Huvittavat bodarit

Bodaripellet

Minua suuresti huvittaa jotkut bodarit, jotka elvistelevät kuntosaleiilla ja popsivat hormooneja ym.Palvovat lihaksiaan.Miettivät keinoja, miten rakentaa lisää kehoaan.Kuitenkin nämä tyypit on arjessa patalaiskoja.Jos heille ehdottaa jotakin raskasta ruumiillista työtä.Sellaiseen nämä eivät rupea.

Esimerkkinä nuorimies, joka oli lähdössä punttisalille treenikasseineen.
Vanha ja vaivainen äiti tyhjensi yksinään, pihaan tuotua suurta halkoläjää puuvajaan ja pyysi apua, tähän hommaan aikamiesikäiseltä dodaripojaltaan.
Pojan kommentti:Emmä nyt ehdi, enkä jaksa, mun pitää mennä salille treenaan.

Tälläisiä, typeriä, bodaripelleiksi nimittämiäni tyyppejä pyörii paljon kuntosaleilla.Oikeat miehet hankkii ja ovat aina hankkineet lihakset, raskaalla työnteolla.Eikä siihen ole tarvittu mitään, hormooneja purkeista.
Eikä sen kummempia treenejä, tai kuntosaleja, eikä erityisiä bodausasusteita

Miehistyisitte jo!Oikealla työllä hankitut lihakset on jotakin niin paljon hienompaa, ja aidompaa.Ei nykytyylillä, salipelleilyllä hankitut.Lihaksia ei tarvita, leuhkimiseen, tai agressiiviseen uhoamiseen, tai naisten kiinnostuksen herättämiseen.
Niitä tarvitaan vain, raskaimpienkin töidentekoon ja jaksamiseen sellaisissakin hommissa.Niissä mitkä ei heikommilta onnistu.

23

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PIMPPAMIES

      PIMPPA KIINNOSTAA!

    • tuttu kirjoitus

      Vanha kirjoitus kopioitu

    • peace of lovers

      Miten sä jaksat noin yksityiskohtaisesti seurata bodareita? Tuonkin ajan kun keskittyisit omaan treeniin niin ei tarvitsisi tulla tänne marisemaan.

      Minua ei salilla häiritse kynäniskat, bodaripellet eikä muutkaan keitä siellä on. Itse olen ammatiltani metsuri ja kuntosalilla voin treenata monia lihaksia mitkä jäävät työssä vähemmälle. Joten, saanhan käydä salilla vaikka lihakseni on työllä hankitut?

    • "Tälläisiä, typeriä, bodaripelleiksi nimittämiäni tyyppejä pyörii paljon kuntosaleilla."

      -Kumma kun mainitsemasi esimerkin kaltaisia tyyppejä en itse ole tuntenut kuin kourallisen, vaikka saleja tullut koluttua koko ikäni..?!
      Ettei olis vaan pientä yleistämistä ilmassa..?! ;)

      ."Oikeat miehet hankkii ja ovat aina hankkineet lihakset, raskaalla työnteolla."

      -Sellaista työtä, ei ole, tai ole koskaan ollutkaan, jolla saisi yhtä tehokkaasti kehitettyä fyysistä voimaa kuin oikeaoppinen kuntosaliharjoittelu.
      Joka muuta väittää puhuu pas.kaa eikä tiedä aiheesta edes perusteita.
      Muutenhan esim useimpien lajien edustajat eivät olisi saleilla kehittämässä voimatasojaan vaan olisivat sitten näissä "raskaissa töissä". ;)

      "Eikä sen kummempia treenejä, tai kuntosaleja, eikä erityisiä bodausasusteita"

      -Kuten jo yllä mainitsin niin metsään menet ja kolisten noilla virheellisillä olettamuksillasi.
      Mikä on muuten "bodausasuste" ja mistä näitä saa..?! X)

      "Niitä tarvitaan vain, raskaimpienkin töidentekoon ja jaksamiseen sellaisissakin hommissa"

      -Samaa ala-astelaisen logiikkaasi jatkaen mihin tarvitaan sitten yleisurheilua..? Uintia..? Moottoriurheilua..? Jne jne..?

      Elämä on nykyään sen verta auvoista, että ne raskaimmatkin työt nykypäivänä ovat fyysiseltä vaativuudeltaan lähinnä vitsi.
      Se ei silti ole mikään tekosyy sille etteikö pyrkisi pitämään itseään hyvässä kunnossa.

    • raw

      Ap:n teksitin alusta puuttuu "mun yks kaveri kerto, et sen tuttu oli joskus kuullu, että...;)

    • voi vit-tu näitä...

      Ihmiset ei vieläkään tajua että voima kunto kehonrakennus jne. kaikki ovat totaalisen eri lajeja eikä niillä ole mitään tekemistä keskenään. Se että on lihaksikas ei välttämättä tarkoita että se jaksaa juosta kymmeniä kilometrejä kun maraton juoksijat ja tämän esimerkin voisivat muistaa ne arkiliikuntaa harrastavat jotka tekee sitä ns. hyötyliikuntaa PISTE. Jos vakavasti harrastaa jotain ja kaikki on tietyssä aikataulussa mitä pitää tehdä ympäri vuorokauden niin se voi sekoittaa rytmin jos lähtee jotain muuta harrastelemaan (arkiliikuntaa) kehonrakennus on elämäntapa ja ei sitä tehdä välttämättä toisten vaan omaksi iloksi että saa itsestä semmoisen kuin itse haluaa. En osaa sanoiksi kuvailla miten vastaisin tuolle aloittajalle vaan juuri tuollaisia on joka paikassa. Ei varmaan tullut aloittajalla mieleen että ihmisiä on erilaisia ja erilaiset kiinnostuksen kohteet.

    • Työ työnä

      Aloittajan viestissä on vinha perä, vaikkei koko totuus olekaan tämä. Totuus on, että kaikkein vahvimmat ja sitkeimmät miehet eivät välttämättä edes näytä miltään bodarilta. Habaa tottakai löytyy, mutta mikään paikka ei ole ylibodatun näköinen. Totta myöskin on, ettei nykyään ole kovin paljon sellaista työtä että se riittäisi yksinään antamaan hyvän kunnon ja kehittyneen lihaksiston.

    • yks vaan

      Kyllä tää lihaksien kasvattaminen on myös joku trendi juttukin, ainakin jollain
      Useasti kuiteskin taitaa olla niin että EI naiset ole niin kamalasti kiinnostuneet bodari kavereista, taitaa toi fiksu perushemmo tai hyvin koulutettu mies olla se joka kiinnostaa.
      Totuus taitaa myös olla se että bodarit ovat lievästi itseään täynnä ja vaa nhe ovat jotain vähän kuin malli "tytöt" ovat niin nättiä...ainakin omasta mielestään.
      mutta jokainen tehköön mitä huvittaa kunhan osaa käyttäytymistavat ja avartaa näkemyksiään laajemmin.

      Enemmän naurettavana pidän kuiteskin näitä jotka tatuointeja ottavat kehonsa täyteen ja kuvittelevat olevansa hyvännäköisiä, vähän kuin kaljut miehet jotka luulevat olevansa kovempia....huvittavaa touhua....tässä nyky yhteiskunnassa pinnallisuus on todella tärkeää- sääli

      • "Kyllä tää lihaksien kasvattaminen on myös joku trendi juttukin, ainakin jollain"

        -Diskohauiksia halajavat parikymppiset kynäniskat ovat ihan oma lajinsa. X)

        "Useasti kuiteskin taitaa olla niin että EI naiset ole niin kamalasti kiinnostuneet bodari kavereista"

        -Ja vielä useammin on niin, että tosissaan treenaavaa miestä/naista ei voisi vähempää kiinnostaa mitä muut hänestä ajattelevat, koska hän treenaa itsensä takia, ei miellyttääkseen muita. ;)

        "Totuus taitaa myös olla se että bodarit ovat lievästi itseään täynnä ja vaa nhe ovat jotain vähän kuin malli "tytöt" ovat niin nättiä"

        -Tai sitten totuus on se, että et itse hlökohtasesti tunne ainuttakaan kehonrakentajaa (tai varmasti malliakaan) ja perustat väitteesi...et itseasiassa perusta väitettäsi yhtään mihinkään. XD

        "Enemmän naurettavana pidän kuiteskin näitä jotka tatuointeja ottavat kehonsa täyteen ja kuvittelevat olevansa hyvännäköisiä, vähän kuin kaljut miehet jotka luulevat olevansa kovempia"

        -Sinähän olet oikea olettamusten aarreaitta. X)
        Suurin osa ihmisistä, jotka tatuoivat itseään ottavat sen aivan jotain muuta syytä varten kuin "näyttääkseen hyvältä".
        Ja tuo olettamuksesi kaljuudesta on jo naurettavuudeltaankin sitä luokkaa etten edes tiedä miten lähtisin sitä sinulle valottamaan, joten enpä taida edes vaivautua.

        Huomaatko muuten miten sinä tunnut kuvittelevan, että kaikki mitä muut tekevät pyörii ulkonäön ja muiden huomion saamiseen sitä kautta..?!
        Tämä tuntuu olevan kantava teema kirjoituksessasi.

        Ettei vain loppujen lopuksi olisikin niin, että se ulkonäkö ja vastakkaisen sukupuolen miellyttäminen olisikin juuri SINUN motivaattorisi..?! ;) Ja virheellisesti ajattelet, että se olisi sitä muillekin.


    • ououlj

      Kehonrakennus on äärimmäisen narsistista itseensä ja ulkonäköönsä keskittymistä, jonkinasteinen luonnehäiriö siellä takana on. Miksi ap luulet, että narsisti viitsisi tehdä yhtään mitään muiden kuin itsensä eteen? Ei siinä muiden halkopinot kiinnosta; kuten joku jo totesikin, muiden auttaminen tai huomioiminen pilaa omat treenit ja kehoon keskittymisen.

      • säälittävä paska

        Kaikki menestyjät ovat narsisteja johtajista bodareihin. On hienoa kun ihminen kanavoi narsisminsa johonkin järkevään tekemiseen eikä esimerkiksi muiden mollaamiseen. Itsensä eteen etekeminen ei ole vielä kovin pahaa narsismia, todella lahjakkaat narsistit saavat toiset ihmiset palvelemaan omia päämääriään.


    • ydjt

      >Minua suuresti huvittaa jotkut bodarit, jotka elvistelevät kuntosaleiilla ja popsivat hormooneja ym.Palvovat lihaksiaan.Miettivät keinoja, miten rakentaa lisää kehoaan.

      Minua suuresti huvittaa jotkut kirjoittelijat, jotka elvistelevät Suoli24:ssa kuvitellen olevansa parempia kuin muut.

      >Esimerkkinä nuorimies, joka oli lähdössä punttisalille treenikasseineen.
      Vanha ja vaivainen äiti tyhjensi yksinään, pihaan tuotua suurta halkoläjää puuvajaan ja pyysi apua, tähän hommaan aikamiesikäiseltä dodaripojaltaan.
      Pojan kommentti:Emmä nyt ehdi, enkä jaksa, mun pitää mennä salille treenaan.

      Voi kauhia. Elämä on. Olin aikoinaan nuorena miehenä vuonna 2002 (tai voi olla että oli 2003 alkuvuodesta, en muista ihan varmaksi) varusmiespalveluksessa eräänä iltana päivystäjän apulaisena. Halleilla olisi tarvittu apua, ja pyysin erästä varsin hyvässä lihassa olevaa tykkimiestä lähtemään halleille auttamaan. Hän kieltäytyi vedoten siihen, että pitää mennä kuntosalille. Vastaus tyrmistytti minua, mutta toivuin noin 2 sekunnissa, minkä jälkeen pyysin jotakuta toista. Oliko se nyt niin vaikeaa kunnioittaa toisen ajatuksia? Ei.

      > Oikeat miehet hankkii ja ovat aina hankkineet lihakset, raskaalla työnteolla.Eikä siihen ole tarvittu mitään, hormooneja purkeista.

      Niin, toki lihankasvatuksen suhteen lahjakkaille lihaa tuleekin varmasti ilman kuntosalia ja kemiaa. Muut joutuvatkin käyttämään kaikenmoisia konsteja.

      > Miehistyisitte jo!Oikealla työllä hankitut lihakset on jotakin niin paljon hienompaa, ja aidompaa.

      Niin, toki minäkin haluaisin miehistyä ja mieluiten näkemättä vaivaa. Juttu on vain kuitenkin niin, että lihaa ei minulle kasva ainakaan nykyisestä työstä, jota olen tehnyt melkein 10 vuotta. Jos kasvaisi, niin nythän minä olisin jo kauhia lihamöykky.

      > Lihaksia ei tarvita, leuhkimiseen, tai agressiiviseen uhoamiseen, tai naisten kiinnostuksen herättämiseen.
      Niitä tarvitaan vain, raskaimpienkin töidentekoon ja jaksamiseen sellaisissakin hommissa.Niissä mitkä ei heikommilta onnistu.

      Niin, lihaksiahan tarvitaan kaikkeen. Lihaahan ei koskaan voi olla liikaa, vai? Heikkouttahan sillä kuntosaliharjoittelulla juuri yritetään torjua.

    • Nähty usein

      Kyllähän painojen nostelu ja kunnon kohentaminen on ihan hyvä asia silloin kun asenne on kunnossa, mutta yleensä aina kun hormonit tulevat kuvaan mukaan alkaa homma lähtemään käsistä. Ne aineet kuitenkin vaikuttavat päähän sen verran vahvasti, että itsekkyys yleensä aina lisääntyy ja ihminen muuttuu hiukan toiseksi mitä oli harrastusta aloittaessa.

    • 1+5

      Yleensä nuo arkiset askareet (esim. halkojen pinoaminen puuvajaan) vaikuttavat sellaisiin lihaksiin, joita ei salilla saa. Ehkä eivät ole hyväksi ulkonäön takia boodaaville, mutta muille ne ovat kyllä mukavaa vaihtelua, jota ei mielestäni tarpeeksi hyödynnetä. Mutta jokainen taaplaa tyylillään. Paitsi äitiä pitäisi kyllä ehtiä auttamaan, kun äiti varmaan sen kodin tälle bodaripojalle lämpimänä pitää.

    • Perusnynny

      Saleilla roikkuu myös näitä niin mahtavan itsetunnon omaavia ikuisia pikkupoikia, ovat omana kuppikuntanaan 150 penkkitiimissä ja naureskelevat kun joku nostaa vain 90-120kg penkistä.

      Siinä muita naureskellessa se tulos kasvaa kilpaa itsetunnon ja paskamahan kanssa, vetäkööt nyt niitä nappejaan ihan rauhassa, osa 30-kymppisenä haudassa tai ihan paskana.

      Kännissä hakkaavat naisiaan lasten nähden ja saunailloissa ei puhuta kuin penkkaamisesta, vittu mitä sakkia :D

      • Voe herran .........

        Hahahaha päivän naurutXD


      • ....................

        Nyt taidat puhua "bodareista" etkä bodareista.


      • raw

        Käydään näköjään eri saleilla...;)


    • raamirami

      oli niin tai näin.. mutta tosi asia on se, kun salikavereitten kanssa lähdetään baariin niin kyllä vaan naiset on kiinnostuneita meidän seurasta. Ei sohvaperunoilla ole jakoja siinä kilpailussa.

      • bodari

        eikä ole kukaan tullu baaritiskillä etuilemaan ;) täälä kyllä uskalletaan vinkua sitä ja tätä. nokakkain mikkihiiret on niin hiljaista miestä. me viedään teidän muijatkin :D


    • Black bull

      Kuulostaa jotenkin tärkeältä.harvemmin ne bodarit baaritiskillä notkuu.on kai niitäkin,onnea vaan.

    • baarikärpänen @ com

      eihän ne voi viinaa ottaa kun steroiidit on pilannu maksan..

      • Tai sitten on vaan niin, että tosissaan urheileva, lajista riippumatta, ei viihdy baareissa känni-sääliöiden parissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe