Muutto ja ulosotto

maksut pyörii

Elikkäs tilanne on seuraava. Mulla on maksusoppari uo:n kanssa, maksan joka kuukausi itse sinne tietyn summan. Tämä järjestelmä on ollut voimassa puolisen vuotta ja laskeskelin, että ensi keväänä suunnilleen pitäisi homman olla hoidettu. Nyt syksyn aikana olisi kuitenkin muutto edessä (hynttyyt yhteen kumppanin kanssa). Samalla asumismenot pienenevät, kun vuokralla on kaksi maksajaa. Ollaan sovittu, että se hoidetaan puoliksi. Asuinpaikkakunta kuitenkin tulee vaihtumaan. Voiko maksusuunnitelma entisen asuinpaikkakunnan uo:n kanssa jatkua kuten ennenkin, vai siirtyykö asia ja velanhoito uuden paikkakunnan uo:lle. Muutto on Vantaalta Espooseen.

13

1292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pre9ohasuvgö

      Luultavimmatusti kevääseen mennessä voudinkonttuurit eivät ole edes muuttoasi noteeranneet

      • Sgd1777

        Eikös ulosottoasia pysy loppuun asti siinä virastossa, missä se on pantu vireille. Eli ei mitään väliä vaikka muuttaisit Utsjoelle.


      • kokemusta on
        Sgd1777 kirjoitti:

        Eikös ulosottoasia pysy loppuun asti siinä virastossa, missä se on pantu vireille. Eli ei mitään väliä vaikka muuttaisit Utsjoelle.

        Uusi vouti...ja uudet kujeet....aina kun muuttaa :). Ei niiltä pysty suomessa piiloutumaan. Uusi vouti hämmentää ja sekaa taas jutut entisestään...ja jostain kummasta uusia velkoja, vouti keksii lisää :).


      • keksittyä
        kokemusta on kirjoitti:

        Uusi vouti...ja uudet kujeet....aina kun muuttaa :). Ei niiltä pysty suomessa piiloutumaan. Uusi vouti hämmentää ja sekaa taas jutut entisestään...ja jostain kummasta uusia velkoja, vouti keksii lisää :).

        Vouti keksii velkoja lisää ?? Mistähän se niitä keksii ! Eiköhän ne ihan itse hommattuja, olisihan se mainioita jos velkoja voisi keksiä !


      • maailman napa olet
        kokemusta on kirjoitti:

        Uusi vouti...ja uudet kujeet....aina kun muuttaa :). Ei niiltä pysty suomessa piiloutumaan. Uusi vouti hämmentää ja sekaa taas jutut entisestään...ja jostain kummasta uusia velkoja, vouti keksii lisää :).

        Kuule sitä voutia ei henkilökohtasesti kiinnosta hevon kakkaakaan sun velat, ja hänellä on varmasti aika paljon muutakin tekemistä, kun päästä keksiä lisävelkoja sulle. Ei ne millään provikapalkalla sitä duuniaan tee :D


    • jkii

      Suoosittelen aloittajaa olemaan asiassa itse aktiivinen ja olemaan yhteydessä uuteen uo-virastoon ennen muuttoa tai ainakin heti kun on tapahtunut.

    • Miten on?

      menikö oikein.kun ulosotto myi autoni joka oikeuden päätöksessä määrättiin pidettäväksi vakuutena niin kauan kunnes saatava on kokonaisuudesaan suoritettu,,sitä paitsi ulos otto ukko ei toimittanut minkäälaista kuittiakaan auton kauppa hinnasta,eikäö sitä selviä edes ulostto kuiteistakaan,,makselen uslottoa joka kuukausi säädetyn kolmaneksen tuloistani.menikö oikein?

      syy ulos ottoo oli,että eräs henkilö koki mielestään vääryyttä ja kertoi poliislle täysin perättömiä väittämiä ja höperö polisi uskoi,kun halusi..asiasta on hankittu ulkopuolinen selvistys josta käy ilmi nuo perättömät puheet poliisisa ja oikeudesa.mutta espoon poliisi ei ole kiinostunut suoritaan mitään tutkintaa..ja syyttäjä siunaa polisi rikoliset toimet koska ei tutki..ja vastuita pakoillaan..no tämähän on kansan tahto kuten rik,yl,komi lamminaho väitti.kertoen etti hän ole väärentänyt vaan toinen komisaario..jne,yms,,tms..seli seli..mut toi perus kysymys vaatia asilisen vastuksen..

      • vastuuta pakoon!

        Nyt on kyllä niin elämänkoulun käynyttä tekstiä, ettei ihan heti mene läpi että olisit täysin vastuusta vapaa tapaus :D


    • Poste restante

      Katso että et velkaannu enempää ja omista yhtään mitään ja laita toisen nimiin ja olet vain haltijana vaikka auto kauppias omistaja ja sinä haltija tai verisukulainen omistaja ja sinä haltija. Älä ota velkaa ja maksa enemmän ulosottoon jos pystyt. Tai laita osoite poste restante ja pysy siinä osoitteessa.

    • Korruptio

      Mitenhän mahtaakaan olla jos tuota epälemättä todelista rikos asiaa oltaiisn käsitelty jo alun alkaen lain vaatimalla tavalla niin moista kiusalista tilanetta ei olsi päässyt edes syntymään,eli vaikuttaa siltä kuin asiaa aikoinaan tutkineet poliisit olsivat tieten tahtoen halunneetkin tehdä rikoksia rikomalla lakia jonka hyvin ammatinsa puolesta tuntevat,mutta koska mitätön kiinni jäämis mahdollisti harkitun rikoksen suorittamisen taholtaan.eikä koira perään hauku ja koskee myöskin jutun syyttäjää.on juttu kokonaisuutta pidettävä näyttönä paitsi törkeistä virkarikoksista niin myöskin suomen kroputuniesta oikeus järjestelmän vaalijoista.poliishan ei asiassa rahaliseti rikastunut.joten sadismista on yksilötasolla oltva kysymys.samoin syyttäjänkin kohdalla.joten molemmat on kykenemättömiä luonteen laatunsa puolesta hoitamaan heille uskottua tehtävää ja korvaus velvollisia..mutta etpä taida asialle mahtaa mitään koska nuo samat tahot on estäneet asiliset virka toimet jos nyt suomessakaan niitä olisi enää..

      • öfvir

        ...ja mikä oli tämän avautumisen pointti? Olet vaivannut poliisia oikeusasialla ja oikeutta poliisiasialla? Ja ihmeellistä, kumpikaan instanssi ei ole lähtenyt hoitamaan itselleen kuulumatonta hommaa? Joten nyt sinua on kohdeltu tavattoman väärin.


      • pieni punainen

        Niitä punaisia pieniä pillereitä, pitäisi auttaa !!


    • maksut pyörii

      Eivät pysy ulosottoasiat siinä virastossa, missä ne on pantu vireille. Olin tänään sähköposti ja puhelinyhteydessä Itä ja Länsi-uudenmaan virastoihin. Itä-Uudenmaan virastossa sanoivat, että siirtävät tietoni Länsi-uudenmaan uo:lle. Ja Länsi-uudenmaan uo-miehen kanssa on sovittu maksusuunnitelman jatkumisesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe