Tornion "Valoilmiö" 28.9.14

kylddyyriäkö??

Mielenkiinnon herätti tää Tornion Valoilmiö-tapahtuma...Joten sinne tietty illalla ajeltiin..No tän "Veden päällisen kokon" piti tapahtua klo 21...no ei siitä sen enempää...Tää ei oo eka tapahtuma Torniossa, jossei oikeesti tapahu yhtään mitään..Joku Rajalla amerikan autoshow, jossoli vissii pari autoa..........no joo...eipä maksa vaivaa keskustaan ajautua ku nää tapahtumat on näinki köyhiä.........Kyllä meän o pakko turvautua tähä Hanhirovan Torandaan ja sen tapahtumiin...Aikasta kovaa settiä siellä tarjotaan..Oon tätä hommaa jo parikytä vuotta seurannu ja tää kulttuuri on aina ollu "se" asia...eikä se näytä koskaan onnistuvan...Kaikki hiton gränsenit sun muut ja keskustan entiset liikekiinteistöt on autioina.........Minä vaan kysyn et onko tässä järkeä???

22

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ---

      Voi itku. Mie en tykkää jostain niin mitään ei saa järjestää jos mie en siitä tykkää. Mie mie mie.

    • Valivaliyou

      Minä tulkitsen sinun kirjoituksen siten että olet ollut 20v ammattivalittaja. Sinulla ei ole kykyä nähdä asioita positiivisesti. Miksi menit katsomaan tapahtumaa? Kyllä normaali ihminen oppii noinkin pitkän ajan saatossa olemaan poissa tapahtumista jos koskaan mikään ei miellytä.
      Maksoitko paljonki lipuista tähän tapahtumaan?

    • 5+9

      Ei ole mikään ihme että muutamallakin tyypillä, jotka omallakin kustannuksellaan yrittävät tänne joskus jotain järjestää, palaa hihat. Mikään ei kelpaa torniolaisjuntille, ei perkelevie edes ilmaiseksi.

    • kylddyyriäkö??

      Juu ja te taidatte olla niitä kommentoijia jotka eivät asiaa tunne, mutta silti pitää yrittää ketjun aloittajaa mollata....Miettikääpä sitä, että tätä on mainostettu ja ihmiset mahdollisesti naapurikunnistakin tätä ovat ajaneet katsomaan....Miks ihmeessä ei sais antaa palautetta, vaikkakin negatiivista? Itse olen pitkään Tornion sähläystä seurannut, enkä tosiaankaan valita vain valittamisen halusta. Ja mitä tuohon tulee, et oisin jättänyt menemättä, mutta menin kuitenkin, niin eikö se jo kerro, etten ole pessimisti vaan ikuinen optimisti, joka tämänkin kerran haluaa uskoa, että jos sittenkin tää ois elämys...Mutta te kommentoijat, jos ette käyneet tota ees kattomassa, olkaa ääneti...Mutta kaipaisin kommentteja teiltä, jotka illalla Torniossa liikuitte näitä ihastelemassa...

      • ruikutiruikuti

        Okei, kävit siis kattomassa edes, hyvä! Annoit palautetta, et siis tykänny. Sekin ok. Moitit torniolaisten ainasesta sähläyksestä..mitäpä jos ikuisena optimistina ja innokkaana kylddyyrin kokijana alkaisit ite järjestää yksin tai porukalla jotain. Saatais me muutkin niitä kunnon elämyksiä!

        Plussat niille jotka jaksaa jotain järjestää!!


      • Valivaliyou

        Ei ole lahjahevosta suuhun katsomista sanotaan. Kävin katsomassa ja pidin näkemästäni.
        Mitä nyt sitten tuolla avauksellasi yrität saavuttaa se minua ihmetyttää.
        Yritätkö sanoa että järjestäkää Hollywood tyylinen esitys minulle ilmaiseksi ja lämmin illallinen päälle.


      • ---

        Olin paikalla koko illan. Kamera lauloi yli kuudensadan ruudun edestä. Hieno tapahtuma, joka toivottavasti järjestetään uudelleen huolimatta siitä että aina on muutama, jotka jaksavat valittaa kaikesta yrittämättäkään järjestää itse koskaan mitään.


    • varsin onnetonta

      Tuli käytyä toteamassa, että "onhan Torniossa katuvalot joo".
      Eli odotimme jotain hieman erikoisempaa tapahtuvan, kuin katsella kaupungin joka iltaisia katuvaloja ja auringon laskua.
      Jos tuohon tapahtumaan on tuhlattu yhteisiä verovarojamme, niin kysyn: Mihin ne kuluivat / menivät todellisuudessa???

      • 6+7

        Palstan todellinen ammattivalittajakin saapui paikalle. En muuten hetkeäkään usko sinun edes käyneen paikalla. Vaihda edes käsialaasi joskus. Kirjoitat suunnilleen saman loitsun joka kerta, oli aihe mikä hyvänsä.


      • ´pthui´
        6+7 kirjoitti:

        Palstan todellinen ammattivalittajakin saapui paikalle. En muuten hetkeäkään usko sinun edes käyneen paikalla. Vaihda edes käsialaasi joskus. Kirjoitat suunnilleen saman loitsun joka kerta, oli aihe mikä hyvänsä.

        Ja sulla aina sama virsi, kiun yrität eri nimimerkein vääntää muiden mielipiteitä epätoivoisena haluamaksesi


      • 6+7
        ´pthui´ kirjoitti:

        Ja sulla aina sama virsi, kiun yrität eri nimimerkein vääntää muiden mielipiteitä epätoivoisena haluamaksesi

        Kovinpa ovat omaperäisiä nuo sinunkin nimimerkkisi. Äläkä viitsi, jokainen voi nähdä saman tutkimalla palstaa hiukan pidempään. Samat pilkkuvirheet, sama kauttaviivan väärä käyttö, samat halvat vitttuilut aina. Ja koskaan ei mistään mitään hyvää sanottavaa. Ammattivalittaja.


    • Eija-Sinikka Juho

      Kiitos teille, jotka kirjoititte positiiviseen sävyyn järjestämästämme Valoilmiö-tapahtumasta! Saimme kaupunkilaisilta jo tapahtuman aikana niin paljon hyvää palautetta, että Valoilmiö järjestetään ensi vuonna uudestaan. Vien terveisenne järjestäjäporukalle, joka koostui Kulttuurikorporaation jäsenistä. Kaikkea hyvää ja toivottavasti näemme ensi vuonna!

      • Totuus nähtäville

        Paljonkohan tuohon käytettiin kuntalaisten verorahoja, eli mitkä oli kokonais kulut?
        Ei kai tuota asiaa salailla tarvitse ...


    • oliko jotaki

      Mikä valoilmiö on ollu ja missä ,en ole nähny yhtään mainosta,tietenki olisin käyny jos olisin tienny.Minkälainen se oli ,olis mukava kuulla ?

    • 9+7

      Älkää välittäkö näistä perusnegatiivisista, kepulaislestadiolaisen ilmapiirin ja perinteen läpikotaisin kyllästämistä kaikesta aina ja joka paikassa valittavista synkkämielisistä vinkujista, vaan järjestäkää tuollaisia tapahtumia uudestaankin. Elämää kaupunkiin!

    • äippä-

      Mitä sitten vaikka olisikin käytetty verovaroja? En tiedä oliko, mutta jos oli, niin saatiin niillä hyvää mieltä aikaan. Pistetään niitä verorahoja huonompiinkin asioihin. Monta iloista lasta ja aikuistakin vietti hauskaa iltaa. Se ei voi olla huono asia kuin jonkun elämäänsä ja ihmisiin kyllästyneen marisijan mielestä.

    • Nähtävää kiitos

      Tosi asia kuitenkin on ettei siinä valoilmiössä ollut mitään nähtävää.
      Niitä näyttäviä esityksiä ja tapahtumia kyllä kaivattaisiin Tornioon, kunhan niissä olisi mukana jotain normaali arjesta poikkeavaa nähtävää.
      ( Älä sinä Denial valita ja vingu pluslasku nimimerkein : )

      • Ei ole tapana.


    • puhutkohan omiasi?

      kuka on muka puhunut "veden päällisestä kokosta" muutako sie. taiat kuule omasta päästä repiä juttusti. luin vaan että olisi åströmin kartanolla (ollut) jotaki valoesityksiä... sinne päin ainaki. mut missään ei ole puhuttu jostaki kokosta. mutakuopassa, mitä sie muka sanot kaupungin laheksi

      • T877

        Kokko olisi pitänyt polttaa kaupunginlahdella.
        Mutta kun tuuli melko kovaa, niin eivät sytyttäneet sitä.

        Itse tapahtuma oli oikein mukava, kunhan menee sinne oikealla asenteella, eikä odota liian suurta tapahtumaa. Järjestettiin kuitenkin ensimmäistä kertaa.

        Toivottavasti tämän tapaisia tapahtumia järjestetään enemmänkin.


    • .ajuri

      Joo ! Järjestäkää lisää tapahtumia kunhan siellä on edes jotain erikoisempaa nähtävää ja myönnettyjä avustuksia tai verorahoja ei vedettäisi omiin taskuihin tällaisilla katulamppukatselmuksilla.
      Pikkasen nyt kuitenki soisi yritteliäisyyttä ja mielikuvitusta toteutukseen

      • T877

        Siitä vain näyttämään mallia, kun olet niin yritteliäs ja mielikuvitusta riittää.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe