2 sim korttia samalle numerolle, onnistuuko?

Asikas oikeassa

Voiko saada 2 sim korttia samalle numerolle? Mulla on hieno puhelin tavallaan datan siirtoon ym jossa puhun hyvin vähän, enkä viitsi kantaa sitä maalla metsässä.

Lisäksi mulla on vanha puhelin jota pidän maalla metsässä ym mukana vain siksi että olen tavoitettavissa ym.

Kummastakaan en puhu paljon. Onko mahdollista saada kahta sim korttia samalle numerolle, kun se itse puhuminen on todella vähäistä, joltain operaattorilta?

Tai keksiikö joku tähän jotain muuta ratkaisua. Kahta liittymää en siis missään nimessä tarvitse, mutta jossain kuraolosuhteissa ja kalassa ym on aivan turha istua hienon älypuhelimen kanssa.

19

10791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei Asikas oikeassa

      Valitettavasti Saunalahdelta ei ole saatavissa kahta SIM-korttia samalle numerolle. Multi-SIM palvelun on poistunut myynnistä 2013. Valitettavasti en tiedä toisten operaattorien tilannetta palvelun suhteen.

      Aleksi / Saunalahden Palstatiimi
      http://palsta.saunalahti.fi

    • Valitettavasti ei...

      Kyllä palstatiimi muuten varmasti tietää... :D

      Eli Saunalahden liittymiin ei enää saa. Elisan tapoihin on kuulunut jo muutaman vuoden ajan poistaa "turhat" liittymät ja palvelut myynnistä, ja myydä asiakkaille ei-oota. Lisäksi liittymätarjonta täytyy "päivittää" uuteen vähintään 2 kertaa vuodessa, ja poistaa vanhat liittymätyyypit myynnistä. Niinhän se minun VoIP-liittymänikin irtisanottiin Saunalahden toimesta 30.11.2011 ja ei tarjottu vastaavaa vaihtoehtoa tilalle. Lopputulos: hankin VoIP-liittymän muualta ja samalla vaihtui muutkin liittymät toisille operaattoreille.

      Mutta siihen Multi-SIM asiaan. Kyllä niitä saa ainakin Soneralta. Ko. palvelun saa kaikkiin liittymiin ja se maksaa 5 €/kk. Täältä lisätietoja: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Multi-SIM

      • Elisa Mc Murphy

        Minuakin harmittaa ja kovasti tämä elisa-saunalahti-touhustelu (myöh. elisa). Syy mielipahaani on se, että elisan viihdepalvelu ei ole toiminut hetkeäkään, kuten sopimuksessa yritys on luvannut ja "sitoutunut" palvelunsa toimittamaan. Menin alun perin elisalle uusimaan laajakaistasopimusta. Hölmöyksissäni uskoin myyjän lupauksia nopeammasta wlan-verkosta, uudesta vallan ihmeellisestä ”nyt-todella-toimii-hd-laitteistosta”. Kaksi kuukautta piti tulla ilmaista katseluaikaakin ja muutama ilmainen elokuvavuokraus ja diiba daa baa…

        No eihän se toimi(nut)! Olen soittanut ja jonotellut loppukesästä 2014 alkaen koko syksyn vikailmoituksiin, omagurulle, asiakaspalveluun, laskutukseen ja ties minne. Täysin turhaan ja aivan turhia kustannuksia ja vaivaa on syntynyt puheluista, ajankäytöstäni ja selvittelyistä sekä kaikesta muusta haitasta ja vaivasta.

        Ärsyttää jonotuttaminen tuntitolkulla maksullisiin numeroihin ja vihdoin jonkun vastattua puhelu siten palloteltiin jollekin toiselle jonolle. Erityisen ärsyttävää oli, kun joku vähempilahjainen kyseli samoja idioottimaisuuksia, joita oli jo kysytty sataan kertaan ja joihin olin kirjallisestikin vastannut. Ja seuraavan aspa-lahjakkuuden kanssa juttu alkoi taas ihan alusta samojen tyhjänpäiväsyyksien läträämisellä. Joka kerran keskustelua säesti myös aspan terhakka painostus ja uhkailu ylimääräisestä laskutuksesta, mikli asentajaa käytettäisiin turhaan paikan päällä. Ei auttanut, vaikka nimenomaan vaadin asentajan käymään ja varmuuden vuoksi ottamaan uudet, sopimukseen kuuluvat, laitteet mukaansa. Olisi saatu kerralla kuntoon koko juttu. Mutta ei, niin ei. On se näitten operaattorien kanssa nii-iin vaikeata.

        Tein siis ensimmäiset vikailmoitukset jo elisa viihteen avausviikolla, mutta vasta rähinän nostettuani aspa otti vihdoin yhteytä lähes k o l m e n (3) k u u k a u d e n o d o t t e l u n jälkeen. Taas aloitettiin alusta kaikki selvittely, mutta mairittelulla sain edes uuden modeemin viallisen tilalle. Sain vihdoin jatkuvasti katkeilleen ja pitkiäkin aikoja mykkänä olleen nettiyhteyden toimimaan. Sama juttu mairitteluineen digiboxin kanssa. Aikaa kuluu, kuluu, kuluu, -luu, -uu ja vasta nyt postissa on uusi kiinalainen ihme-viihde-laatikko. Viikonlopulla tämä nykyinen boxi sanoutuikin totaalisesti irti tehtävästään n. tunnin välein. Lauantain se oli koko päivän ”nukkumassa”. Lisäksi boxi on kuumeillut koko ajan niin paljon, ettei kättä ole kärsinyt sen päällä pitää. Alkoi jo vähän arveluttaa, uskaltaisiko epäviihdelaatikoihin ylipäätään jättää virtoja kytketyksi - tulipalon pelossa.

        Elisan hommat on edelleen pahasti kesken, vaikkakin edes vireillä tätä kirjoittaessani. Tallenteita voi katsoa sattumanvaraisesti, netti toimii 75 %:n keskimääräisellä nopeudella, yksikään soppariin kuuluva hd-kanava ei toimi ja hd-tallennusta on voinut katsoa vain yhtenä päivänä muutaman tunnin ajan modeemin vaihdon jälkeen.

        Elisalla tuntuu olevan käsitys, että olisin jotenkin pelkästään tyytyväinen viallisten laitteiden vaihtamiseen. Tässähän on parhaimmillaankin kyse vasta siitä, että elisa vihdoin toimisi sopimuksen mukaisesti. Ja tämäkin vasta sitten, kun viihdepalvelu toimii moitteita. Kaikki muu on edelleen sopimatta.

        Saapa nähdä kuin tämä vielä päättyy. Se on kuitenkin tasan varmaa, että jollei asiallisia hyvityksiä tule, niin jatkot käydään raskaimman mukaan kuluttajariitalautakunnassa. Ja pissaliis.., anteeksi, elisaa viedään tasan tarkkaan 6-0 siinä koitoksessa.oitoksessa.


    • tuplasim

      OSTA DUAL SIM PUHELIN,,,,,,TOINEN KORTTI PREPAID

      • Valitettavasti ei...

        Dual-SIM= kaksi liittymää yhteen kännykkään.

        Aloittaja tarkoitti Multi-SIMiä, eli yksi liittymä, mutta kahdella SIM-kortilla, kahteen kännykkään.


    • Palautetta 1

      Kyllä joo Soneralla on . Saunalahden pitäisi ymmärtää että tavallinen kuluttaja jolla on varaa hankkia kallis älypuhelin ei välttämättä halua pitää sitä mukanaan joka paikassa kuten halonhakkuussa, metsässä ja kalassa. Mutta että tällainen tavallinen kuluttaja ei puhu puhelimeen juuri ollenkaan vaan haluaa vain mahdollisuuden pitää puhelinta mukanaan niin että on tavoitettavissa. Olisi jotenkin kohteliasta ja asiakasta arvostavaa tarjota tällaista mahdollisuutta. No, Sonera näin tekeekin. En ymmärrä miksi Elisalla eli Saunalahdella ajatellaan ihmisen istuvan suurin piirtein saunassakin kallis puhelin kädessään. Pitäis olla fiksumpaa porukkaa töissä. Nyt on vain tuotto mielessä ei asikkaan arvostaminen kuluttajana.

      • dna:n asiakas, vielä

        Onko Sonera ainut jolla on tuo multi-sim mahdollisuus?


      • Valitettavasti ei...
        dna:n asiakas, vielä kirjoitti:

        Onko Sonera ainut jolla on tuo multi-sim mahdollisuus?

        Selvitin Multi-SIMin saatavuuden muiltakin operaattoreilta.

        Elisa: Multi-SIM-palvelu on saatavilla vain yritysliittymiin. Saunalahti-liittymiin Multi-SIMiä ei enää myydä.

        DNA: Multi-SIM-palvelua ei ole saatavilla.

        Sonera: Multi-SIM-palvelun saa kaikkiin Soneran liittymiin, erikoisliittymiä lukuunottamatta. Tele Finland-liittymiin ei saa Multi-SIMiä.


      • Multi-sim

        Nää vähän vaihtelee mihin tarkoitukseen kannattaa multi-sim ottaa.

        Elisan yritysliittymän multisim palvelu on melkoisen edullinen n. 5 € is alv kuukaudessa. Tekstiviestit vain toiseen liittymään valittavissa. Data puhepaketti lisäksi min. 9, 90 € alv. (vain 5GB yhteensä!!) 0.99 €:lla voi päiväkohtaissti dataa käyttää rajattomasti ja käsittääkseni max nopeudella.

        Sonerassa taas SMS tulee molempiin. Sonerasa on pakko valita datapaketti 5€/kk ja yhteensä n. 13 € kokonaisumma.

        Molemmissa luonnollisesti puhelut samaan aikaan hälyttää. Jos esim. pääliittymä olisi vain puhetta ja SMS varten ja rinnaisliittymä WLAN:ssa dataa ei tarvittais.


      • voisijärkeistää
        Multi-sim kirjoitti:

        Nää vähän vaihtelee mihin tarkoitukseen kannattaa multi-sim ottaa.

        Elisan yritysliittymän multisim palvelu on melkoisen edullinen n. 5 € is alv kuukaudessa. Tekstiviestit vain toiseen liittymään valittavissa. Data puhepaketti lisäksi min. 9, 90 € alv. (vain 5GB yhteensä!!) 0.99 €:lla voi päiväkohtaissti dataa käyttää rajattomasti ja käsittääkseni max nopeudella.

        Sonerassa taas SMS tulee molempiin. Sonerasa on pakko valita datapaketti 5€/kk ja yhteensä n. 13 € kokonaisumma.

        Molemmissa luonnollisesti puhelut samaan aikaan hälyttää. Jos esim. pääliittymä olisi vain puhetta ja SMS varten ja rinnaisliittymä WLAN:ssa dataa ei tarvittais.

        Harvalla molemmat yhtä aikaa auki. Voisi olla että jos ovat molemmat auki, tekstiviestit ja vaikka puhelutkin menisi vain toiseen. Toinen kortti voisi olla myös tabletille, mutta en viitsisi maksaa mitään ylimääräistä.


    • Näintee

      Dna:lla on soitonsiirrot ja puhelunsiirrot ilmaisia dna liittymien välillä.

      Eli pääpuhelimeen dna kortti ja metsäpuhelimeen edullisin liittymä dna:lta, metsään mennessä pääpuhelimesta soitonsiirto metsäpuhelimen numeroon.

      • tuofiksua

        Jos vielä liittymät riittävän edullisia niin toimii.


      • vjdfivjdfjbvdfkj

        Soitonsiirto Elisasta Elisaan on myös ilmainen.


    • Alastarolainen

      Minulla on tuo 2013 lopetettu Elisan Multi-sim yhä käytössä, asiakaspalvelijat sitä aina ihmettelevät ja tarjoavat sen lopettamista, mutta alle 3 € kk-hintaan pidän sen kyllä. Minulla on autossa kiinalainen luottokortin kokoinen puhelin varana, kun esim. jää puhelin aamulla kotiin (hajamielinen). Kolmas kortti on väliin tabletissa, väliin Noksun 2-SIM-puhelimessa, jossa toisena työpuhelimen kortti.

    • Haatajpenaa

      Entä jos hukkaan sim korttini ja haen ujden?Luonnollisesti en hukannut simiä vain minulla olisi niitä nyt kaksi,,toimisiko?

    • norpat-

      Ratkaisu on saunalahden norppa latausliittymä , varapuhelimeen

    • Mummopihalla

      Minulla on kauan sitten hankittu Saunalahti/Elisa kaksois-nettiliittymä, joista toinen on tietokoneeseen ja toinen tablettiin, 33 euroa/kk. Nyt olen hankkinut uuden puhelimen, johon saa myös netin, eli pitääkö minun ostaa vielä kolmas nettiliittymä, että netti toimisi matkoillakin puhelimessa? Pieni nano-kortti pitäisi vaihtaa, kun entisessä läppäpuhelimessa on tosi iso kortti. Numero pitäisi pysyä samana, sekin on Saunalahtea. Neuvoja please mummolle!

      • Tero666

        Oisko vaan helpompi hommata yksinkertanen prepaid liittymä pelkillä puheluilla ja viesteillä kakkospuhelimeen.


    • Anonyymi

      9316785166

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe