Kyhälä A-studiossa: Turismia palvelevaa asuntotuotantoa

kunniallisuus?

Meillä on Merikadulla kolme kerrostaloa, jotka edustavat turismia palvelevaa asuntotuotantoa, yksi Regatan edessä ja kaksi "Harkimotaloa". Vuokrataanko niitä? Onko niissä valoa ikkunoissa näin lokakuussa? Ne eivät ole asuntohotelleja!

Tehtaanniemen tontti on suunniteltu hotelli ja uimahallikäyttöön. Nyt sinne on tulossa yksyisasuntoja ja luxus-SPA.

Hei haloo! Jossakin mättää! Regatta Resorts on ilmeisesti ymmärtänyt rakennusluvan väärin? Turismia palveleva asuntotuotanto = yksyisasunnot eivät ole asuntohotelli. Tontti pitää asettaa toimenpidekieltoon.

Jos Regatta Resorts saa raiskata Tehtaanniemen ja pilata sen yksityisasunnoilla Tehtaanniemen käyttöarvo laskee alle puoleen. Arvoasunnot varaavat niemen vain harvain käyttöön, jotka ovat paikalla muutamia viikkoja vuodessa. Tämä ei ole kai kaavanlaatijan eli hankolaisten päättäjien tarkoitus? Hanke on mennyt sivuraitelle ja se on palautettava sieltä tavalla tai toisella oikealle tielle. Poliitikot ja virkamiehet hommiin. Tässä ei silmien pyöritys ja huokailu enää auta.

64

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hotelli ja uimahalli

      Mene Kyhälä Kasnäsiin katsomaan, miten hommat hoidetaan yksityisessä uimahallissa. Siellä liput 5 euron tuntumassa. Paljon vielä oppimista, miten homma pelittää ja hyödyntää kaikkia.

    • tenunenä

      kyllä sillä kyhälällä on selkee visio tästä hommasta..siihen suunnitelmaan ei rahvas kuulu millään tasolla,saavat pällistellä korkeintaan aidantakana kun suuret ja mahtavat kilistää ilta shampanjoitaan.

    • Ei yksityisasutusta

      Tehtaanniemelle on varattu kaavassa liikerakennusten korttelialue hotelli ja kylpylätoimintoja varten. Muut luvat ovat kaavan vastaisia.

    • Mihinmenossa

      Yhteistyösopimus § 4.5 m.m.
      "ottamaan suunnittelussa huomioon asemakaavan kääräykset" j.n.e.
      Asemakaavassa merkinta KL. Epäilen ettei lainsäätäjä tarkoittaa luksusasuntoja tällä kaavamerkinnällä. Tätäkö Kyhälä tarkoitti ohjelmassa että "ei olisis ajan tasalla" - siis laki pitäsi muuttaa niin että se sopisi paremmin hänen suunnitelmiinn????????

    • stupideemus

      No jos jää rakentamatta niin kaupunki menettää miljoonia. Hyvin on huoneistohotellit muualla toimineet. Ei kukaan hankolainen muutenkaan itse vuokraisi tuolta huoneita. Pääasia että tulee enemmän väkeä hankoon kuluttamaan ja saadaan talveksi kypylä.

    • se on stupidia

      Stupideemus ei ajan tasalla. Ei ole tulossa huoneistohotellia, on tulossa yksityisasuntoja, mikä on kaavan vastaista ja eristää suuren osan Tehtaanniemestä. Käyttöarvo laskee alle puoleen.

      • New Deal

        Lakimies en ole ja kaavatkin hakusessa mutta maalaisjärki sanoo, ettei asioita pidä näin hoitaa.
        Peli seis ja uusi jako! Reilu ja avoin sellainen.


    • tee oikein

      Rakennuslupa uusiksi ja siihen asti toimenpidekielto.

    • Fabr Udden

      Toivottavasti mahdollisimman monelle valkeni A-Studiosta, mistä asiassa oikein on kysymys.

      Nyström ainoana alkanut ihmettelemään asioita? "KH ei ilmeisesti ymmärrä lainkaan, mistä asioista se on päättämässä ja mitä".

    • Hienoa KH

      Kyllä KH tajuaa ja osaa. Nyt ottivat vastaan "ilmaiseksi" Koverharin saastuneet maat.

    • konsul

      Mitä Lähteenmäki tarkoitti kirjoituksessaan tämän päivän Hangon Lehden yleisönosastolla 40 000 konsulttipalkkiolla?

    • helppoheikkimus

      Ei mitään. Olette kaikki täysin kujalla ja harhaanjohdettuja. Yritätte tuhota Hangon viimeisen oljenkorren typerillä valituksillanne.

    • tee oikein

      helppoheikkimus, turhaan herätät jotain pelkoa viimeisestä oljenkorresta. Emme menetä mitään, jos Regatta Resorts vetäytyy. Tehtaanniemi on parhaimmillaan nyt luonnontilassa. Toiseksi paras ratkaisu on Hotelli ja uimahalli. Se palvelee turismia, elinkeinoja ja kaupunkilaisia. Yksityisasunnot olisivat kaavanvastaisia ja pitkäaikaista pahennusta nostattava vaihtoehto. Siinä katoaisi monen usko lainmukaisuuteen, demokratiaan ja oikein tekemiseen. Sääliksi käy projektin puuhamiehiä, jotka ryvettyisivät filunkipelissä, kun rakentaisivat niin sanotun "asuntohotellin". Höpö höpö. Yksityisasuntoja! Kyllä kaikki sen ymmärtävät, ei siinä selittely auta.

    • Kaavat uusiksi

      Onnistuivat politiikkomme tuhoamaan Vuorikadunkin.

      Siellä ei kohta ole yhtään liikettä jäljellä. Miksi he eivät onnistuisi myös tehtaanniemellä tuhoamisvimmassaan.

      Onko sillä enää mitään väliä mitä sillan eteläpuolella tapahtuu, ei siellä asu Hankolaisia eikä ole yhtään liikettä. Sähköt ja katuvalot voisi sammuttaa talveksi siellä.

      Tori siirrettävä asema-aukiolle.

      • hurraaaa

        Tori siirrettävä asema-aukiolle. Hyvä juttu


    • minkä asian puolesta

      Minun mielestäni pahin skenaario on se, että yksityisasunnot myydään venäläisille, jotka perustavat Tehtaanniemeen tukikohdan. Katsokaa autojen kilpiä, mitä täällä Hangossa liikkuu ja ketä käyvät tapaamassa!

    • Poliitikko

      Sitten allaan ainakin turvassa. Ei ne omia ammu.

    • mieti vähän

      En halua r y s s i ä tänne, niinkuin menivät Krimille. Yht'äkkiä vihreitä tunnuksettomia sotilaita, kohta "pyssyt ohimolla" äänestys liittymisestä Venäjään. Äänestystulos julkaistiin jo etukäteen ja sitten Venäjän duuman päätös. ???
      Oikeasti alle 30% oli liittymisen kannalla!

      Ei saa järjestää mitään mahdollisuuksiakaan perustaa tukikohtaa Hankoon.
      Hanko on geopoliittisesti vähintään Krimin arvoinen!

      • Nobelisti

        Täällähän on aivan asiatonta keskustelua!


      • herää nobelisti
        Nobelisti kirjoitti:

        Täällähän on aivan asiatonta keskustelua!

        miltä osin?


    • Visio

      Vuorikatu on aika ikävän näköinen kauppakatu. Bulevardi sen sijaan täyttäisi kaikki kansainväliset mitat kauniina myymälöiden ja kahviloiden katuna. Turisti kävelisi mielellään sitä pitkin torille joka nyt on alkanut mukavasti komistua.

      Tehtaanniemelle tulisi saada kaunis ja matala, maisemaan sopiva hotellirakennus. Hotellin yhteyteen tulisi rakentaa kylpyläosasto uimahalleineen. Hotellin ei tarvitse ola luksusmallia koska Regatta täyttää sellaiset kriteerit. Huoneiden hintataso voisi olla tavallisen turistin sekä yritysmaailman seminaarien ja kokouksien "kukkarolle sopiva" ja uimahalliosasto voisi olla myös kaupunkilaisten käytössä (vaikkapa kaupungin tukiosalla). Tähän hotelliin voisi rakentaa parinsadan henkilön toimivan kokoustilan koska Regatan kokoustila on aivan onneton. Hotellissa voisi myöskin olla kokouksia palveleva ruokailutila. Kaupungilla on monta ravintoaa jotka voivat tilauksesta toimittaa erittäin hyviä ruokailupaveluja.

      Matkailutoimisto ja yrittäjät voisivat satasella panostaa siihen, että pääkaupunkiseudun ja ympäristön yritykset löytäisivät tämän uuden pääkaupunkiseudun lähellä olevan kohtauspaikan.

      Eikö tämä ollutkin se visio joka kaupunkilaisilla on olut koskien Tehtaanniemeä.

    • Mihinmenossa

      Visio - kaupunkilaisten unelmat ja finanssimaailman näkemyksiä kannattavuudesta poikkeaa jonkun verran. Mutta, kaupunkilaiset saavat kyllä rakentaa visioiden ja kaavan mukaisesti, eikä kukaan kieltää !!!!!
      Siitä vaan.

    • ei tilaa

      Tottakai poikkeaa. Finanssimaailma haluaa isoja voittoja. Finanssimaailmalle ei tänä päivänä riitä mikään normaali tuotto vaan rikastua pitää nopeasti ja paljon. Finanssimaailma haluaa rikastuttaa kaveriaan ja luoda suhteita toisen finanssimaailmassa liikkuvan kanssa. Tämä kaveruus kun yleensä poikii aina jotakin hyvää itselle. Ja sehän on finanssimaailmassa liikkuvan ainoa onni ja autuus.

      Ei siinä maailmassa ole normaaleille hankolaisille tilaa, kaikkein vähiten heidän liian vähän tuottaville toiveilleen

    • Mihinmenossa

      ei tilaa - siinä se pieni ongelma onkin - kaupunkilaisten visiot ja unelmat toteutetaan kaupungin valtuuston kautta - ja rahoitetaan sekä ylläpidetään verorahoilla. Vapaarahoitteisen vision toiminta pitäisi olla merkkinen - muuten tulee konkurssi.

    • Viis veisataan

      Mielenkiintoinen kommentti kaupunkilaisten visioiden toteuttamisesta. Melkein voisi sanoa, että kirjoittaja viis veisaa siitä, mitä kaupunkilaiset kaupunkiinsa haluavat.

      Rajataanko siis kaupunkilaisten visiot vain sellaisiin kohteisiin jotka kaupunki pystyy toteuttamaan.

      Tähänkö ollaan Hangossa menossa?

    • tenunenä

      ei rajata,rajataan vaan huijarit ja sanamuodoilla leikittelevät huuhaa liikemiehet visioiden ulkopuolelle.

    • näin se menee

      Juu tenunenä, Regatta Resorts yrittää sanamuodoilla huijata yksityisasuntoja Tehtaanniemelle. Anteeksiantamatonta ja hävytöntä! Yksyityisasuntoja voi rakentaa ilomielin lahden toiselle puolen Kuningattarenvuoren alueelle. Tehtaanniemi on varattu hotellille ja uimahallille. Kiitos.

    • ei kelpaa

      Olis kyllä kiva tietää miks Kuningattarenvuori ei herroille kelpaa

    • Mihinmenossa

      ei kelpaa - Työjärjestys on tämä, koska sopimuksessa on näin sovittu !!!! (§ 5.5 12.2.2010.) Yksinkertaista.

    • tee oikein

      Hei "Mihinmenossa", olet kuin jääräpäinen äijä merillä. Kurssi on tämä, menee näköjään karille, mutta menköön. Ei, kurssia pitää muuttaa! Sitä paitsi sopimuksessa ei varmaankaan lue, että saa rakentaa yksityisasuntoja. Vai lukeeko? Sanamuodoilla yritetään huijata. Petos. Lakimiehet tietää, mitä tarkoittaa de jure - de facto.

    • mihinmenossa
    • törkeää

      Luvat on myönnetty asuntohotellirakennuksile. Kuka valvoo, että myynti tapahtuu asianmukaisella tavalla. MYYNNISSÄ ON AIVAN SELVÄSTI VAPAA-AJAN ASUNTOJA hintaan noin 6000-8000 euroa per neliö. Ei sanota sanaakaan siitä että kyseessä on asuntohotelli.
      Myynti ilmoituksessa on kyllä maininta että huoneistoa voi jos haluaa antaa Regatta Resortsin vuokrattavksi. Sekin maininta tuli vasta sitten kun tästä asiasta alettiin isommalla äänellä puhua. Tällä hetkellä Hangossa on tosi monta kotitaloutta jotka vuokraavat omaa kiinteistöään lomalaisille. Pitäisikö siis näitä kiinteistöjä myös ryhtyä kutsumaan asuntohotelleiksi. Naurettavaa.

      On kyllä aivan törkeä silmänkääntötemppu. Tässä huijataan sekä hankolaisia että ostajia.

    • de jure de facto

      Rakennuskiellon asettaminen pitäisi tulla kysymykseen, kun aiotaan rakentaa muuta, mihin on lupa.

    • Rainer H

      Korkea aita ja sähköportit tulevat suojaamaan näin Suomen komeimmat näköalat omaavia "huoneistohotellirakennuksia". Roxx joutuu väistymään, iltatori samoin.

    • Nikkari

      Ote "Itäsataman asemakaavamuutos: viranomaisneuvottelu 19.9.2014" (Muistio löytyy Hangon kaup sivuilta)

      Hanke on luonteeltaan matkailua palveleva ja siinä sovitetaan yhteen luontoon ja historiaan liittyviä arvoja sekä matkailun vaatimuksia. Asemakaavoituksessa ei tule merkittäviä muutoksia Tehtaanniemen voimassa olevaa kaavaa kohtaan. Tehtaanniemen ranta-alue säilytetään yleisessä käytössa, satamapalveluita on tarkoitus parantaa, ja vuodenaikojen vaihtelun aiheuttama käyttöpaineen vaihtelua tasoitettava.

      Viranomaisille ei ole annettu tietoja alueiden sulkemisesta Matti Meikäläisistä" .
      Helppoa on levittää huhuja, ja lisätään mausteita soppaan, ainahan tietävä kansa uskoo !!!!

    • tenunenä

      oli tuo totta tai ei niin yksitysasuntoja sinne ollaan rakentamassa,kuten Suomisen Keijo haastattelussa sanoi myydään hämeenlinnassa joutomaata motarinvarrelta hintaan 18miljoonaa tämä meni meidän nerojen myymänä 1miljoonalla.jos ja kun siihen niitä yksitysasuntoja rakennetaan niin tontti meni mega-alennuksella se on vist sen tajuaa jokainen..siinä on voiteluraha tehnyt tehtävänsä tai päättäjät on kauniistikkin sanottuna täysin kyvyttömiä virkoihinsa.

      • Lounastuuli

        Olen seurannut kirjoituksiasi eri keskustelu ketjuissa.Odotan aina mielenkiinnolla mitä kirjoitat.Tyylisi on hyvä,asiallinen ja eritäin terävä.Ja faktat kestävät hyvin perustelut.Näillä palstoilla epäkohtien esiintuojan asema ei aina ole helppo.Jatka samaan malliin.Kiitos.


    • tallaajadallaaja

      Roxxi ja ilttistori pysyy paikoillaan. Rannat pysyy avoinna kaikille niin kuin kylpylä sydeemikin talvikuukausina. Tontit on kohtuu hintaisia asiantuntijan mukaan. Hämeenlinnan kaupasta ei tullut mitään kun afrikkalaisen prinssin leski ei lähtenytkään rahoittajaksi. Tenu nokka menee itte päättää asioista jos on noin fiksu.

    • tenunenä

      1 se että hämeenlinnan bisnesmiehen rahotuskuviot on hyvinkin extremet ei vaikuta tonttimaan pyyntihintaan mitenkään
      2 asiantuntian mukaan tontti hinnat kohtuullisia..kaupungin "isät" sanoivat ohjelmassa selkeesti että tontti myytiin tietoisesti alihintaan HOTELLIA JA KYLPYLÄÄ varten joka olis varmaan ollukkin ihan ok liike..iso mutta siinä onkin juuri se että hotellia ei ollakkaan rakentamassa vaan ihan jotain muuta.
      3 mä mikään viisas ole mutta kiitos kuitenkin tommosta kuulee harvoin.

    • checking

      Tehtaanniemi rakennuskieltoon, kun aikovat rakentaa yksityisasuntoja.

      Mihinkäs Regatta Resortsin hulppeat mainokset on hävinneet tenniskentän ilmoituspaikoilta ja Tehtaanniemen näköalatorninkin lakana on muuttunut ihan näkymättömäksi? Ottaako hanke taka-askelia vai joko kaikki yksityisasunnot on myyty, venäläisille ym, etei tarttee enää ilmoitella.

      Tontti myytiin halvalla, että saadaan hotelli ja uimahalli.

    • paikallinen

      Onko paikallislehdellä olut minkäänlaista sanottavaa tästä asiasta? Vai onko herran pelko toimituksenkin viisauden alku?

    • oikotiellä

      Näköjään kiinteistövälittäjä Stina Poutiainen myy Regatta Resortsin asuntoja. Ei ole heilläkään mitään mainintaa asuntohotellista.

      Ilmoituksen tiedot
      Rakennustyyppi: Kerrostalo
      Rakennuksen käyttötapa: Asuinrakennus

      Ei sanaakaan asuntohotellista

      http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/8466171

    • Herätys!

      Lyhytaikainen pikavoitto 7000 eur neliön asunnoista saa ihmeitä aikaan.
      Siinä hämärtyy oikea ja väärä.

    • Erehtynytkö

      Menee nyt kyllä yli ymmärryksen. Missä kohtaa Poutiainen erehtynyt?

    • alehintaan

      Jos olisi haluttu myydä yksityiskäyttöön, niin hinta olisi ollut tontilla aivan toinen ja niillä tuloilla olisi rakennettu oma uimahalli Urheilutalon taakse Haagapuiston koulun viereen. Siellä voisi hankolaiset, osa-aikahankolaiset ja turistit käydä uimassa uimahallihinnoin. Tonttihinta on ollut siksi halpa, että investoivat hotelliin ja uimahalliin. Nyt ahneus ajaa senkin yli ja halutaan muutama milkki lisävoittoa. Voi sitä ahneuden määrää.

    • sivuraiteilla

      Ei palvele turismia, palvelee mammonaa. Ja vielä kuvittelevat tekevänsä hyvää???

    • Valvonnan puute

      Tosi ikävällä tavalla taas kerran piirretään Hankokuvaa tähän maahan. Tässä kun kaupungin elämää on tullut seurattua niin eipä tavallisen kaupunkilaisen viihtyvyyteen kovinkaan paljoa ole panostettu.

      Tehtaanniemen projekti näyttää menevän täysin pieleen. Kukaan ei ilmeisesti kaupungilla uskalla suutaan avata siitä että rakennuttaja ja myyjät ovat puliveivanneet koko homman. Nyt todella olisi viimeinen hetki kysellä rakennuttajalta miten on tullut näin pahasti ymmärrettyä koko asia. Vielä nyt olisi aikaa korjata asiat.

      Kaupunki on myöntänyt rakennusluvat asuntohotellille. Kuka valvoo, että näin myös edetään?

    • Rakensinko turhaan?

      "Valvonnan puute" on aivan oikeassa. Nyt tulisi tsekata, missä mennään. Olisi se kauheaa, jos rakennusten valmistettua AVI asettaisi ne käyttökieltoon, kun ne ei ole rakennusluvassa olevan käyttötarkoituksen mukaisia. Siinä sitä olisi muistomerkkiä. Ei muuta kuin purkuun koko komeus!

    • Pikkupiru

      Mahtaako ostajakandidaatit olla tietoisia keskustelusta joka käydään tästä riitaiseista tontista !!!!! Tai, onko näin että mikäli on rahaa, ei tarvitse katsoa muita silmiin.

    • Päin honkia

      Mitä mieltä olette siitä, että Hankoon pitäisi saada "mökkitontteja" keskelle kaupunkia? Vapaa-ajanasuntoon ei saa muuttaa, vaikka haluaa. Mökillä vain käydään. Ajatelkaa, että Regatan edessä olevassa talossa saa asua, mutta Tehtaanniemelle ei saisi muuttaa asumaan!
      Vapaa-ajanasuntoja, turismia palvelevaa - lipsuu, lipsuu, kyllä lipsuu.

      Valitettavasti ilmeisesti päättävät virkamiehet, poliitikot ja Kyhälän porukka eivät lue näiden keskustelupalstojen viisauksia vaan ajavat sammutetuin lyhdyin.

    • kuka puuttuu?

      Tottakai niitä myydään vapaa-ajan asuntoina. Hesalaiset pönöttäjät pitävät tietenkin omat kämppänsä Eirassa, Kulosaaressa tai jossain muussa rikkaitten kaupunginosassa. Turha sitä on Hankoon isoja veroäyrejä maksaa.

      Mutta sitä ei voi käsittää että kukaan virallista tahoa edustava ei puutu tällaiseen virheelliseen markkinointiin. Painetaanko villaisella se, että asuntohotellia myydäänkin vapaa-ajan asuntoina. Tai siis oikeammin sanottuna rakennetaan "muka asuntohotellia" jossa onkin vain vapaa-ajan asuntoja. Kenen asiaan tulisi puuttua?

    • tee oikein

      Virkamiehet menevät piiloon pykälien taakse. Kysymys on siitä, että tehdäänkö laillisesti vai oikein. Jos tämän asian suhteen on kaupunginhallituksella ja rakentajilla puhtaat jauhot pussissa, niin ihmettelen. Asia selviää poliisitutkinnan kautta. Kantelu on jo tehty ja tuloksia odotellaan. Veilä voi asian korjata. Kannattaisi lopettaa silmien ja sormien pyörittely ja pysäyttää kulkeva juna.

    • tee oikein

      ?

      • susi lampaan kamppeissa

        Eikös se riitä että uuden as oy:n yhtiöjärjestyksessä asetetaan tuo vuokrausehto, 50 vko vuokralla ja 2 siinä ikkunat pimeänä moodissa. Saattais olla niin että aika nopeasti pääsis uiskenteli vitosella.
        Kaupunki voi tai ehkä nyttemmin olisi voinut ehdollista monin tavoin rakennusluvan. Mutta miksei ehdollista?


    • vastuutonta

      On unohtunut laillisuus ja tasavertaisuus.

      Jostakin kumman syystä kaupunginhallitus haluaa kaupungista rikkaiden vapaa-ajan mellastuskylän.

      Ja missä verot?

    • tenunenä

      ei rikkaiden tartte suomessa maksaa veroja,ihmettelen kyllä kovasti vaikka rahaa on kuin rantarosvolla (lienee osuva sanonta) niin mikä saa ihmisen maksamaan 7000e neliö ryssien rakentamasta monikakku päältä kaunis hökkelistä.

    • Verohullu

      Ei veroja ??????? Suomessa 10 eniten tienaavat henkilöt maksoivat viime vuonna veroja yhteensä

      37 735 341 €

      eli enemmän kun Hangon Kaupungin budjetoitu kunnallisverosumma .

    • mahtavaa jos totta

      Kuis paljo tosta summasta tuli Hankoon?

    • Verohullu

      Kyllä summa pitää paikkaansa. Yksi virhe lipsahti - koske verovuosi 2012!!! Suurin osa on pääomaveroa, ja jonkun verran, summa minulle tuntematon, tulee Hangon Kaupungin hyväksi valtionosuuksien kautta.

      Tämä aihe sinänsä poikkeaa teemasta, mutta kun tässä väitetään "ei rikkaiden tartte suomessa maksaa veroja" niin tämä vaan pienenä oikaisuna siihen.

    • tee oikein

      Ei tule Hankoon pääomaveroa, ellei henkilö ole hankolainen.
      Ei vapaa-ajanhankolaiset maksa veroja Hankoon,
      paitsi kiinteistöveroa ehkä muutama euro. Lakia tulisi muuttaa siten, että verot jyvitettäisiin kunnittain vietetyn ajan mukaan. Silloin kunnat, joissa mökkeilevät lomalaiset ja eläkeläiset, jotka käyttävät kunnan infrastruktuuria maksaisivat siitä jotain vastineeksi.

      Tämä ei muuta sitä, että Tehtaanniemelle pitää rakentaa hotelli ja uimahalli, ei yksityisasuntoja.

    • ei muuta

      Hei sinä Verohullu

      Kuinka paljon nuo kymmenen eniten tienaavaa ansaitsevat vuodessa per naama? Täytyy olla aivan m i e l e t ö n työpanos firmalle jos sellaisiin tienesteihin pystyy.

      Vertaapa mitä hankolainen sairaanhoitaja, jolla on toisen ihmisen henki vastuullaan, tienaa työssään.

      Onko oikeudenmukaista

      Tämäkään tieto ei muuta sitä, että projekti Tehtaanniemi ihan oikeasti tarkoittaa hotellia ja kylpylää.

    • Verohullu

      Ja 3.11 (maanantaina) julkaistaan uusi lista Vero 2013. Kuten aikaisemmin todettu - suurin osa ovat pääomaveroja (voittoja, firmojen myyntiä j.n.e.). Ja Valtiolle verorahoja.......

      Olet aiva oikeassa siinä, ei se Tehtaanniemen suunnitelmiin vaikuttaa.

      Otin vaan tämän asian esille kun väitetään
      "ei rikkaiden tartte suomessa maksaa veroja".
      Ongelmana tässä keskustelupalstalla on usein sitä että väitetään mitä vaan, ja mitä hullumpi väite, sitä parempi se leviää.

    • tee oikein

      Huomenna maanantaina julkistetaan vuoden 2013 veroäyrit. Saa siinä taas kateelliset ihmetellä. Listat pitäisi julkaista maksetuista veroista, ei tuloista. Ei sillä brutolla ole merkitystä. Yhteiskunnan kannalta maksetut verot tärkeitä. Rikkaat ovat tältä osin hyväntekijöitä, Suomen tulontasaus hoitaa sen, että rikkaat maksaa paljon veroja.

      Tehtaanniemelle hotelli ja uimahalli, ei yksityisasuntoja.

    • minä vain

      Kun kerran rakennuslupa on myönnetty niin on myöhäistä herätä. Parempi olisi jos päästetäisiin yhteisymmärrykseen.
      Moitikaa päättäijänne, jotka HALUSIVAT salata sopimusta ainakin jos A-studioon 6.10.2014 on uskomista.

      Kyhälä on fiksu typpi ja ymmärtää hyvän liiketoiminnan päälle, siitä ei yli eikä ympäri pääse.Eli hänen mielestä Hangossa ei ole TARPEEKSI potentiaalia ympärivuotiseen asuntohotelille VAAN rakennusten täytyisi olla yksityishenkilöiden ostamia yksityisasuntoja mitkä saa vuokrata jos halua.Hmmmm.
      Paska juttu. Ei liiketoimintaa voida perustaa "pilvilinnoille".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe