Upea haastattelu telkkarissa !

Tapsa on ihqu!

30

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klassista viihdemus

      Tapani Kansan ääniala onkin sitten tenori. Muistelen,että aikoinaan puhuttiin baritonista. Hyvä,että tuo asia tuli nyt haastattelussa häneltä itseltään kuultua sillä tenorilta hän todella kuulostaa. Olen nähnyt ja kuullut Kansan laulavan jo 1960 luvun lopulta ja uran alusta lähtien. Nykyään kuuntelen paljon sinfonista metallia kuten Nightwishia.

    • naikkonen.

      WOW mikä KARISMA ! Ja miehekäs kuin mikä. Ei ole mistään naismaisuudesta tietoakaan, vaikka jotkut täällä sellaistakin on väittänyt.

    • Tekotaiteilija se on

      Jösses sentään! Kyllä hihhuliineilla on asiaa paitsi korvalääkäriin niin myös prillipoodiin. Ottakaa aasit jo pois ne vanutupot sieltä korvistanne ja riisukaa ne vaaleanpunaiset 40-luvun prillit! Menee usko ihmiskuntaan kun näitä teidän lapsellisia lässynlässynlässytyksiänne lukee. Vai ihqu, tenori ja mukamas ei naismainen. Pah! ROFLMAO!

      • Annu.

        Heheee, juu nää menee niin naurettaviksi noiden hihhulistien jorinat että ei mitään rajaa :D
        Lieköhän kellään muulla artistilla noin kahjoa fanikuntaa. No, sellaiset fanit kuin on artisti...


    • ..nyt tsemppiä vaan

      Kuulun Kansan ihailijoihin. Olen aina pitänyt hänen äänestään. Ikääntyminen vaan täytyy itse kunkin hyväksyä..omalla kohdallaan. Ei kait kukaan odotakaan että Tapani olisi kuin joskus 70-80 luvun ilmestys. Ei suinkaan. (olin vuosia sitten rahkosen tansseissa ..? hän lauloi ..outoja kappaleita ? Yleisö kehoitti häntä laulaman niitä "hyviä" ! hän kertoi.Jos haluatte että laulan teille mielikappaleitani niin laittakaa paperille kappaleen nimi ja seteli mukaan ? ) Rahkonen valitti yleensä sitä ettei ole saanut riittävästi julkisuutta ? Sitä saa mitä tilaa. Nyt Kansan kannattaisi ottaa uusi suunta alalla ja lakata kerta kaikkiaan valittamasta. ja kertoa, tällainen olen oikeasti. Ihailijat odottavat että astut esiin kaapista ..ikääntyneenä mutta vielä lyönnissä olevana artistina. Kansalla on vielä mahdollisuus siihen. Sitä arvostetaan että kertoo ongelmistaan. Kyllä ihailijat ymmärtää että artistikin on ihminen. Nyt vaan mietintämyssy päähän Tapani. Alat käydä saleilla hankkimassa peruskuntoasi . Käveleskelet luonnossa ja lakkaat valittamasta. Äänihän sinulla on pysynyt. Me ihailijat odotamme että tsemppaat itseäsi. Jokainen poikkipuolinen sanasi on liikaa !

    • Hyvä Tapsa !

      Upea haastattelu. Fiksu ja filmaattienen mies on Tapsa. Hän vaikutti niin energiseltä ja positiiviselta. Ei ollut mitään turhanpäiväisiä negaatioita mihinkään suuntaan. Kiertueen markkinointi vähän kritisoi ja aiheesta, sillä se oli kehnosti hoidettu ja peruutus aivan liian paniikkiratkaisu ohjelmatoimistolta. Monet ostavat konserteihin liput ihan viimetingassakin ei kuukautta tai jopa useampia kuukausia etukäteen.

    • sama.

      .. nyt tsemppiä vaan..

      Tärkein ohje kuitenkin on. Nöyryys ! Kansa luettelee vanhoja artisteja joita hän pitää esikuvanaan , mutta kuitenkin samalla unohtaa heidän nöyryytensä. Ei kuulijat odota kuuntelevansa jotain..tietopankkia kun häntä haastatellaan. Seli,seli asenne ei kuulu minun mieliartisteille joten varohan sitä.

    • Monica*

      Ja joku sanoo tuota linnunpelätintä komeaksi???????????? Katsokaa tuota kuvaakin tuolla MTV3:sen sivuilla: epäonnistunut, värjätty tupee, viirusilmät, kivespussit silmien alla, viirusuu ja roikkuva leuanalus. Katsekin kuin juopuneella, hörökorvat ja ryppyiset, vanhahtavan oloiset vaatteet. Eltaantunut on ainoa sana mikä tulee mieleen. Ihan on kuin Danny II. Yäk!

    • Karisma jyllää

      Tapsa oli haastattelussa todella edukseen. Fiksu ja filmaattinen mies kertakaikkiaan. Todella miellyttävää katseltavaa ja kuunneltavaa.Eikä tuntunut nyt niin paljon jännittävänkään, kuin yleensä TV-haastatteluissa. Ehkä Lauri Karhuvaaran symppis persoona sai Tapsan rentoutumaan. Late on sellaieen "tavallsen" oloinen, ei toimittajan oloinen haastattelija.

    • loimii

      Komeatahan Tapsaa on kuunnella ja katsella. Edustava, tyylikäs ja maskuliininen mies.Ei mikään paskanjauhaja vaan puhuu asiaa. Lauluääni on julmetun hieno. Tapsa vaikutti tässä haastattelussa kohtuullisen rennolta jopa. Usein on ollut jännitystä havaittavissa hänen TV-haastatteluissan, mutta nyt oli suhteellisen luonteva.

    • ounou.

      Niin on taas tapsukkaa....kaikki syy on aina muissa paitsi itsessä. Paasikivikin sanoi aikoinaan, että kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen. Tapsukka ottaa nyt vaan sen lusikan känsäiseen käteensä ja heittää sen sitten nurkkaan. Hyvästi, ei tule ikävä. Kun ei olisi koskaan ollutkaan. NIH!

    • Joku vaan

      En oikein pitänyt tuon Lauri Karhuvaaran tyylistä palata toistamiseen kiertueen peruunttumisuutiseen, mutta muuten oikein hyvä haastattelu. Lauri Karhuvaara ei ole ihan tyypillisen toimittajan oloinen. Hänessä on jotain sympaattista. Ehkä se sai Tapsankin rentoutumaan enemmän mitä yleensä TV-haastatteluissa.

      • Osaaminen ratkaisee

        Eikö sinua nukuttanut kun piti jo ennen kello 06:00 tulla kommentoimaan tännt ?
        Lauri Karhuvaara ja Tapsukka ovat muuten molemmat kaksi erittäin epämiellyttävää ja falskia henkilöä. Ihan FYI.


    • Voi että oon kattonu tuon haastattelun jo monenmonta kertaa :D Se on niin hyvä ja Tapsa niin IHANA kun vaan olla ja voi. Joissakin TV-haastatteluissa Tapsa on vähän semmonen järmääjä, kun se jännittää, mutta tässä vaikuttaa ihan leppoisalta ja rennolta. Kehuu Reijo Taipaletta, Pepe Willbergiä , yms. ainoa mitä vähän kritisoi on kiertueen kehnoa mainostamista ja aivan aiheesta.

      Loppu oli hauska kun Latelta leuka oikein loksahtaa auki kun Tapsa vähän laulaa luikauttaa siinä komeesti :)

      • Anti-Justiinax

        Aijaa? Sinulla ei sitten taida olla muuta elämässäsi kuin katsella viirusilmäharvashammaksen antitaiteilijan haastatteluja "over and over again"? Mä jo hetken luulin, että Forssan ikipiika olisi vetänyt itsensä hamppuköyden jatkoksi todettuaan, että iki-ihanne on syvältä perseestä ja elämä menettänyt tarkoituksensa. Vaan valitettavasti erehdyin. She's back: Justiinax !


      • Anti-Justiinax kirjoitti:

        Aijaa? Sinulla ei sitten taida olla muuta elämässäsi kuin katsella viirusilmäharvashammaksen antitaiteilijan haastatteluja "over and over again"? Mä jo hetken luulin, että Forssan ikipiika olisi vetänyt itsensä hamppuköyden jatkoksi todettuaan, että iki-ihanne on syvältä perseestä ja elämä menettänyt tarkoituksensa. Vaan valitettavasti erehdyin. She's back: Justiinax !

        Tiedoks sulle kusipää, että en ole mistään kälyisestä Forssasta. Jos sun joku puliakka tyttöystäväs on sieltä kotoisin, niin ei se tarkoita etteikö Suomessa ole muitakin paikkakuntia, vaikka et sitä ymmärrä.


      • lehmäliini
        Justiinax kirjoitti:

        Tiedoks sulle kusipää, että en ole mistään kälyisestä Forssasta. Jos sun joku puliakka tyttöystäväs on sieltä kotoisin, niin ei se tarkoita etteikö Suomessa ole muitakin paikkakuntia, vaikka et sitä ymmärrä.

        Ammuu...ammuu...lehmät sanovat ammuu. Hyvää huomenta Justiinax. Haisevatko navetat Forssassa?


    • juujaa!!!

      Ei tuo Tapsan ulosanti puhuen ole niin hyvää kuin laulaen. Aikapaljon viljelee "tota"- sanaa tuossa haastattelussa ja kyllä taitaa vieläkin vähän jännittää. Mutta karismaahan hänessä kyllä on. Ei voi kieltää.

    • bansku..

      Juu-u, mutta oliko banaanikärpäsiä hampaiden välissä, kun niin imeskeli suutaan tuossa haastattelun loppupuoliskolla etenkin....

    • topeli

      Minne Se ikifani Justiina on hävinny Ny ku Tapsa tarviis sen kehuja???

      • En oo mihinkään hävinny. Tapsa on paras laulaja mikä on ! Fanitan sitä enemmän kuin koskaaan.


      • lehmäliini
        Justiinax kirjoitti:

        En oo mihinkään hävinny. Tapsa on paras laulaja mikä on ! Fanitan sitä enemmän kuin koskaaan.

        Ammuu...ammuu...lehmät sanovat ammuu. Hyvää huomenta Justiinax. Mitäs sinne Forssan palvelutaloon kuuluu?


    • topeli

      Oikein!!! Suosikkiaan ei pidä hylätä muiden mielipiteen perusteella...

    • ei huono

      Tapsa on kieltämättä ihanmaskuliininen ja varsin vetävän näköinen mies .

    • I.H.A.N.A

      Tapsa on SUPER!

    • juujaa....

      Kyllä siinä jotain samaa näköä on kuin Jack Nicholsonissa nuorempana.

      • jaajuu....

        Pikemminkin niinkuin Uuno Turhapuro.


      • Tapsa on wanha mies

        Ja saattaapa nyt olla samaa näköä kuin Nicholson vanhana. Aika rähjäkkeen näköinen se Jack on nykyään.

        Mutta veikkaan, että tuo Jack on osannut nauttia kaikista elämän antimista paremmin kuin tosikko Tapsukka.
        Olemme täällä tiettävästi vain kerran ja jotkut osaavat elää täysillä ja toiset sen menevät läpi kireämmällä ilmeellä.


    • Jack Nicholson on ällö, mutta Tapsa on fiksu ja filmaattinen heppu ! On charmia ja karismaa vaikka muille jakaa. Lauluhurmuri parhaasta päästä !

      • Anti

        Jack Nicholson painii omassa sarjassaan. Tapani Kansa ja hengenheimolaisensa eli uunoturhapurot ja turhapurottaret kuten Forssanflikka Justu taas omassaan. Edes samalla vuosikymmenellä ei voida heistä (eli Nicholson joka on HUIPPU ja nämä Kansanturhakkeet jotka ovat alle kaiken arvostelun) puhua. Mitäs Forssaan kuuluu Justu? Onko palvelutalossasi hauskaa?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe