Miten nopeuttaa erosta toipumista?

rakastanedelleen92

Erostamme on pari kuukautta. Viimeiset kaksi viikkoa on olleet jo helpompia. En itke enää päivittäin. Välillä illalla, kun olen tosi väsynyt ja yksinäinen. Silloin tuntuu, että tekisin mitä vain että saisin mieheni takaisin. Ihan mitä vain.
Seuraavana aamuna kiireisenä mietin taas asiaa ja ymmärrän että näin on parempi ja näin on helpompaa. En edes haluaisi ketään määräilemään ja natisemaan siivoamisesta tai ruuanlaitosta. Mutta miksei tämä rakkaus lopu?
Voi rakastan edelleen niin paljon että se sattuu. Olemme väleissä, erosimme sovussa. Ero ei johtunut pettämisestä eikä luottamuspulasta. Välissämme oli vain liikaa stressiä ja painetta, muu maailma pääsi meidän väliimme. Olemme tavanneet muutamia kertoa entisessä yhteisessä asunnossamme. Ja harrastaneet seksiä. En voi olla itkemättä kun rakastelemme, ajattelen vain että onko tämä nyt viimeinen kerta. Mies on edelleen aivan ihana minua kohtaan, huolehtiva ja herkkä.
Se niin sattuu, kun tiedän että hän oli minulle se oikea. Ei voi olla toista niin sopivaa, kenen kanssa kaikki kävi yhteen. Hän oli oikea mies, ei mikään pleikkaria pelaava nulikka. Meillä oli yhteiset haaveet omakotitalosta, navetasta, autotallista. Molemmat halusimme lapsia, mutta lukumäärästä oli erimielisyyksiä.
Kaipaan sitä turvallisuuden tuntua minkä sain, kun olin mieheni kainalossa sohvalla. Kun nukuin hänessä kiinni ja joka aamu kun saatoin hänet töihin ja toivotin hyvää työpäivää ja pyysin ajamaan varovasti. Nyt niitä asioita ei enää ole. En saata ketään aamulla ovelle, en toivota kellekkään hyvää yötä. En huonon päivän jälkeen kömmi miehen lohdulliseen kainaloon.
Miten voin vaihtaa ajatuksiani kaikesta hyvästä, niihin huonoihinkin puoliin? Kyllä meillä oli syymme miksi ero tuli. Miksen voi muistaa kuin hyvät asiat?

Mies kävi luonani eilen. Hänen katseensa oli täysin samanlainen kuin suhteemme alkuaikoina. Hänen pupillinsa olivat suuret, hän hymyili varovasti. Hänellä oli kaipaava katse ja meinasin murtua heti. Kuitenkin hillitsin itseni. Makasimme sängyllä ja mies halusi halata minua. Se tuntui niin hyvältä, en olisi koskaan halunnut enää päästää häntä pois siitä. Halaus eteni tietenkin pidemmällekin. Mies sanoi että hän on ollut tosi yksinäinen ja sanoi että hänellä on välillä ikävä meidän hyviä aikojamme. Silloin murruin ja itkin. En paljoa, koska en halunnut näyttää heikkouttani. Vannotin että olen päässyt meidän yli jo.
En todellakaan ole. Kaipaan niin paljon ja se sattuu, kun tiedän että elämäni mies kulkee tuolla vapaana ja katselee muita naisia. Että ei mene kauaa, kun hän löytää jo uuden naisen. Tuntuu etten jaksa enää elää ollenkaan, kaipaus vie kaiken voimani.
Milloin tämä helpottuu? :(

1

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rohvessori

      Siinä vaiheessa se helpottuminen vasta alkaa, kun teet selväksi teidän välinne. Sano miehelle, että haluat yrittää. Jos hän ei halua, joudut valitettavasti katkaisemaan itsesi takia teidän välit niin pitkäksi aikaa, että olet oikeasti päässyt yli. Ei ole oikein muuta vaihtoehtoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe