Jotain rotia pitäisi olla

ns. palstakeskusteluissakin, jopa kepupalstalla. Myös niillä, joilla ei riitä tiedot, taidot eikä kai halukaan alkaa keskustella jonkun avaajan esille nostamasta aiheesta. Miksi he ovat tänne tulleet, täytyy ihmetellä, sillä tämä on keskustelupalsta - niin hupaisalta kuin tuo nimi nähdyn valossa kuulostaakin.

Jos ja kun joku keskustelija täällä on eräille niin mielenkiintoinen, että hän haluaa puhua vain siitä, tehköön niin. Mutta jos hän puhuu hänestä valheellisesti törkyillen, olisi kohtuullista tietää, kuka puhuja on. Varsinkin, kun totuus törkyilyn kohteesta tiedetään kovin toisenlaiseksi kuin törkyilijän puheissa. Törkyilyn kohteen oikeusturvakin edellyttäisi törkyilijän tavoitettavuutta edes rekisteröitymisen kautta, jotta hän voisi tarvittaessa haastaa törkyilijän vastuuseen sanomisistaan. Törkyily toisesta itsensä piilottaen on hyvin, hyvin raukkamaista, alhaista ja halveksittavaa.

Raukkamaisuuden huippu on, että törkyilijä vetää mukaan sivullisia, joiden kertoo puhuneen törkyilynsä kohteesta sellaisia, jota nuo eivät ole puhuneet. Kuten teki jo ainakin toistamiseen tuo palstaa taukoamatta päivystävä ja minua kaikkialta etsivä ja kymmenistä täysin sivullisista minut ”löytävä” JOHTAJAA leikkivä turhimus tällä viestillään:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12581159#comment-70726244-view

Hän tuossa kuten edellisessäkin samanlaisessa viestissään laittaa omia sanojaan suihin ihmisille, jotka minun on helppo tunnistaa hänen laittamistaan henkilöiden initiaaleista, ja varmaan heidät tunnistaa täällä joku muukin. Tuo juoruämmä laittoi siis oman pahan tahtonsa ja sairaan mielikuvituksensa tuottamaa törkyä rehtien, kunnon miehien suihin. Noiden valheellisesti syytettyjen puolestakin loukkaannuin niin, että melkoisesti suutahtaen sanoin niljakkeelle suorat sanat tällä viestilläni:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12581159#comment-70740254-view

Jos nuo linkit eivät aukene suoraan noista, nuo viestit löytyvät edelliseltä avaukseltani tänään klo 09.26 ja klo 14.15 annettuina.

Puistattavan vastenmieliseksi tekee tuon niljakkeen raukkamaisuuden se, että hän täällä muistuttelee muita käytöstavoista ja sanoo pyrkineensä opettamaan niitä jopa minullekin, kun itse osoittaa, ettei hänellä ole vähäisintäkään käsitystä käytöstapojen alkeistakaan, eikä kai olisi haluakaan noudattaa niitä.

Varmaan tuo JOHTAJAA leikkivä pelle ja eräät muutkin ovat aina ja kaikkialla aiheellisesti hävenneet itseään, kokeneet itsensä mitättömyyksiksi muiden rinnalla ja ovat pysyneet tuppisuina joukossa. Mutta kun täällä ovat saaneet mahdollisuuden itsensä piilottaen olla sellaisia kuin ovat, eivät enää osaa hävetäkään.

Yhä enemmän olen alkanut arvostaa CITY-Keskusta/Hietasta, Oiva Härköstä, Emeritus-Laitista, Timo T Ristimäkeä siitä, että vaikka he joskus käyttäytyivät - no, Hietanen useinkin - sopivuuden rajat rikkoen, he tekivät kuitenkin niin omana itsenään. Ja vaikka tuo resmaj- ja inssi-nikkejä käyttävä ei tietenkään ole kumpaakaan noista, hänelle on annettava tunnustusta siitä, että on rohjennut rekisteröity. jota kautta hänet saataisiin esille, jos alkaisi törkeästi loukata jotakuta henkilöllisyydeltään tunnettua. Sen hän ymmärtää, eikä noilla nikeillään niin teekään.

En kai minäkään aina ollut täysin korrekti noita mainitsemiani kohtaan, mutta sanoistani vastuun ottaen olen aina esiintynyt omana itsenäni. Noita puskissaan piileksiviä törkymöykkyjä kukaan ei voi mitenkään loukata, kun ei tiedä, keitä he ovat. En toki ole täydellinen herrasmies kaikessa, mutta häpeäisin liikaa kestääkseni itseäni, jos alkaisin noiden eräiden tavoin itseni puskaan piilottaen törkyillä nimeltään ja naamaltaankin täällä tunnetulle ja jopa sivullisia valheellisesti mukaan vetäen. Sellainen olisi mahdotonta tällaisen elämänhistorian omaavalle miehelle. Minun kun ei ole tarvinnut hävetä itseäni paremmassakaan seurassa, täälläkö sitten tekisin niin! Omana itsenäni minä sanon ja teen kaiken. Voin näyttää vaikkapa munakarvani ja perC:nikin; se olisi pientä tuollaisen rinnalla.

Tämä avaukseni ei nyt ollut minultakaan kepupolitiikkaa, mutta tämä oli nyt hyvin aiheellinen. Velvollisuudentuntoni tätä minulta vaati, vaikka tietenkään tämä ei muuta mitään noissa raukkamaisissa turhimuksissa, jotka ovat menettäneet kykynsä hävetä itseään, minkä varmaan saatte nähdä.

42

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja sinä perseerkki

      olet taas täällä pitkästä aikaa määkimässä pudastapaskaa??

    • Osmium 76

      Osmo Suhonen

      • Kotisuonpolku

        Helsinki ???


    • Mee kotiisi itkemään

      Harmi, kun tämä on keskustalaisten pasta.
      ja kapi on demari/kokoomuslainen.
      Se aasi kaverinsa jokin punikki.-

      Miksi te täällä itkette.

    • Huvittavaa...

      Tuosta JOHTAJA J:llä jutusta ei voi sanoa, että se olisi valheellista törkyilyä.

      Siinähän todetaan humoristisesti vinoillen sinun jonkun kurssin opettajana aikanaan jakaneen väärää tietoa, ja jonka joku oppilaistasi oli hauskalla tavalla tentissä oikaissut. Josta hyvästä vastaus oli arvioitu vääräksi. Vaikka se siis oli tuplaoikea.

      Jutusta ei myöskään käynyt ko. henkilön nimi ilmi, vain nimikirjaimet ja sukunimen -nen pääte.

      Mikäli tuo vinoilu ei pidä paikkaansa, suhtautuisit siihen huvittuneesti ja korkeintaan "normaalilla" vastatörkyilylläsi. Nyt vuodatit ensin sapensekaisen vastineen itse juttuun ja sitten teet siitä ihan oman avauksen pitkine itkuripuleineen.

      Jutun täytyy siis olla totta. Muutoin se ei saisi sinussa aikaan moista reaktiota. Pahinta tässä kannaltasi on kuitenkin se, että taas vedät ihmisiä palstalle heidän nimensä täysin paljastaen, ilman lupaansa tietysti. Ymmärtänet, mitä siitä saattaa seurata ja kuka niistä seuraamuksista on vastuullinen. Tai saattaahan olla ettet ymmärrä, sen verran yksinkertaisen kuvan itsestäsi täällä olet luonut.

      • JOHTAJA J:LLÄ

        Ho hoo! HV:ni älähti, johon kalikka kalahti!


    • hui hapelia hassaa..

      Ai sinun munankarvaesittelysi valokuvin, kuten perseenpyllistyskuvasiko sitten ovat sitä oikeaa palstalle kuuluvaa asiaa? Niin ja muut vastaavat "elimesesittelyt" .
      Vai että otti oikein pattiin? No joskus voi kolahtaa silleestikin, että buahhahhaaaa.
      No narsistihan ei näe itsessään koskaan mitään vikaa.......
      Joskopa ilmoittaisit oitis kepun johtotoimistoon, että nyt ne taas sai minut suuttumaan, hihihhiiii
      Miten täällä kukaan viitsii esiintyä omalla rekatulla nikillään, kun yks kouho on oitis itkemässä itkuvirttään jonnekin instanssiin, juoruämmä kun on...

      No kerrohan nyt, oliko tuo tarina tosi, vai onko sinusta muuten vain tuollaisia "kehujuttuja" liikkeellä?
      Niin, ja mikä siinä nyt oli sellaista, ettei hienohipiäisyytesi sitä kestänyt?
      Eihän tuossa esitetty edes mitään nimiä, kunnes itse toit nekin saitille.
      Miehistyhän nyt sinäkin, aläkä ole tuollainen ämmä...

      Sinulla näkyy olevan oikein "puhelinorkesteri" johdettavana tällekin palstalle kirjoittelevien kepukaunaajien kanssa.
      Ei kyllä kukaan täysjärkinen kehtaisi mokomaan noin "organisoituun" toimintaan ryhtyä mokoman palstan takia.. no jotkut tolvanat höppänät voi siihenkin "viisaudessaan" ryhtyä.

      Olethan tunnustanut itsekkin puskista ruikkineesi, joten koko tuoltakin itkuvirreltäsi putoo pohja pois jo senkin takia.

    • Osmium 76

      Heikki Kangas ja Aatu Korvela

    • Sanon avaukseni lopussa:

      >>Tämä avaukseni ei nyt ollut minultakaan kepupolitiikkaa, mutta tämä oli nyt hyvin aiheellinen. Velvollisuudentuntoni tätä minulta vaati, vaikka tietenkään tämä ei muuta mitään noissa raukkamaisissa turhimuksissa, jotka ovat menettäneet kykynsä hävetä itseään, minkä varmaan saatte nähdä.

      • Kukapa ei tietäisi?

        Osmium 76 asuu Hämeenlinnassa.


      • voi sylvi sentään...

        "Tuo esityksestään päätellen täysin sekopäinen puskaruikku sanoo olevan liikkeellä sellaisia huhuja, joita tuo niljake toi esille."
        Eli mistähän kaposemme nyt taas horisee, kun ei kukaan näy tuollaista edes esittäneen.
        Nyt on kaposen käämi kärähtänyt jälleen kerran.
        Oliskohan parempi, että lopettaisit turhan kepuntuhoamisyrityksesi, ja keskittyiset siihen oman puolueesi demareiden ylösnostamiseen.
        Ei demupellet tai kokkarikouhot sillä mitään vaalietua saa, että sinä asut kepupalstalla paskomassa, ja itseäsi kehumassa. Päinvastoin, kun juttujasi lukee, niin entistä vakuuttuneemmaksi tulee sille asialle, että Keskustaa tarvitaan, ja sitä pitää äänestää, jottei maastamme tule kahden(tai oikeammin yhden, sillä demut ja kokkarithan yhdessä kahden puolen ryöstävät oikeita työläisiä ja koko yhteiskuntaa) rosvopuolueen yksinoikeus yhteisrosvouspesäkettä.

        Sinähän näyt pyrkivän siihen, että vain demukokkareet ovat oikeita puolueita, ja ettei muita sitten tarvittaisikaan. Aivan kuin jenkeissä, missä on oikeastaan vain yksi diktatuuri, vaikka siellä sanotaan olevan repuleita ja demokraatteja. Sama "paska" vain eri pakettiin verhottuna.

        Keskusta on pakko olla, muuten jouduttaisiin täydelliseen orjuuteen ja kurjuuteen.
        Jos Suomessa otettaisiin mallia Ruotsista tuossa äänikynnysasiassakin, niin rkp tippuis kokonaan eduskunnasta. Eli jostain syystä ei apinointi nyt jälleen kerran käykkään.

        Kun itseäsi näyt noin paljon arvostavan, niin mikä saa sinut sitten aina uudestaan palaamaan, tänne roskasakiksi katsomiesi joukkoon?
        Onko tämä porukka nyt sitä sinun korkeatasoista viiteryhmääsi?
        Ilmeisesti on, koskapa olet jo 15-vuotta suorastaan täyspäiväisesti palstaa päivystänyt, mitä nyt niitä ns. "lomiasi" lukuunottamatta.
        Niin tarviihan sitä lomiakin "täyspäiväivätyöläisen" pitää. :)))


    • Mietippä vähän

      "Hän se noiden henkilöllisyyden osoitti, en suinkaan minä"

      Mietippä nyt sinne sänkyysi kömpiessä, kirjan kanssa tai ilman, kumpi paljastaa kenenkin henkilöllisyyden.

      Se joka kirjoittaa: "O S ... nen kertoi Sinusta kuvaavan jutun",
      vaiko se joka kirjoittaa: "yrität laittaa halpamaisuuksiasi toisen haminalaisen evp-toimiupseerin Osmo Suhosen suuhun"

      Mieti tarkkaan, kummastako ulkopuolinen tuota henkilöä tuntematon voi päätellä oikean nimen. Ja vedit julkisuuteen vielä toisenkin nimen josta JOHTAJA J:llä ei edes etunimen ensimmäistä kirjainta kertonut.

      Kerro meille sitten mietintäsi tulos.

      • Mietipä itse

        kummasta noilla henkilöillä olisi aihetta loukkaantua, siitäkö, että toinen laittaa valheitaan heidän suuhunsa vai siitä, että toinen heitä puolustaa rehdiksi miehiksi nimittäen.


      • Mistä tiedät?
        Mietipä itse kirjoitti:

        kummasta noilla henkilöillä olisi aihetta loukkaantua, siitäkö, että toinen laittaa valheitaan heidän suuhunsa vai siitä, että toinen heitä puolustaa rehdiksi miehiksi nimittäen.

        Mistäpä tiedät jutun olevan valhetta?

        Eikä näiden henkilöiden rehtiyttä missään ole kyseenalaistettu.

        Päinvastoin, juttuhan kertoo nimenomaan sen, että ko. henkilöllä on ollut paljon Kapia parempi tiedollinen pohja jonka hän on nasevasti tuonut esiin, tavalla joka kertoo kyvystä vinoilla "opettajalle" älykkäällä tavalla


    • v 2004

      Ainakin City-Kepu kerimäki st on räkinyt puskistakin. Vaikka onpa tuo omalla nimelläänkin itsensä onnistunut munaamaan. Aika pahastikin.

    • Päivän paras

      O S ... nen kertoi Sinusta kuvaavan jutun. Olit kokeessa Esikuntakoulussa kysynyt vaalikelpoisuusikää. Hän vastasi lain mukaan ... , mutta hra Korhosen mukaan ... ja jäi ilman pisteitä vaikka vastaus oli tuplaoikea : - ((

      • Hyvä kyllä

        mutta ei kai paras. On kai täällä tänäänkin esitetty muitakin hyviä valheita.


      • Päivän paras se on
        Hyvä kyllä kirjoitti:

        mutta ei kai paras. On kai täällä tänäänkin esitetty muitakin hyviä valheita.

        Olipa tarina tosi tai ei, on se erinomaisen hyvin Kapia kuvaava. Siinäpä sen pointti onkin.

        Jos JOHTAJA J:llä on niin yksikertainen ja vähällä ymmärryksellä varustettu kuin Herra Korhonen antaa ymmärtää, niin ei hän noin mehevää juttua omasta päästään keksisi. Jutun täytyy olla totta, tai sittenJOHTAJA on nerokas juttujen keksijä.


      • Päivän paras tässä

        Kapin vastineessa JOHTAJA J:lle


        "Onneksi vielä pistäydyin täällä, jotta näin tuon. Nyt nimittäin tapahtui jotakin sellaista, jota en olisi pitänyt mitenkään mahdollisena: halveksin sinua palstaa päivystävää niljaketta entistäkin enemmän! "


      • JOHTAJA J:LLÄ
        Päivän paras tässä kirjoitti:

        Kapin vastineessa JOHTAJA J:lle


        "Onneksi vielä pistäydyin täällä, jotta näin tuon. Nyt nimittäin tapahtui jotakin sellaista, jota en olisi pitänyt mitenkään mahdollisena: halveksin sinua palstaa päivystävää niljaketta entistäkin enemmän! "

        Totta, joka sana!


      • Hienoa Johtaja
        JOHTAJA J:LLÄ kirjoitti:

        Totta, joka sana!

        Ei ole vaikeaa uskoa sinua.

        Kapihan on tunnettu valehtelustaan, mm. keskikoulun väitti käyneensä, vaan eipä löytynyt papereita, joten tässäkin sinun sanaasi voi luottaa paljon paremmin kuin Kapon.


      • JOHTAJA J:LLÄ kirjoitti:

        Totta, joka sana!

        Hyvä, että sentään ymmärrät täysin aiheelliseksi sen, minkä sanon tuossa, johon vastaat. Mahdottomaksi luulemani osoittautui sittenkin mahdolliseksi: todellakin halveksin sinua nyt entistäkin enemmän.

        Ilmeisesti sinua järkytti ja yön valvotti tuo minulta kuulemasi. Aamuyöstä olet sitten vähän toipunut tuollaisia ruiskimaan. Olet ruiskaissut tuolle edellisellekin avaukselleni ja ilmoittanut, että J.S:n jutut tulevat myöhemmin. Ei sinua tarvita välittäjänä minun ja J.S:n kesken, olimmehan J:n kanssa toista vuotta samanaikaisesti Siinailla ja olemme hyvät kaverit. Olen ollut yökylässäkin heidän viehättävässä kodissaan, hienon puutarhan ympäröimässä omakotitalossa Haminan tämänpuoleisella laidalla, ja J on kuljetellut minua siellä sekä maalla että merellä.

        Kun noin hyvin tunnet noita Haminan evp-toimiupseereita, alan uskoa, että sinä sittenkin olisit ollut samalla uralla, mutta vaatimattomammin menestyksin. Eli niin uskomattomalta kuin tuntuukin, ilmeisesti olit rehellinen tänne tullessasi, kun ilmoitit olevasi yliluutnantti evp, ja vähän myöhemmin kerroit 30 vuotta kentällä pakertaneesi. Kova kohtalo, alan ymmärtää katkeruuttasi ja kateuttasi parempiosaisia kohtaan.

        Eli lienet siis todellakin evp-toimiupseeri, joten tämä tuolla toisaalla sinusta sanonut lienee väärässä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12596294#comment-70765571-view


      • Lisää juttuja please
        kapi-vaari kirjoitti:

        Hyvä, että sentään ymmärrät täysin aiheelliseksi sen, minkä sanon tuossa, johon vastaat. Mahdottomaksi luulemani osoittautui sittenkin mahdolliseksi: todellakin halveksin sinua nyt entistäkin enemmän.

        Ilmeisesti sinua järkytti ja yön valvotti tuo minulta kuulemasi. Aamuyöstä olet sitten vähän toipunut tuollaisia ruiskimaan. Olet ruiskaissut tuolle edellisellekin avaukselleni ja ilmoittanut, että J.S:n jutut tulevat myöhemmin. Ei sinua tarvita välittäjänä minun ja J.S:n kesken, olimmehan J:n kanssa toista vuotta samanaikaisesti Siinailla ja olemme hyvät kaverit. Olen ollut yökylässäkin heidän viehättävässä kodissaan, hienon puutarhan ympäröimässä omakotitalossa Haminan tämänpuoleisella laidalla, ja J on kuljetellut minua siellä sekä maalla että merellä.

        Kun noin hyvin tunnet noita Haminan evp-toimiupseereita, alan uskoa, että sinä sittenkin olisit ollut samalla uralla, mutta vaatimattomammin menestyksin. Eli niin uskomattomalta kuin tuntuukin, ilmeisesti olit rehellinen tänne tullessasi, kun ilmoitit olevasi yliluutnantti evp, ja vähän myöhemmin kerroit 30 vuotta kentällä pakertaneesi. Kova kohtalo, alan ymmärtää katkeruuttasi ja kateuttasi parempiosaisia kohtaan.

        Eli lienet siis todellakin evp-toimiupseeri, joten tämä tuolla toisaalla sinusta sanonut lienee väärässä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12596294#comment-70765571-view

        Hauskaahan tuo on saada kuulla, kuinka "pätevä" opettaja olet ollut. Pätevyytesihän monella muullakin alalla olet osoittanut, heh heh.

        Toivottavasti tämän JS:n kommentit taidoistasi saadaan nähtäväksi piakkoin, tuon OS:n esittämä kun kuvaa niin täydellisesti sinua, ettei se voi olla valheellinen tarina, Taitaa näillä sinun palvelustovereillasi olla monia hauskoja hetkiä keskenään (ilman sinua) muistellessaan "pätevyyttäsi". Kaltaisiasi pyrkyreitä kun usein pidetään ammattipiireissä... niin, tiedät kyllä.


      • Etkö ole kuullut
        Lisää juttuja please kirjoitti:

        Hauskaahan tuo on saada kuulla, kuinka "pätevä" opettaja olet ollut. Pätevyytesihän monella muullakin alalla olet osoittanut, heh heh.

        Toivottavasti tämän JS:n kommentit taidoistasi saadaan nähtäväksi piakkoin, tuon OS:n esittämä kun kuvaa niin täydellisesti sinua, ettei se voi olla valheellinen tarina, Taitaa näillä sinun palvelustovereillasi olla monia hauskoja hetkiä keskenään (ilman sinua) muistellessaan "pätevyyttäsi". Kaltaisiasi pyrkyreitä kun usein pidetään ammattipiireissä... niin, tiedät kyllä.

        Eilen viimeksi kapi näytti siitä todistuksenkin. Lue nyt niin tiedät.

        https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/29218_389094469181_4680019_n.jpg?oh=2dcf82926ea5543cf5d9b0dfed114d3d&oe=54C98404


      • Kapin tuherrus
        Etkö ole kuullut kirjoitti:

        Eilen viimeksi kapi näytti siitä todistuksenkin. Lue nyt niin tiedät.

        https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/29218_389094469181_4680019_n.jpg?oh=2dcf82926ea5543cf5d9b0dfed114d3d&oe=54C98404

        Tuohan on vuosikausia jälkikäteen kirjoitettu työtodistus. Se sen arvioinneista ja arvioiden oikeellisuudesta

        Näyttää hyvin selkeästi Korhosen itsensä kirjoittamalta lappuselta, johon joku majuri on nimensä raapustanut sen jälkeen kun on päässyt Korhosesta eroon. Olen itsekin vastaavia allekirjoitellut kun on ollut tarve saada joku toljake pois jaloista. Tekstistä puuttuu se oleellinen arvio joka "normaalissa" työtodistuksessa aina paljastaa todellisuuden, sekin puhuu sen puolesta, että kyseessä on Kapin oma tuherrus.


      • Heko heko
        kapi-vaari kirjoitti:

        Hyvä, että sentään ymmärrät täysin aiheelliseksi sen, minkä sanon tuossa, johon vastaat. Mahdottomaksi luulemani osoittautui sittenkin mahdolliseksi: todellakin halveksin sinua nyt entistäkin enemmän.

        Ilmeisesti sinua järkytti ja yön valvotti tuo minulta kuulemasi. Aamuyöstä olet sitten vähän toipunut tuollaisia ruiskimaan. Olet ruiskaissut tuolle edellisellekin avaukselleni ja ilmoittanut, että J.S:n jutut tulevat myöhemmin. Ei sinua tarvita välittäjänä minun ja J.S:n kesken, olimmehan J:n kanssa toista vuotta samanaikaisesti Siinailla ja olemme hyvät kaverit. Olen ollut yökylässäkin heidän viehättävässä kodissaan, hienon puutarhan ympäröimässä omakotitalossa Haminan tämänpuoleisella laidalla, ja J on kuljetellut minua siellä sekä maalla että merellä.

        Kun noin hyvin tunnet noita Haminan evp-toimiupseereita, alan uskoa, että sinä sittenkin olisit ollut samalla uralla, mutta vaatimattomammin menestyksin. Eli niin uskomattomalta kuin tuntuukin, ilmeisesti olit rehellinen tänne tullessasi, kun ilmoitit olevasi yliluutnantti evp, ja vähän myöhemmin kerroit 30 vuotta kentällä pakertaneesi. Kova kohtalo, alan ymmärtää katkeruuttasi ja kateuttasi parempiosaisia kohtaan.

        Eli lienet siis todellakin evp-toimiupseeri, joten tämä tuolla toisaalla sinusta sanonut lienee väärässä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12596294#comment-70765571-view

        Hyvin sanottu JOHTAJASTA tuossa linkissä

        "Ei ole ex-kapiainen, eikä lähellä keskustaakaan. Jakomielitautinen provoileva persu se on. Homouskin hällä riesanaan lie"

        Sanoja on varmaan ainakin kepulainen.


    • Kun on typerys, niin

      sitten sitä on. Kapitollo alkoi kirkumaan taas asiasta, jonka olisi voinut vaieta kuoliaaksi puolessa päivässä.

      Tarinanhan täytyy olla tosi tai ainakin sen keksijä on osunut asian ytimeen narsistipellen arvioinnissaan.

      Nyt sitten saamme nauttia tuosta hauskasta jutusta Kapin kylmään pieruun asti. Ja ehkä vielä muutaman kerran muistosanoissakin.

      Sitä olen mielessäni joskus miettinyt, mitä mahtavat Kapin tuntevat entiset kollegat tuumia tuon höpelön touhuista?

    • narkissos....

      Kapi luulee todistuksiaan postaamalla todistavansa pätevyytensä ja työtaitonsa. Todistukset eivät kuitenkaan kerro mistään muusta kuin kouluttajien ja esimiesten per.seennuolennasta. Työkaverit osaavat kertoa totuuden ja se saattaakin olla ihan toisenlainen kuin kapin epätoivoissaan postaamat todistukset kertovat. Miten kapin epätoivoiset ulinat omasta pätevyydestään kuuluvat kepun politiikkaan?

      • Vielä kerran täytyi tällä avauksellani pistäytyä. Luotat siis enemmän työkavereitteni kuin esimiesteni minusta näkemään. OK, ihan hyvä näkökulma. Tässä vähän tietoa siitä, millaiseksi ilmeisesti työkaverini ovat minut nähneet, kun ovat halunneet minut edustajakseen mm. tällaisiin (tämä poimintoina ansioluettelostani, ainoastaan puolustusvoimien palvelukseeni liittyvältä osalta):

        Santahaminan Aliupseeriopiskelijain sihteeri 1958-59
        Kanta-aliupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen jäsen 1959
        Kanta-aliupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 1960
        Aliupseeriliiton hallituksen ja sen työvaliokunnan jäsen 1964-66
        Pv. henhk.kunnan keskusliiton hallituksen jäsen 1964-66
        YK-veteraaniliitto Suomen Sinibaretit perustajajäsen ja hallituksen jäsen 1968-70
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n sihteeri 1961-62 ja 1964-65
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n varainhoitaja 1967-68
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n puheenjohtaja 1971-73
        Santahaminan Toimiupseerit ry:n puheenjohtaja 1975-76
        Pv:n toimiupseerien maavoimien varapääluottamusmies 1976-77
        Helsingin Sinibaretit ry:n hallituksen jäsen 1984-89
        Santahaminan Päällystöyhdistys ry:n 50-vuotishistoriikin toimituskunnan jäsen 1992-95
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen perustajajäsen 2002
        Ali-, toimi- ja opistoupseerien perinneyhdistyksen (ATOP) hallituksen jäsen 2002-2006
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen toinen tilintarkastaja 2002-2006
        Valtion eläkeasiain neuvottelukunnan (VENK) tilintarkastaja 2007-
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen Pääkaupungin osaston perustajajäsen ja hallituksen jäsen 2010-2012

        Melkoisen pitkä lista on myös siviilitoimieni ja harrastusteni tiimoilta kertyneistä luottamustoimistani, mutta sitähän minun ei tarvitse nyt esittää, kun pohdinnallasi ilmeisesti tarkoita vain työtovereitani puolustusvoimain palveluksessa. Se aikahan teille on tätä päivää.

        Luultavasti minun ei enää tarvitse puhua tällä avauksellani tästä eikä mistään muustakaan asiasta. Seuraavan avaukseni teen taas kepun politiikasta sitten, kun se aihetta avaukselleni antaa. Sitten te taas pääsette - puhumaan minusta!


      • Oikea Osmium
        kapi-vaari kirjoitti:

        Vielä kerran täytyi tällä avauksellani pistäytyä. Luotat siis enemmän työkavereitteni kuin esimiesteni minusta näkemään. OK, ihan hyvä näkökulma. Tässä vähän tietoa siitä, millaiseksi ilmeisesti työkaverini ovat minut nähneet, kun ovat halunneet minut edustajakseen mm. tällaisiin (tämä poimintoina ansioluettelostani, ainoastaan puolustusvoimien palvelukseeni liittyvältä osalta):

        Santahaminan Aliupseeriopiskelijain sihteeri 1958-59
        Kanta-aliupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen jäsen 1959
        Kanta-aliupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 1960
        Aliupseeriliiton hallituksen ja sen työvaliokunnan jäsen 1964-66
        Pv. henhk.kunnan keskusliiton hallituksen jäsen 1964-66
        YK-veteraaniliitto Suomen Sinibaretit perustajajäsen ja hallituksen jäsen 1968-70
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n sihteeri 1961-62 ja 1964-65
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n varainhoitaja 1967-68
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n puheenjohtaja 1971-73
        Santahaminan Toimiupseerit ry:n puheenjohtaja 1975-76
        Pv:n toimiupseerien maavoimien varapääluottamusmies 1976-77
        Helsingin Sinibaretit ry:n hallituksen jäsen 1984-89
        Santahaminan Päällystöyhdistys ry:n 50-vuotishistoriikin toimituskunnan jäsen 1992-95
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen perustajajäsen 2002
        Ali-, toimi- ja opistoupseerien perinneyhdistyksen (ATOP) hallituksen jäsen 2002-2006
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen toinen tilintarkastaja 2002-2006
        Valtion eläkeasiain neuvottelukunnan (VENK) tilintarkastaja 2007-
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen Pääkaupungin osaston perustajajäsen ja hallituksen jäsen 2010-2012

        Melkoisen pitkä lista on myös siviilitoimieni ja harrastusteni tiimoilta kertyneistä luottamustoimistani, mutta sitähän minun ei tarvitse nyt esittää, kun pohdinnallasi ilmeisesti tarkoita vain työtovereitani puolustusvoimain palveluksessa. Se aikahan teille on tätä päivää.

        Luultavasti minun ei enää tarvitse puhua tällä avauksellani tästä eikä mistään muustakaan asiasta. Seuraavan avaukseni teen taas kepun politiikasta sitten, kun se aihetta avaukselleni antaa. Sitten te taas pääsette - puhumaan minusta!

        Myös trumpettikuja as oy nahkafagottina toimiminen tulee mainita


      • kepun pankkopojut
        Oikea Osmium kirjoitti:

        Myös trumpettikuja as oy nahkafagottina toimiminen tulee mainita

        Kepun pankkopoju sai pitkän äkeltämisen jälkeen taas yhden homoeroottisen viestinsä.. Mistä näitä kepuloisia pankkopojuja oikein sikiää kuin torakoita.


      • Pari puuttuu
        kapi-vaari kirjoitti:

        Vielä kerran täytyi tällä avauksellani pistäytyä. Luotat siis enemmän työkavereitteni kuin esimiesteni minusta näkemään. OK, ihan hyvä näkökulma. Tässä vähän tietoa siitä, millaiseksi ilmeisesti työkaverini ovat minut nähneet, kun ovat halunneet minut edustajakseen mm. tällaisiin (tämä poimintoina ansioluettelostani, ainoastaan puolustusvoimien palvelukseeni liittyvältä osalta):

        Santahaminan Aliupseeriopiskelijain sihteeri 1958-59
        Kanta-aliupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen jäsen 1959
        Kanta-aliupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 1960
        Aliupseeriliiton hallituksen ja sen työvaliokunnan jäsen 1964-66
        Pv. henhk.kunnan keskusliiton hallituksen jäsen 1964-66
        YK-veteraaniliitto Suomen Sinibaretit perustajajäsen ja hallituksen jäsen 1968-70
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n sihteeri 1961-62 ja 1964-65
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n varainhoitaja 1967-68
        Santahaminan Aliupseerikerho ry:n puheenjohtaja 1971-73
        Santahaminan Toimiupseerit ry:n puheenjohtaja 1975-76
        Pv:n toimiupseerien maavoimien varapääluottamusmies 1976-77
        Helsingin Sinibaretit ry:n hallituksen jäsen 1984-89
        Santahaminan Päällystöyhdistys ry:n 50-vuotishistoriikin toimituskunnan jäsen 1992-95
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen perustajajäsen 2002
        Ali-, toimi- ja opistoupseerien perinneyhdistyksen (ATOP) hallituksen jäsen 2002-2006
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen toinen tilintarkastaja 2002-2006
        Valtion eläkeasiain neuvottelukunnan (VENK) tilintarkastaja 2007-
        Päällystöliiton evp-yhdistyksen Pääkaupungin osaston perustajajäsen ja hallituksen jäsen 2010-2012

        Melkoisen pitkä lista on myös siviilitoimieni ja harrastusteni tiimoilta kertyneistä luottamustoimistani, mutta sitähän minun ei tarvitse nyt esittää, kun pohdinnallasi ilmeisesti tarkoita vain työtovereitani puolustusvoimain palveluksessa. Se aikahan teille on tätä päivää.

        Luultavasti minun ei enää tarvitse puhua tällä avauksellani tästä eikä mistään muustakaan asiasta. Seuraavan avaukseni teen taas kepun politiikasta sitten, kun se aihetta avaukselleni antaa. Sitten te taas pääsette - puhumaan minusta!

        Myös sen kaksipäiväisen tulityökurssin kurssitoimikunnan jäsenenä (ainoa jäsen) toimiminen kannattaa mainita. Samoin kuin asbestikurssin (kaksi päivää) oppilaskunnan puheenjohtajuus, olithan tuon oppilaskunnan ainoa jäsen.


    • Kapi-Palsta!

      Herra Kapteeni, erittäin hyvä ja tärkeä avaus. Saman kaltaisesti kirjoitti Keskustaa lähellä oleva Savon Sanomat tämän palstan keskustalaisten törkeyksistä ja käytöstapojen puutteesta. Mutta onnittelut hienosta avauksesta ja yöstä huolimatta
      nuotio on jo syttynyt, yksikään kepulainen ei pysty samaan kuin sinä, ei missään asiassa..

      Savon Sanoman artikkelissa mainitaan jop a pankopoika..

      http://www.savonsanomat.fi/viihde/24-tuntia-suomi-24fissa/1027586

    • lisää papereita...

      Kapi luulee todistavansa pätevyytensä noilla "osallistumistodistuksilla". Ainoa ehdokas joka noihin palkattomiin pas.kahommiin on ilmoittautunut ja muut ovat nauraneet partaansa. Kepun toimien arvioiminen lähtee Kapilla ihan samasta näkökulmasta. Kapi luulee itseään maailmannavaksi ja haukkua räkyttää kepua milloin milläkin aasinsillalla. Minä pidän työkavereiden arvostusta itsestäni kaikkein tärkeimpänä, jos minua pidetään kuspäänä, ei siinä todistusten postailu auta.

      • agraarikommunistit

        Jos olet kepuloinen, niin kuspäisyyden todistukseksi riittää kepun punainen puoluekirja, sillä voit todistaa vallan mainiosti. Siis jos olisit töissä...


      • Mikä sinua noin
        agraarikommunistit kirjoitti:

        Jos olet kepuloinen, niin kuspäisyyden todistukseksi riittää kepun punainen puoluekirja, sillä voit todistaa vallan mainiosti. Siis jos olisit töissä...

        kiukuttaa heti aamusta???

        Kymmenen kolkytkolme... Sulla on kahvitauko ;)))


      • JOHTAJA J:LLÄ

        Yhteishenki on kaiken a ja ö!


    • Rako kasvaa edelleen

      kuten "tänäisestä" Helsingin Sanomista voimme lukea.

      Kapi on todella etevä ennustamaan näitä kannatusmuutoksia. Kiitos siitä.

    • On se outo

      JOHTAJA J:stä on käyty tällainen keskustelu

      >>Mutta onkohan tämä JOHTAJA J:llä sittenkään entinen kapiainen, vaikka ylil evp:nä tänne tuli 30 vuotista sotilasuraansa kehuen>Harhaan johtaja 24.9.2014 21:38
      Ei ole ex-kapiainen, eikä lähellä keskustaakaan. Jakomielitautinen provoileva persu se on. Homouskin hällä riesanaan lie

      • Alea iacta ..

        Huippujohtaja näyttää olevan. Perusprinsiipit ovat kirkkaasti esillä.


    • nyrkki-kyllikki...

      Pistelehdin taas katsomaan palstaa josko kepupolitiikka vaatisi todistusteni postaamista. Voin todistaa olleeni aina kurssieni primus ja siihen ei keput pysty. Lääkärintodistuksiani en vielä ole postannut, koska ne saisivat keput ainoastaan kateellisiksi. Tämä tällä erää kepupolitiikasta.

    • Anonyymi

      Hyvin ajankohtainen kommentti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe