Raskaana vai ei?

Tindii

Hei! Aloin pohdiskella voisiko minulla olla ns. valemenkat? Olemme mieheni kanssa 11pv sitten olleet yhdynnässä ja nyt useita pviä ollut kaiken laisia oireita mm. pahoinvointi, palelu/hikoilu,alavatsan nippailut, häpyluun nippailut,lämmöt koholla, jatkuva pissahätä, haisemaan ruvennut hiki ym. Minulla on ennenstään 2 lasta. No, kuukautisten piti alkaa eilen ja niinhän ne teki, MUTTA ei ole tarvinnut kahtakaan kertaa sidettä vaihtaa kun ovat niin niukat. Kyllä normaalisti kun kuukautiset alkaa, niin ne myös alkaa! Jotenkin vuoto on myös hailakampaa, yöllä ainoastaan oli enemmän lorahtanut , mutta nyt aamulla sama homma jatkuu. Negan tein aamulla. Toiveajatteluako vai mistä johtuu? Koskaan eivät ole menkat tuollaiset olleet.

6

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realisti mamma

      No mehän ei olla koneita jaoten kuukautisetkaan ei ole aina ihan samanlaisia ja joskus ne saattavat jäädä jopa väliin. Kyllä mä sinuna ensisijaisesti luottaisin testin negaan, mutta jos sille tuntuis niin tekisin uuden testin viikonloppuna.
      Sinällään noi sun "oireet" voi johtua vaikka mistä näin syksyllä jylläävistä taudinpoikasista, tai jopa toiveajattelusta.

    • Tindii

      Niin, totta :( Voihan sen testin vielä esim just vkonloppuna tehdä varmuudeks ja eikun uutta yritystä sitten vaan :) Mietin vaan kun noista valemenkoista ollut paljon keskusteluja, että jospa sittenkin :D

    • ................

      Sanoisin että toivoajattelua.
      Minullakin oli pari kiertoa sitten menkat todella oudot, kestivät kolme päivää ja olivat hyvin niukat ja kivuttomat. Itsekin luulin jo että olivat vaemenkkoja, mutta eivät olleet. Testi oli nega. Kuvittelin silti kaikenmaailman oireita, ja tein pari lisätestiä. Negoja.
      Tuli taas menkat, enkä oikein voinut uskotella itselleni että minulla olisi raskausoireita ja valemenkkoja......
      Nyt plussasin maanantaina, rv3 3. Hedelmöitys on tapahtunut tod.näk pe 19.9. Olen aikaisemmissakin raskauksissa plussannut yhtä nopeasti.
      OIreena on väsymys (mutta olen ollut aikaisemminkin väsynyt ja yrittänyt kuvitella että se on raskausoire), ja vatsassa tuntuu periaatteessa samalta kuin ennen menkkoja, eli vähän sattuu ja nipistää. Rinnat ovat ehkä aavistuksen verran arat jos oikein yritän tunnustella.
      Yleensä kyllä jos oireet jhtuvat raskaudesta, raskaus on jo niin pitkällä että se näkyy testissä. Oireita ei tule ilman raskaushormonia, ja sehän näkyy sitten testissä.

    • ellihei

      Minä kyllä veikkaan kiinnittymisvuotoa. Itsellä oli tosi niukkaa vuotoa 2 päivää ja juurikin noin 10 päivän kuluttua oletetusta hedelmöittymisestä. Mä älysin tehdä raskaustestin niistä vuotopäivistä 10 päivän kuluttua ja plussa tuli.

      • ............

        Tömö o hyvin mahdollista, muttta ap:n oireet ei tässäkään tapauksessa liity raskauteen, koska oireita ei tule ennen kiinnittymistä.


    • tindiii

      Kuukautiset nyt loppuivat kuin seinään kuitenkin. Eilen tuli enemmän vuotoa..yleensä todella runsasta vuotoa 4-5 pv. Olkoon sitten vaikka toiveajattelusta mutta näin kuitenkin :) ja mainitsemani kerta yhdynnästä ei toki ollut ainut,mutta siis ensimmäinen "yritys" kerta :D Eikun uutta kiertoa vaan siis :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe