän osuus maailman tunnetuista on vain 6 %, kun Saudi-
      Arabian varantojen osuus on 22 %.)

      Muutamien vuosikymmenien kuluttua, kun silovikit ovat myyneet kaikki Venäjän öljyvarannot, tulee Venäjästä yksi maailman köyhimmistä kansakunnista, jota uhkaa laajamittainen nälänhätä ja koko infrastruktuurin täydellinen romahtaminen.

      Venäjästä onkin kovaa vauhtia tulossa kehitysmaa
      http://www.fiia.fi/fi/news/1255/mies_moskovasta/

    • Vai oliko se

      30 sekuntia? :)

    • Hyvässä lykyssä

      keskiverto venäläissotilas saa tuossa 30 minuutissa solmittua kenkiensä nauhat. Joten kuten.

    • Silmien välliin

      Muahhaaaa, haiseva tiltuhuora!

      Venäjä voisi toki helposti vallata alueita Suomessa. Oma periaatteeni tuossa tilanteessa oli lahdata yksi Putlerin ryccä päivässä. Vuodessa siis 365 ryccää. Alkaisi siinä sotilaiden äitien alahuuli väpättämään.

      Enkä minä ole ainoa. Buahhahaaaaa!

      • Ei oo hyökkäämässä

        Kun aloituksessa sanotaan ettei Venäjä ole hyökkäämässä ja sillä vaan on isona maana hurja ylivoima niin porukkaako loukkaa tämä ylivoima niin paljo että hyökkäämään oltais menossa vaikka toinen ei mitenkään ole uhannut eikä tule uhkaamaan ? Miten olisi jos te sotahulluimmat menisitte ekaksi Ukrainaan kokeilemaan ja jos sitten vielä sodituttaisi Venäjää vastaan niin...


      • Toinen suomesta

        Harmi että sulla on noinkin paha olla että purkaisit sen venäläiseen ! Miten voisin auttaa sinua?


      • n a m

        Aloitan ihmissyönnin ja napsin ne vanjat poskeeni...


    • 36 veteraani

      30min:ssa hehehehee SOPII YRITTÄÄ!!

      t.e.u.r.a.s.t.a.n kaikki ryssät, jotka ovat lähellä sillä hetkellä Suomessa,,,,,hehehehehe tulkaa ....

    • hyvä-syy olla pitäs

      Ei se ole ihan läpituuto-juttu Euroopassa kuitenkaan hyökä toisen demokrattisen naapurimaan kimppuun, vaikka on nähty kauhea Jugoslavian-sotakin aivän äskettäin.

    • ryty3

      Samaa pelättiin 1930 -luvun lopulla.

    • niinpä niin

      Jo nyt suomi on osa venäläistetty,kuinkas paljon he omistavatkaan maata ja kiinteistoja ja yrityksiä,ja kuinkas paljon heitä jo asuu täällä,ja kuka maksaa ylläpidon...saa..nan suomalaiset on niin hölmöjä..turha sitä on enää itkee,kun on paskat housuissa.

      • Nytkö toisin ?

        Äsken oli vielä venäläiset naiset vaa jotain joo!


    • K usipää

      Haista paska ääliö, venäläiset ovat maailman surkeimpia sotilaita, ne eivät mahtaneet mitään edes resuperse-sisseille Afganistanissa eivätkä tsetseniassa.

      • Kerroppa se :)!

        Kuule tässä realiteetit: JUST ÄSKEN BAIKONURISTA LAUKAISTIIN SULASSA SOVUSSA SEKÄ AMER ETTÄ VENÄL ASTRONAUTTEJA AVARUUSASEMALLE! Tiiätkö mitä se merkitsee?


      • Ovat
        Kerroppa se :)! kirjoitti:

        Kuule tässä realiteetit: JUST ÄSKEN BAIKONURISTA LAUKAISTIIN SULASSA SOVUSSA SEKÄ AMER ETTÄ VENÄL ASTRONAUTTEJA AVARUUSASEMALLE! Tiiätkö mitä se merkitsee?

        aamuksi perillä?


      • Ken tietää
        Ovat kirjoitti:

        aamuksi perillä?

        Se merkitsee että siellä Obaman ja Putinin takana on vielä jotain muuta maapallon varalle ! Tämä on teatteria joilla ohjaillaan massoja?


    • TarvitaanVAShallitus

      Suomi saa pitää Rauhan maassa, niin kauan kuin pysyy LIITTOUTUMATTOMANA. Se on selvä asia.

      Häädetään äärioikeistosairaus pois maasta, Teekutsuliike goodbye, tervemenoa sinne Thatchereitten kainaloon lopullisesti, teitä ei tarvita täällä.

    • Putin on sanonut

      Venäjän kehittäneen täysin uuden tyyppisiä aseita, joista lännessä ei edes tiedetä. Putin myöskin sanoi, että Venäjä voi tarvittaessa sotia menestysekkäästi ketä vastaan vaan. Mitäköhän nämä uudet aseet ovat? Jotain laseraseita vai kenties materia-antimateria pommeja?

      • Olen isänmaallinen

        Olen aloittaja! TIEDÄN ETTÄ VENÄJÄLLÄ HIRMUASEET NYT! Usko pois! Ihan totta en puhu turhaan paskaa!!!


      • Näin on tämä

        Ne ovat noita ja vielä muutakin . Eivät vanhakantasia! Uusia.


      • kkkkfkffnfnfnflldld

        Liittyykö ne siperian kuopat siihen? Valtavatehoinen laser lentokoneesta/satelliitista? Jos se ei enää olekaan pelkkää elokuvaa?


      • Sen vastuun osaamme me
        kkkkfkffnfnfnflldld kirjoitti:

        Liittyykö ne siperian kuopat siihen? Valtavatehoinen laser lentokoneesta/satelliitista? Jos se ei enää olekaan pelkkää elokuvaa?

        Eivät liity ne kuopat lienevät metaanipurkauksia huolestuttavia kyllä. Resurssien käyttö pitäs hallita sielläkin, luonto kärsii, siksi emme sotia tarvitsisi eikä lisä varustuksia Venäjällekään provota! Vastuuta !


    • dgrdg

      Ketjun avaaja on maanpetturi!

      • Suojelkaa itsenne

        Ymmärrän sinun tunteita tässä nyt! Mutta on PAKKO TODETA TOSIASIAT! Olen todella pahoillani! Olen suomalainen kuin itsekin mutta en tuntisi vastuuta ellen varoittaisi tapattamasta turhaan kansaamme jos provotaan vielä sotaa! Turpiin tulee näin on ikävästi tämä nyt!


      • Aloittaja vielä
        Suojelkaa itsenne kirjoitti:

        Ymmärrän sinun tunteita tässä nyt! Mutta on PAKKO TODETA TOSIASIAT! Olen todella pahoillani! Olen suomalainen kuin itsekin mutta en tuntisi vastuuta ellen varoittaisi tapattamasta turhaan kansaamme jos provotaan vielä sotaa! Turpiin tulee näin on ikävästi tämä nyt!

        On kunnioitettavaa tämä tahto puolustaa näin kiihkeästi kallista maatamme ja näin tulee ollakin jokaisen itsenäisen kohdalla! Mutta ne hirmuaseet... On hyvä tietää että ei tule vahinkoa vaan ! Natokaan ei nyt pärjäisi edes se turhaan köyhdyttäisi vaan talouttamme! Se on turha paperin tässä enää! Meidän aivoilla pidetään ilmaiseksikin Suomi omana maana!


      • Tämän tiedän varmasti
        Aloittaja vielä kirjoitti:

        On kunnioitettavaa tämä tahto puolustaa näin kiihkeästi kallista maatamme ja näin tulee ollakin jokaisen itsenäisen kohdalla! Mutta ne hirmuaseet... On hyvä tietää että ei tule vahinkoa vaan ! Natokaan ei nyt pärjäisi edes se turhaan köyhdyttäisi vaan talouttamme! Se on turha paperin tässä enää! Meidän aivoilla pidetään ilmaiseksikin Suomi omana maana!

        Lännellä ei ole mitään välineitä HAVAITA NIITÄ eikä aikaa reagoida , ne ovat semmosia... Ja tämä on Raamatulla käsi totta! En voi enempää alkaa setvimään tässä mutta se tehokkuus on noissa ominaisuuksissa...


      • Tässä syy
        Tämän tiedän varmasti kirjoitti:

        Lännellä ei ole mitään välineitä HAVAITA NIITÄ eikä aikaa reagoida , ne ovat semmosia... Ja tämä on Raamatulla käsi totta! En voi enempää alkaa setvimään tässä mutta se tehokkuus on noissa ominaisuuksissa...

        Se mihin Venäjällä on meille käyttöä suuresti on olla Puskurivyöhyke jonka neutraaliuteen voi luottaa lännen resurssiretkillä! TÄMÄ MEIDÄN STRATEGINEN ASEMA ON KOROSTUNUT KOSKA VENÄJÄLLÄ ON TUOSSA SUOMEN OHIMOLLA VALTAVAT ÖLJYRESURSSIT - einihan ohimolla niin lähellä että meillä on siten merkitystä! Siksi ei halua meitä minnekään Natoihin!


      • Silmienväliin!
        Suojelkaa itsenne kirjoitti:

        Ymmärrän sinun tunteita tässä nyt! Mutta on PAKKO TODETA TOSIASIAT! Olen todella pahoillani! Olen suomalainen kuin itsekin mutta en tuntisi vastuuta ellen varoittaisi tapattamasta turhaan kansaamme jos provotaan vielä sotaa! Turpiin tulee näin on ikävästi tämä nyt!

        Suojelkaa itsenne, tuollaiset pelkurit ja petturit saisivat kuulan kalloonsa jos sota tulisi.


      • Missä on rauhallisuutesi
        Silmienväliin! kirjoitti:

        Suojelkaa itsenne, tuollaiset pelkurit ja petturit saisivat kuulan kalloonsa jos sota tulisi.

        Omiako alkaisit jo ammuskelemaan? Suomalainen ei noin sovi kiihkoilla me olemme harkitseva kansa!


      • Terveisiä Pietariin
        Suojelkaa itsenne kirjoitti:

        Ymmärrän sinun tunteita tässä nyt! Mutta on PAKKO TODETA TOSIASIAT! Olen todella pahoillani! Olen suomalainen kuin itsekin mutta en tuntisi vastuuta ellen varoittaisi tapattamasta turhaan kansaamme jos provotaan vielä sotaa! Turpiin tulee näin on ikävästi tämä nyt!

        Vitut sinä mikään suomalainen ole vaan ryssä.


      • Valitan mistäs tulit?
        Terveisiä Pietariin kirjoitti:

        Vitut sinä mikään suomalainen ole vaan ryssä.

        Olen suomalaisempi todennäköisimmin kuin sinä on niin tanakat ja pitkät juuret!


    • Nimimerkki " Tämän

      tiedän varmasti ", kun puhut Venäjän ihmeaseista, tarkoitatko tätä:


      A leaked picture of a new Russian wonder weapon in its prototype test phase
      http://i.imgur.com/8Z0Dl9T.jpg?1

      • Siinäpä arsenaalia

        Hahha! En tuota mutta nuo ovat huvittavia eläimiä kyllä:)! Viivasuita!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe