Joel Harkimo pyrkii eduskuntaan

....................

40

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harkimon jälkeiset

      Ilmaista vaalimainostako haet?

      • Hjyvä hjuttu

        Hahaaa! Hjoel ei ole tehnyt päivääkään töitä eikä opiskellut. On jo nyt pulska vätys. Kolmoisleuka.


    • Hjoel varma valinta

      Rikkaan miehen poika varmaan pääsee eduskuntaan toisten rikkaiden miesten poikien äänillä ja pappa betalar vaalikulut.

      • vaali slogan

        "Hjoel kansanmies köyhien asialla, Kansallinen Kokoomuspuolue"


      • Kansan elätiksi tämäkin?
        vaali slogan kirjoitti:

        "Hjoel kansanmies köyhien asialla, Kansallinen Kokoomuspuolue"

        Yksi untuvikko pullasorsa tyrkyllä.


      • Sanat suuta halkaise

        Pienileukaisten edustajaksi sopii.


      • Hohhei tyrkkyyy

        Ei pääse, vaikka Sekoomus asettanutkin jampan ehdokkaaksi. Taitaa olla vastaveto Benin tallin mimmeille?
        Missä kaverin osaaminen kunnallispolitiikasta? Eipä ole, mutta on haaveillut kansanedustajan hommasta pitkään. Entä millaista politiikkaa hän haluaa tehdä? Ketä hän puolustaa ensimmäiseksi? Ei ainakaan köyhiä ja työttömiä vaan arvatenkin rahan valtaa. Onko kokemusta n. s. tavallisesta elämästä? Eipä sitäkään, kun kaikki saatu automaattisesti kesätöistä lähtien veikkaan mä. Kokkarimenoa pahimmillaan.
        Jotakin kertoo myös se, että on VIIHDEUUTINEN sekä Maikkarilla että ainakin Ilta-Sanomissa. Eipä oteta vakavasti viestimissäkään pojan ehdokkuutta. No, tukipilari-äiti lohduttaa ja leuaton isä raivoaa kansan tietämättömyyttä, kun äänisaalis jää laihaksi.


    • äLDFÖK

      Eduskunnasta näyttää tulleen Hjarkimoiden suojatyöpaikka. Kun ei poitsulle kauppakorkean ovet oo nähtävästi VIELÄKÄÄN (poika jo 25v...) avautuneet eikä työpaikkaakaan ilmaantunut mistään (nimenomaan ilmaantunut), niin minnes sitä muualle menis kuin eduskuntaan.

      Hjallis on nähtävästi itse niin kaukaa viisas ja varovainen ettei itse palkkaa pullapossua poikaansa omiin hommiinsa, vaikka taisi se jossain projektissa olla olla mukana, mutta ilmeisesti tunaroi ja hommat meni tarpeeksi pieleen ettei päässyt enää jatkoon, joten - eduskuntaan siis. Minnes muualle? Pappa maksaa mielihyvin kampanjakulut ja Lentsun, äidin, kanssa yhdessä vaalikiertueelle. Onneksi sälli on niin onneton tunari ettei sinne(kään) pääsystä ole pienintäkään pelkoa.

    • äöylhktgj4rfeds

      Kai suomesta taas löytyy sen verran idiootteja, että joku tuotakin äänestää.

      • perkfdlövm,

        Löytyy mutta ei takuulla tarpeeksi että pääsis. Vaikka ihmettelen kyllä suuresti miten se Lentsikin sinne aina vaan uudelleen valitaan, sellanen saamaton nyhvelö. Ilmeisesti sitä äänestää sellaset jotka oikeesti tahtois Hjalliksen eduskuntaan ja tietää että Lentsu on vaan Hjalliksen sätkynukke, tekee kaiken mitä Hjallis käskee eikä kyseenalaista mitään. Nulikka on vielä niin nuori ja vielä tollompi kuin äitinsä, joten en usko että äänestävät sitä. Ilman Hjallista ei Lentsu pärjäis.


      • minun ääneni

        Olisihan se ideaali tilanne Hjallikselle, kun hänellä olisi eduskunnassa 2 ääntä 199:stä. Sellainen voisi olla mainio vaikkapa valitsijamiesvaaleissa tai hallituksen välikysymystilanteessa. .


      • Hernepussit
        minun ääneni kirjoitti:

        Olisihan se ideaali tilanne Hjallikselle, kun hänellä olisi eduskunnassa 2 ääntä 199:stä. Sellainen voisi olla mainio vaikkapa valitsijamiesvaaleissa tai hallituksen välikysymystilanteessa. .

        Tottakai olis. Onneksi ei toteudu. Jalliksen ääni kuuluu sekä ex-akan että tän pojan suusta. Tahdottomia hernepusseja molemmat.


    • Leenan tortusta

      Leuaton jr. voisi pyrkiä amikseen. Sopivat haivenetkin löytyvät.

      • Pullamössöpoika

        On liian hieno ja kuuluisa tavalliseksi duunariksi. Ilmeisesti Hjallis on miettinyt asiaa ja päättänyt tehdä poitsusta kansanedustajan. Omiin hommiinsa ei ota (miksi ei?), opiskelemaan (oikeeseen paikkaan) se ei pääse, kukaan muukaan Hjallkiksen kaveri ota sitä duuniinsa ja omaa yritystä se nyhvelä ei pysty pyörittään. Jotain on poitsulle siis keksittävä ja mikä olis kätsempää kuin työntää se sinne missä sen äitikin on jo valmiina suojatyöpaikassaan. Kokkareiden listoille vaan ja eikun eduskuntaan. Tällä kertaa Hjallis kyllä erehtyy. Ei se kelpaa sinnekään.


    • eräs äänestäjä

      Kyllä Joel on pätevä kansanedustajaehdokas, sillä olihan hän ollut Diili-ohjelman tuomaristossakin. Vakuutuin niin hänen kyvyistään, että siinä miehessä on aineista vaikka omistajaohjausministeriksi kun kauppatieteitten opinnotkin löytyy CV:stä.

      • Niin nössöä, nöf!

        Heh heh joo. Äkkiä töihin isukin pisniksiin sitten! Mitä se Hjallis sitä neroa pimittää eikä päästä firmoihinsa häärään ja takoon rahaa. Tyhmä ukko. Itse en pullapossua palkkais edes lumenluontiin. Ei pärjäis edes yksinkertaisissa lapiohommissa. Ja avoimessa yliopistossa "opiskelee"...


    • nöf nöf nöööf
      • hjopas nyt...

        Nyt kun Hjalliksen Hjartvallihjalli on myyty veli venäläiselle, ei poika pääse edes sinne, siivoojaks tai muuks...


      • jalliksen joeli
        hjopas nyt... kirjoitti:

        Nyt kun Hjalliksen Hjartvallihjalli on myyty veli venäläiselle, ei poika pääse edes sinne, siivoojaks tai muuks...

        On kai sillä Hjalliksella muitakin bisneksiä? Sipoon ranta esim. Jos joku Helena Karahtila kelpas tj:ksi , niin miksei Jollekin olis "pätevä" samaan pestiin? Ja olihan Lentsukin Jokereiden pomo, pääsi päättämään toimiston sisustuksesta ja verhojen väristä...Mieluummin sinne kun töpeksiin veronmaksajien rahoilla. Mielenkiintoista seurata mihin se oikein loppuje lopuksi saa sen tungettua, poitsu sentää kohta 30v...


    • Valtiomies

      Tuskin Joel rahan takia töitä tarvitsee, mutta eduskunta olisi laiskalle hyvä ajankuluksi, ja kertyy vielä hyvät eläkkeet.

      • werFSDV

        Ei, ei, ei! Kuluttakoot aikaansa Hjalliksen leivissä, ei veronmaksajien kustannuksella! Johan eduskunnassa yks Harkimo jo luuhaa tyhjänpanttina. TÖRSÄTKÖÖT Hjalliksen rahoja, herra paratkoon!


    • marionetti

      Eduskunta on hyvä työpaikka noin ansioituneelle nuorelle miehelle. Äänestettäessä voi aina hihkaista salin toiselle puolelle, "Mutsi, mitä äänestysnappia minä nyt painan?" tai kilauttaa Hjallikselle.

      • hyvät geenit

        Hjoel Hjarkimolla on tulevaisuus jo takana.

        Voi päästä suojatöihin Hjartwall Hjallin hjuoltomieheksi.


      • äölkjhvbASA
        hyvät geenit kirjoitti:

        Hjoel Hjarkimolla on tulevaisuus jo takana.

        Voi päästä suojatöihin Hjartwall Hjallin hjuoltomieheksi.

        Jalliksen täytyy ostaa Jollelle joku pisnes joka pyörii ilman Jolleakin, joku agentuuri? Myyntimiehet hankkii asiakkaita ja sihteeri laskee provikat Jollen tilille. Jolle voi käydä aamupäivisin istuskelemassa pallillaan ja pelata golffia lopun päivää. Olis mahdollsimman vähän haitaksi kenellekään. Avioiduttuaan jäsi sitten koti-isäksi.


    • Suuri nauraja

      Joel Harkimo on vi-tun luuseri aivan kuten äitinsä ja isänsäkin!!! :-):-):-)

      • Pieni hekottelija

        No siinähän tuli taas totuus lapsen suusta!


    • exexruiskakkanen

      Yäk, ällö jätkä!

    • HJALLIS KOMENSI

      Yrittää peittää sitä leuatonta pallinaamaansa parralla, mutta ei älyä, että antaakseen pärställe ryhtiä parran pitäis olla trimmattu ja AINA kuosissa.

      Mut olishan se niin kivaa jos Jollekin olis eduskunnassa, sais Leenakin taas seuraa kissanristiäisiin ja muotinäytöksiin, ennenhän se poseeras aina bestiksensä Marja Tiuran kanssa lehdissä, mutta kun Marja joutui häpeäpaaluun eikä tullut enää valituksi, niin loppu sekin ystävyys ja Leena on joutunu viime vuodet posaan naistenlehtien kuvissa ypöyksin.

      • nuollalipasta

        Ja avokkinsa ylettyy Lentsun tisuihin asti niin tuskin sellainen on seurapiirikelpoinen, sängyssä menettelee monestakin syystä.


      • Sulka ja hattu
        nuollalipasta kirjoitti:

        Ja avokkinsa ylettyy Lentsun tisuihin asti niin tuskin sellainen on seurapiirikelpoinen, sängyssä menettelee monestakin syystä.

        Leenan miesystävä kääpiökasvuinen, 160 cm sulka päässä/ varvistaen . Mahtaako potea pienen miehen Napoleon- kompleksia?


      • Serkus Malin
        Sulka ja hattu kirjoitti:

        Leenan miesystävä kääpiökasvuinen, 160 cm sulka päässä/ varvistaen . Mahtaako potea pienen miehen Napoleon- kompleksia?

        pientä miestä on kiva pökittää ;)


    • isukki hoitaa

      on ne suojatyöpaikat vaan niin helppoja, amandakin leikkii dj:tä, vaikka kiekkopeleihin löytyisi 100 x parempia levynpyörittelijöitä.

      • Huono coktail

        Leenan miesvalinnat puhuu puolestaan. Tykkää minimiehistä. Hjallis muistuttaa myös Rölliä, poikarukka on perinyt isänsä kasvonpiirteet. Pullasorsaksi vielä kasvatettu, hyvin menee.


      • Kepu pökkii aina..
        Huono coktail kirjoitti:

        Leenan miesvalinnat puhuu puolestaan. Tykkää minimiehistä. Hjallis muistuttaa myös Rölliä, poikarukka on perinyt isänsä kasvonpiirteet. Pullasorsaksi vielä kasvatettu, hyvin menee.

        pekkarinen tekee "temput" murmelipojalle arkadianmäellä..


    • .....99999

      No siinä olisi varma duunipalkka passskanpuhumisesta.

    • Hjoh hjoijaa

      Hjoel voi ensin pyrkiä Sipoon maalaiskunnan johonkin valtuustoon.

      • kölkäö

        Että,olis jotain ajankulua,


    • -.-.,-.,-.,-.,.,

      Lentsu taitaa vieläkin oottaa että Jallis ottais sen takasin, siksi vaan "seuruselee" sen pätkän kanssa eivätkä asu edes yhdessä. Taitaa muutenkin olla vaan seuralainen, jonka kanssa mennään Itsenäisyyspäivänä eduskunnan pikkojouluihin presidentin linnaan juhlimaan! Lentsun mielestä kun Itsenäisyyspäivän juhlat on kansanedustajien pikkojoulu! .

      Miksi muuten Merikakka ja Jallis eros? Eron jälkeenhän Merikakasta tuli lesbo!

      • Tätäkö vihjailet?

        ruma ja vanha mies ei osannu nuschii? Tuskin sössöttävä puhekaan auttoi asiaa..?


    • ....................

      hienoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe