kookosöljy

,-.,.-,-.-,.,.-

oletteko kuulleet, että kookosöljy saattaa lieventää parkinsonin taudin oireita? päivittäin nautittu muutama ruokalusikallinen raakaa kookosöljyä stimuloi ja korjaa aivotoimintaa. en sano, että se täysin parantaisi ketään, mutta monissa tutkimuksissa on havaittu, että siitä todella on apua.

5

988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • psi1

      Kyllä olen, kookosrasva auttaa monessa neurologisissa sairauksissa, myös alzheimerintaudissa ja epilepsiassa autta myös karppaaminen. En jaksa enää kertoa näistä hyvistä tuloksista ystäville ja tuttaville kun eivät kuitenkaan edes viitsi kokeilla. Kookosrasva saa huomaamattomasti kun esim. paistaa ruoan sillä. Kannattaa kokeilla!

    • elintavat?
    • Boysandme

      Hei! Kookosöly auttaa varmasti moneen, koska se tehoaa viruksiin ja bakteereihin yms. mutta niin auttaa myös Ceyloninkaneli, tutkimusten mukaan. Eli se aito kaneli, ei mikään kiinalainen kassia. Hankkikaa ihmeessä tätä aitoa kanelia ja ruvetkaa nauttimaan joka päivä, vaikka lämpimissä juomissa etc. Toinen mistä voi olla suuri apu, on eteerisistä öljyistä arvostetuin, eli Frankincense sacra -öljy. Boswellia puusta valmistettua öljyä tulee monesta maasta, mutta Omanin öljy on arvokkainta ja myös tehokkainta terapeuttisesti. Eli jos tätä, tai muutakin Fankincenseä saatte käsiinne, sitä kannattaa laittaa esim. niskaan, jalkapohjiin, kielen alle tippa tai pari, hieroa käsiin etc. Oma pappani sairastaa Parkinsonia, mutta en voi hoitaa häntä näillä, kun en millään pysty vierailemaan edes viikottain. Jos hän olisi lähellä, yrittäisin hoitaa näillä päivittäin. Omasta kiinnostuksesta aiheeseen olen löytänyt nämä luontaishoidot.

    • tuhansia tutkimuksia

      D-vitamiinia vähintään 100µg/vrk.

      Riittävä D-vitamiinin saanti lisäravinteena ehkäisee Parkinsonin tautia.

      Googlaa brain ja vitamin D

    • 100µg

      Parkinson’s disease is a neurodegenerative disease of the nervous system that results in movement-related symptoms such as shaking, slowness of movement, and difficulty walking.

      What's the link between vitamin D and Parkinson's disease?

      Find out:

      http://www.vitamindcouncil.org/vitamin-d-news/does-vitamin-d-intake-and-outdoor-activity-influence-risk-of-developing-parkinsons-disease/

      Riittävä D-vitamiinin saanti lisäravinteena ehkäisee Parkinsonin tautia. Tutkimuksia D-vitamiinin puutoksen yhteydestä useisiin sairauksiin julkaistaan jatkuvasti. D-vitamiinin puute on yleistä Suomalaisilla. Tämän vuoksi useat asiantuntijat ovat ruvenneet kannattamaan nykyisten saantisuositusten nostoa. Tuoreen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkimuksen mukaan D-vitamiinin puutoksella havaittiin olevan yhteyttä myös Parkinsonin tautiin. D-vitamiinin puute on yhdistetty parkinsonin tautiin lukuisissa eri tutkimuksissa.

      Pekka Puskan johtama THL on tehnyt valtavan karhunpalveluksen kansanterveydelle ja -taloudelle vastustamalla vitamiinien ja muiden ravintolisien käyttöä. Pelkästään D-vitamiinin riittävä saanti säästäisi terveydenhuollon kuluissa arviolta 2,5 miljardia euroa vuodessa. Summa on lähes yhtä suuri kuin valtion puolustusmenot (2,7 mrd).

      Suomessa kaikki potee D-vitamiinin puutosta kohdusta hautaan, jos ei syö sitä purkista RIITTÄVÄSTI (50-150 µg/vrk) läpi vuoden ja läpi elämän.

      D-vitamiinin puutos lisää riskiä sairastua lukuisiin eri sairauksiin. Toki tarvitsee muutenkin syödä kunnon ruokaa eikä elää leivällä ja margariinilla. Nykyinen virallinen D-vitamiinin suositus ja saanti ruuasta riittää ehkäisemään vastsyntyneillä riisitaudin, ei muuta. Kiitoskukkasen sairastumisestaan voi lähettää THL:ään.

      D-vitamiinin lähde ihmiselle on aurinko. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3, kello 10-16 välisenä aikana vähintään kädet ja jalat paljaina 30 minuuttia päivittäin. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Talvella UVB-indeksi on nolla.

      Ruuan merkitys D-vitamiinin lähteenä on vähäinen. Suomalainen saa hyvästäkin ruokavaliosta (runsaasti kalaa ja suositusten määrän vitaminoituja maitotaloustuotteita) alle 10 µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa syödään pääosin kasvatettua kalaa, jossa ei ole D-vitamiinia, johtuen kalan rehusta, joka ei sisällä D-vitamiinia. Muiden kalojen D-vitamiinipitoisuudet vaihtelevat suuresti, joissakin kaloissa se on nolla.

      Parkinsonin tauti parani vitamiineilla:
      http://www.studio55.fi/irtiarjesta/article/-aitini-parkinsonin-tauti-parani-vitamiineilla-/135966

      Higher Vitamin D Levels Associated With Better Cognition, Mood in Parkinson's Disease Patients
      http://www.sciencedaily.com/releases/2014/01/140116190206.htm


      LÄHTEET:
      http://www.parkinsoninfo.fi/ajankohtaista/d-vitamiinin-puutos-saattaa-jopa-kolminkertaistaa-parkinsonin-taudin-riskin

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=1769

      http://www.vitamindwiki.com/tiki-index.php?page_id=484

      http://www.vitamindwiki.com/tiki-browse_categories.php?parentId=67&sort_mode=created_desc

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe