Civic tourer / tehovalot

Civicisti

Tervehdys.

Uusi Civic tourer (1.6 i-DTEC) saapui viime viikolla. Ajattelin huvikseni kokeilla, josko paremmilla H7-polttimoilla saisi parannusta valoihin. Onko tästä kokemuksia ja/tai ajatuksia ja/tai kommentteja kenelläkään?

25

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Honda is best

      Eikös tuo olisi aivan turhaa hommaa, kyllä niillä valoilla pärjäilee kohtalaisesti. Ainakin itselle riittää ihan hyvin.Onnea uudesta autosta, on hyvä peli

    • tehovaloo

      Jos suositella saa, ihan yllättäjät ovat olleet GE:n tehokkaammat H7:t. Suht kestävätkin. Jossakin testissä myös Philipsin 60 % polttimot olivat speksejään kirkkaammat.

      Onnea uudesta autosta!

      • Civicisti

        Ilmeisesti olet kuitenkin sitä mieltä, että eron huomaa? Itsellä ei mikään maailman paras hämäränäkö, joten olisi kiva maksimoida havaitsemisen mahdollisuudet.

        Kiitoksia uuden auton onnitteluista, olemme kyllä vaimon kanssa tykänneet :).


      • tehovaloo
        Civicisti kirjoitti:

        Ilmeisesti olet kuitenkin sitä mieltä, että eron huomaa? Itsellä ei mikään maailman paras hämäränäkö, joten olisi kiva maksimoida havaitsemisen mahdollisuudet.

        Kiitoksia uuden auton onnitteluista, olemme kyllä vaimon kanssa tykänneet :).

        Kyllä ne varmaan vähän kirkkaammat ovat. Itseäni miellyttää erityisesti GE:n valon väri joka on ihan valkoinen, ei yhtään kellertävä eikä sinertävä.

        Ongelmahan on se kestävyys - noita 'viritettyjä' polttimoita joutuu vaihtamaan useammin. Jos ne tulevat vain kaukovaloihin, ongelma ei ole paha koska niitä käytetään vähemmän (en tiedä millainen systeemi uudessa Civicissä on) ja voi ostaa vaikka jotkut huippukirkkaat mutta lyhytikäiset 120 % polttimot niihin.

        Ne GE:t ovat nämä:
        http://www.motonet.fi/fi/tuote/431919/H7-polttimopari-GE-Ultra-90-12V-55W

        Philipsit käsittääkseni nämä:
        http://www.motonet.fi/fi/tuote/431336/Philips-H7-polttimopari-VisionPlus-60-12V-55W


    • murostamorjensta

      Kuka idiootti ottaa uutta autoa ilman xenoneita tai ledejä :facepalm:

      • Civicisti

        Sinun arvonlisäyksesi tähän keskusteluun, kuten varmasti moneen muuhunkin, on pyöreä nolla.

        Vastataan nyt kuitenkin asiallisuuden tasolla, jota et ansaitse. Civic tourer myydään varustepaketeilla, joissa Xenonit on ainoastaan ns. Lifestyle Business tasosta eteenpäin. Tätä emme kokeneet muilta osiltaan tarpeelliseksi.

        Mutta ei siinä mitään, facepalmaile vaan aivan täysillä. Jos haluat, voit miettiä mikä omassa elämässäsi on motivaationa tuollaiseen suunsoittoon. Oletko kenties hiukan onneton?


    • tuulipukujenmaatamao

      Heh kylläpäs siellä vedettiin herneet nokkaan. Kyllä xenonit on nykyisin EHDOTON juttu. Hieman eritavalla tulee valoa tielle kuin millään halogeeni rimpuloilla. Mulla on myös pitkät ja sumarit xenoneilla.

      Mutta suomalaiset pihit ostavat autonsa yleensä karvalakkina. Sano nyt vielä että navigaattori ja sähköpenkit jäi valitsematta.. puhumattakaan peruutuskamerasta tai adas järjestelmästä?

      • Civicisti

        Eipä tässä mitään sen ihmeempiä herneitä vedetty nenään. Kunhan vastasin aloittamallasi tyylilla, tosin huomattavasti sivistyneemmin.

        Mutta joo, kyseessä tosiaan on ns. karvalakkitaso, eli tässä tapauksessa Comfort. En kokenut, että lisähimmeleistä olisi ollut mitään erityistä hyötyä. Päinvastoin, ne tuottavat ylimääräistä ohjelmaa sekä voivat myös hajota. Suuri syy oli myös se, että kalliimmissa tasoissa oli 225/45 renkaat, jotka ei mielestäni ole parhaat mahdolliset tässä tapauksessa.

        Yleisesti mietin kovasti, kuinka paljon haluan autoon laittaa. Mahdollisuus olisi ollut laittaa huomattavastikin enemmänkin, mutta tässä kohdassa tuntui olevan jonkinlainen optimi niin kauan kun autoon laitettu on jostain pois. Toki mielipiteitä on monia, olkoon jokainen autuas omiensa kanssa.

        Xenoneilla olen ajanut useammassakin autossa kuin myös halogeeneilla. Kummallakin pärjää vielä 'nykyäänkin' oikein hyvin. Mutta hei, sinulla ei nyt taida olla muuta annettavaa tähän keskusteluun, sillä xenoneita ei minun Hondassa ole eikä tule. Jos haluat keskustella siitä, mitä tämä kertoo älykkyydestäni, niin voit ehkä avata sille toisen ketjun.

        Hyvää näkyvyyttä ja turvallisia kilometrejä kuitenkin kaikille, myös sinulle!


      • Nose

        Xenonit tulee kalliiksi tuntien täyttyessä. Peruutuskameraa enkä mitään muitakaan härpäkkeitä tarvii. Toimiva tilava auto riittää jolla pääsee paikasta toiseen. Ei auton tarvi mikään joulukuusi olla.


    • Civic Tourer Comfort

      Niin, mikä lopulta järkevää.itse päädyin Comfort versioon.Siinä kuitenkin jo kaikki oleellinen mitä itse tarvitsen.Noilla härpäkkeillä hinta nousee jo yli 30 k.Se ei sinäänsä ongelma, mutta sitten katselisin jo vähän ajettua kolmos Bemaria.Mielipiteitähän nämä vain ovat ja auton valitsemiseen vaikuttimet ovat moninaiset.Vaikka järjellä ostetaan kyllä siellä usein myös mielikuvat ja tunteet vaikuttaa.Tän markkinointi käyttää sumeilematta hyväksi. Tunnetko muuten itsesi suureksikin johtajaksi kun sadetunnistin toimii ja ei tarvitse laittaa sormenpäitä kytkimelle.

      • Uusi_Hondamies

        Minä otin sportin ADAS-varustelulla. Ajovaloautomatiikka on ihan parasta! (ajovaloautomatiikka = kaukovalot kytkeytyvät automaattisesti on/off liikenteen mukaan)


    • 342423423

      Kyllä sä aika typerältä vaikutat jos sadetunnistintakaan et ottanut :-D kait sulla on myös kangaspenkit? ja tuulipuku..

      • Civicisti

        Voimia sinulle valitsemallasi tiellä. Myös välimerkkien ja isojen kirjaimien käyttö saa ihmisen (sinutkin) vaikuttamaan fiksummalta. Myös positiivinen asenne ja ystävällinen kommunikointi on plussaa.


      • humpuukielektroniikk

        Itselläni oli edellisenä autona Honda Jazz ja kyseisen kulkupelin ehdottomasti vituttavin värkki oli tuo sadetunnistin. Sepä ei nimittäin paljoa sateita tunnistellut, ei vaikka kertaalleen takuuna vaihdettiinkin.

        Toivottavasti Civicissä on ympätty siihen se tärkein ominaisuus, eli poiskytkentä, Jazzista tuo puuttui.


      • hyvin pelaa
        humpuukielektroniikk kirjoitti:

        Itselläni oli edellisenä autona Honda Jazz ja kyseisen kulkupelin ehdottomasti vituttavin värkki oli tuo sadetunnistin. Sepä ei nimittäin paljoa sateita tunnistellut, ei vaikka kertaalleen takuuna vaihdettiinkin.

        Toivottavasti Civicissä on ympätty siihen se tärkein ominaisuus, eli poiskytkentä, Jazzista tuo puuttui.

        Poiskytkentä ja säätö. Hyväpeli!


    • 345435435435435

      Tuulipuku kahisee ja elämä on hienoa kun alla on civic! sivarin civikki. Itse ajelen nelikolla, tarkemmin audi s6. Ei mikään tuhkaluukku vinosilmien kärry. Lähtee talvellakin valoista kuin hauki kailiskosta. Honda se jää ihmettelemään että mihis se saksalainen läx.

      • DKWkakstahti

        Hehe hehe, jos saat sen ruosteisen romun käynnistymään ensin :D


      • Civicisti

        Ulosantisi perusteella toivon, että kohdattaessa pidät kaasun pohjassa kunnes olet kauas, kauas poissa näkyvistä. Hyvää matkaa :)


    • 325423

      Hehe, vai käynnistymään. Parkkipaikoilla kuulee aina miten accoja ja civiccejä joutuu sahaamalla sahaamaan käyntiin. Kuulostaa muutenkin todella vaivalloiselta startti noissa. Liekkö japanin vinosilmä pihistellyt akussa ja laittanut 15ah mopon akun.. ja kaapelit tietysti puolen neliön paukkulankaa :-D

      • hourit pele täällä

        Näpäyttämällä käynnistynyt kaikki Hondat. Missä harhoissa näet sahausta? Ranskiromussasi, apina.
        Xenonit hyvät. Näkee hyvin ja ledit muut valot.Ainakaan sataantonniin ei murhetta valoista!
        Peruutuskamera ehdoton.. En koskaan enää osta autoa ilman sitä.


    • mistliejohtunee

      Kyllä hondia joutuu sahaamalla sahaamaan käyntiin, vrt laadukkaat sakalaiset tai amerikkalaiset autot.

      • muut houreesi,,

        Missä ainiessa pöllyät, kusipää. Ollut kolme Hondaa ja napauttamalla lähtee.. Sotket nyt oman osamaksduranskisromusi tähän!
        Hakeudu katkasuun!


      • Ei kukaan

        Kuka noita vaihteisto ja moottori vikaisia "sakalaisia" autoa edes huolisi.Sinun 80-90 taitteen audi ei ole kuin paali tavaraa.


    • Civicisti

      No niin, vihdoin viimein sain sitten pitkien tilalle vaihdettua nuo 'tehovalot', Philips XTremeVisionit. Täytyy sanoa, että kyllä kannatti! On nimittäin erittäin paljon paremmat kuin originaalit, enkä itse osaa ainakaan parempaa kaivata.

      Mietin muutenkin, että pitkiä tulee täällä etelässä käytettyä niin vähän, että lyhyempi käyttöikäkään ei haittaa.

      • Tehovaloo

        No niin, mielenkiintoista nähdä kuinka kauan nuo kestävät. Voi olla mitä vaan puolesta vuodesta useisiin vuosiin, kun ovat kaukovaloissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe