Tappajakuskit

-ihmettelen-

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288743010362.html

Ihmettelen vähän tuota "Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuoleman tuottamuksena." kun käytännössähän tuosta ei sitten mitään seuraa ja kuski jatkaa hommassaan sitten niin kuin ei mitään vaikka minun järki sanoo että vähintäänkin tuollaiselta pitäisi ottaa kortti iäksi pois. Uhri ei koskaan enää pääse mihinkään, olisi liikaa vaadittu jos tappajakin saisi edes vähän seuraamuksia .

34

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei tuomita täällä

      Mitä ihmettelyä tuossa on? Tavanomaista tekstiä. Aina ensin epäillään ja tutkitaan, vaikka rikospaikalta saataisiin verekseltään kiinni ainoa mahdollinen tekijä. Amerikkalaiset rikossarjat ovat sitten asia erikseen.

      Mielestäni tuo turmaristeys on pelottava ja vaarallinen, koska erityisesti Heikinkadulta suojatielle kääntyvät autot eivät aina muista kunnioittaa jalankulkijan oikeutta elämään.

      • ei tuomita täällä

        Tarkennan vielä, ettei onnettomuudessa osallisena ollut bussi ollut kääntymässä suojatielle Heikinkadulta.


    • patapam

      Jalankulkijatkin saisivat vähän varoa. Suojatie ei tarkoita sitä, että se jolloin tavalla suojaisi. Jos jalankulkijalle palaa vihreä valo, niin ei sekään tarkoita, että mikään auto ei tohottaisi päälle. Silloinkin pitää katsoa ettei mistään tule autoa. Ei auta, että jalankulkija on oikeassa. Auto voittaa aina.
      Poliiseja on vähän. Eivät he ehdi vahtia jokaista risteystä. Niinpä jalankukijoiden ja pyöräilijöiden on parasta uskoa, että he ovat vapaata riistaa. Ei koskaan pidä luottaa autoilijaan.

      • ei tuomita täällä

        Nyt ei ole kyse siitä, etten varoisi AINA autoja ja polkupyöräilijöitä, koska oma henki on kallis.

        Keskiviikkona pysähdyin Kilpisenkadun suojatiellä, kun jalankulkijoille paloi punainen valo. Silti kaksi takanani kävelevää miestä käveli sivuilleen katsomatta toisilleen höpöttäen suoraan suojatielle ja melkein auton alle. Autoilija tööttäsi ja miehet tuskin hätkähtivät.

        Hetken päästä miespyöräilijä syöksyi Kilpisenkatua alas ajorataa pitkin ja koukkasi päin punaisia, suojatien eteen pysähtyneen auton vierestä, vasemmalle Vapaudenkadulle linja-autojen sekaan.

        Ihmettelen, ettei vainaita ole tullut enempää. (EN siis väitä, että Tourulassa kuollut nainen olisi rikkonut liikennesääntöjä.)

        Kännykkään tuijottelevat ja silti liikenteessä autoilevat, pyöräilevät tai kävelevät ihmiset ovat todellinen riski meille kaikille.


    • tehoseurantaan kuski

      Kamala kuski ku tappoi kaupungin bussilla viattoman nuoren naisen. hävetkää kuskit.ajatte liian kovaa ns. raskaalla kalustolla, vauhtia pois siellä missä ihmisiä.

    • omattankitjokainen

      Joo tankki pitäisi taata jokaiselle kansalaiselle, jotta sillä voi ajaa päälle vaikka bussistakin, valtion varoilla, lakia näin toteuttaen :D

    • 21321321321321312321

      Aina kun poikavauva syntyy, saa valtiolta Abrams M1A1 jolla v oi jyrätä jotta ei tarvitse ajaa polkupyörällä :D

      • hohoijaa

        Hahaa täällä tavikset leikkii poliisia kyllä ootte tyhmiä


    • perseen haju haisee

      Haistakaa kaikki anusta

      • pröööttt

        Kyllä haisee anus pahalle jos ei vähään aikaan prssy heti rupes pupattaa


    • Itsesuojeluvaisto

      Oli niin tai näin, niin pitää aika sokea olla juostakseen linja-auton kokoisen ajoneuvon alle!!! Mulle ainakin neuvottiin pennusta pitäen, että kato eka vasempaan, sit oikeaan ja vielä kerran oikeaan kun meinaat ylittää tien. Sit jos ei tullu autoo, niin varovasti yli!

      Mikä siinä on niin vaikeaa??

      • ::::::

        Oletko yksinkertainen..kyllä moni muukin katsoo ennenkuin yli menee, mutta jos siellä ajetaan ylinopeutta ja päin punaisia NIIN EI PALJON OMA VAROVAISUUS AUTA!!!!!!!!!


    • Tuomari Pyöveli

      MURHA!

    • Demokratiaako??

      TOTUUS kansalle. kumpi meni vanhoja punasia päin.kuskin nimi.nassu.julkisuuuteen. nyt salaillaan ja suojellaan maailman ääriin asti? MIKSI? näin? suomessa .pitäs olla rehellinen oikeusvaltio.

    • Huolissani olen

      Mutta miten sille koiralle kävi? Loukkaantuiko se rassukka vai kuoliko?

      • ....

        Elämä on kovaa ja ilman elämää ei ole kovaa


    • Horohoro

      Meni tuokin aforismi häiriköltä pieleen! Amis!

    • Tumpeloitako?

      – Sitä, onko bussi ajanut ylinopeutta, ei vielä tiedetä. Bussin nopeuden ennen törmäystä näkee ajopiirturista, jota poliisi ei ole vielä saanut käyttöönsä, Välisaari totesi. (lainaus poliisilta).

      Joutuuko poliisi anomaan sitä piirturin tietoa YK:lta vai mikä maksaa? Onnettomuudesta on jo neljä päivää, sitähän voidaan mulkata miten vain. Onnettomuusbussihan olisi pitänyt takavarikoida poliisin varikolle vartioituna!

    • kauhujen katu??

      MIHIN KUSKILLA KIIRE? MISTÄ TULI?MIHIN MENOSSA? MIKSI? OLIKO HUMALASSA? ONKO LINKKI AJOKORTTI VOIMASSA?? TODELLA TÖRKEÄ HEPPU KUN AJAA NUOREN NAISEN KUOLIAAKSI SUOJATIELLÄ.??

    • Peskääsuunne

      Aivan luonnollisia vahinkoja joita ajoittain sattuu , mikään vaahtoaminen ei edistä mitään . Olen aivan varma että kuski kokee tapahtuneen pahempana kun yksikään täällä .

    • Kaasujalka poikki?

      Riippuu siitä mitä hänen mahdollinen uskontonsa sanoo vääräuskoisista.

    • Juurist

      Bussikuski ajanut päin punaisia. Siirtoajossa ei pitäisi periaatteessa olla mitään kiirettä ellei sitten ole itse sössinyt jotain. Paikallisbusseissa ei ajopiirturi ole pakollinen. Kuolemantuottamus jota ei voi yhtään millään perustella. Ammattikuljettajien harteilla on päivän aikana monen henki eikä se saisi helposti katoava luonnonvara.

    • Jiikooäl

      Koira karkasti tältä naiselta, en tiedä missä se nyt menee vai onko löytynyt tms.
      Kukahan tämä kuollut oli?

    • Kostonenkeli

      Koira parka, etsii surullisena emäntäänsä jota ei enää koskaan näe. Bussisurmaaja vei hänet tuonelan maille.
      Pyövelille töitä!

    • aistit terävänä

      En ota kantaa tapaukseen mutta niin jalankulkijat kuin pyöräilijät ovat vastuussa myös itse turvallisuutensa tähden ,kuulokkeet korvilla mennään,puhelimia katsotaan ,,,ym.Täytyy liikkuessa tarkkailla muuta liikennettä ,keskittyä ja käyttää silmiä ja korviaan.Usea kävelijä töhöttää naama totisena kuulokkeet korvilla seuraamatta lainkaan takaa tulevia liikkujia jalkakäytävillä,ja pyöräilijät,etenkin nuoret miehen alut ajavat ilman käsiohjausta polkupyörillaan ,entä jos pyörä tekee väärän liikkeen kun kädet eivät ole ohjaustangolla? Siihen pitää lain jo puuttua,kun ajavat vielä kovaakin,töhöpäät

    • Fiksummin

      Usein oon huomannut miten Jyväskylän liikenteen bussit ajelee,monet ihan välinpitäättömiä ja palautetta kun antaa niin asiat ei muutu laisinkaan parempaan suuntaan yhtään.
      Aamusin kuljettajat taitavat ajella unen pöpperössä,kömmähdyksiä sattuu sillon enemmän,näin ne antaa sitten esimerkkejä myös koululaisille,kuskit ajelee ohitse vaikka pitäisi pysähtyä pysäkeille ja laittavat ajokkiensa linja numerot miten sattuu.
      Lähtevät myös pysäkeiltä sillon vaikka takaa henkilöauto tulisi ihan kohdalla no jos kolahtaa niin Poliisit paikalle sitten heti ja silminnäkijät saavat todistaa.

      • nnnnnnnn

        Niin ja päin punaisia yleensä aina ylinopeutta


    • gruutissi

      Jos jalankulkija menee vihreällä ja bussi päin punaista, ei voi syyllistää jalankulkijoita siitä miten kävelevät. Syy siinä miten bussikuski ajaa eikä siinä jalankulkijat kävelevät.

      • .....

        Suksikaa hevon vittuun juntit


      • jossitellaan vaan

        Niin, JOS. Miten se tapahtui?


    • tehovalvontaa lisää.

      JKL kaupunkialueelle heti 30km/ h alue / taajama ajonopeus rajoitus kaikille ajoneuvoille. siellä ajetaan aivan liian kovaa.kesät talvet samat nopeudet. ja urhonkadun sinitakit valvoon ulos. pois sieltä homeisesta rakennuksesta.hautalan topista mallia.

    • alle jäänyt

      pois raskaskalusto kokonaan näiltä teiltä. monet risteykset ovat liian vaarallisia siihen. Tiet ovat hevoskärryille sopivimmat.

    • hamgord

      Kuolema jättää aina monet arvet eikä sitä voi huulenheitolla eikä typerillä herjoilla kuitata. Jonkin omallatunnolla on ihmisen henki ja syy siihen huonossa liikennekulttuurissa. Vielä ammattimaisessa sellaisessa. Häpeän ja nöyrtymisen paikka.

    • jkl12ej

      Kävin tänään viemässä kynttilän.. Oli kuva tytöstä, koirasta ja myös nätti kirjoitus puolisolta. Surullista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe