Kello tikittää...vai kenelle kellot soivat?

Aamu alkaa mukavasti klisheillä ja opittuilla fraaseilla. Moni on huomannut että aika on kinkkinen käsite: toisaalta se kulkee nopeammin kuin koskaan aikaisemmin kiirehtäen meitä kohti sitä lopullista kellonjensoittoa mutta toisaalta taas niin lipsahtelemme takasinpäin elettyyn elämään ja menneeseen aikaan aivan liian helposti.
Tää on paljon puhuttu teema ja aina yhtä ajankohtainen; tuli uudelleen mieleeni kun katselin telkkarista ikäloppuja ja viimeisen päälle kuluneita viihdyttäjiä, kuten Lill-Babs tai Mick Jagger jotka eivät ole pystyneet kulkemaan ajan mukana vaan ovat takertuneet johonkinnuoruutensa imagoon itsestään ja pitävät siitä kiinni melkeimpä epätoivon vimmalla. Onko se ihastuttavaa vai ilkeännäköistä? Ansaitsivaistko "ikinupret" taiteilijamme mitallin vai terapiasession? Aploodien arvoista vai pateettista?
Mihin aikakauteen sijoitat oman itsesi, mikä ikä sinulle sopii, ulkoisesti ja sisäisesti? Oletko aikasi lapsi vai lapseksi tullut uudelleen?

(ja sitten tähän hemmetin paljon hymiöitä :) :) :) ettei kukaan vain mene luulemaan että minä harmaana syysaamuna olen puhumassa vakavasti pehmoisia)

88

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä varmaan sopii tähänkin.
      Ovat melkein kuin kaksi marjaa.

      "Näin kokeneena haluaisin herätä joku aamu 16-vuotiaana teininä.
      Samana kuohuvana teininä kuin silloin ennen.
      Kuitenkin niin, että kaikki tämän-hetkinen iskelmä olisi voimissaan.
      Olisi niin paljon enemmän sanoja joita kertoa, joilla ihmistä kietoa."

      H.

      • Tunnustan aivan avoimesta ja ilman pienintäkään häpeän tuntoa että juuri tuo kommenttisi sai minut kirjoittamaan tän aloituksen; katsoin samalla tv:stä jotain juttua noista kuluneista kuuluisuuksista ja tuli melkein säälin tunne: koska ihmsillä on lupa hellittää ja antaa ajan viran viedä mukanaan?


      • Paloma.se.co kirjoitti:

        Tunnustan aivan avoimesta ja ilman pienintäkään häpeän tuntoa että juuri tuo kommenttisi sai minut kirjoittamaan tän aloituksen; katsoin samalla tv:stä jotain juttua noista kuluneista kuuluisuuksista ja tuli melkein säälin tunne: koska ihmsillä on lupa hellittää ja antaa ajan viran viedä mukanaan?

        "Paloma.se.co"

        Sinäkin Brutukseni...
        Niin monet lukevat minua, poimivat viisauteni kommentoimatta sitä.
        Ja "luovat" jotain uutta ja omaa :)

        H.


      • hunksz kirjoitti:

        "Paloma.se.co"

        Sinäkin Brutukseni...
        Niin monet lukevat minua, poimivat viisauteni kommentoimatta sitä.
        Ja "luovat" jotain uutta ja omaa :)

        H.

        minä yritän lukea sinua, mutta en läheskään aina ymmärrä mistä puhut tai mitä sanasi tarkoittavat; olis kuin joku puhuisi tai siis kirjoittaisi jotain paralleelikieltä missä sanat ei tarkoita juuri samaa kuin ne mitä itse käyttäisin.
        Vaikeeta....


    • Jokainen tyylillään. Jotenkin vaikeaa pusuhuuli Jaggeria missään muussa kuin pienissä vaatteissa :)) Mitalin se ainakin ansaitsee, kun noin uskollinen on ollut tyylilleen :)

      Mulla on itselläni aina ollut ongelmia pukeutua niin kuin mun ikäinen kuuluisi. Laahaan 10 vuotta nuorempien kuteissa, vaikka henkinen ikäni on kutakuinkin 70v. Koeta siinä sitten tasapainotella. Isoäidillä roikkui aikoinaan siivouskaapissa sellainen takkimainen leninki, melko suorakaiteinen ja napit edessä koko matkan. Yleensä jotain värikästä printtikangasta, muistaako kukaan sellaisia? Sitä sellaista "muotia" odotan, sopisi just mulle :))

      Pidän kyllä nykymuodistakin, tiukat housut ja löysä yläosa, helppoa ja rentoa. Vähän vierastan sitä että tartutaan toisten pukeutumiseen, ehkä koska saan itekin kuulla siitä.

      • Tuon vaatekappaleen muistan hyvin nuoruudestani, eikä se ollut isöäidin navettatakki, vaan äitini. Tädilläni joka asui "viereisessä rapussa" on vieläkin sellaisia käytössä ja amerikanveljentyttäreni kävi hakemassa niittä siivous/navettatakkeja matkalaukussaan jenkkeihin "autenttisena grunge-muotina" joskus kymmenen vuotta sitten.

        Olen löytänyt uudemmasta muodista sille hyvän vastineen: muutama vuosis itten oli kaupat pullollaan printtikuvioisia, värikkäitä tunikoita joita olis pitänyt sitten yhdistellä leggingseihin tai vastaaviin: minä pidän niitä nyt kesäisin siivousmekkoina.

        Henkisesti koen itseni omassa ajassani eläväksi aikuiseksi mutta vaatteet ei ole kyllä arvokkaan leskirouvan garderobista koskaan olleetkaan. Pukeutumistyylini ei ole seurannut aikaa ja kellon tikitystä: muutamaa leninkiä lukuunottamatta se voisi kyllä olla sama kuin minulla oli nuorena opiskelijana Suomessa. Paitsi että rättejä on enemmän rivissä ja piirongit pullottaa .


    • 12 + 12

      Ei ole tarvetta arvostella kenenkään tyyliä.
      Aika kuluu kullekin samalla vauhdilla, ikäistään esittäviltä, kuin helllä, jotka haluavat olla ikiteinejä.

      Kiva että olemme halutessamme niin eri-ikäisiä omasta mielestämme.
      MInulla ei ole rättejä kuin tiskialtaan vieressä.

      • Ok, "rättejä". :))
        Ei kai ikäistään voi "esittää" vai voiko? Ikiteini on se joka ei ole muuttunut ulkoisesti tai henkisesti vuosien saatossa? Entä sitten jos henkisesti on muuttunut, kasvanut ja kehittynyt ja kypsynyt ikäisekseen, mutta ulkoisesti muutokset ovat suhteellisen pieniä? Onko silloin juuttunut johonkin välimaastoon? Peter Pan, ikuinen pikkupoika, joka kiletäytyy kasvamasta aikuiseksi oli tai on kau vieläkin monen ikäpolvemme miehen esikuva ja he ottavat tämän pikkupoikamaisuuden ikäänkuin itseisarvona.
        Naiset eivät kai kärsi samasta syndroomasta?


    • Pirre*

      :)) he, naurattipa tuo terapiaan lähettäminen he,
      itsensä asemointi on aika vaikeaa on ehkä liian lähellä itseään, eli jäävään arvioinnin osittain läheisilleni.

      Kun oikein mietin terapiaan ehkä joutuisin, - en osaa ihan vielä olla 65 öh eiku 66 - vuotias, - taikka mistä mie tiijjän millainen tämän ikäisen pitäisi oikeasti olla....mutku mieli on nuori, miten mie sen muutan.

      Ai niin, olen mie varmaan ehkä pikkasen vanhentunut, koska en tykkää enää mahdottoman kovaäänisestä musiikista, vaihdan nykyään radion musiikkikanavan klassiselle puolelle.Ja hym hym.

      • Pirre*

        ja..lisään, pukeutumisen kanssa tekee tiukkaa, kun ne farkut on niin pääluuhun iskostuneet, ettei niitä saa revittyä ei sitten millään pois psyykestäni..


      • Pirre* kirjoitti:

        ja..lisään, pukeutumisen kanssa tekee tiukkaa, kun ne farkut on niin pääluuhun iskostuneet, ettei niitä saa revittyä ei sitten millään pois psyykestäni..

        Olet vähän kuin mun mammani joka piti farkkuja varmaan siihen saakka kun dementiakodissa sitten ysiykkösenä sille puettiin kukallinen kotitakki päälle jota vaihdettiin toiseen melkein samannäköiseen kerran viikossa ;) Mamma ei varmaan ihan viimeisinä vuosina edes muistanut mitä ne farkut olivat.

        Mammalla piti kuitenkin olla kultaiset korvarenkaat korvissa ja helminauha kaulassa ja aurinkolasit niinä päivinä kun saivat istuskella ulkona lempeässä kesätuulessa.


      • eppu2
        Pirre* kirjoitti:

        ja..lisään, pukeutumisen kanssa tekee tiukkaa, kun ne farkut on niin pääluuhun iskostuneet, ettei niitä saa revittyä ei sitten millään pois psyykestäni..

        Mulla on ikivanha farkkutakki, jossa on kiinnitettynä jotain värillisiä lasinpaloja. Ihan kulunut, vaan päälle vedän heti, kun sää sallii.
        Pojantytär istui polvella ja näpelöi niitä lasinpaloja ja nyt hän on 20v.
        Mutten luovu takista niin kauan, kun päällä pysyy.


    • Marianne F.

      Nyt kuin ennenkin, ihmettelen palstan hyvin negatiivista asennetta ihmisiin.
      Miksi muiden pitäisi noudattaa meidän mielipiteitämme ja sääntöjämme?
      Onkohan täällä koskaan kehuttu ketään. No, Kansasta moni puhui positiivisesti.
      Ihme kyllä.

      • kyllä löytyy

        On täällä monikin kehunut.
        Itseään.


      • Pirre*

        Anteeksi, mutta mitä negatiivista Marianne F nyt löysi, en ymmärrä, ei ainakaan äsken ollut tässä ketjussa?


      • Ja kehu ja positiivisuus paistoi sinunkin viestissä :))

        Siksi me välitämme mitä muut sanovat ja jopa miettivät, koska olemme laumasieluja. Välitäthän sinäkin, kun ihmettelet että täällä ei koskaan kehuta ketään :)


      • Marianne F:
        Mitä ihmeen negatiivisuutta? Nää ikää, ikääntymistä ja ajan kulkua ja meidän omaa asennettamme ajankulkuun ...eikö nää ole yleismaailmallisia ja seutraaleja kysymyksenasetteluja?
        Ei kenenkään tarvi noudattaa eikä edes lukea mielipiteitäni eikä mitään sääntöjä ole edes asetettu keskusteltavaksi. Haluan ainoastaan mielipiteitä.

        Omasta puolestani voin vain taas kerran sanoa että julkkikset, taiteilijat, kansanviihdyttäjät, poliitikot jne. ovat vapaasti asettaneet itsensä kaiken kansan arvosteltaviksi; ei Kansan kehuminen tai moittiminen ole mikään asia jonka pitäisi kuohutaa kenekään mieltä :))


      • en minäkään
        hmp.f kirjoitti:

        Ja kehu ja positiivisuus paistoi sinunkin viestissä :))

        Siksi me välitämme mitä muut sanovat ja jopa miettivät, koska olemme laumasieluja. Välitäthän sinäkin, kun ihmettelet että täällä ei koskaan kehuta ketään :)

        Ei kaikki ole laumasieluja.


      • en minäkään kirjoitti:

        Ei kaikki ole laumasieluja.

        Väitän kivenkovaa että suurin osa on, on vain kyse siitä että kuinka paljon. Jos kirjoittaa netissä ventovieraiden kanssa, kotona roikkuu peilejä, niin jollain tasolla olet laumasielu.


    • demeter1

      "Mihin aikakauteen sijoitat oman itsesi, mikä ikä sinulle sopii, ulkoisesti ja sisäisesti? Oletko aikasi lapsi vai lapseksi tullut uudelleen?" (aloittaja)

      Itsestään on paha todistaa, mutta kun olen aika konservatiivinen, niin ehkä minä sitten olen juuttunut menneeseen, -60, -70-luvulle, jolloin aika ei ollut näin hektinen, ei eletty jatkuvan taloudellisen kasvun puristuksessa ja arvomaailmakin tuntui selkeämmältä. Ahneutta paheksuttiin, solidaarisuutta löytyi...

      Jännä juttu: nuorena kaikki lähi-ihmiseni olivat minua vanhempia, nyt on päin vastoin. Melkein kaikki ovat minua nuorempia, puolisosta alkaen. Eli kai minä kuulun niihin, jotka ovat tulleet lapseksi jälleen, jonka sisällä elää ja kasvaa se ihmettelevä pikkutyttö...

    • Luen paraikaa Paasilinnan Hurmaava joukkoitsemurha teosta. Minua huvitti aloituksesi lause. Se oli kuin kirjasta,....matkalla kohti kuolemaa ; )

      "Aika kulkee nopeammin kuin koskaan aikaisemmin kiirehtäen meitä kohti sitä lopullista kellonjensoittoa"

      Olen ikäiseni. Elän vielä täysillä, otan vastaan haasteita niin kauan kuin jaksan. Toivottavasti en sammaloidu vaikka vanhenen. Ainut todellinen toive on, että pysyn terveenä. Terveenä voin toteuttaa itseäni enkä ole sidottu yhteen paikkaan.

      Suomalaiset omivat itselleen erilaisia negatiivisiä luonteenpiirteitä vaikka samanlaisia sekopäivä on kaikkialla maailmassa.

      Kaikilla ihmisellä on kaipuu kokea uutta ja erilaista vuosikymmenten jatkuvien samojen elämän tuomien rutiineiden jälkeen.

      Eräs tavantalliainen hollantilainen muslimimies, jolla oli hyvä johtavassa asemassa oleva työpaikka, ollut jo kaksikymmentä vuotta, otti ja lähti Isiksen joukkoihin tappelemaan.

      Eräs tuttavamme keski-ikäinen mies otti ja lähti kotoaan reppuselässä, matkusti Kreikkaan jättäen perheensä taivastelmaan.

      Olen ymmärtänyt, että suomalaisetkin ovat vain ihmisiä eikä missään erikoisasemassa umpimielisinä, kateina, juroina, juoppoina tai elämästä irtiottelevina ihmisinä. Maailma on täynnä samanlaisia ihmisiä. Minäkin joukossa ihmiset.

      Mitä tulee aloituksen pohdintaan vanhoista lavakaakeista. En ole mieltynyt esim. vanhan Dannyn lavalla keikailusta. Vanha ukko vengaamassa harva tukka liittaan kammattuna, uurteet korostuneina esiintymislavan spottivaloissa. Kivempi kuunnella radiosta tai levyltä.








      En tykkää katsoa entisiä vanhoja ukkoja ja akkoja mikki kädessä laulamassa ikivanhoja hittejään.

    • Jokainen voi elää kuten itse haluaa, jos tykkää ikinuoren imagosta niin menköön sillä sitten.
      En katso heitä sillä silmällä arvostellen.
      Itse elän tätä aikaa, viikon kuluttua 61 vuotta täynnä, tämä on oikein sopiva ikä. Sekä ulkoisesti että sisäisesti.
      Jospa olen lapsellinen aikuinen, ollut koko ikäni.
      Farkkuja pidän minäkin, tiukkoja sellaisia, en mitään liehulahkeita.
      Enkä pukeudu tuulipukuun, nahkaisiin kävelykenkiin ja käsilaukkuun. Mutta jos joku niin pukeutuu, en sitäkään ihmettele.
      Maailmassa on muutakin mielenkiintoista seurattavaa, vaikkapa lintujen syysmuutto ja ruskan kauneus.

      • peukalopeukalopeukal

        Just så där! Jaggerin nuoruuden imagon aiheuttaa suuresti hänen hoikkuutensa.


      • peukalopeukalopeukal kirjoitti:

        Just så där! Jaggerin nuoruuden imagon aiheuttaa suuresti hänen hoikkuutensa.

        Millään tavoin pulskuutta paheksumatta, täytyy todellakin sanoa, että hoikkuus nuorentaa.
        Ainakin takaapäin.
        Tunsin vuosikymmeniä sitten erään vanhemman naisen, hän kertoi minulle tämän kokemansa tapauksen.
        Oli kävellyt pyssy selässä tietä pitkin. Poliisiauto tuli takaa ja ajattelivat varmaan, että siinä on nuorimies napannut isän aseen. Kun pääsivät rinnalle ja näkivät rouvan kasvot, olivat kiihdyttäneet uuteen vauhtiin.

        Kävin päivälenkilläni tapaamassa naapuria, rakasta lähimmäistäni, hän on 75 vuotias hoikka ja nopealiikkeinen mies. Halaakin ennen kuin ehdin oota sanoa.
        Kasvonsa ovat ikäisensä näköiset, kuten tässä jo itse kullakin alkaa olla.


      • peukalopeukalopeukal
        Anceli kirjoitti:

        Millään tavoin pulskuutta paheksumatta, täytyy todellakin sanoa, että hoikkuus nuorentaa.
        Ainakin takaapäin.
        Tunsin vuosikymmeniä sitten erään vanhemman naisen, hän kertoi minulle tämän kokemansa tapauksen.
        Oli kävellyt pyssy selässä tietä pitkin. Poliisiauto tuli takaa ja ajattelivat varmaan, että siinä on nuorimies napannut isän aseen. Kun pääsivät rinnalle ja näkivät rouvan kasvot, olivat kiihdyttäneet uuteen vauhtiin.

        Kävin päivälenkilläni tapaamassa naapuria, rakasta lähimmäistäni, hän on 75 vuotias hoikka ja nopealiikkeinen mies. Halaakin ennen kuin ehdin oota sanoa.
        Kasvonsa ovat ikäisensä näköiset, kuten tässä jo itse kullakin alkaa olla.

        Niinhän se pakkaa olemaan, kuin vanha vitsi sanoo:

        Takaa kuin lyseo, edestä kuin museo.

        Vanhojen bändien uudelleen esilletulossa huomaa ekaksi yleensä jäsenten ylipainon nousseen.
        Toinen hoikka on John Fogerty.


      • peukalopeukalopeukal kirjoitti:

        Niinhän se pakkaa olemaan, kuin vanha vitsi sanoo:

        Takaa kuin lyseo, edestä kuin museo.

        Vanhojen bändien uudelleen esilletulossa huomaa ekaksi yleensä jäsenten ylipainon nousseen.
        Toinen hoikka on John Fogerty.

        Kävin oikein kurkkaamassa Fogertyn kuvia, hoikka mies, mutta olisiko värjännyt hiuksensa. Tykkään etenkin miehissä luonnollisesti harmaantuneista herroista.
        Ikisuosikkini on näyttelijä Sean Connery, hän on jo 84-vuotias, mutta charmantti mies, tosin jossakin väitettiin järkensä sumenneen. Eipä tuo näin kaukoihastuneena haittaa.

        Muutenkin ihmisten, julkkistenkin rupsahtaneen ulkonäön arvosteleminen on jotenkin kornia.


    • €ero

      Ajan kulumisen huomaa hyvin lapsien kasvusta oma elämäni tuntuu vähän vanhahkolta mutta ja jalka nousee tuli aamulla toi mieleen kun metässä ravasin.

    • bessie*

      No jooo...

      Kaipa se pitää hyväksyä, että viihdyttäjienkin ulkonäkö muuttuu vanhetessa, ihan
      siinä kuin omakin, ja rankan työn takia usein enemmänkin kuin meillä taviksilla.
      On vain päästettävä irti omasta muistokuvastaan, sillä eiväthän kaikki viihdyttäjät saavuta ikuista nuoruutta kuolemalla nuorena.

      Se, että tunnettu henkilö pysyttelee uskollisena nuoruutensa tyylille on minusta enemmän hyvä juttu, pidän.

      • on se rankkaa

        Kyllä moni ruumiillinen työ on huomattavasti rankempaa kuin muusikoiden, sekä henkisen työn tekijöillä psyykkisesti raskaampaa. Viihdyttämisen lieveilmiöt vievät monen laulajan ja soittajan ennenaikaiseen hautaan, itsekuri puuttuu. Tarjolla on viinaa ja huumeita ja moni saattaa kokea jopa velvollisuudekseen helpottaa niiden avulla "rankkaa" työtään. Viihdealan ihmisiä verottaa se, että pitää pärjätä, olla huipulla ja myydä itseään ostajille eli meille. Kyllä sen näkee monen vanhan staran kasvoista, että rankkaa on ollut. Mikäs meillä taviksilla olisi hätänä, kukaan seuraa niin tiiviisti jokaista tekemistä.


      • on se rankkaa kirjoitti:

        Kyllä moni ruumiillinen työ on huomattavasti rankempaa kuin muusikoiden, sekä henkisen työn tekijöillä psyykkisesti raskaampaa. Viihdyttämisen lieveilmiöt vievät monen laulajan ja soittajan ennenaikaiseen hautaan, itsekuri puuttuu. Tarjolla on viinaa ja huumeita ja moni saattaa kokea jopa velvollisuudekseen helpottaa niiden avulla "rankkaa" työtään. Viihdealan ihmisiä verottaa se, että pitää pärjätä, olla huipulla ja myydä itseään ostajille eli meille. Kyllä sen näkee monen vanhan staran kasvoista, että rankkaa on ollut. Mikäs meillä taviksilla olisi hätänä, kukaan seuraa niin tiiviisti jokaista tekemistä.

        Onhan muusikon työ muutenkin rankkaa, asua tien päällä osan vuodesta, joskus kokonainen vuosi. Eikä siitä ole ikinä lomaa, Mick Jagger on Mick Jagger jopa uikkareissa, tai ehkä erityisesti silloin. Koko ajan pitää olla kaikkien riepottelevana, kaikkien hampaissa. Meillä muilla on sentään pyhät ja lomat ihan vain itsellemme.

        Ei ole mitään helpompaa maailmassa kuin sanoa että onpas sulla helppoa :))


      • turhaa uusia
        hmp.f kirjoitti:

        Onhan muusikon työ muutenkin rankkaa, asua tien päällä osan vuodesta, joskus kokonainen vuosi. Eikä siitä ole ikinä lomaa, Mick Jagger on Mick Jagger jopa uikkareissa, tai ehkä erityisesti silloin. Koko ajan pitää olla kaikkien riepottelevana, kaikkien hampaissa. Meillä muilla on sentään pyhät ja lomat ihan vain itsellemme.

        Ei ole mitään helpompaa maailmassa kuin sanoa että onpas sulla helppoa :))

        Noinhan edellä sanottiin.


      • turhaa uusia kirjoitti:

        Noinhan edellä sanottiin.

        Eikä sanottu, hae lukulasit esille :)


      • turhaa jne.
        hmp.f kirjoitti:

        Eikä sanottu, hae lukulasit esille :)

        Osa ainaskin,,, ;)


    • ent. siivoojaparka

      Antaa vaan kellon tikittää omia aikojaan, mutta farkuistani en luovu. Kotioloissa kyllä rutalehdan jos sun mimmosissa lökäpöksyissä.

      Jos on kysymyksessä häät, hautajaiset tai arvokkaammat synttärit, niin sitten vuodenajan ja tilanteen mukaan suoralahkeiset mustat tai vaaleat housut ja tilaisuuteen sopiva yläosa vähän väkinäisesti. Teatterissakin käyn farkuissa, mutta pikkusen juhlavamman yläosan kanssa.

      Hametta käytän minimaalisen harvoin, kokoleninkiä en koskaan.

      Hiukset on nuorekkaasti poninhännällä niskassa. Viedään minua sitten vaikka terapiaan, niin sellaista tätipermanenttia en suostu ottamaan, en vielä tässä iässä.

    • Rimmir tänään

      No en kyllä osaisi Mick Jaggeria ajatella pulskana kaljupäisenä 71 vuotiaana ollenkaan. Jotenkin tuntuu että noiden suurien artistien täytyy pysyä samanlaisina kuin ennenkin , ei heitä voi ajatella mitenkään muuten.
      Kyllä minusta on aploodien arvoista kun ovat jaksaneet pitää itsestään ja ulkonäöstään huolta kaikkina näinä vuosikymmeninä huumeista ja kovasta elämästä huolimatta.
      Kyllä sitä on jämähtänyt 70-80 luvulle , farkut, farkkuhameet ovat mukavia päällä ja kotioloissa plyysiset kotiasut. Jos on täytynyt työn takia olla jakkupuku tai suorat prässätyt pitkäthousut blazerin kanssa niin onpa ollut epämiellyttävä päivä. Tuntuu että tässä on tulossa teini-ikäiseksi uudelleen kun pikkuisen tekis mieli ruveta seurustelemaan ja hankkia se poikakaveri:)

    • Danny please!

      Tosi harvoin diggaan kenenkään tekstejä mutta nyt huvitti kun olen Dannystä juuri samaa mieltä kuin joku tuolla ylempänä. Olen tainnut sanoa sen ennenkin:

      Miten torvi parturi Dannyllä oikein on kun ei ole saanut tätä meidän 60-luvun idolia muuttamaan täydellisesti hiustyyliään? Sitä en lakkaa ihmettelemästä. Kun se harventunut kuontalo on mikä on, anteeksi nyt vaan. Pitäisi osata tunnustaa realiteetit.

      60-luku oli ja meni, Danny-shown näin ainakin yhden kerran. Mukana olivat Katri-Helena ja Tapio Rautavaara...

      ANON. Dannylle lyhyet hiukset, siistiksi leikatut! Tyyppi voisi olla melkein hyvännäköinen tuon operaation jälkeen :) ? Taidan lähettää hänelle henk.koht. vihjeen. Heko heko!

      • Isa Puska

        Mikä pakko kaikkien on noudattaa huluasi?


      • Danny...
        Isa Puska kirjoitti:

        Mikä pakko kaikkien on noudattaa huluasi?

        Mitä halua?
        Missä pakosta oikein puhut?
        Keiden kaikkien?

        PS kuvittelen että tarkoitit 'haluasi', huluasi-sanaa en jummarra (Isa Puska)


    • .mollis

      Vaikka Mick Jagger pukeutuisi sprigiin hän näyttäisi pojan klopilta kauempaa, kun kasvot ei näy. Lill-Babsin kuvia en ole nähnyt aikoihin.

      Kyllä se kropan elastisuus saa näyttämään "iättömältä". Sting ei ole laiha, mutta hän on joogannut ja nauttinut tantraseksista ja se näkyy ;)

    • En ole koskaan ollut mikään varsinainen Jagger-fäni, mutta kun katselin tv:stä hänen live-esiintymistään niin ei kyllä hyvältä näyttänyt. Ensimmäinen ajatukseni oli että ei toikaan osannut lopettaa silloin kun se vielä meni täydestä: nyt näkymä ja kuuluma oli melkein surullista. Halloween käväisi mielessä. Lill-Babsia katselin aamu-tv:ssä kun sitä haastateltiin ja raskaat korvikset vetivät rupsahtaneet korvannipukat melkein olkapäille saakka...ryppyiset luomet olivat paksussa pakkelissa ja näyttivät entistäkin ryppyisemmiltä..mun tuli jotenkin sääli kun ajattelin että pitää yllä nuoren, viehättävän naisen imagoa vaikka hampaat irvessä vaikka ikä painaa ja fysiikka ei kestä enää on jotenkin surullista....mutta luonnollisestikin he itse nauttivat kun saavat vielä esiintyä ja heillä on se oma ihailijakaartinsa ja levyt myyvät. Aploodeja ja terapiaa, vuorotellen :)
      Tää liittyy tietenkin tuohon roolikeskusteluun silleen että taiteilijan ja viihdyttäjän rooli ehkä vaatii sen että ulkonäkö ja tyyli eivät koskaan saa muuttua. Tukka ei paksune eikä hampaat lyhene heiltäkään tai sitten tarvitaan kipeitä ja kalliita operaatioita, jos haluaa kaiken pysyvän ikuisesti ennallaan. Minulla ei taida itselläni olla ketään sellaista idolia tai viihdyttäjää jota ihailisin niin paljon ettenkö haluaisi hänen koskaan vanhenevan tai muuttuvan ja tuntuu oudolta että tässä iässä oltaisi vielä jämähtäneitä jonkun Kansan tai Katrin fanittamiseen silleen kuin ehkä nuorempana. Julkisuuden henkilöt ovat itse luoneet imagonsa ja sen tulee kestää kritiikki, sekä positiivinen että negatiivinen.
      Jaha, pitkäksi meni, enkä saanut oiken tuntumaa tuohon vanhojen starojen imagon ikuisuusongelmaan...

      • leva livet

        Katkeralta kuulostat, pahaa puputat.
        MIksi ihmiskunnan pitäsi noudatta sinun kauneusarvojasi.
        Kukin vanhetaan omaa tahitiamme.
        Minulle se on pelkka fakta, itse en pelkää vanhenemista.


      • leva livet kirjoitti:

        Katkeralta kuulostat, pahaa puputat.
        MIksi ihmiskunnan pitäsi noudatta sinun kauneusarvojasi.
        Kukin vanhetaan omaa tahitiamme.
        Minulle se on pelkka fakta, itse en pelkää vanhenemista.

        En sitten pätkääkään katkera enkä pahaa puhu. Jos viesti ei avaudu turhaa alkaa arvostelemaan sen kirjoittajaa.


      • Paloma.se.co kirjoitti:

        En sitten pätkääkään katkera enkä pahaa puhu. Jos viesti ei avaudu turhaa alkaa arvostelemaan sen kirjoittajaa.

        Paloma sinulla on sama perässä rutkuttaja kuin minullakin. Katkera, kade peri suomalainen murjottaja, eli perästä kuuluu,

        Nyt menen maate, täällä on sama aika kuin siellä Ruotsissa. Olen tottunut menemään nukkumaan yhdentoista maissa. Yötä!


      • ;))))
        Paloma.se.co kirjoitti:

        En sitten pätkääkään katkera enkä pahaa puhu. Jos viesti ei avaudu turhaa alkaa arvostelemaan sen kirjoittajaa.

        Ei ole mitään tarvettakaan.
        Mutta minusta on ihan ihanaa, että kaikki ikäisemme, ja jopa vanhemmat, eivät kalkkeennu samaa rataa.

        Kivä, että on eräs luulottelija, joka kuvittelee, että hänellä on Vain yksi epäilijä.
        Helpottaahan sekin olevaisuuttaan.

        Ihminen ei ole aikuinen, jos ei osaa tulkita ulkoista elämäänsä.


      • kaikki kuultu
        Paloma.se.co kirjoitti:

        En sitten pätkääkään katkera enkä pahaa puhu. Jos viesti ei avaudu turhaa alkaa arvostelemaan sen kirjoittajaa.

        Kyllä siinä vähän katkeruutta oli mukana, kun Lill-Babs ei suostu näyttämään vanhalta lihavalta ämmänvyöryltä, vaikka on liki 80. Tuskin hän sinun sääliäsi on vailla. Kun toisen ulkonäköä säälii, niin silloin siinä yrittää korottaa itsensä vähän paremman näköiseksi kuin toinen.

        "Babsia katselin aamu-tv:ssä kun sitä haastateltiin ja raskaat korvikset vetivät rupsahtaneet korvannipukat melkein olkapäille saakka...ryppyiset luomet olivat paksussa pakkelissa ja näyttivät entistäkin ryppyisemmiltä..mun tuli jotenkin sääli..."

        Voi herranjiemura! Onko peili hukassa?


      • :((
        kaikki kuultu kirjoitti:

        Kyllä siinä vähän katkeruutta oli mukana, kun Lill-Babs ei suostu näyttämään vanhalta lihavalta ämmänvyöryltä, vaikka on liki 80. Tuskin hän sinun sääliäsi on vailla. Kun toisen ulkonäköä säälii, niin silloin siinä yrittää korottaa itsensä vähän paremman näköiseksi kuin toinen.

        "Babsia katselin aamu-tv:ssä kun sitä haastateltiin ja raskaat korvikset vetivät rupsahtaneet korvannipukat melkein olkapäille saakka...ryppyiset luomet olivat paksussa pakkelissa ja näyttivät entistäkin ryppyisemmiltä..mun tuli jotenkin sääli..."

        Voi herranjiemura! Onko peili hukassa?

        Eipä paljon ilkeämmin voisi omaa kateuttaan kertoa.


      • korpikirjailija kirjoitti:

        Paloma sinulla on sama perässä rutkuttaja kuin minullakin. Katkera, kade peri suomalainen murjottaja, eli perästä kuuluu,

        Nyt menen maate, täällä on sama aika kuin siellä Ruotsissa. Olen tottunut menemään nukkumaan yhdentoista maissa. Yötä!

        Taitaa olla sama. Ei tunnu olevan kovin onnellinen ihminen. Olen lähettänyt palautetta ylöspidolle, mutta eihän ne siellä mitään tee. Tarvii vaan olla piittaamatta.
        Hyvää yötä.


      • vai mistä kiikastaa?
        Paloma.se.co kirjoitti:

        En sitten pätkääkään katkera enkä pahaa puhu. Jos viesti ei avaudu turhaa alkaa arvostelemaan sen kirjoittajaa.

        Mitä sinä nyt Lill-Babsin suosittelisit tekemään?

        Lihottamaan itsensä niin, että rypyt näyttäisivät sileämmiltä, heittämään meikit ja korut pois, nyppimään päästään joka toisen hiuksen pois ja ottamaan hoitamattoman mummopermanentin, laittamaan päälleen tummansinisen vähän polvien alle ylettyvän pliseeratun hameen, tummanruskeat paksut sukkahousut, ruskeat kävelykengät...? Muuten on terapian paikka?

        Ihminen on 76 v ja iloinen ja pirteä kuin peipponen. Hyvä vartalo ollakseen niinkin vanha ihminen ja huoliteltu ulkonäkö.


      • harmi vaan!
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Taitaa olla sama. Ei tunnu olevan kovin onnellinen ihminen. Olen lähettänyt palautetta ylöspidolle, mutta eihän ne siellä mitään tee. Tarvii vaan olla piittaamatta.
        Hyvää yötä.

        Ei ole sääntöjen vastaista olla eri mieltä aloittajan kanssa.


      • kurssi 102
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Taitaa olla sama. Ei tunnu olevan kovin onnellinen ihminen. Olen lähettänyt palautetta ylöspidolle, mutta eihän ne siellä mitään tee. Tarvii vaan olla piittaamatta.
        Hyvää yötä.

        Miksi valittaa ylläpidolle. Kaikki kritiikki on vain analyysiä, sanottiin humanoidikurssilla.


      • kurssi 102 kirjoitti:

        Miksi valittaa ylläpidolle. Kaikki kritiikki on vain analyysiä, sanottiin humanoidikurssilla.

        Kurssi102:lle
        Kysymys oli silloin populäärikulttuurin kritiikista ja analyysistä. Tämä ei ole populäärikulttuuria. Yritä nyt pitää selvä raja siinä missä vesi loppuu ja kala alkaa.


      • harmi vaan! kirjoitti:

        Ei ole sääntöjen vastaista olla eri mieltä aloittajan kanssa.

        Ai niin, tää unohtui. Erimielisyys on vain hyväksi keskustelufoorumeilla. Ei siitä ole kysymys. Esitä eriävä mielipiteesi hyökkäämättä henkilöä kohtaan jos osaat sen taidon. Ellet osaa, harjoittele. (Nälviminen, ivaaminen, mollaaminen, kettuilu, veetuilu jne. kansanhuvit eivät kuulu keskustelufoorumille. Mielipiteet kuuluvat ja etenkin niiden perustelu, henkilökohtaisuuksiin menemättä.)


      • sopivaa vai ei
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Ai niin, tää unohtui. Erimielisyys on vain hyväksi keskustelufoorumeilla. Ei siitä ole kysymys. Esitä eriävä mielipiteesi hyökkäämättä henkilöä kohtaan jos osaat sen taidon. Ellet osaa, harjoittele. (Nälviminen, ivaaminen, mollaaminen, kettuilu, veetuilu jne. kansanhuvit eivät kuulu keskustelufoorumille. Mielipiteet kuuluvat ja etenkin niiden perustelu, henkilökohtaisuuksiin menemättä.)

        mutta...etkös sinä juuri tällä aloituksella mollaa kahta julkkista?


      • vapaata riistaa
        sopivaa vai ei kirjoitti:

        mutta...etkös sinä juuri tällä aloituksella mollaa kahta julkkista?

        Niitä kuulemma saakin mollata, kun ne ei ole ihmisiä samoinen tunteineen kuin aloittaja, vaan ne ovat vain julkkiksia.

        Ja toisekseen, saahan sitä toisista jauhaa p:kaa selän takana ja on suotavaakin. Ei nuo aloituksessa haukutut ymmärrä suomea.


      • kukkeli kuu
        vapaata riistaa kirjoitti:

        Niitä kuulemma saakin mollata, kun ne ei ole ihmisiä samoinen tunteineen kuin aloittaja, vaan ne ovat vain julkkiksia.

        Ja toisekseen, saahan sitä toisista jauhaa p:kaa selän takana ja on suotavaakin. Ei nuo aloituksessa haukutut ymmärrä suomea.

        Totta kai, he päivittäin Google-kääntäjällä kääntävät kaiken heistä puhutun.


      • selvemmin nähtynä

        Näetkö sinä, Paloma, nyt paremmin kun toisenkin silmän kaihileikkaus on ohi?

        Kirjoitit: "raskaat korvikset vetivät rupsahtaneet korvannipukat melkein olkapäille saakka..."

        http://www.msn.com/sv-se/noje/nyheter/lill-babs-om-det-ensamma-livet-gör-jävligt-ont/ar-BB9efHD

        Nyt kun katsot uusin tervein silmin, niin näet varmaan niitten korvannipukoitten olevan rengasmaiset korvakorut, joitten alareunassa on ne raskaan näköiset korut.


      • selvemmin nähtynä kirjoitti:

        Näetkö sinä, Paloma, nyt paremmin kun toisenkin silmän kaihileikkaus on ohi?

        Kirjoitit: "raskaat korvikset vetivät rupsahtaneet korvannipukat melkein olkapäille saakka..."

        http://www.msn.com/sv-se/noje/nyheter/lill-babs-om-det-ensamma-livet-gör-jävligt-ont/ar-BB9efHD

        Nyt kun katsot uusin tervein silmin, niin näet varmaan niitten korvannipukoitten olevan rengasmaiset korvakorut, joitten alareunassa on ne raskaan näköiset korut.

        Väärin. Hän oli aamutv:ssä Maloun vieraana ja hänellä oli yksi ainoa korvakoru, pitkä, roikkuva höyhen-ja kiviriippu, joka todella venytti korvanlehteä niin alas että pahaa teki; pelkäsin että korva menee rikki.


    • heija haa!

      Sinulle nauran!
      Olet unohtanut rössyn ja kauran.
      Miksi muiden pitäisi sinun sääntöjäsi noudattaa.
      se minua nyt lähinnä jo naurattaa.
      Ihminen on aina ihminen,
      ei sinun moitteittesi alainen.

      Minunko ikä,
      on mitä?
      Sopiva ihmisyyteen,
      muu paha menköön hiiteen.

      • demeter1

        Johan tuosta Paloman mielipiteestä (7.10 klo 22.54) myrsky nousi..

        Mielipide kuulosti minun korvaani realistiselta kuvaukselta ikääntyneestä tähdestä, joka tahtoo pitää kiinni .imagostaan. Mikä siinä nyt niin kuohutti ? Ellei ole itse samaa mieltä, eikö sen voi vain kertoa ilman, että lyttää aloittajan mielipiteen ja alkaa ruotia hänen persoonaansa ?

        Siitä olen samaa mieltä aloittajan kanssa, että jos ihminen elää julkisuudessa ja julkisuudesta, hän on tavallaan vapaata riistaa, eikä voi paljon vaikuttaa siihen, miten muut hänet näkevät ja kokevat.
        Ja kun meillä on sananvapaus se tarjoaa jokaiselle yhtälaisen mahdollisuuden kertoa mielipiteensä. Ja kuten tiedetään, viime kädessä lukija ratkaisee, minkä painon mielipiteelle antaa.


      • demeter1 kirjoitti:

        Johan tuosta Paloman mielipiteestä (7.10 klo 22.54) myrsky nousi..

        Mielipide kuulosti minun korvaani realistiselta kuvaukselta ikääntyneestä tähdestä, joka tahtoo pitää kiinni .imagostaan. Mikä siinä nyt niin kuohutti ? Ellei ole itse samaa mieltä, eikö sen voi vain kertoa ilman, että lyttää aloittajan mielipiteen ja alkaa ruotia hänen persoonaansa ?

        Siitä olen samaa mieltä aloittajan kanssa, että jos ihminen elää julkisuudessa ja julkisuudesta, hän on tavallaan vapaata riistaa, eikä voi paljon vaikuttaa siihen, miten muut hänet näkevät ja kokevat.
        Ja kun meillä on sananvapaus se tarjoaa jokaiselle yhtälaisen mahdollisuuden kertoa mielipiteensä. Ja kuten tiedetään, viime kädessä lukija ratkaisee, minkä painon mielipiteelle antaa.

        Demeter, havaintoja näistä julkkiksista ja heidän rupsahtaneisuudestaan voi itse kukin tehdä, mutta onko tarpeen kaikkia mielipiteitään julkistaa.
        Tuo korvalehtien roikkuminen melkein olkapäillä saakka oli, no jaa, parempi etten sanokaan mitään.
        Minun puolestani Lill-Babsin korvalehdet saavat roikkua vaikka navan korkeudella, minua se ei häiritse millään tavalla, enkä siitä kommentteja lausu.


      • Anceli kirjoitti:

        Demeter, havaintoja näistä julkkiksista ja heidän rupsahtaneisuudestaan voi itse kukin tehdä, mutta onko tarpeen kaikkia mielipiteitään julkistaa.
        Tuo korvalehtien roikkuminen melkein olkapäillä saakka oli, no jaa, parempi etten sanokaan mitään.
        Minun puolestani Lill-Babsin korvalehdet saavat roikkua vaikka navan korkeudella, minua se ei häiritse millään tavalla, enkä siitä kommentteja lausu.

        Anceli: kuten sanoin tossa ylempänä, viesti ei avautunut joillekin ja sitten tartuttiin niihin proverbiaalisiin lillukanvarsiin, eli kommenttiini Lill-Babsin korvanlehdistä jotka ei enää jaksaneet kantaa raskaan korvakorun painoa. Se ei ollut varsinaista kritiikkiä ikääntyvää tähteä kohtaan vaan vertauskuva tähteyden ja julkisen imagon painosta ja hiipuvista voimista. Sen takia se "piti" kertoa koska se tuki ja valaisi pointtia jota olin tekemässä, eikä se ollut siinä vain sen takia että halusin mollata tai arvostella tähteä.
        Pointtina oli että onko nuoruuden imago niin tärkeä että sitä ei voi keventää ja sovelluttaa iän ja ajan vaatimuksiin: ei meillä enää kenelläkään fysiikka oikein jaksa kestää samallaista rääkkiä kuin nuorempana. Laitan nyt esimerkin itsestäni (ihminen jonka tunnen parhaiten): tykkäsin kulkea 8 cm. stilettikoroissa päiväkäytössä; nyt ei nilkat kestäisi enää ja joudun käyttämään matalampia korkoja koska sen verran alkaa olla kulumaa ja olen vielä pitkälti alle 70.
        Pointtini ei siis ollut mollata eikä puhua pahaa vanhenevista staroista vaan käyttää heitä esimerkkinä miten voi tai sitten ei pitäisi pitää kiinni katoavasta nuoruudesta kynsin hampain. En ole antamassa ohjeita kenellekään, kaikkein vähiten Mick Jaggerille tai Lill-Babsille miten pukeutua tai koristaa itseään, jokainen tekee oman kroppansa kanssa miten tykkää ja loppupeleissä tähdet eivät kai lähde eläkkeelle samoin kuin me tavalliset ihmiset, vaan yrittävät hyötyä taloudellisestikin imagostaan ja urastaan aivan viime metreille saakka. Myös uskoisin että esiintymisen tarve, yleisön kannustus, tähteys on tvallaan kuin huumetta ja siihen koukuttuu aivan samalla tavalla kuin johonkin heroiiniin.

        Peace.
        P.


      • Paloma.se.co kirjoitti:

        Anceli: kuten sanoin tossa ylempänä, viesti ei avautunut joillekin ja sitten tartuttiin niihin proverbiaalisiin lillukanvarsiin, eli kommenttiini Lill-Babsin korvanlehdistä jotka ei enää jaksaneet kantaa raskaan korvakorun painoa. Se ei ollut varsinaista kritiikkiä ikääntyvää tähteä kohtaan vaan vertauskuva tähteyden ja julkisen imagon painosta ja hiipuvista voimista. Sen takia se "piti" kertoa koska se tuki ja valaisi pointtia jota olin tekemässä, eikä se ollut siinä vain sen takia että halusin mollata tai arvostella tähteä.
        Pointtina oli että onko nuoruuden imago niin tärkeä että sitä ei voi keventää ja sovelluttaa iän ja ajan vaatimuksiin: ei meillä enää kenelläkään fysiikka oikein jaksa kestää samallaista rääkkiä kuin nuorempana. Laitan nyt esimerkin itsestäni (ihminen jonka tunnen parhaiten): tykkäsin kulkea 8 cm. stilettikoroissa päiväkäytössä; nyt ei nilkat kestäisi enää ja joudun käyttämään matalampia korkoja koska sen verran alkaa olla kulumaa ja olen vielä pitkälti alle 70.
        Pointtini ei siis ollut mollata eikä puhua pahaa vanhenevista staroista vaan käyttää heitä esimerkkinä miten voi tai sitten ei pitäisi pitää kiinni katoavasta nuoruudesta kynsin hampain. En ole antamassa ohjeita kenellekään, kaikkein vähiten Mick Jaggerille tai Lill-Babsille miten pukeutua tai koristaa itseään, jokainen tekee oman kroppansa kanssa miten tykkää ja loppupeleissä tähdet eivät kai lähde eläkkeelle samoin kuin me tavalliset ihmiset, vaan yrittävät hyötyä taloudellisestikin imagostaan ja urastaan aivan viime metreille saakka. Myös uskoisin että esiintymisen tarve, yleisön kannustus, tähteys on tvallaan kuin huumetta ja siihen koukuttuu aivan samalla tavalla kuin johonkin heroiiniin.

        Peace.
        P.

        Paloma, vertauskuvillakin voi kirjoittaa niin monin eri tavoin.
        Minä nyt sain tuosta viestistäsi vähän eri kuvan kuin tämä selityksesi. Ja niin nähtävästi sai moni muukin.
        Ehkä me emme ymmärtänee jaloja pyrkimyksiäsi.
        Sehän on tämän nettiviestinnän huono puoli, joskus on niin kovin vaikeaa ymmärtää mitä toinen siellä sisimmässään tarkoittaa. Kun näemme vain ne tänne kirjoitetut sanat.

        Julkisuus on huumetta ja siitä on vaikea eroon pyrkiä näiden ikääntyneidenkin tähtien. Mutta kun me jokainen teemme ihan itse omat ratkaisumme, niin siksi en lähde heidänkään päätöksiään arvioimaan enkä arvostelemaan.
        Saati ulkokuortaan ja sen ryppyisyyden ja ikääntymisen eri muotoja.

        Peace.
        P.


      • p-pauke*
        demeter1 kirjoitti:

        Johan tuosta Paloman mielipiteestä (7.10 klo 22.54) myrsky nousi..

        Mielipide kuulosti minun korvaani realistiselta kuvaukselta ikääntyneestä tähdestä, joka tahtoo pitää kiinni .imagostaan. Mikä siinä nyt niin kuohutti ? Ellei ole itse samaa mieltä, eikö sen voi vain kertoa ilman, että lyttää aloittajan mielipiteen ja alkaa ruotia hänen persoonaansa ?

        Siitä olen samaa mieltä aloittajan kanssa, että jos ihminen elää julkisuudessa ja julkisuudesta, hän on tavallaan vapaata riistaa, eikä voi paljon vaikuttaa siihen, miten muut hänet näkevät ja kokevat.
        Ja kun meillä on sananvapaus se tarjoaa jokaiselle yhtälaisen mahdollisuuden kertoa mielipiteensä. Ja kuten tiedetään, viime kädessä lukija ratkaisee, minkä painon mielipiteelle antaa.

        Miksi vain julkisuuden ihmiset ovat vapaata riistaa?

        Kun minä lähden kotoani ulos, olen täysin vapaata riistaa arvosteluille, samoin, jos laitan valokuvani nettiin, niin luonnollisesti joudun arvostelun kohteeksi. (kokemusta on)


      • p-pauke* kirjoitti:

        Miksi vain julkisuuden ihmiset ovat vapaata riistaa?

        Kun minä lähden kotoani ulos, olen täysin vapaata riistaa arvosteluille, samoin, jos laitan valokuvani nettiin, niin luonnollisesti joudun arvostelun kohteeksi. (kokemusta on)

        Tuosta aiheesta oli joku aika sitten melko tiukkasävyinen keskusteluntynkä, lopputulos oli se, että he joilla on oma kuvansa täällä, eivät ole vapaata riistaa. Sillä he eivät ole julkisuuden henkilöitä.
        Minullakin on kokemusta ulkonäköni arvostelusta, siksi naamani ei ole näkyvissä.


      • demeter1
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Anceli: kuten sanoin tossa ylempänä, viesti ei avautunut joillekin ja sitten tartuttiin niihin proverbiaalisiin lillukanvarsiin, eli kommenttiini Lill-Babsin korvanlehdistä jotka ei enää jaksaneet kantaa raskaan korvakorun painoa. Se ei ollut varsinaista kritiikkiä ikääntyvää tähteä kohtaan vaan vertauskuva tähteyden ja julkisen imagon painosta ja hiipuvista voimista. Sen takia se "piti" kertoa koska se tuki ja valaisi pointtia jota olin tekemässä, eikä se ollut siinä vain sen takia että halusin mollata tai arvostella tähteä.
        Pointtina oli että onko nuoruuden imago niin tärkeä että sitä ei voi keventää ja sovelluttaa iän ja ajan vaatimuksiin: ei meillä enää kenelläkään fysiikka oikein jaksa kestää samallaista rääkkiä kuin nuorempana. Laitan nyt esimerkin itsestäni (ihminen jonka tunnen parhaiten): tykkäsin kulkea 8 cm. stilettikoroissa päiväkäytössä; nyt ei nilkat kestäisi enää ja joudun käyttämään matalampia korkoja koska sen verran alkaa olla kulumaa ja olen vielä pitkälti alle 70.
        Pointtini ei siis ollut mollata eikä puhua pahaa vanhenevista staroista vaan käyttää heitä esimerkkinä miten voi tai sitten ei pitäisi pitää kiinni katoavasta nuoruudesta kynsin hampain. En ole antamassa ohjeita kenellekään, kaikkein vähiten Mick Jaggerille tai Lill-Babsille miten pukeutua tai koristaa itseään, jokainen tekee oman kroppansa kanssa miten tykkää ja loppupeleissä tähdet eivät kai lähde eläkkeelle samoin kuin me tavalliset ihmiset, vaan yrittävät hyötyä taloudellisestikin imagostaan ja urastaan aivan viime metreille saakka. Myös uskoisin että esiintymisen tarve, yleisön kannustus, tähteys on tvallaan kuin huumetta ja siihen koukuttuu aivan samalla tavalla kuin johonkin heroiiniin.

        Peace.
        P.

        Niin Anceli, Kuka päättää, mikä on tarpeellista sanoa, mikä ei ?

        Ja teen nyt hunksit, toistan kirjoittamaani: viime kädessä lukija ratkaisee, minkä painon hän mielipiteelle antaa...


      • demeter1 kirjoitti:

        Niin Anceli, Kuka päättää, mikä on tarpeellista sanoa, mikä ei ?

        Ja teen nyt hunksit, toistan kirjoittamaani: viime kädessä lukija ratkaisee, minkä painon hän mielipiteelle antaa...

        Kaipa jokainen itse päättää, mitä on tarpeellista sanoa ja mitä ei. Toiset sitten päättävät, mitä mieltä tuosta sanomisesta ovat ja joskus sen jopa julki tuovat.
        Sekin on sallittua.
        Oliko tuossa tarpeen hunksia mainita, kyllä täällä moni muukin kirjoittamaansa toistaa, moneen moneen kertaankin. Minäkin.


      • demeter1
        Anceli kirjoitti:

        Kaipa jokainen itse päättää, mitä on tarpeellista sanoa ja mitä ei. Toiset sitten päättävät, mitä mieltä tuosta sanomisesta ovat ja joskus sen jopa julki tuovat.
        Sekin on sallittua.
        Oliko tuossa tarpeen hunksia mainita, kyllä täällä moni muukin kirjoittamaansa toistaa, moneen moneen kertaankin. Minäkin.

        No kun lupasit, että jokainen saa itse päättää, mitä puhuu...Anceli,
        Ja nootti rapsahti taas...))


      • demeter1 kirjoitti:

        No kun lupasit, että jokainen saa itse päättää, mitä puhuu...Anceli,
        Ja nootti rapsahti taas...))

        Niin saakin puhua, miekii saan :)
        Testasin vain miten tiukasti otat jos tuon kommentin heitän, kun me sun kanssa ei oikeastaan saatais kyseistä nikkiä edes mainita, saati kirjoituksin lähestyä.
        Ehkä kerjäsin verta nenästäni, siihen kun on viime päivinä useinkin tintattu.
        Eikä se mikään nootti ollut, höps.


      • demeter1
        Anceli kirjoitti:

        Niin saakin puhua, miekii saan :)
        Testasin vain miten tiukasti otat jos tuon kommentin heitän, kun me sun kanssa ei oikeastaan saatais kyseistä nikkiä edes mainita, saati kirjoituksin lähestyä.
        Ehkä kerjäsin verta nenästäni, siihen kun on viime päivinä useinkin tintattu.
        Eikä se mikään nootti ollut, höps.

        Vai että testattavana tässä vielä..)) Anceli

        Siinäs näet, että annan sun puheelles painoa, kun mielipiteestä tuli "nootti"....


      • bessie*
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Anceli: kuten sanoin tossa ylempänä, viesti ei avautunut joillekin ja sitten tartuttiin niihin proverbiaalisiin lillukanvarsiin, eli kommenttiini Lill-Babsin korvanlehdistä jotka ei enää jaksaneet kantaa raskaan korvakorun painoa. Se ei ollut varsinaista kritiikkiä ikääntyvää tähteä kohtaan vaan vertauskuva tähteyden ja julkisen imagon painosta ja hiipuvista voimista. Sen takia se "piti" kertoa koska se tuki ja valaisi pointtia jota olin tekemässä, eikä se ollut siinä vain sen takia että halusin mollata tai arvostella tähteä.
        Pointtina oli että onko nuoruuden imago niin tärkeä että sitä ei voi keventää ja sovelluttaa iän ja ajan vaatimuksiin: ei meillä enää kenelläkään fysiikka oikein jaksa kestää samallaista rääkkiä kuin nuorempana. Laitan nyt esimerkin itsestäni (ihminen jonka tunnen parhaiten): tykkäsin kulkea 8 cm. stilettikoroissa päiväkäytössä; nyt ei nilkat kestäisi enää ja joudun käyttämään matalampia korkoja koska sen verran alkaa olla kulumaa ja olen vielä pitkälti alle 70.
        Pointtini ei siis ollut mollata eikä puhua pahaa vanhenevista staroista vaan käyttää heitä esimerkkinä miten voi tai sitten ei pitäisi pitää kiinni katoavasta nuoruudesta kynsin hampain. En ole antamassa ohjeita kenellekään, kaikkein vähiten Mick Jaggerille tai Lill-Babsille miten pukeutua tai koristaa itseään, jokainen tekee oman kroppansa kanssa miten tykkää ja loppupeleissä tähdet eivät kai lähde eläkkeelle samoin kuin me tavalliset ihmiset, vaan yrittävät hyötyä taloudellisestikin imagostaan ja urastaan aivan viime metreille saakka. Myös uskoisin että esiintymisen tarve, yleisön kannustus, tähteys on tvallaan kuin huumetta ja siihen koukuttuu aivan samalla tavalla kuin johonkin heroiiniin.

        Peace.
        P.

        Kun uskollisia 'asiakkaita' ja uskollisia faneja, niin on aivan luonnollista että viihdyttäjätkin ovat 'uskollisia' heille.
        Tuskin tähti jolla on kymmenien vuosien ura jo takanaankin, "pitää kiinni katoavasta nuoruudesta kynsin hampain", vaan ihan jostain muusta.
        Arvatenkin ne joilla on tarvetta "keventää ja sovelluttaa iän ja ajan vaatimuksiin", sen tekevät, vaikka me emme sitä välttämättä huomaa.
        Yleisön kuitenkin on saatava rahoilleen vastinetta ja heidän odotuksiinsa artisti ja koneisto ympärillään pyrkii vastaamaan. Jos myytävä tuote on esim. määrätyn tyylinen lavashow ja sitä on tilattu ja ostettu niin sillähän sitä sitten mennä rymistellään, mautonta? tai ei, tyylissä on pysyttävä.


      • demeter1 kirjoitti:

        Vai että testattavana tässä vielä..)) Anceli

        Siinäs näet, että annan sun puheelles painoa, kun mielipiteestä tuli "nootti"....

        Seuraavalla kerralla kerron sulle, että kyseessä on testi.
        Lämmin halaus, peace and love. :)


    • .mollis

      Mä olen joskus sanonut että en koskaan laita leuan alla rusettia olevaa paitapuseroa päälle. Ikäihmisille nykymuotia joka on ihoystävällistä tai pysytään vanhoissa kledjuissa.

      • Sen rusetin tarkotuksena on kai hämätä leuan alla riippuvia kukonhelttoja tai kalkkunankaulaa näkymättömäksi. Järkyttävän näköstä. Reilu kunnon poolo tai turtleneck on silloin kauniimpi.
        (Paloma tyylipoliisin virassa ;)


    • Kuten jo niin monta kertaa olen sanonut.
      Naisessa on tärkeintä että on lantio, uuma ja ulokkeet.
      Muotoiltuna siten että ne erottuvat toisistaan ihastuttavasti.
      Vartalon muotoilu on ilmaista huvia.
      Nahan käsittely taas erittäin kallista.
      Miehen silmissä tarpeetontakin.
      Miehelle naisen sisin on tärkeintä.
      Vaatetuksensakin sisin.
      Joten naiset:
      Katsokaa minkä päälle mitäkin laitatte.
      Tässä tapauksessa teltta ei innosta retkeilyyn.

      Aloittajalle sanoisin että ihan turhaan hän naamioi aloituksensa Mick Jaggerilla.
      Hän kun aikasti varmaan tietää naisten ajatuksen ja inhon-aiheen:
      Miksi miesten charmi lisääntyy heidän vanhetessaan?
      Miksi naisen ei...

      H.

      • Olet oikeassa taas kerran, hunksz: maailma on täynnä nuoriakin, kauniitakin, älykkäitäkin naisia jotka ottavat mielellään sänkyynsä minkä tahansa, ikääntyvänkin, variksenpelättiminen tai kauhuleffan pahan tyypin (walking dead) jos sillä on tarpeeksi rahaa, valtaa tai mainetta. Meillä on näille naisille oma nimityksensä.


      • Paloma.se.co kirjoitti:

        Olet oikeassa taas kerran, hunksz: maailma on täynnä nuoriakin, kauniitakin, älykkäitäkin naisia jotka ottavat mielellään sänkyynsä minkä tahansa, ikääntyvänkin, variksenpelättiminen tai kauhuleffan pahan tyypin (walking dead) jos sillä on tarpeeksi rahaa, valtaa tai mainetta. Meillä on näille naisille oma nimityksensä.

        "Paloma.se.co"

        Mikähän nimitys on köyhälle, vallattomalle, kyseen-alaisen maineiselle
        Charmikkaalle?
        Tietenkään et kerro, kun sun pitää pitää naisellisuuden pintasi.
        Sen sitkeän nahan, josta on naisten jutuissa sovittu.
        Minä juuri paljastin sisimpäni, kertoen naisesta halutusta.
        Miksi sinä et voi retkahtaa minuun, leperrellä minusta?
        Suloisesti suoraan suuhun.
        Kulta rakas, mörri-hörppö, liemi-litku sulo-törppö.
        Vilkku-silmä, liukas-käsi, mylly paras pyllyn-ulvi.
        tms.

        H.


      • lycka till
        hunksz kirjoitti:

        "Paloma.se.co"

        Mikähän nimitys on köyhälle, vallattomalle, kyseen-alaisen maineiselle
        Charmikkaalle?
        Tietenkään et kerro, kun sun pitää pitää naisellisuuden pintasi.
        Sen sitkeän nahan, josta on naisten jutuissa sovittu.
        Minä juuri paljastin sisimpäni, kertoen naisesta halutusta.
        Miksi sinä et voi retkahtaa minuun, leperrellä minusta?
        Suloisesti suoraan suuhun.
        Kulta rakas, mörri-hörppö, liemi-litku sulo-törppö.
        Vilkku-silmä, liukas-käsi, mylly paras pyllyn-ulvi.
        tms.

        H.

        Lutuspariskuntaa ei saakaa häiritä.


    • eppu2

      Vaan on se niin mukavaa, täällä maalla, kun voi kulkea iankaikkisen vanhat rytkyt päällä.
      Peiliäkin tarvitsee vain kerran viikossa, kun asioille lähtee.
      Miksi pitäisi enää olla kaunis.
      Minähän olin jo aiemmin, tiedän miltä se tuntuu. Ny on nuorempien vuoro.

      • Sama täällä, eppu2. Lutunen tykkää että olen ihan hyvä näin. Vilkasen kyllä peiliin muutaman kerran päivässä lähinnä että näen että tukka ei oo pystyssä. Puhdas tukka, harjatut hampaat, raikastuoksuinen Paloma on kaunis katsoo sitä idästä tai lännestä, ylhäältä tai alhaalta. tiukoissa farkuissa tai fliishousuissa, kun katsojan näkö on tarpeeksi huono ja sydän täynnä rakkautta.


      • joo...
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Sama täällä, eppu2. Lutunen tykkää että olen ihan hyvä näin. Vilkasen kyllä peiliin muutaman kerran päivässä lähinnä että näen että tukka ei oo pystyssä. Puhdas tukka, harjatut hampaat, raikastuoksuinen Paloma on kaunis katsoo sitä idästä tai lännestä, ylhäältä tai alhaalta. tiukoissa farkuissa tai fliishousuissa, kun katsojan näkö on tarpeeksi huono ja sydän täynnä rakkautta.

        Mutta kyllä minua ainakin ketuttaa ja säälittää, kun minua yli kymmenen vuotta vanhempi esiintyy korkkareissa vaikka omat nilkkani eivät enää kestä muita kuin matalakantaisia. Mikä ihmeen ikinuori se kuvittelee olevansa, asettuis jo ikäistensä kuosiin.


      • eppu2
        joo... kirjoitti:

        Mutta kyllä minua ainakin ketuttaa ja säälittää, kun minua yli kymmenen vuotta vanhempi esiintyy korkkareissa vaikka omat nilkkani eivät enää kestä muita kuin matalakantaisia. Mikä ihmeen ikinuori se kuvittelee olevansa, asettuis jo ikäistensä kuosiin.

        joo

        Nyt et kyllä ole tosissasi.
        Ei Sinua voi millään ketuttaa, jos joku kulkee korkkareissa.
        Aattele nyt, mikä vaara, että nyrjäyttää nilkkansa.


      • eppu2 kirjoitti:

        joo

        Nyt et kyllä ole tosissasi.
        Ei Sinua voi millään ketuttaa, jos joku kulkee korkkareissa.
        Aattele nyt, mikä vaara, että nyrjäyttää nilkkansa.

        Ei ketuta eikä säälitä, lähinnä pelottaa että jos se nyrjäyttää nilkkansa niin se voi romahtaa munkin päälleni ja sen jalka voi pysyä ehjänä ja mä voin vaikka lyödä pääni katukivetykseen ja kuolla.


      • voi taivahan vallat!
        joo... kirjoitti:

        Mutta kyllä minua ainakin ketuttaa ja säälittää, kun minua yli kymmenen vuotta vanhempi esiintyy korkkareissa vaikka omat nilkkani eivät enää kestä muita kuin matalakantaisia. Mikä ihmeen ikinuori se kuvittelee olevansa, asettuis jo ikäistensä kuosiin.

        Rollaattorin kanssa sellaisten ryppynaamojen pitäisi kulkea. Jämähtäneet meikää nuoremman tasolle. Minuakin luullaan aina ikäistäni nuoremmaksi siloposkineni ja sitten joku vanha kurttunaama luuviulu yrittää olla minua nuoremman oloinen.


      • voi taivahan vallat! kirjoitti:

        Rollaattorin kanssa sellaisten ryppynaamojen pitäisi kulkea. Jämähtäneet meikää nuoremman tasolle. Minuakin luullaan aina ikäistäni nuoremmaksi siloposkineni ja sitten joku vanha kurttunaama luuviulu yrittää olla minua nuoremman oloinen.

        Humanioran kurssilta "Populäärikulttuuri ja science fiction 101" Kaikki kritiikki on vain analyysiä. Herneet lähtee nenusta kunnolla niistämällä.


    • €ero

      Eppu hei !
      Siinä olit oikeessa maan korvessa pois ihmisten näkyvistä saat huoletonna olla ei tarvii välittää miten risasissa oot, nyt majoituin kaupunkiin ens kevvääseen asti, jo piti rivatti vehkeet pukia parta ajettuna tukka pois silimiltä, sitten kelpaat oikeitten ihmisten joukkoon, nii on oltava ihmisiksi toista oli laiturin nokalla kesä helteellä iliman rihmaa.

      • eppu2

        Kyllä minäkin tämän kuun aikana tuonne kaupunkiin taas majoitun.


    • henrjii

      Ei ole tarvetta apinoida mitään, pääasia on hattu, tai pysyä terveenä

    • Fata Morgana

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe