Duudsoni parkki

yhyks

Tulihan tämäkin testattua. Yh:lle kyllä todennäköisesti viimeistä kertaa ainakaan vuoteen. Oli kyllä erikoinen hinnoittelu, olin päätetty tuttavani kanssa viedä lapset puistoon että saadaan pitkästä aikaa jutella rauhassa keskenään. Todellinen yllätys oli tiskillä kun 6-vuotiata lapsia ei täydestä hinnasta huolimatta voinutkaan päästää yksin puistoon vaan huoltajankin piti maksaa, ja tietysti täysi hinta. Maksettiin sitten 4 hengen hinta vaikka oltiin varauduttu vaan lapsista maksamaan, oli siel kuulemma aikuisillekin soveltuvia aktiviteettejä, varmasti ehkä olisi jos pystyisi edes kunnolla kävelemään kun jalka on leikattu heinäkuussa. Mainitsin että en voi mihinkään laitteeseen mennä, silloin tyttö vain tokaisi että silti on lippu ostettava kun lapsille on valvoja kumminkin oltava, tuttavani ei riittänyt kahdelle 6-vuotiaalle valvojaksi? Liput siis ostettiin ja ravintolan puolella saatiin nauttia kun lapset olivat temmeltämässä, rauha hetkeksi rikkoutui kun tyttöni tuli pahalla mielellä kertomaan kuinka poikalauma heitä seurasi ja härnäsi, tästä mainitsimme tiskille josta todettiin että valvojien vastuulla on lasten vahtiminen. Luulisi että on jotain ohjetta siihen kuinka sielä käyttäydytään mutta kaikki oli vanhempien syytä. Huono maku jäi henkilökunnan asenteesta ja siitä ettei tätä lippuasiaa oltu mielestäni nettisivuilla tai muuallakaan tuotu esille. Hyvää palautetta täytyy antaa ravintolan henkilökunnasta ja annoksista. Henkilökunta ravintolan puolella oli kuin eri paikasta hankittu, niin ystävällistä ja hyvää palvelua sielä puolella sai.

55

6028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • D-parkkiin suora ---

      yhteys Minimanin parkkipaikalta. Teollisuustielle.
      Nyt joutuu kiertelemään ja pujottelemaan.

    • ???

      Ehkä lasten Isä olisi suoriutunut tehtävästä paremmin?

    • ----------

      Ehkä paikka ei ole ilmainen iltapäiväkerho pienimmille.

    • kille kansalainen

      kaikki tuollaiset toiminta puistot/parkit on rakennettu juuri täyttä rahastusta varten yleensä tyhjiin konkurssitiloihin vähällä rahalla jotain pomppu ja kiipeilytelineitä sitten ranskalaisia,kokista ja jääjuomaa.kyllä tuottaa.kuitenkin henkilökunta aika minimissä eikä laitekuluja.uppoo näköjään vieläkin kansaan kun veitti vanhaan ihmiseen

    • dad _

      Kyllä 6 vuotiaat yleensä tarvitsevat huoltajan, joka paikkaan.

      • Jurri

        Haist dad piiitkä viiittu.


    • Pienen tytön faija.

      Hyvä paikka. Useamminkin voisi käydä, jos ei tosiaan rahastettaisi valvovia vanhempia. Veikkaan, että aika monelle jää tuosta niin huono maku, että se ensimmäinen käynti jääkin sitten viimeiseksi.

    • orpevnerposth eroi

      Ajattelit että on henkilökunnan tehtävä vahtia niitä lapsias sillä välin kun oot jossain ravintolassa juoruamassa?? Tottakai se on vanhempien/heidän valvojan vastuulla,sitähän sinulle siellä nimenomaan sanottiin!
      Vähän järjenkäyttöä mistä henkilökuntaa mennään "ampumaan"!

    • dad.

      Ettei vaan nyt olisi kyseessä YH-Äiti ?

      • Vastuu..,,

        Laittaako aloittaja esim. Linnanmäellä tenavansa ilma huoltajaa härveleihin pyörimään, ei sielläkään henkilökunta katso lasten perään.


      • on se
        Vastuu..,, kirjoitti:

        Laittaako aloittaja esim. Linnanmäellä tenavansa ilma huoltajaa härveleihin pyörimään, ei sielläkään henkilökunta katso lasten perään.

        Se on toivoton YH-Äippä,,,


    • ygtdhurdg

      Vähän vaikuttaa rahastukselta jos valvova aikuinen joutuu maksamaan saman summan. On varmasti tekemistä aikuisille, mutta eikös paikka ole käsittääkseni lapsille tarkoitettu? Kaikilla ei vain ole halua tehdä muuta kuin valvoa lastansa! Muutamissa saman tapaisissa paikoissa olen käynyt, mutta niissä on ollut aikuisten hinnoittelu kohdillaan. Jos aikuinen käy monen tunnin aikana pari kertaa trampoliinilla ja pari kertaa laskee mäkeä alas, niin siitä ei tarvi maksaa samaa mitä lapsesta. Kiitos ja anteeksi! Ette tule saamaan meidän perheestä asiakkaita ennen aikuisten hinnan laskemista! No tuskin paikka siihen kaatuu, mutta jos muutkin tekevät saman...

      • retola

        Jos ei halua maksaa sisäänpääsyä, niin ei mene sinne. On muutakin elämää, täytyy olla.


    • älyhoiiiiiiii

      Itse olen saanut ko. paikasta sen käsityksen, että se nimenomaan on tarkoitettu kaikenikäisille, ei ainoastaan lapsille. Tarkoituksena on saada KAIKKI LIIKKUMAAN! Totta kai sinne puistoon saa jättää sellaiset lapset keskenään, jotka pärjäävät varmasti itsekseen (kouluikäiset). Kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että alle kouluikäisiä lapsia ei jätetä ilman huoltajaa minnekkään...

      • Anonyymi

        Yhtenä tarkoituksena Duudson-parkissa kai on ollut viettää yhteistä, aktiivista aikaa koko perheen kesken. Suomessa huvipuistojen ikäsuositus ilman aikuista on 10v . Duudsoni parkin tädit ja sedät selkeästi hoitavat vain kassaa. Sivustolla ikärajaksi on määritelty 7v mutta itse en alle 10-vuotiasta päästäisi Dappiin yksin, etenkin, kun riehuntapaikka on kyseessä, ja kaikenlaista kiusantekoa nykyään on. Huoltajana pitää käsittää vastuunsa.

        Valitettavasti vaan aina on niitä pienten lasten vanhempia, jotka haluavat pitävät pareena yhdessä aikuiskaverinsa kanssa viettää auvoa aikaa rauhassa. Tämä logiikka toistuu myöhemminkin, muun muassa kun junnulle 14-vuotiaana hankitaan mopo. "Pääsee kavereitten kanssa menemään." Myönnetään "pääsen remusta edes vähäksi aikaa eroon". Pojat on tyttöihin verrattuna pari kolme vuotta kehityksessä jäljessä. Näkyy Seinäjoellakin, kossit ajaa miten ja missä vaan.

        Ei paskamyrskyä, sillä totta on. Hyvä että Duudson Parkin käytäntö vielä edelleenkin aiheuttaa keskustelua!


    • Lama iski

      Kyllä pienten lasten huoltajien olisi hyvä päästä sisään veloituksetta. Ei minulla ainakaan ole varaa maksaa melkein kahta kymppiä, että menen valvomaan lapsiani sinne.

    • ihmetys1

      Aikuisten maksua ihmettelevät eivät nyt ymmärrä että paikka ei ole pelkästään pikkulasten leikkipaikka vaan on tarkoitettu kaikenikäisille. Ja kuinka moni pääsee esimerkiksi Hevisauruksen keikalle ilmaiseksi pienten lasten kanssa vaikka musiikki ei itseä kiinnostakaan?

    • nojööses

      Tää on taas niitä paikkoja, että pitäkää tunkkinne ihan rauhas. Rahastus jatkuu hetken aikaa, ja sitten homma loppuu. Veikkaan että ens kesään mennes kalut kerätään pois ja homma on siinä. Ei sielä kukaan toista kertaa käy, kerran nähty ja se siitä sitten.

    • Tietoaa

      Touhutalossa ei onneksi tarvitse huoltajan maksaa mitään.

    • Stop rahastukselle

      Ohhoh kun rahastetaan! Ennemmin menen härmän häjyyn, minne ei ole sisäänpääsymaksua. Lapsiakaan ei tarvitse kaitsea kun ne voi jättää kotiin telkkua katsomaan.

      • Öhrman..

        Tälläkin viikolla satoja kävijöitä, tungokseen asti.


    • petrool

      Juu oli paljon väkeä. Syyslomaviikko.

      • Boku

        Nasta paikka ja edullinen.


      • dad.
        Boku kirjoitti:

        Nasta paikka ja edullinen.

        Soveltuu myös YH-Äideille ja kännyköille.


    • 18+2

      Mitä te sinne Duudsonipuistoon tungette jos ette halua maksaa? Menkää sinne Touhutaloon räpläämään kännykkäänne.

    • Jurppi

      En oo koskaan käyny Pohjanmaalla, enkä käy

      • Anders_Rudman

        Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaalla senkin juntti :D Pohjanmaalle en itsekkään haluaisi mennä koska siellä on hurreja...


    • joo786

      Ihan paras paikka oon sie melkee joka päivä!!

    • näkyväinen

      Virkiä mainosti KAIKILLE AVOINTA superpäivää duudsonparkissa, halvoilla lippuhinnoilla. Menimme paikan päälle, niin selvisi että se koski vain virkiäläisiä. Että semmoista eivaiskaa touhua tämäkin. Toki moka on varmaan virkiän tiedotuksen, mutta olisi kassaneiti voinut olla ystävällisempi ja vaikka pahoitella. Paikalla oli muitakin ei-virkiäläisiä, jotka kääntyivät kassalta takaisin. Kassaneiti oli yrmeä ja piti asiakkaita tyhminä, suorastaan ajoi asiakkaat pois. Meille kassaneiti sanoi että joko täyshinta tai sitten häivytte. Oltaisiin voitu maksaa täyshinta, mutta yrmeän kohtelun takia lähdimme pois.

      • Kasvatuskunniaan

        Tuo on niin totta. Nykyään hyvää/asiallista/ystävällistä asiakaspalvelua saa todella harvoin. Mistähän mahtaa johtua? Onko niin, että olemme kasvattaneet tästä nykynuorisosta niin itseään täynnä olevia kaikkimulleheti-tyyppejä, jotka eivät osaa ottaa huomioon muita ihmisiä. Tai oikeammin, kasvatus on jäänyt väliin.
        Hämmästyneenä luin Ilkasta jokin aika sitten jutun, jossa kasvatuksen ammattilaisten mukaan lapselle ei saa sanoa Ei, vaan täytyy käyttää kiertoilmaisuja. Esimerkkinä oli, että jos lapsi sotkee ruoalla ruokapöydässä, ei hänelle saa sanoa: Ei saa sotkea. Sen sijaan lapselle tulee sanoa: Ottaisitko sen haarukan nätisti käteesi.
        Kyllä kovasti ihmettelen. Meneekö lapsi tosiaankin siitä rikki, jos häntä joutuu kieltämään?
        Onneksi oma jälkikasvuni on jo aikuisiässä. En kyllä osaisi enää lapsia kasvattaa ollenkaan. Omiani olen tarpeen vaatiessa kieltänyt ihan selvällä suomen kieleen kuuluvalla Ei-sanalla, ja ovatpa vielä joutuneet tottelemaankin. Mitään traumoja eivät kuulemma ole siitä saaneet, kun aiheesta olemme tämän lehtijutun tiimoilta jutelleet.

        Toivottavasti saan elää niin terveenä, etten mihinkään hoitokotiin vanhuuden päivinäni hoidettavaksi joudu, tai korjaisi luoja sitten ajoissa pois toisten vaivoista.


    • parkkipatee

      On kyllä suolaset hinnat, olis edes arkena päivällä tai illalla viimeset tunnit halvempia niin vois käydä

      • lueälävalita

    • crocotiili6

      menkää elokuviin tai teatteriin istumaan 2 tunniksi. Ette alta 10e pääse mihinkään. Ja Duudson parkissa tulee muksuille liikuntaa mukavalla tavalla. Jos normaalihinnalla (18e) meette liikkumaan ja ootte useamman tunnin, ei hinta oo tuntia päälle paljo mitään. vertailkaa mihin vaan.
      Olin omien tenavien kanssa just ja homma toimi. Valvojia oli mukavasti, vaikka väkeäkin oli paljon. Palvelu oli hyvää. Voin suositella.

    • manteli______

      Mistä sinne edes pääsee? Tieltä on tasan yks kyltti, joka ohjaa jonku ihan eri firman pihaan ja lastauslaitureille.

    • 34567876567

      duutsonit rakenti sen seinäjoelle kun kaupunki tuki...stadi tai tampere olis ollu oikee paikka. ei toi kovin kauaa pystys oo..stadissa ne olis voinu käydä siellä itekin kun ovat tajunneet ajoissa lähtee sivistyksen perseenreijästä pois ainakin suurin osa...ja tottakai juuri yh.ä valittaa hinnoista kun raha on tiukas...noi vastakirjoitukset tais tulla herroilta jotka pelkäs missä oma muija on kun ei vastaa ja pitäs olla parkis...älä huoli kyllä ainakin lapses on...

      • Anonyymi

        Pitäiskö tsekata faktat ensin, että edes joku asia olis totta? Duudsonit ei käsittääkseni edes omista ko paikkaa, eivät rakentaneet sitä, kaupunki ei tukenut, ollut pystyssä jo monta vuotta jne., ja Espoon isosta omenasta löytyy saman firman vastaava paikka.


    • Säynätsalo

      Kyllä siellä näytti Stubbikin viihtyvän.

    • Onlyio

      Ymmärrän hieman aloittajan pointtia. Esim Touhutaloon pääsee aikuinen ilmaiseksi valvomaan lastaan. Mutta toki täytyy muistaa, että siellä ei aikuisille ole yhtään mitään.

      Duudsoniparkki taas on tarkoitettu kaikenikäisille ja siellä käy ihan työpaikkaporukoitakin syömässä ja kilpailemassa työyhteisöpäivillä joten siinä mielessä ymmärrän kyllä heidän tapansa ottaa maksu kaikista.

      Toki ei varmaan olisi pahitteeksi jos hieman muuttaisivat käytäntöä lapsi-valvoja-tilanteissa. En sitten osaa kyllä yhtäkkiä sanoa kuinka sitä sais valvottua.

      Aloittajan on toisaalta ihan turha syyllistää henkilökuntaa jotka tekevät työnsä kuten työnantaja on heitä ohjeistanut. Ja suomi24 ei myöskään ole hyvä kanava palautteelle. Laita sähköpostia omistajalle ja kerro tapahtuneesta. Saatat auttaa tulevaisuudessa jotain toista perhettä jolla sama "ongelma"

    • Ohittakaa

      Rahastusta,ei muuta

    • huonompaansuuntaan

      Nyt oli tullut uudet hinnat, olisin odotttanut että tulee vähän halvemmaksi. 2v 16€ ja 7-64v 19€ ei taida enää kyllä kestää tuolla käydä. onkohan tarkoitus karkoittaa hinnoilla viimeisetkin asiakkaat. reipas 70e jos lasten kanssa menee käymään muutamaksi tunniksi. ei hohhoijaa. Alkaa olemaan jo sen verran ikää paikalla että suurempaa remonttia kyllä kaipaisi. aika huonossa kunnossa alkaa olemaan paikat. Mielellään kyllä kävisi jos aikuiselta olisi edullisempaa, ei siellä aikuiselle ole aktiviteettejakaan. Jäisi kyllä nekin rahat kahvion puolelle.

    • Geigei

      Näitä sisäliikuntapuistojahan on nyt putkahdellut ympäri Suomea. Tampereella, Vantaalla yms ollaan käyty. Ja täytyy sanoa että olihan niissä tilaa ja eri ratoja paljon suuremmin ja laajemmin. Duudsonpark on loppujen lopuksi aika pieni, tila loppuu kesken, ja homma perustuu liiaksi duudsonien teemaan. Olis tarvinnu jollain tapaa kehittää ja muuttaa niitä ratoja, mitään uutta ei ole tullut koko aikana. Toki jos toimintaa jollain tapaa haluais kehittää, niin tarttis olla 4x suurempi halli, niin alkais mahtua kunnolla sitä toimintaa sinne. Nythän se on aika ahdas, jos porukkaa vähänkin enemmän. Käykää nyt vaikka tuolla Vantaan superparkis tsekkaamas, niin huomaatte mitä tarkoittaa "kunnon tilat". Eikö Seinäjoeltakin hallitilaa löytyisi, ettei tarttis tuolla pienessä kopissa olla?

      • MontaTurhaaRisteystä

        Duurparkkiin on hankala päästä Biil Themasta päin.
        Ihmeellisiä mutkia pitää tehdä, kun Minimanin parkkipaikan nurkasta ei pääse suoraa Duurparkkin päin.
        Autopesula tuli aivan väärään paikkaan. Kuinka sai siihen rakennusluvan ?


    • Anonyymi

      JASMIN
      HULMI

      • Anonyymi

        Ilimoja pitelöö⁹


    • Anonyymi

      Laadukasta käsidesiä jäin kaipaamaan käyttäessäni lapsenlapsiani Seinäj....luulisi noilla hinnoilla...

      • Anonyymi

        kaippa näissä pikku kaupungeissa nuo pomppu hallit vähenee kun vanhemmilla ei oo aikaa kun lomilla käydä seisoskelemassa siellä. sama kun ne pakohuone jutut parin vuoden juttu..nyt on lähdössä suur myynti tyhjennys läpi suomen. villi veikkaus kauan kestää padel huuma 2v 3v liikaa halleja vaan tehdään


      • Anonyymi

        Samoin,olisin toivonut samanlaisia käsidesiaut.kuin Ideaparkin käytävillä sisääntuloaulassa. Oli vain pari muovipulloa narulla kiinni, surkeaa näinä aikoina.


    • Anonyymi

      Niinpä

      • Anonyymi

        Ja euron sukat 5 euroa


    • Anonyymi

      Olin siellä tänään lapsenlapsieni kanssa. Poikajoukko mellasti eri kohteissa sääntöjen vastaisesti ja pikkutyttö pelästyi heidän ryntäilyään. Yhtäkään kiertävää valvojaa en nähnyt koko neljän tunnin aikana-paras pysyä pois!

      • Anonyymi

        Raha vain kiinnostaa


    • Anonyymi

      Jaa sielläkö on vielä toimintaa. Luin muistaakseni lehdestä että olisi mennyt konkurssiin ehkä noin vuosi sitten.

      • Anonyymi

        Bisnestä konkurssikin?


      • Anonyymi

        Luulin kans että se lopetti jo, ei oo tullu käytyä ku on tää korona.


    • Anonyymi

      Sotaveteraani ihmetteli miksi lapset opetetaan tässä maasa riuhumaan, sottaamaan ruualla ja muita jäynäyttämään ja kiusaamaan?

      Kenpä tietäis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe