Vai että ihan punk bändi.

Hermann 123

Apulannassa on punkkia yhtä paljon jossain vitun Tapani Kansassa.Ylimielinen paskaläjä Wirtanen ja hitailla käyvä Santapukki.Ottakaa vittuun toi sana punk kun teistä puhutaan ja tilalle pop.Kokoomus nuoret on osuva nimi.

17

1552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bullsss

      Hahah oot kyllä lapsellinen. Hyvä apulanta !!!

      • Anonyymi

        Aloittaja on täysin oikeassa!


    • calvado

      Siellä taas nillittää joku katkeroitunut tyyppi, jonka oma soittoura jäi aikoinaan yläasteen diskoissa ja isukin autotallissa rämpyttämisen tasolle.

    • rokkia

      nynneröitä

    • kurt cobainin haamu

      Lanta on paras!

    • JealousSky

      Käy joskus keikalla ja juttele jätkien kanssa. Luultavasti mielesi muuttuisi positiivisempaan suuntaan. Eikä moni tee yhtä syvällisiä (ja usein myös tietyllä tapaa vaikeaselkoisia) sanoituksia.
      Ei niitä "oikeita" punkkareita enää ole muutekaan. Mielestäni punkissa on kuitenkin tärkeintä olla oma itsensä ja puolustaa itselleen tärkeitä asioita. Ainakin nykyään.
      Fanituotevalikoimat eivät ole pelkästään taloudellisista syistä laajoja. Niistä on oikeasti iloa faneillekin ja on hyvä, jos on varaa valita.
      Jos ei sotkettaisi politiikkaa tähän? Väitteesi siitä, että Apulanta koostuisi kokoomusnuorista on aika erikoinen.. Sipe äänesti Sauli Niinistöä, entä sitten? Niinistö oli hänestä paras ehdokas ja hänellä on täysi oikeus äänestää henkilöä, kuka täyttää parhaiten hänen kriteerinsä. Olisi typerää olla tekemättä niin.

    • Paskaanimestäkin

      Tonilla voi olla kuusi ällää, mutta nykyään Apulanta on aivan vitun tylsää kokoomuspunkkia. Kapinalla tämän yhtyeen kanssa ei ole mitään tekemistä. Joo vannotaan avioliiton nimeen ja Jannika B, Santapukki on vähän fiksumpi mutta sekin syö nykyään kalaa eikä ole vegaani. Voi vittu kun bändit vain löystyy vanhetessaan. Nuoruuden uho liukenee samaan alkumereen, mistä aikoinaan nousikin. Voi nyt vitun vittu.

    • Tylsääjatympeää

      Nyt on vielä kakarakin tulossa niille. Tosi sairaan kova punk-elämä.

      • Apiskukko

        Että kyllä vituttaa nämä iänikuiset kommentit "Uusi Apis on paskaa, ne jätkät on nykyään ihan nössöjä paskoja ennen ne oli kunnon punkkareita jne jne jne". Eikös se nyt vain ole hyvä että musiikki kehittyy ja muuttuu, Apulantakin on 25 vuotta vanha bändi ja julkaissut 12 studioalbumia, mitä helvetin järkeä olisi soittaa vain samaa amatöörimäistä punktuubaa niin pitkä aika??? Apulannan vanhasta musiikista löytyy toki asennetta mutta uudemmasta tuotannosta löytyy lisäksi sanomaa, kypsyyttä ja moniulotteisuutta, mikä ei mielestäni ole mikään huono asia. En ymmärrä miksi heidän pitäisi teidän mielestänne enää edes olla olevinaan punkkareita, mielestäni ajatus nelikymppisistä äijistä jotka esittävät jotain nuoria kapinallisia on lähinnä naurettava.


      • kliop

        meinaatko että kapina loppuu tietyssä iässä asenteen ei tarvii näkyä ulkoisesti eli sun kommenti esittää nuorta on ihan vitun tyhmä toi on naurettavaa että tietty ikä määrää asenteen onko jossain ikä ja asenne opaskirja .


    • MrJuha82outolintu

      Aikoinaan se oli punkkia.
      Nykyään ei punkista paljoakaan tietoa.

    • tjttjy

      Vegaani on myös se apulannan jättänyt mikälie elokuva-ohjaaja. Jännä juttu muuten, että mies on todella kalpea ja näyttää sairaalta. Mistähän johtuisi? No siitä ruokavaliosta.

    • Harjakainen

      Eläkeläispuudelit … Apulanta on aina kärsinyt luovuuden puutteesta ja osaaminenkin on tosi heikkoa. Nyt kun nää kaks veteraania vielä jaksaa samaa typerää touhua niin sääliksi käy. Varsinkin Virtanen on tosi naurettava. Ymmärtäis jo lopettaa

    • NestoriVihtori

      Paska kuuluu pellolle.

    • Anonyymi

      Punkrock kappale systeemi kusee on apiksen paras biisi kautta aikain. Esikoisstudiolevyllä attack ofpeople apis soittaa pop-punkkia. Esim kappale ei oo mukavaa on todella onnistunut biisi. Plastikille asti bändi oli huippuiskussa, mut plastikin jäläkeen en oo jaksanu kuunnella niitä pateettisia kappaleita. Plastik on vielä levy joka jaksaa innostaa.

    • Anonyymi

      Ei oo punkkia jos eivät ole seksuaalista häirintää harrastaneet.

      • Anonyymi

        Kokkari-Rydman yrittää panetella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe