Lainahyöhenissä...

Barbaarinen julmuus

Aborttiväki ei kykene esiintymään omalla agendallaan vaan yrittää piiloutua väkivaltaisine toimineen "naisten" selän taakse. Suomessa kyykytetään vuosittain 10500 naista mukavuusaborteissa, joissa surmataan sama määrä täysin terveitä lapsia. Heistä yli 5000 on tyttöjä. Kyse on sodasta naisia, lapsia ja ihmisyyttä vastaan.

Mukavuusabortit ovat naisten tuhoamisen menetelmä, jonka rinnalla muu ihmisviha ja hirmutyö kalpenee.

34

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      Sitähän ei kukaan voi sanoa olisiko alkiot/sikiöt olleet täysin terveitä!

      Kyllä abortit ovat kaukana kärjestä kun puhutaan ihmisten tekemistä hirmutöistä! Kun jo syntynyt murhataan, niin häntä jää suremaan lukuisa määrä ihmisiä. Alkiota/sikiötä joka abortoidaan ei yleensä kaipaa kukaan, eikä niiden "massamurhaaminen" vaikuta ulkopuolisen ihmisen elämään todellisuudessa millään tavalla. Jo pelkästään tätä ajatellen massamurhat, isisken ja jenkkilöiden teot yms ovat paljon kauheampia kuin abortti jonka joku tekee. Edellä mainittujen järjestöjen teot vaikuttavat lukuisiin ihmisiin, toisin kuin abortti joka aiheuttaa ulkopuolisille korkeintaan mielipahaa ja tietysti ääri tapauksissa suurta vihaa ja ahdistista niinkuin esim. Sinussa

      Turhaa tietysti tän kirjoitan ku ei sulle autas mitään sanoa. Tästäkin erottelet ties mitkä kohdat ja kirjotat ties mitä sontaa perään.

      Tietenkin ihmisillä on erilaisia arvoja, sinun mielestäsi abortti on yhtä julmaa kuin jo syntyneen ihmisen kiduttaminen, raiskaaminen, tappaminen yms.. se kertoo paljon sinusta..

      • Historia / nykyisyys

        Mukavuusaborteissa on surmattu huikeasti enemmän lapsia, kuin mitä stalin ja hitler leireillään saivat tehtyä. Mukavuusaborteissa on maapallolla surmattu ainakin satoja miljoonia lapsia.

        Suomess 1939 - 1945 100 000 miestä antoi sodassa henkensä, ettei kansaa murhattu, naisia ja lapsia raiskattu ja viety siperiaan.

        Mitä tekivät seuraavat sukupolvet? Osa porukasta halusi olla sitä mieltä, että oma lapsi on "kohtuuton rasitus" ja tämän perusteella on surmasi 700 000 lasta mukavuusaborteissa ja näin on kyykytetty jokseenkin sama määrä äitejä. Aborttiväki pani toimeen sen stalinistisen tuhon ja terrorin, josta veteraanit kansan pelastivat.


      • shilirimpsis
        Historia / nykyisyys kirjoitti:

        Mukavuusaborteissa on surmattu huikeasti enemmän lapsia, kuin mitä stalin ja hitler leireillään saivat tehtyä. Mukavuusaborteissa on maapallolla surmattu ainakin satoja miljoonia lapsia.

        Suomess 1939 - 1945 100 000 miestä antoi sodassa henkensä, ettei kansaa murhattu, naisia ja lapsia raiskattu ja viety siperiaan.

        Mitä tekivät seuraavat sukupolvet? Osa porukasta halusi olla sitä mieltä, että oma lapsi on "kohtuuton rasitus" ja tämän perusteella on surmasi 700 000 lasta mukavuusaborteissa ja näin on kyykytetty jokseenkin sama määrä äitejä. Aborttiväki pani toimeen sen stalinistisen tuhon ja terrorin, josta veteraanit kansan pelastivat.

        Ei kukaan ole muuta väittänytkää, vaan nimenomaan ne ei ole verrattavissa toisiinsa. Tämä käy ilmi erittäin hyvin "....." tekstistä johon suoraan vastasit


      • Ero ja samuus
        shilirimpsis kirjoitti:

        Ei kukaan ole muuta väittänytkää, vaan nimenomaan ne ei ole verrattavissa toisiinsa. Tämä käy ilmi erittäin hyvin "....." tekstistä johon suoraan vastasit

        Aborttiväki haluaa "perustella" tappamista ja kyykyttämistä mukavuusaborteissa eli tapauksessa A sillä, että myös tapauksessa B kyykytetään ja tapetaan ihmisiä.

        Eihän tappaminen anna perustetta eikä oikeutusta tappamiselle. Aborttiväen ajatus on jopa tekoja lyhyempi.

        Vain tappaminen on vertailukelpoinen asia molemmissa tapauksissa - massamurhaamisen ollessa kyseessä.


    • ihmettelijä

      700 000 lasta mukavuusaborteissa ja näin on kyykytetty jokseenkin sama määrä äitejä. Aborttiväki pani toimeen sen stalinistisen tuhon ja terrorin, josta veteraanit kansan pelastivat.

      • verinen totuus

        Naisten kyykytys mukavuusaborteissa on sekä rakenteellista että aktuaalista. Naisten monimuotoinen painostus on mukavuusaborttien taustalla.

        Valitettavsti 700 000 lapsen teilaaminen mukavuusaborteissa ei ole hölynpölyä vaan verisintä totuutta. Se että aborttiväki haluaa _mielipiteissään_ pitää teilattuja lapsia solumöykkyinä ja satiaisina ei muuta lapisen olemusta eikä heidän kohtaloaan vähääkään.


    • kas noin taas XD

      "Miksi vastata aina tuolle aloittajavajakille?"

      Huomhuomhuom!!!!
      Jälleen kerran abortin suosija ALOITTI henkilöön käyvän älyä halventavan törkysolvausnälvinnän!!

    • Vastaahan, kiitos

      Kaikesta tästä aborttirähinästä päättelen, että aloittaja lapsineen ei myöskään esim. syö lihaa, tapa "turhia" tai "häiritseviä" hyönteisiä, roskaa luontoa tai käytä eläinkokeilla testattuja tuotteita. Olenko oikeassa? Kai vastustat myös eläimille tehtäviä abortteja?

      • yleensä ja erikseen

        Kaikesta tästä aborttirähinästä päättelen, että aborttien edistäjät heimolaisineen myös syövät epäekologisesti, tappavat "turhia" tai "häiritseviä" hyönteisiä, roskaavat luontoa ja käyttävät eläinkokeilla testattuja tuotteita. Olenko oikeassa? Kai edistät myös eläinten rääkkäystä ja kyykyttämistä ?


    • palstan aihe?

      " aloittaja lapsineen ei myöskään esim. syö lihaa, tapa "turhia" tai "häiritseviä" hyönteisiä, roskaa luontoa tai käytä eläinkokeilla testattuja tuotteita. Olenko oikeassa? Kai vastustat myös eläimille tehtäviä abortteja?"

      Mitähän niitä muita lajeja tänne taas pitääkään vedellä? Hätä johdatella pois aiheesta vai?
      Tuskin eläinten tappamista hyötykäyttöön (esim. ihmisten ravinnoksi) monetkaan turhaa lasten tappamista vastustavat näkee mitenkään moraalisena ongelmana.

      • Vastaahan, kiitos

        Höpö höpö, ihminen tulee toimeen täysin ilman lihaa, kyseessä on pelkkä mukavuudenhalu ja "ai kun liha on niin hyvää", joten yhtä lailla voimme puhua aborteista hyötynä, eikö? Moraalisena ongelmana ei joo suurin osa näe eläinten tappamista ruuaksi, mutta eipä onneksi näe aborttiakaan. Mutta ilmeisesti sinä et pistä tikkua ristiin et syntyneiden ihmisten, etkä eläinten puolesta, vain ne alkuraskauden solumöykyt saavat "suojelusi". Muutenhan ei olisi ollut ongelma vastata noin helppoihin kysymyksiin. Aika tekopyhää, etten sanoisi ja vielä kehtaat toisessa aloituksessa haukkua muita tekopyhiksi. Sinuna en itseäni ylentäisi. No, onneksi abortteja tullaan tekemään jatkossakin, vaikka tekopyhänä täällä mylvitkin :)


    • höpö höpö

      " ihminen tulee toimeen täysin ilman lihaa,"

      Ihminen on sekasyöjä ja tietyt vitamiinit voi saada vain lihasta :) voi tulla jonkin aikaa toimeen, kunnes sairastuu ja kuolee.

      "Moraalisena ongelmana ei joo suurin osa näe eläinten tappamista ruuaksi, mutta eipä onneksi näe aborttiakaan."

      No suurin osa maailman ihmisistä syö lihaa muttei tapa lapsiaan... että miten mahtas olla :D
      Mutta ilmeisesti sinä et pistä tikkua ristiin et syntyneiden ihmisten, etkä eläinten puolesta, vain ne itsekkäät mukavuusaborttöörit saavat "suojelusi".

      "Muutenhan ei olisi ollut ongelma vastata noin helppoihin kysymyksiin."

      Mikä ongelma? Sillehän ei voi mitään jos et niitä vastauksia tajua eikä ne ylikiperän tyhjentävinä kelpaa ;)
      Onneks ylivoimanen valtaosa antaa lastensa jatkaa elämää, joidenkin lapsivihamielikköjen murhanhimosista tekopyhyyden mylvinnöistä huolimatta :)) Tietenkään normaalien lapsia suojelevien ihmisten ei tartte ylentää itteensä sunkaltasiin nähden, koska onhan ne itsestäänselvästi murhamielien pohjasakkaa ylempänä :)))

    • Järjen jättiläisiä

      "Ihminen on sekasyöjä ja tietyt vitamiinit voi saada vain lihasta :) voi tulla jonkin aikaa toimeen, kunnes sairastuu ja kuolee."

      Aika heikot perustiedot ravitsemuksesta(kin) sulla. Kuinkas muuten. :)

    • no kerroppa

      "Aika heikot perustiedot ravitsemuksesta(kin) sulla."

      miten se ihminen pärjäilee esim. ilman b12 vitamiinia? Jokkut rehupiiperöiden synteettiset pillerit ei todellakaan korvaa sitä luonnollisten ravinnonlähteiden terveellisyyttä.. mutta ilmeisesti täältä löytyy lukuisia varottavia esimerkkejä myös viherhörhöyden ja köyhän ruokavalion seurauksista.

      • Lihan lisäksi B12 -vitamiinia on maitotuotteissa ja kalassa sekä kananmunankeltuaisessa.


    • niin tai näin

      Joudutaan ne kalatkin tappaan, ja samoin maidon ja munien tuotannossa härskisti hyödynnetään eläimiä. Monille lihaksi tappaminen ei ole kuitenkin sen enempää väärin moraalisesti kun tämä muukaan hyötykäyttö (toisin kun taas esim. rääkkäys).

      • Oli puhe tästä väittämästäsi:

        " ja tietyt vitamiinit voi saada vain lihasta "

        Ei ollut kyse siitä mitä hyödynnetään ja millä lailla.


      • suuri mutu

        "Monille lihaksi tappaminen ei ole kuitenkin sen enempää väärin moraalisesti kun tämä muukaan hyötykäyttö (toisin kun taas esim. rääkkäys). "

        Eli vetoat taas mutu-mutuun.
        Ok.
        Abortti on monien mielestä hyväksyttävä toimenpide.
        Alkio ei monien biologien ja tutkijoidenkaan mielestä
        ole ihminen, vaan yksi ihmisen kehitysvaihe.


      • Härski Hartikainen

        Monille ei ole myöskään väärin moraalisesti puolustaa naisia jotka joutuu joidenkin fundamentalistiuskisten häriskisti hyödynnettäväksi.


      • aha :D

        ""Monille lihaksi tappaminen ei ole kuitenkin sen enempää väärin moraalisesti kun tämä muukaan hyötykäyttö (toisin kun taas esim. rääkkäys). "

        Eli vetoat taas mutu-mutuun."

        Niin että valtaosa maailman ihmisistä tekee joka päivä vastoin moraaliaan syödessään lihaa? :D

        Abortti on monien mielestä paheksuttava toimenpide.
        Alkio on monien biologien ja tutkijoidenkin mielestä ihminen, ja yksi ihmisen kehitysvaihe. (faktoista puhumattakaan)
        Monille ei ole myöskään väärin moraalisesti puolustaa lapsia jotka joutuu joidenkin fundamentalistifeminatsien häriskisti viemäröitäväksi.


      • ..-.-..-
        aha :D kirjoitti:

        ""Monille lihaksi tappaminen ei ole kuitenkin sen enempää väärin moraalisesti kun tämä muukaan hyötykäyttö (toisin kun taas esim. rääkkäys). "

        Eli vetoat taas mutu-mutuun."

        Niin että valtaosa maailman ihmisistä tekee joka päivä vastoin moraaliaan syödessään lihaa? :D

        Abortti on monien mielestä paheksuttava toimenpide.
        Alkio on monien biologien ja tutkijoidenkin mielestä ihminen, ja yksi ihmisen kehitysvaihe. (faktoista puhumattakaan)
        Monille ei ole myöskään väärin moraalisesti puolustaa lapsia jotka joutuu joidenkin fundamentalistifeminatsien häriskisti viemäröitäväksi.

        "Niin että valtaosa maailman ihmisistä tekee joka päivä vastoin moraaliaan syödessään lihaa? :D "

        Mutu-mutuko sanoo, että lihansyönti on oikein?
        Miksei sama kelpaa siihen, että mutu sanoo ettei alkio
        ole vielä ihminen?


      • juurikin näin
        aha :D kirjoitti:

        ""Monille lihaksi tappaminen ei ole kuitenkin sen enempää väärin moraalisesti kun tämä muukaan hyötykäyttö (toisin kun taas esim. rääkkäys). "

        Eli vetoat taas mutu-mutuun."

        Niin että valtaosa maailman ihmisistä tekee joka päivä vastoin moraaliaan syödessään lihaa? :D

        Abortti on monien mielestä paheksuttava toimenpide.
        Alkio on monien biologien ja tutkijoidenkin mielestä ihminen, ja yksi ihmisen kehitysvaihe. (faktoista puhumattakaan)
        Monille ei ole myöskään väärin moraalisesti puolustaa lapsia jotka joutuu joidenkin fundamentalistifeminatsien häriskisti viemäröitäväksi.

        "Mutu-mutuko sanoo, että lihansyönti on oikein?"

        Niin kerro nyt sanooko se enemmistön mutumutu niin vai että se on väärin?

        "Miksei sama kelpaa siihen, että mutu sanoo ettei alkio
        ole vielä ihminen? "

        Se kun ei taas oo mikään mielipiteen varanen asia, toisin kun esim. se onko abortti oikein vai väärin. Käsitätkö sen eron näissä?


      • aamun ajatus*
        juurikin näin kirjoitti:

        "Mutu-mutuko sanoo, että lihansyönti on oikein?"

        Niin kerro nyt sanooko se enemmistön mutumutu niin vai että se on väärin?

        "Miksei sama kelpaa siihen, että mutu sanoo ettei alkio
        ole vielä ihminen? "

        Se kun ei taas oo mikään mielipiteen varanen asia, toisin kun esim. se onko abortti oikein vai väärin. Käsitätkö sen eron näissä?

        Minun mielipiteeni on yhtä oikein ja arvokas kuin sinun, edustat pienenpientä vähemmistöä, heistäkin ääripäätä, jollaista ei edes abortin vastustajat hyväksy. Äläkä väitä turhaan vastaan, asia on niin.
        Alkio on alkio, ei ihminen vielä. Abortti on laillinen toimenpide, ihmettelen kuinka kauan saat mellastaa täällä noine verisine tappo-ja murhakauhukuvinesi.
        Vaikka sanoisit mitä, totuus on tämä eikä muuksi muutu. Muuta johonkin katoliseen diktatuurimaahan, saattaisit viihtyä siellä paremmin kuin täällä demokratiassa.
        Siellä abortti on laiton, silti niitä tehdään enemmän kuin meillä, naisia kuolee alkioiden mukana, mutta siitähän sinä pidät, olet monesti toivonut kivuliasta kuolemaa abortin valinneille naisille, täällä he pääsevät asian yli helposti.


      • niinkö :D
        juurikin näin kirjoitti:

        "Mutu-mutuko sanoo, että lihansyönti on oikein?"

        Niin kerro nyt sanooko se enemmistön mutumutu niin vai että se on väärin?

        "Miksei sama kelpaa siihen, että mutu sanoo ettei alkio
        ole vielä ihminen? "

        Se kun ei taas oo mikään mielipiteen varanen asia, toisin kun esim. se onko abortti oikein vai väärin. Käsitätkö sen eron näissä?

        "edustat pienenpientä vähemmistöä, heistäkin ääripäätä, jollaista ei edes abortin vastustajat hyväksy."

        Mutumutuko se siellä taas puhuu :DD

        "Äläkä väitä turhaan vastaan, asia on niin."

        Erittäin "vakuuttavaa" :DD

        "Alkio on alkio, ei ihminen vielä. "

        Jankuti jankuti. Kurjat faktat kun ei vaan tolla inttämisellä mihkään muutu. Kauanko vielä jaksat mellastaa tota hyödytöntä totuuksia kiistävää myvintääs?
        Vaikka sanoisit mitä, totuus on tämä eikä muuksi muutu. Olet pikku marginaalin pohjasakkasinta ääripäätä. Muuta johonkin femakoiden täysvapaan tappamisriehunnan maahan, saattaisit viihtyä siellä paremmin kuin täällä valtaosin sivistyneempien lapsia suojelevien parissa.
        Siellä lapsia murhaillaan koko raskauden ajan miten huvittaa ja lapsia suojelevat murhataan väkivaltaa ylistävien kiihkojen toimesta.


      • aamun avaus.
        niinkö :D kirjoitti:

        "edustat pienenpientä vähemmistöä, heistäkin ääripäätä, jollaista ei edes abortin vastustajat hyväksy."

        Mutumutuko se siellä taas puhuu :DD

        "Äläkä väitä turhaan vastaan, asia on niin."

        Erittäin "vakuuttavaa" :DD

        "Alkio on alkio, ei ihminen vielä. "

        Jankuti jankuti. Kurjat faktat kun ei vaan tolla inttämisellä mihkään muutu. Kauanko vielä jaksat mellastaa tota hyödytöntä totuuksia kiistävää myvintääs?
        Vaikka sanoisit mitä, totuus on tämä eikä muuksi muutu. Olet pikku marginaalin pohjasakkasinta ääripäätä. Muuta johonkin femakoiden täysvapaan tappamisriehunnan maahan, saattaisit viihtyä siellä paremmin kuin täällä valtaosin sivistyneempien lapsia suojelevien parissa.
        Siellä lapsia murhaillaan koko raskauden ajan miten huvittaa ja lapsia suojelevat murhataan väkivaltaa ylistävien kiihkojen toimesta.

        Vaan etpä voi mitään suomen aborttilaille vaikka kirjoittaisit sormesi verille näitä herjauspostejasi.
        Huutele tuuleen vain, sinulle nauretaan ja pidetään kummajaisena.
        Aborttia voi vastustaa sivistyneestikin.
        Minulle ei ole tehty aborttia, eikä tehdä koska en sitä enää tule tarvitsemaan. En puutu muiden tekemiin ratkaisuihin, toivoisin huolellista ehkäisyä että abortteja jouduttaisiin tekemään mahdollisimman vähän.


      • etpä voi mitään
        niinkö :D kirjoitti:

        "edustat pienenpientä vähemmistöä, heistäkin ääripäätä, jollaista ei edes abortin vastustajat hyväksy."

        Mutumutuko se siellä taas puhuu :DD

        "Äläkä väitä turhaan vastaan, asia on niin."

        Erittäin "vakuuttavaa" :DD

        "Alkio on alkio, ei ihminen vielä. "

        Jankuti jankuti. Kurjat faktat kun ei vaan tolla inttämisellä mihkään muutu. Kauanko vielä jaksat mellastaa tota hyödytöntä totuuksia kiistävää myvintääs?
        Vaikka sanoisit mitä, totuus on tämä eikä muuksi muutu. Olet pikku marginaalin pohjasakkasinta ääripäätä. Muuta johonkin femakoiden täysvapaan tappamisriehunnan maahan, saattaisit viihtyä siellä paremmin kuin täällä valtaosin sivistyneempien lapsia suojelevien parissa.
        Siellä lapsia murhaillaan koko raskauden ajan miten huvittaa ja lapsia suojelevat murhataan väkivaltaa ylistävien kiihkojen toimesta.

        että valtaosa lapsista saa jatkaa elämäänsä ja viis veisaa mylvimästäs lepsulaista ja ylistämistäs "naisen oikeuksista".. et vaikka kirjoittaisit sormesi verille näitä herjauspostejasi.
        Huutele tuuleen vain, sinulle nauretaan ja pidetään kummajaisena.

        "toivoisin huolellista ehkäisyä että abortteja jouduttaisiin tekemään mahdollisimman vähän. "

        Niin varmaan juu... että tääkin vielä pitäs uskoo :D


      • '''
        juurikin näin kirjoitti:

        "Mutu-mutuko sanoo, että lihansyönti on oikein?"

        Niin kerro nyt sanooko se enemmistön mutumutu niin vai että se on väärin?

        "Miksei sama kelpaa siihen, että mutu sanoo ettei alkio
        ole vielä ihminen? "

        Se kun ei taas oo mikään mielipiteen varanen asia, toisin kun esim. se onko abortti oikein vai väärin. Käsitätkö sen eron näissä?

        "Se kun ei taas oo mikään mielipiteen varanen asia, toisin kun esim. se onko abortti oikein vai väärin. Käsitätkö sen eron näissä? "


        Ja kuitenkin se on mielipiteen varainen asia, jossa ei ole olemassa
        oikeaa tai väärää vastausta. Ei taida mikään ollakaan niin paljon
        mielipiteistä kiinni kuin se, milloin ihmiselämä alkaa edes biologisesti
        puhumattakaan siitä, milloin persoonuus alkaa ja sitä myöden oikeudet.
        Että voitko enenmpää väärässä enää olla?

        http://www.newscientist.com/article/dn15062-when-does-human-life-begin.html#.VDKXca2EXrc


      • biologian faktaa
        juurikin näin kirjoitti:

        "Mutu-mutuko sanoo, että lihansyönti on oikein?"

        Niin kerro nyt sanooko se enemmistön mutumutu niin vai että se on väärin?

        "Miksei sama kelpaa siihen, että mutu sanoo ettei alkio
        ole vielä ihminen? "

        Se kun ei taas oo mikään mielipiteen varanen asia, toisin kun esim. se onko abortti oikein vai väärin. Käsitätkö sen eron näissä?

        "Ja kuitenkin se on mielipiteen varainen asia, jossa ei ole olemassa
        oikeaa tai väärää vastausta."

        Se kun nyt ei vaan muutu siitä mihkään vaikka jankkaat miljoona kertaa maailman tappiin. Mutta onhan se selväää ettet muutakaan voi kun yrittää epätoivolla sotkee näkemystä niihin kiusallisiin faktoihin jotka ei vaan miellytä. Se että faktoista on olemassa erilaisia näkemyksiä, ei niitä faktoja olemattomiks tee.
        Sen sijaan persoonuudet ja oikeudet perustuu pitkälti niihin mutuihin.
        Että voitko enenmpää väärässä enää olla?


      • ''''''
        biologian faktaa kirjoitti:

        "Ja kuitenkin se on mielipiteen varainen asia, jossa ei ole olemassa
        oikeaa tai väärää vastausta."

        Se kun nyt ei vaan muutu siitä mihkään vaikka jankkaat miljoona kertaa maailman tappiin. Mutta onhan se selväää ettet muutakaan voi kun yrittää epätoivolla sotkee näkemystä niihin kiusallisiin faktoihin jotka ei vaan miellytä. Se että faktoista on olemassa erilaisia näkemyksiä, ei niitä faktoja olemattomiks tee.
        Sen sijaan persoonuudet ja oikeudet perustuu pitkälti niihin mutuihin.
        Että voitko enenmpää väärässä enää olla?

        "Se että faktoista on olemassa erilaisia näkemyksiä, ei niitä faktoja olemattomiks tee."

        Sinulla menee vain faktat ja mielipiteet trollimaisesti sekaisin.


      • menee menee
        biologian faktaa kirjoitti:

        "Ja kuitenkin se on mielipiteen varainen asia, jossa ei ole olemassa
        oikeaa tai väärää vastausta."

        Se kun nyt ei vaan muutu siitä mihkään vaikka jankkaat miljoona kertaa maailman tappiin. Mutta onhan se selväää ettet muutakaan voi kun yrittää epätoivolla sotkee näkemystä niihin kiusallisiin faktoihin jotka ei vaan miellytä. Se että faktoista on olemassa erilaisia näkemyksiä, ei niitä faktoja olemattomiks tee.
        Sen sijaan persoonuudet ja oikeudet perustuu pitkälti niihin mutuihin.
        Että voitko enenmpää väärässä enää olla?

        "Sinulla menee vain faktat ja mielipiteet trollimaisesti sekaisin."

        meinaan juurikin sulta.


      • .itte.
        menee menee kirjoitti:

        "Sinulla menee vain faktat ja mielipiteet trollimaisesti sekaisin."

        meinaan juurikin sulta.

        Ihmetyttää, oletko aikuinen ihminen, ite oot toistoillasi. Tokaluokalla olen viimeksi kuullut tällaista inttämistä.
        Muutenkin teksti on välillä hyvin maanisen henkilön kynästä tullutta.


      • lappusimmuiitall
        menee menee kirjoitti:

        "Sinulla menee vain faktat ja mielipiteet trollimaisesti sekaisin."

        meinaan juurikin sulta.

        Kato nyt kuule minkähän takia ja kelle tässä joudutaankaan inttään ;DDDDD on se kumma että jos vastustajat sitten vastaa siihen mitä kysytään tai kommentoi ylipäätään mitään täällä, se on aina "inttämistä, haukkumista" jne. :DDDD ja omassa sakissa ei tietty IKINÄ mitään vikaa :))))


    • huhhuh tosiaan

      "näyte abortinvastustajien sydämmensivistyksestä taas."

      Kun ne nyt vaan sattu olemaan juurikin sen oman sakkis sysimustaa sydämensivistystä ;DDDD

    • henkilö X

      "Aborttiväki ei kykene esiintymään omalla agendallaan vaan yrittää piiloutua väkivaltaisine toimineen "naisten" selän taakse."

      Aborttiväkeen ei siis kuulu yhtäkään naista, koska naisten ei tarvitse piiloutua naisten selän taakse.

      "Suomessa kyykytetään vuosittain 10500 naista mukavuusaborteissa"

      Aborttiväkeen ei myöskään kuulu yhtäkään abortin tehnyttä, koska he ovat kaikki aborttiin kyykytettyjä uhreja.

      Herää vain kysymys, että onkohan tämä palstana, jonka keskustelijoista valtaosa lienee naisia, ihan oikea kohderyhmä enää aloittajalle? Aborttiväkeä täältä tuskin löytyy, joten kannattaisiko etsiä toinen areena näille avautumisille?

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe