aikuinen nainen, toiset naiset, suhteet

mylovelesbian

Millaisia parisuhteita teillä on/on ollut?

Mulla on taustalla paljon kaikenlaista elämää, paljon ns. "sekoilua" ja suhteita ihmisiin jotka määrittelen tietenkin itse laadultaan, sävyltään jne.määrittelen itse kokemusmaailmaltani nämä asiat ja arvotan itse nämä suhteet ottaen huomioon toisen osapuolen. Taustallani on useita suhteita miesten kanssa ja kaikki nämä miehet tienneet, että naiset ovat minulle se ensisijainen elämäni (tätä kohtaa on sinun, kommentoija, helpoin alkaa määrittelemään, arvostelemaan jne. toki saat sen tehdä siinä määrin kuten tahdot sillä nämä asiat on mulle ok ja hanskassa) Mulla on kaksi suhdetta naiseen vakavasti. Eritäin vakavasti ja nyt menossa se toinen. Vaikka oon hurpales ja hunsvotti oon paljo kokenu, nähny, oppinu.

Voiko suhteessa olla vaikka syjän ei pala? Ei pala sitä rakkautta ja tunnetta? Ei kyse oo siitä alkuhuumasta, ei kyse oo siitä nuoruudesta enää tässä iässä eikä semmosesta liiasta sokeuesta. Voiko suhteessa olla vaikka syjän ei huua? Voiko suhteessa olla vaikka seksi on ok..eli seksuaaliset halut on ok. Aina pitää voida puhua ja toivoa ja kaikkea..kumppanin kanssa, mutta ei kostu ei kun halu ei oo samaa ja taito ei oo samaa..ei oo sitä samaa paloa seksuaaliseen haluun mulla. Kumppani on kaunis, hän on kuuma ja hänene vartalo täydellinen. mitään hänessä en pois vaihtais vaan päinvastoin jumaloin!! unelmoin!! kyse on henkisyydestä, lheisyydestä. Hän on huomiova, hellä, ajatteleva, ihan kaikkea. seksuaalisesti ei haluttava, ei niin paljon vaikka kroppa ja sielu täydellisyyttä hipoo, mutta yhteys puuttuu, henkinen. tiädättekö? Arvostamme toisiame. Toki seksuaalisesti hän vois mua huomioida enemmän vaikka mä tykkään olla se joka huomioi ja hoitaa, se joka kantaa mielummin toisesta vastuun kuin ottaa ite vastaan. Voiko suhe mennä näin, että ei sielu pala, mutta kokee järkeä, tulevaisuutta, turvaa..tiättekö..käytännöllisyyttä. on rakkautta, on kunnioitusta ja kaikkea melkein.. oon ennen ollu totaalinen. jos on ihastusta edes. oon huono ihastuun niin sillon ei nää, ei koe, ei ajattele muita, mut nyt koen muitakin naisia kuumaksi, oon melkein ihastunu toiseen vaikka mitään en tekis, nään muita naisia seksikkäänä. ihan uutta mulle. mun nainen on paras, kaunein, ja kaikkea..huolimatta kaikesta, mutta tää on mulle uutta.

toivon mielipiteitä, koviakin, saat tulla morkkaan kunhan perustelet. PERUSTELET kaikki

3

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsiisus

      Kun se nyt vaan on turhaa sinnitellä parisuhteessa . Eihän tossa ole kummallekkaan mitään hyvää .

    • friiböörd

      Joo toi kuulostaa tosi epäoikeudenmukaiselta sun tyttistä kohtaan. Itsekästä sulta pitää se varattuna, kun se vois löytää suhteen, jossa molemmilla on kaikki pelissä. Lisäksi epäät meiltä sinkuilta mahdollisuuden tutustua noin täydelliseen naiseen :)

    • f*ck

      mitäs jos sun kumppani ajattelee ihan samoin? Jos sä metsästät sellaista ikuista tulta niin ehkä se on suhteessa se alku, suhteen pitää koossa ja kuumana muu kuin sellainen vastarakastumisen huuma. Teillä sitä ei ole, sä olet toinen jalka ovenraossa ja ehkä hänkin.
      Parisuhteen aakkoset on todella yksinkertaiset, kommunikointi. Teillä sitä ei ole, olette ajautuneet niin tyypilliseen parisuhdemottiin jossa kumpikin elää omaa elämäänsä. Sä et tiedä mitä hän ajattelee asioista, teistä, suhteestanne. Eikä hän tiedä mitä sun päässä kuhisee.

      Jos antaa suhteen vain ajelehtia niin jossain vaiheessa ihan varmasti alkaa tuo että ette enää tunne toisianne. Te ette ole panostaneet suhteeseen joten ehkä teidän nyt kannattaisi puhua asiat läpi ja katsoa mihin päädytte.
      Pieni ravistelu ja hyvä annos rehellisyyttä saattaa saada teidät huomaamaan mitä teillä on ja että siitä kannattaa pitää parempaa huolta. Yksin ei voi elää parisuhteessa, ajatustensa, haaveidensa jne jakaminen toisen kanssa on kaiken a ja o.

      Muuttakaa rutiineita, oppikaa puhumaan oikeista asioista, uskaltakaa olla rehellisiä toisillenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe