Venäjän hyväksyttiin lakia jotka sallii hyökkäyksen Suomeen :

Hannu A

Voivat tästä lähin tulla minne vaan missä Neuvostoliiton tai tsaarien aikaisen Venäjän alaisten tai heidän lapsensa kokevat tulevansa vainotuiks ja Suomi on Ukrainan ohella ainoat Vn läntiset naapurit, jotka eivät kuulu NATOon, mutta täyttävät aiemman tunnusmerkin. Ukraina on jo hoidettu, miksi siis tämä laki oli duumassa tarpeen kesäkuussa säätää?:
500 täälä asuvaa venäläistä muutama kahjo Verkkomediasta SamiHyrskylahti valtaisivat Imatran raja-aseman. Välittömästi palkkasotilaita Moskovan ja Pietarin työttömistä ja alkoholisoituneista entisistä sotilaista á 200 $/kk viinat palkkasotilaita Tsetseniasta ryntäis rajan yli sekä sotilaita vapaa-aikana tankkeineen niinkuin Ukrainassa. Meidän armeijalta menisi muutama viikko ennenkun ne päättäs mitä tehdä, mut silloin peli olisi jo pelattu - todellinen ja lopullinen suomettuminen olisi tapahtunut!

11

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Meidän armeijalta menisi muutama viikko ennenkun ne päättäs mitä tehdä,"

      Aika erikoinen väite, vai onko jotain faktaakin tueksi jossain?

      Viimeksi kun kävin kertaamassa niin sanoivat että meidän joukko-osastolla on kaluston moottorit lämpimänä ja keula kohti itää. Jos rähinä alkaa niin liikkeellä oltaisiin vuorokaudessa.

      Onkohan rahat niin tiukilla että valmius on purettu? Tuskin sentään.

      • Hannu A

        Kyllähän armeijamme vastaisi varmaankin jämäkästi, mutta tarkoitan aikaa joka kuluisi ennenuin ( kuten sivistysvaltioissa kuuluisikin ) sovinnon yritykset olisi loppunkäyty, kuten Ukrainassakin tapahtui. Tänä aikana venäläisiä vapaaehtoisjoukkoja valuisi "Imatran Vapautetuun Tasavaltaan" läjäpäin ja he rupeisivat vaatimaan tasavertaista neuvotteluasemaa Suomen kanssa.Venäläisten virallinen neuvonantajansahan julkisti Putinin olevan askeleen päässä maailmanvallassa ja tämäntapaista keinoahan he ovat jo käyttäneet neljästi.


      • siinäpä se
        Hannu A kirjoitti:

        Kyllähän armeijamme vastaisi varmaankin jämäkästi, mutta tarkoitan aikaa joka kuluisi ennenuin ( kuten sivistysvaltioissa kuuluisikin ) sovinnon yritykset olisi loppunkäyty, kuten Ukrainassakin tapahtui. Tänä aikana venäläisiä vapaaehtoisjoukkoja valuisi "Imatran Vapautetuun Tasavaltaan" läjäpäin ja he rupeisivat vaatimaan tasavertaista neuvotteluasemaa Suomen kanssa.Venäläisten virallinen neuvonantajansahan julkisti Putinin olevan askeleen päässä maailmanvallassa ja tämäntapaista keinoahan he ovat jo käyttäneet neljästi.

        Itselleni on ihan sama miten armeija vastaa ja missä aikataulussa kunhan kaikki suojatöissä olevat virkamiehet, rikkaat öykkärit ja aivopestyt vapaaehtoiset (joita suomessa riittää) laitetaan etulinjaan ensin kuolemaan etujensa puolesta, koska ne kenelle Suomessa kaikki rahat ja edut menee on heidän velvollisuutensa kuolla ensin. Tämä on kaikkein tärkeintä.

        Todennäköisesti nämä ryhmät tekevät kaikkensa siis suojatyövirkamiehet, rikkaat öykkärit ja aivopestyt vapaaehtoiset, että kaikki pätkätyötekijät, työttömät ja muut köyhät saadaan ensimmäisenä kuolemaan venäjän panssareiden telaketjuihin. Rikkaat öykkärit tekevät kuten Wahlroos lähtevät rahakassien kanssa turvallisimmille seuduille tai oikeastaan moni on jo lähtenyt. Sitten aletaan huutelemaan, että on vuokra torpassa asuvan köyhän velvollisuus kuolla niiden puolesta joille on taattu elinikäiset suojatyöt ja muut edut koska se on isänmaalista. Tässä vaiheessa aivopesty osa suomalaisia hyppää pää edellä vaikka kaivoon kunhan sen sanotaan olevan isänmaallista.

        Käy niinkuin Fukusiman ydin onnettomuudessa työttömät pistetään ydinreaktoria siivoamaan vaikka he eivät olisi käyttäneet fukusiman sähköä ollenkaan ja ne ketkä käyttivät eniten vetävät etelässä koktaileja samaan aikaan.

        Köyhän pitää olla todella fiksu, että kutsunta kirje ei tule perille ennenkuin suomen armeija on jo tuhottu jos parikin viikkoa pystyy viivästyttämään rintamalle joutumista niin se riittää.


    • Lisäksi suomen maastossa on se etu ettei täällä jyrätä tankeilla kovinkaan vauhdikkaasti. Ja mikäli meidän BUK laitteet on yhtään vireessä niin kotvanen menisi ennen kuin hyökkääjä saisi edes ilmaherruuden.
      Kalusto ehkä menisi aika nopeaan mutta sitten alkaisi pitkä ja piinaava sissisota johon siihenkin suomen maasto antaa hyvät puitteet.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Finnish_Defence_Forces

      • sappiass

        Kykyä varmaan olisi, mutta voisiko jäädä kiinni poliitikkojen uskalluksesta? Siinä pitäisi olla valmiina heti kättelyssä tappamaan ronskilla kädellä satoja ellei tuhansia moskovalaisia juoppoja, verkkomeedioita ja pieniä vihreitä miehiä. Ja siitä taas Putler voisi pahastua meille.
        Ukrainassahan juuri tämä haluttomuus vetää liipasimesta heti alussa on johtanut pelin menettämiseen. Toki myös armeijan epäyhtenäisyys vaikutti.


    • Annu Haa

      suomettuminen on isänmaallista! Vastakohtaisia voi syyttää melkein maanpetturuudesta. Unohtakaa jo se aidan takana oleva viheriö. Se on vain tekonurmea, koska maaperän ravinteet ovat hävinneet, pohjavedet käytetty ja pilattu, ja muovinurmen valmistuksessa käytetty öljykin ryöstetty lähi-idästä.

      Ihme heppuja ootte!

    • ei toteudu ei

      Olihan täällä Suomessakin se aika jolloin unelmoitiin ja yritettiin vapauttaa Karjalaa, Vienaa ja Aunusta. Ei se "Suur Suomi uho" vielä täältä ole loppunut, varmasti niitä uusia lähtijöitä löytyisi jos uusi "miekantuppi" kutsu kävisi.
      Jotkut vielä luulee Naton voiman auttavan tässä Karjalan, Vienan ja Aunuksen vapauttamisessa.
      Elätte täydessä harhojen maailmassa.

      • totuudentorvi666

        Onhan se selvää että jos vieras maa eli Venäjä ryöstää Suomen maa alueita niin kyllä ne pitää saada takaisin.

        Olen myös odotellut sotakorvausten täydellistä palautusta korkojen kera, sotaveteraaneille ja sotaleskille maksettavaa korvausta, orvoille maksettavaa korvausta, ja korvausta aiheutetusta tuhosta Suomelle. Nuvostoliitto ja Venäjä ovat tunnustaneet hyökänneensä suomeen joten kipin kapin pankkiin ja maksut Suomeen.

        Sen jälkeen korvaavat aiheuttamansa tuhot Georgiassa ja Ukrainassa, Itäblokin alle jääneet kansat....

        Taitaapi rahat loppua vaikka kuinka kaasua myisi.

        Kyllä voi olla täysin p-as k a maa, kukaan ei jäisi kaipaamaan.


    • patriark

      Kyllä se on semmonen homma että täällä suomessa nämä venäjän paskaa ihannoivilla ja mielistijöillä on parempi pikku hiljaa hinata perseensä sinne venäjän puolelle. Sillä sillon kun se aika koitaa niin ne nämä ryssän puolustelijat on ensimmäisä jotka viedään sinne navetan taakse.

      • katriarkki

        Siinä toinen mustan molon imuttaja!Miksi suomi joutui maksamaan venäjälle sotakorvauksia?Hehehe!


      • rukiveer
        katriarkki kirjoitti:

        Siinä toinen mustan molon imuttaja!Miksi suomi joutui maksamaan venäjälle sotakorvauksia?Hehehe!

        Ai että miksi? -Vain ja ainoastaan pakottamalla, mitään oikeutusta korvauksiin ei ollut, Venäjä ryösti ja on kriminaalivaltio.

        Suomen pitäisi viedä Neuvostoliiton hyökkäys ja pakkomaksetut korvaukset kansainväliseen oikeuteen.

        Itäinen naapurimaamme on kriminaalivaltio joka pitäisi pyyhkiä pois.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4425
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      240
      2184
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1610
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1411
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      270
      1227
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1107
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1074
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1055
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      969
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      953
    Aihe