Nyt puhutaan!

rakkauspakkaus.

Kiinnostaa vaan tietää, että miksi jotkut ovat sitä mieltä, että lapsia ei pitäisi hankkia.
Tiesittekös ihmiset, että me kuollaan sukupuuttoon, kun ihmisiä ei tehdä lisää.
Ihmisten tarkoiuts ON LISÄÄNTYÄ. Mielestäni takerrutaan tyhmiin asioihin, esim. ikään. Mitä väliä tekeekö lapsen 20vuotiaana vai 40vuotiaana. Itse ainakin olen tyytyväinen, että minulla on 50v äiti. Se olis kamalaa jos parikymppisellä olis 60-70v äiti ku olis jättäny lasten teon vanhempaan ikään(en tuomitse). Että miks lasten vihaajat ovat niin jyrkkiä, ettei pitäisi lapsia hankkia? Ilmeisesti heillä on paha olo jostain, eivät itse saa lapsia jostain syystä, ei puolisoa, jne??

3

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakkauspakkaus.

      Niin, enkä ymmärrä näitä puheita "lapsi on kuin pallo jalassa" tai "miks hankkia, kun siinä menee vapaus" jne tms paskapuhetta. En vain käsitä. Mihin ihminen sitä "vapauttaan" tarvitsee, kun sen voi käyttää lasten kasvattamiseen ja ylipäänsä elämän elämiseen.
      Pitäiskö vaan käydä töissä, urheilla, katsoa tv:tä jne, kun niitä lapsia voi hankkia tuomaan elämään lisää sisältöä. On ihanaa olla äiti jolla on lapsi rakastettavana ja kasvatettavana. TOTTAKAI se on raskasta joskus enemmän, joskus vähemmän.
      Nämä lastenvihaajat eivät ymmärrä, että hekin ovat olleet vauvoja, heitä on toivon mukaan rakastettu ja kasvatettu hyvin.

    • Tässä syyt

      Ilmastollisesti maapallo ei kestä tätä ihmismäärää. Ruokakin loppuu ja ravinteet maaperästä. Ihmisiä on Suomessakin liikaa, koska töitä ei tulevaisuudessa ole. Ihmisen ei kuulu täyttää maapalloa eikä Suomeakaan, kun kyllähän muitakin lajeja ihminen säätelee (esim hirvet, sudet, karhut). Nuorena lapsia tehneet eroavat yleensä, 60% eroaa tilastollisesti. Moniko avoliittoon syntyvän lapsen perhe sitten eroaa? Ero kasvattaa lapset kieroon, mutta niin kasvattaa riitaisa kotikin.

      Syntyvyyttä pitää olla, mutta vähintään puolet vähemmän kuin nyt, ja syntyvyys oikein alueellisesti keskitetysti ja laadullisesti eli pareilla, joilla on edellytykset pysyä yhdessä ja ola onnellisia, koska se on a ja o kasvatuksessa. Mykkäkoulu-perhet ovat myöskin tuhoisia lapsille.

      Lapsilisäleikkaukset ja synnytyssairaaloiden lakkautus tukee totuutta, jonka juuri kerroin.

      • Jesse Nasaretista

        Tämä on kyllä väärä palsta puhua tästä totuudesta, kun täällä nuoret tytöt sosiaalisten paineiden kourissa ja hormoonipilvessä vain provosoituvat totuudesta. Sitten johtavat keskustelun sille lapsellisella ilkkumislinjalle ja siihen sitten joku konahtaa, ja sota on pystyssä. Ei kyetä tajuamaan faktoja.


        Tuo on kyllä totta – ihmisiä on liikaa ja hyvinvointia ei voida kaikille taata. Samaan aikaan ihmisten määrä paisuu ja ansiotyön määrä vähenee, niin se on huono yhtälö. Ravinteet katoaa maaperästä ja kasvatetusta ruoasta, jolla vaikutusta moneen.
        Suomalaiset hankkii lapsia vanhasta tottumuksesta ja jotta suomalaisuus säilyisi, eikä ole realistinen uhka edes että suomalaiset kuolisivat sukupuuttoon. Ylikansoittamista tämä on. Ja mitä sitä jos suomalaisuus katoaa, kunhan maailma säilyy ihmisille ja eläimille?

        Maapallo kestää ihmisiä, mitta tätä lajia on puolet liikaa. Esimerkiksi afrikkalaisia kestää, jos ne elää viidakossa syöden hedelmiä ja paskomalla myrkytöntä ulostetta. Me kemiallisella ruoalla elävät sonnimme myrkkyä maaperään. Muutenkin on saastuttamista se, kun me eletään kylmässä ilmastossa aloja ja ilmastoa lämmittäen, ajetaan autoilla yms.

        Pitää osata katsoa peiliin ja kyseenalaistaa itseä. Realismia kiitos!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe