Mikähän tauti kuopiolaisiin on iskenyt?

nimimerkki varattu

Yksi ehdotti tornitaloa torin kulmaan, toinen ehdotti tornitaloja valkeisenlammen rantaan.

Nyt Ari Lahti pistää paremmaksi: "Näkyvimpänä maamerkkinä suunnitelmassa ovat neljä kaksikymmentäkerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä yli 500 asuntoa."

Kilpailu käynnissä kuka esittää hulluimman ajatuksen.

57

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KiinteistöKene

      20-kerroksiset tornitalot Mölymäelle ovat jo syntyessään kuolleita ajatuksia. Kyseisen korkuiset talot rikkoisivat Kuopion maisemakuvaa niin räikeästi, ettei ne tule saamaan koskaan rakennuslupaa. Ari Lahden olisi syytä vain keskittyä KuPS:in taloudellisten tappioiden kuittaamisiin ja jättää huuhaa suunnitelmat Aku Ankoille.

      • kuolleena syntynyt

        Taitaa olla kuopiolaiset pieni pippelistä porukkaa, kun pitää tuollaisia fallos symboleita suunnitella "mulukun jatkeeksi".

        20-kerroksinen talo on noin 70 metriä korkea. Melkein Puijon Tornin korkuinen. Kuvitelkaa se Mölymäen päälle.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Leppävaaran_Torni


      • Elävänä elänyt
        kuolleena syntynyt kirjoitti:

        Taitaa olla kuopiolaiset pieni pippelistä porukkaa, kun pitää tuollaisia fallos symboleita suunnitella "mulukun jatkeeksi".

        20-kerroksinen talo on noin 70 metriä korkea. Melkein Puijon Tornin korkuinen. Kuvitelkaa se Mölymäen päälle.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Leppävaaran_Torni

        Sinun mahti meisselisikö on sitten syy siihen, että et halua nykyaikaista rakentamista Kuopioon?


    • Stadens vänner

      Ihan puhuu Kene asiaa. Ainoastaan syviin monttuihin voi rakentaa yli 4 kerroksisia taloja. Muuten pitää pysyä tiukasti korkeintaan kolmessa. Muutenkin maalta tulleena kaikki maitolaituria suuremmat rakennukset vähän ahdistavat.

      Tai sitten...

      Olisikohan aika hyväksyä, että kaupungin pitää näyttää kaupungilta? Kuopio kasvaa vauhdilla ja asuntoja tarvitaan nimen omaan keskustaan. Ruutukaavastakin saisi surutta purkaa monta 2-3 kerroksista lättänää ja tehdä korkeampia tilalle. Elävä kaupunkikeskusta tarvitsee niitä eläjiä. Ei Petosen perukoilta joka ilta keskustaan tulla ostoksille ja viihtymään.

      Vahva peukku Lahden suunnitelmille. Hieno mies, kun haluaa KuPS:n rahoittamisen lisäksi vielä kehittää kotikaupunkiaan muullakin tavalla. Ai niin, ja vielä omalla rahalla ilman veronmaksajien panoksia.

      PS Peukusta huolimatta pelkään, että ei tästäkään mitään tule. Jo nyt björkit ja muut valittajat hiovat kyniään. Mikä tätä kaupunkia oikein vaivaa, kun se ei uskalla kasvaa ihan oikeaksi kaupungiksi?

      • 17+17

        Kuopiossa ollaan kehityksestä jäljessä. Aikamerkkikin tulee kirjeuoressa.

        "Meksikossa rakennetaan kerrostalo maan alle

        Tulevaisuudessa kerrostalot on käännetty päälaelleen ja ihmiset asuvat ja työskentelevät maanpinnan alapuolella. Meksikon pääkaupungissa arkkitehdit aikovat rakentaa peräti 65-kerroksisen pilvenpiirtäjän katutason alle."

        http://tieku.fi/teknologia/rakennus/meksikossa-rakennetaan-kerrostalo-maan-alle

        Ajaltella jos Mölymäen sisään kaivettaisiin pilvenpiirtäjä. Kuopio olisi kerrankin kehityksen kärjessä.


      • dhsdhfsudhf
        17+17 kirjoitti:

        Kuopiossa ollaan kehityksestä jäljessä. Aikamerkkikin tulee kirjeuoressa.

        "Meksikossa rakennetaan kerrostalo maan alle

        Tulevaisuudessa kerrostalot on käännetty päälaelleen ja ihmiset asuvat ja työskentelevät maanpinnan alapuolella. Meksikon pääkaupungissa arkkitehdit aikovat rakentaa peräti 65-kerroksisen pilvenpiirtäjän katutason alle."

        http://tieku.fi/teknologia/rakennus/meksikossa-rakennetaan-kerrostalo-maan-alle

        Ajaltella jos Mölymäen sisään kaivettaisiin pilvenpiirtäjä. Kuopio olisi kerrankin kehityksen kärjessä.

        Ei kai sellaista Mölymäelle. Satamaan enemmin, sillä kuuluisalla tiivistystaidolla, jolla uusi torinaluskin tehtiin. Sattuu pienempi ukkoskuuro pyyhkäsemään yli, niin voi käydä olohuoneen nurkassa suihkussa.


    • New World Order...

      Puijon tornin paikalle tullaan rakentamaan Illuminaatin toimesta 250 metrinen pyramidin muotoinen illuminati Tower joka kiiltää karismaattisena maamerkkinä kaikille Kuopiolaisille joiden on kumarrettava ja rukoiltava joka aamu klo 5:00 ja illalla klo 23:45 Torniin päin kääntyneenä.

      http://www.secretsinplainsight.com/wp-content/uploads/GreatSealPyramid.jpg

      EU symbolista näette että illuminati valvoo meitä jo nyt... kaikennäkevä silmä:
      http://adventofdeception.com/wp-content/uploads/2010/05/illumnati-eurozone-eye.jpg

    • 17+12

      Suuruudenhulluus...

      Ari Lahdella taitaa paistaa kirstun pohja ja olla Matti kukkarossa.

      "Viivan alle jäi miinusta lähes 800 000 euroa
      KuPS teki mammuttitappion"

      Kannattaisi KuPS:n lopettaa tuo potkupalloilu.

    • hornanatuutti.

      Koko jalkapalloareena saisi siirtyä muualle Mölymäeltä!!
      Paikka ei enää palvele urheiluväkeä, parkkipaikatkin kortilla.
      Hirveä mökä, sählinki ja sumppu koko tienoolla pelien aikaan.

      Niiralan montun ja/tai Puijon välille voisivat alkaa suunnitelmaa vääntämään ja keskittämään sinne kaikki kaupungin sport-tapahtumat.

      A. Lahden visio on muuttuneet täysin 2 vuoden välein.
      Täysin kuolleena syntyntyt idea, voe, voe!

    • Reine.

      Amerikkalainen lehti on julkistanut tutkimuksen joskus 90 luvun lopulla (en muista kuka sen oli tilannut) euroopan ja amerikan eroista rakentaa kaupunkeja .

      Suurin ero oli juuri se, että euroopassa on vaikea nähdä kaupungin koon muuttumista isommaksi ja siksi kaupunkia hallitaan kuin se olisi pienempi, jolloin tehdään paljon tehottomia päätöksiä, kuten rakennukset ovat liian pieniä. Tosin siinä puhuttiin julkisista tiloista..

    • Pallopietu

      Aloittasivat keskuskentän uudistamisen, purkamalla '' aurinkokatsomo'' rumiluksen pois.

    • ............

      Jospa Ari Lahti on kiero savolainen. Tietää ettei 20 kerroksille talolle tulee lupaa, mutta lupa voisi irrota 10 kerroksisille taloille kuten pistetalot ovat.

      • sfjigjeriogiero

        Piilottaa loput kerrokset maan sisään, 10 kerrosta maan päällä, 20 maan alla?


    • VÄKÄ VÄKÄ

      "Suuruudenhulluus...

      Ari Lahdella taitaa paistaa kirstun pohja ja olla Matti kukkarossa."

      Mittee tiiät Arskan pisneksistä noin niikku ylleisesti? Tämä 200 milljonnaa on nimittäin selvästti pienempi summa rahhoo kun miehen uusseemmat muut rakennusrojektit. Hulluus on siellä piässä jos luulet tuota Arille liian isoksi rojektiksi. Viimone kohta sen tok paljastikkii ettet Arin yrityksen hommii oo seerannu.

      • 1234567

        Eiköhän jokainen tiedä että nuo summat ovat Lahdelle taskurahoja. Enemmän taitaa vänkyrät pelätä noita talojen korkeuksia ei sitä onko Lahdella rahaa rakentaa niitä. Kyllähän Lahella riittäisi rahaa tehdä vaikka Burj Kalifa Kuopioon jos vaan luvan saisi :D

        Itse olen todella mielissäni että tuollaisella raharikkaalla riittää halua pumpata rahaa tähän kaupunkiimme vaikka varmasti muualla saisi rahalle paremman katteen. Ajatelkaa että pelkästään KuPSiin on tuosta vaan polttanut rahaa miljoonia ilman että on pyytänyt mitään vastineeksi. Ei voi kun ilolla ottaa vastaan tämänkin hankkeen. Samanlaisesta saisi jossain Helsingissä varmasti käärittyä paremmat rahat ja onhan hän tällaisia sinnekin tehnyt, mutta hienoa että nyt haluaa rakentaa Kuopiotakin isommaksi. Hyvä vertaus tuolla ylempänä että Euroopassa ollaan monesti todella arkoja kasvattamaan kaupungin kokoa. Ei nähdä että kyllähän tämä on jo itsestään kasvanut sen verran isoksi kaupungiksi että kyllä tänne voi jo jotain vähän isompaakin rakentaa. Onneksi aikanaan joku uskalsi rakentaa hujopit Mölymäelle ja hyvin sinne sopivatkin. Hyvä esimerkki että korkeakin sopii kuvaan.

        Nämä Lahden talot olisivat sitten ne Pistetalot vol. 2 :)


    • pahuuden 2000-luku

      Asennetaankohan tornitalojen kantaviin palkkeihin termiittipanokset jo rakennusvaiheessa? Viisisataa asuntoa kerrottuna keskimääräisellä perhekoolla tuo illuminaatille turhan houkuttelevan massamurhakeinon.

      Johan tästä on esimerkkejä, Titanic, Estonia, WTC, jne., kaikista tapauksista löytyy kyseenalaisia asioita mitkä pistää epäilemään että teko on tehty valtioiden / talouseliitin / tuntemattoman tahon voimalla, raha ja valta lienee voimakkain vaikutin, ihmisten pelottelu että vastarinta New World Orderia vastaan vaimenisi ym...

      Esim. Estonia, keulavisiirin takana oli VEDENPITÄVÄ OVI !! Miten on mahdollista että laiva silloin upposi niin nopeasti? Visiirin osista on löydetty jäämiä räjähteistä, Saksalaisen tutkimusryhmän videolla näkyy jopa räjähtämättä jäänyt panos visiirin kulmassa!

      • uhgg

        Öö lääkkeet?


      • Los Illuminatos

        Voihan valtavuuden kaikki pahuudet sentään. Saatat olla hyvinkin oikeassa.

        Nyt olen vaan huolissasi sinusta. Ainakin itse kävin postaamastani tämän viestin kirjaston yleiseltä koneelta ja valvontakameroiden taltiointien varalta olen pukeutunut vanhaksi pääsiäisnodaksi. Kai sellaisella partakin voi olla ilman, että kukaan yhtään ihmettelee.

        Tämä illuminaatti on vaan sellainen sielun ja ruumiin vihollinen, että omalta koneeltani en sitä uskalla arvostella. Kyllä kuule ip-osoitteet kertovat salaliittomiehille heti kuka on heistä röllinyt. Katso vaan, niin kosto kohta kolahtaa postiluukusta tai muusta valvonta-aukosta etkä mitään asialle voi.

        Itse viime vuonna erehdyin illuminaattia moittimaan ja heti tuli parkkisakot ja jälkiveroja vielä päälle. Lisäksi epäilen, että työnsaantimahdollisuuksiani on myös rajoitettu siksi, että tiedän totuuden.

        Olethan varovainen.


    • jeps.

      Kannattaisi tehdä identtiset versiot WTC-torneista jonnekkin keskelle ei mitään pellolle, se se vasta olisi nähtävyys :)

      • fjsdklfjkgjerib

        mahtaisi olla pikemminkin karmaiseva löytö jollekin metsäsamoilijalle, wtc tornit seisomassa jossain pellolla keskellä ei mitään, aavemainen ilmestys O_O

        En voi koskaan:
        a) mennä korkeisiin taloihin, ainakaan pilvenpiirtäjiin, varmasti Microtekniakin on mulle jo liian korkea.
        b) lentää lentokoneella
        c) mennä laivaristeilylle.

        Näissä kolmessa esimerkissä on tapahtunut viime vuosikymmeninä kauheita ja kuollut massoittain ihmisiä. Haluaisin säilyä tästä ainoasta elämästäni hengissä niin kauan kun luonnostaan sitä riittää.


    • nimimerkki varattu

      Varmaan Hesspurgger-FinTrees-syndtoma?

    • tää on taas tätä
      • SinkkiMatti

        Kyllähän KYSille rahantulo on taattu kun ylisuurina maksuina sitä jäsenkunniltaan perivät. Hyvä sillä on näitä palatseja rakentaa kuopiolaisille.


      • lkjå
        SinkkiMatti kirjoitti:

        Kyllähän KYSille rahantulo on taattu kun ylisuurina maksuina sitä jäsenkunniltaan perivät. Hyvä sillä on näitä palatseja rakentaa kuopiolaisille.

        Kunnat "säästävät" terveyskeskusmenoistaan ja lähettävät potilaita ennakoitua enemmän kalliiseen hoitoon KYSiin. Sitten valittavat, kun KYS lähettää näitä "ylisuuria" laskuja kunnille.


    • scsc<scf
    • FinTrees

      Muistakaa lääkkeet kun kaamos iskee päälle !!

    • Vituixmän_

      Tästäkään savolaisesta projektista ei ole kuulunut mitään viime aikoina. Taidettu haudata kaikessa hiljaisuudessa kuten muutkin kuopiolaiset projektit.

    • Veljmies

      Rahanahneus.Kokoomusvirus.

    • AeEttä

      Oeskohan tuon nimi suuruuvenhulluus. Sitä on liikkeellä sielläpäen.

    • Anonyymi

      Nytkin korkeita ja ikäviä rakennuksia rakennellaan linja auto aseman kultturimaisemaan. Liikaa kehitystä kaapunnissa. Aemmin ymmärrettiin matalan rakentamisen piälle. Kuopijo on vanha puutalokaapunni, ei tänne sovi yli kolmen kerroksen talot. Ei myö asuta suurkaapunnissa. Ei Kuopijosta saava Tamperetta tai muita suurkaapunneja!

      • Anonyymi

        Voeshan tänne tehä sitten pilivenpiirtäjiä silleen jotta muan piällä oes vuan kolome kerrosta ja 97 kerrosta muan alla, häh häh :D
        Petosellakii on niin pimmeitä peikkoja jotta ee haettoes niitä varmaan ikkunattomat asunnot...


    • Anonyymi

      Miksi näin lähelle halutaan rakentaa asunnot? Ei tuossa ole mitään asumisrauhaa. Onko muilla paikkakunnilla näin lähelle rakennettu. Eikö stadionille Kuopiossa mitään järkevämpää paikkaa löydy?

    • Anonyymi

      Nyt saitte syyn miksi näitä yritettiin.. Asuntomarkkinat Kuopio -11,3=romahdus. Me emme häviä kauniille Porille, Vaasalle, Kotkalle.. Jossa on juuri sitä rakennuskantaa jota kehityksen vänkääjät ihannoivat.. Vaan Helsingille, Tampereelle, Turulle ja Oululle.

      Tajuatte varmasti että jos tämä jatkuu monta vuotta peräkkäin, aletaan olla kriisikunta.
      Jos tämä ei hetkauta, niin miettikää vaan, mistä palveluista olette valmiit luopumaan.
      Se on edessä, koska nykyäänkin monet palvelut on tehty ainakin osittain velkarahalla. Ne alkavat hävitä yllättävän nopeasti..

      • Anonyymi

        Keksitkö huumehouruissasi tuon ihan omasta päästä vai copypastesitko?


      • Anonyymi

        Ei se niin ole. Se on pelkkä fakta. Helsinki, Turku, ja Tampere voittavat. Oulu sinnittelee vielä.

        https://www.iltalehti.fi/talous/a/3ddec66c-465e-49bf-85db-594a6ee0e25d

        Katsoppas kun tämä oli vielä vuoden alussa paljon parempi, mutta muuttuu nopeasti huonommaksi. Ennustettiin että Kuopio kasvaa vielä 2030 asti ainakin.. Mutta eipäs sittenkään.


    • Anonyymi

      Yksi ehdotti tornitaloa torin kulmaan, toinen ehdotti tornitaloja valkeisenlammen rantaan.

      Nyt Ari Lahti pistää paremmaksi: "Näkyvimpänä maamerkkinä suunnitelmassa ovat neljä kaksikymmentäkerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä yli 500 asuntoa."

      Kilpailu käynnissä kuka esittää hulluimman ajatuksen.

    • Anonyymi

      Palokunnan tikasautot riittävät 8 kerrokseen joten sen yläpuolella kuolevat tulipalon sattuessa.
      Tietysti jos rakentaisi uima-altaan pilvenpiirtäjän katolle niin asukkailla olisi mahdollisuus pelastua, muuten tuhon omia.

    • Anonyymi

      Aivan upeita rakennussuunnitelmia, kuka kertoo meille mihin niitä tarvitaan eli kuka iskee meille mahtavat Kuopion muuttovoittolukemat puhumattakaan oikeiden työpaikkojen mahtavasta nettolisäyksestä ??

      • Anonyymi

        Finnpulp on luvannut tuoda Kuopioon työtä ja rahaa. Kuopiolaisten ei tarvitse maksaa veroja vaan Finnpulpin rahoilla hoidetaan koko kaupungin talous.


    • Anonyymi

      Niinhän se olikin ja rakentaminen alkaa vielä tänä vuonna. Ja tietty pitää vielä kerran muistuttaa että kiinalaiset ovat olleet mukana rahoittamassa joka oli monen mielestä takaamassa tämän mahtavan projektin onnistumista!

    • Anonyymi

      Savon Sanoman otsikoinnista päätellen Kuopiolla menee nyt niin hyvin ettei tänne mitään Finnlupsia tarvita:

      " Kuopion talous kaipaa korjaavia toimenpiteitä – Alijäämä kasvamassa paljon pelättyä suuremmaksi"

      • Anonyymi

        Eihän Finnpulpilla ole mitään vaikutusta Kuopion talouteen. Ehkä maksaa Kuopiolle muutaman euron Sorsasalon tontin vuokrasta.


    • Anonyymi

      Entäpä mikä vaikutus Finnpulpilla olisi Kuopion egoon, kylläpä passaisi pullistella maailman suurimmalla sellutehtaalla!
      Kyllä siinä olisi kiitollinen aihe kaupungintalomme edesmenneelle trollitehtaalle !

      • Anonyymi

        Ei ole suurin. Äänekoskella ja Joutsenossa on mahdollista nostaa kapasiteettiä.

        Suurin on Kemin tehdas.

        "Toteutuessaan kyseessä olisi pohjoisen pallonpuoliskon suurin puuta jalostava laitos. Uusi tehdas korvaisi Kemin nykyisen vuosikapasiteetiltaan noin 620 000 tonnin sellutehtaan. Kemiin suunniteltavan uuden biotuotetehtaan vuotuinen kuitupuun käyttö olisi noin 7,6 miljoonaa kuutiometriä eli noin 4,5 miljoonaa nykyisen tehtaan käyttöä enemmän."


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikös meillä Kuopiossa ole sentään edelleen Suomen kallein eurooppalaistyylinen kävelytori, passaa siinä meidän veronmaksajien sitä kuluttaa Finnnpulpin tuloa odotellessa!

      • Anonyymi

        Keskustan kävelykatualue on mielestäni erittäin onnistunut. Ei tarvitse pelätä että jää auton alle ja voi rauhassa kuljeskella ja katsella ympärilleen. Myös torin alla oleva Apaja on varsin onnistunut ostoskeskus.


      • Anonyymi

        No sinähän se vitsin murjasit

        Apaja on tyhjillään. Joka toisessa ikkunassa on mainos vuokrataan liiketilaa. Eihän siellä ole kuin kaupungin omia toimipisteitä, TE-keskus ja pari ravintolaa. Kuinkahan kauan se kreikkalainen ravintola vielä sinnittelee? Näytti puolittaneensa tilan ja toinen puoli tyhjänä.


    • Anonyymi

      Eli meillä kuopiolaisilla on valtakunnan toimimattomin Apaja...edelleen ja ilmeisesti edelleen tyhjin Toriparkki !

      • Anonyymi

        Mannerheimin lapset muuttivat juuri pois ja ei ihme. Samoissa tilossa oli aiemmin Arkki jonka vuokrakulut olivat 37 500 euroa.

        Kumma kun yksi ravintola meni kiinni tarkastuksen ja Savon Sanomien jutun jälkeen.
        "Kuopiolaisravintoloiden sushit ovat hyvälaatuisia – tarkastuskierroksella löytyi vain muutama ongelma ... Kohonneiden mikrobimäärien takia välttäväksi todettiin kuusi sushinäytettä. Hygieenisen laadun heikkouteen on voinut vaikuttaa esimerkiksi puutteellinen käsihygienia ... Ongelmia havaittiin kuitenkin kalan ja äyriäisten jäljitettävyyteen liittyvissä tiedoissa. Useissa tapauksissa tuotteista puuttuivat suomenkieliset pakkausmerkinnät, eivätkä ravintolaan vastaanotettujen kalaerien toimitusasiakirjat olleet tarkastettavissa."


    • Anonyymi

      Niinhän olikin ja rakentaminen alkaa vielä tänä vuonna. Ja tietty pitää vielä kerran muistuttaa että kiinalaiset ovat olleet mukana rahoittamassa joka oli monen mielestä takaamassa tämän mahtavan projektin onnistumista!

      • Anonyymi

        Sinne pystytetään Sunny Car Centerin tolppa. Siinä kaikki.


    • Anonyymi

      Silloin kun Kuopiolla oli järisyttävä yli tuhanteen vakioitunut muuttovoitto ja Julkulan suunnitteluporukka oli vauhdissa suunnittelemassa tornitaloja ympäri kaupunkia ehdotin Sunny Car Centeriä jo vuosia sitten jonnekin Matkuksen suunnalle, no käy se tolppa Finnpulpin kohdalle muistomerkiksi!

    • Anonyymi

      ehdotti tornitaloa torin kulmaan, toinen ehdotti tornitaloja valkeisenlammen rantaan.

      Nyt Ari Lahti pistää paremmaksi: "Näkyvimpänä maamerkkinä suunnitelmassa ovat neljä kaksikymmentäkerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä yli 500 asuntoa."

      Kilpailu käynnissä kuka esittää hulluimman ajatuksen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe