Rovaniemestä tulee PARATIISI, kun verotus lopetetaan.

Kannattaa pyrkiä !!!

Tuo olis tosihieno asia !!!

16

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo !

      Ensimmäisenä kannattaa lopettaa kamariorkesterin ja teatterin elättäminen verorahoilla. JA PALAUTTAA KO HOMMIIN KERÄTÄT RAHAT KANSALAISILLE !

      Siitä se alkaa, talouden tervehtyminen, niin helppoa se on.

    • Juu-u, mutta...

      On se kiva kun itselleen vastaa niin tulee sellainen olo että kaikki on samaa mieltä, eikö vain?

      Oletko tutustunut tarkastikin kaupungin budjettiin? Käyppä vilkaisemassa, huomaat ehkä että rahaa menee mm. tiestön ja katujen ylläpitoon ja rakentamiseen, terveydenhuoltoon ja sosiaalikuluihin.

      • Olet oikeassa !

        Kannattaa maksaa vain siitä mitä käyttää. Ja suoraan tuottajalle, siihen ei kunnallisia laiskoja loisia tarvita.

        Kiva kun hoksasit !


    • Kerroppa meille?

      Miten maksaisit sosiaalitoimistolle käyttämäsi palvelut? Ei se toimeentulotuki ihan taivaasta sinulle tipahda, se vaatii päätöksen ja maksajat yms. paperiruletin.

      No, kerro nyt aluksi meille miten maksaisit sosiaalitoimistolle sen että nostat kuukausittain toimeentulotukea ja he maksavat vuokrasi kokonaan? Voisiko toimeentulotukesi vaikka puolittaa, niin olisit silloin "maksanut" hiukan palvelusta, käy varmaan sulle?

      • Voi rakas Siiri !

        Ei kaikilla ole samoja ongelmia kuin sinulla rakas Siiri.

        "Miten maksaisit sosiaalitoimistolle käyttämäsi palvelut? Ei se toimeentulotuki ihan taivaasta sinulle tipahda, se vaatii päätöksen ja maksajat yms. paperiruletin.

        No, kerro nyt aluksi meille miten maksaisit sosiaalitoimistolle sen että nostat kuukausittain toimeentulotukea ja he maksavat vuokrasi kokonaan? Voisiko toimeentulotukesi vaikka puolittaa, niin olisit silloin "maksanut" hiukan palvelusta, käy varmaan sulle?"

        Rakas Siiri sinun pitää nyt pikkuhiljaa alkaa ymmärtämään että on muunkinlaisia ihmisiä kuin sinun sossun varassa elävä paskasakki, vai mitä rakas Siiri ?

        Tsemppiä Siiri tsemppiä !


      • Ullalle...
        Voi rakas Siiri ! kirjoitti:

        Ei kaikilla ole samoja ongelmia kuin sinulla rakas Siiri.

        "Miten maksaisit sosiaalitoimistolle käyttämäsi palvelut? Ei se toimeentulotuki ihan taivaasta sinulle tipahda, se vaatii päätöksen ja maksajat yms. paperiruletin.

        No, kerro nyt aluksi meille miten maksaisit sosiaalitoimistolle sen että nostat kuukausittain toimeentulotukea ja he maksavat vuokrasi kokonaan? Voisiko toimeentulotukesi vaikka puolittaa, niin olisit silloin "maksanut" hiukan palvelusta, käy varmaan sulle?"

        Rakas Siiri sinun pitää nyt pikkuhiljaa alkaa ymmärtämään että on muunkinlaisia ihmisiä kuin sinun sossun varassa elävä paskasakki, vai mitä rakas Siiri ?

        Tsemppiä Siiri tsemppiä !

        Se koira näkyi älähtävän johon kalikka kalahti, kiitos että varmistit asian mitä kaikki epäilivät. Hyvää jatkoa sossunpummi loiselle.


    • Lappia-talo

      kannattaa heti myydä yksityiselle ja saadut rahat palauttaa niiden oikeille omistajille, veronmaksajille.
      On täysin hullua että näin pieni kaupunki yrittää pitää yllä järjetöntä huussia, joka maksaa maltaita ja jonka ylläpito maksaa vielä enemmän. Edes 8 miljoonan asukkaan New Yorkissa ei ole samanlaista taloa rakennettu verorahoilla vaan siellä yksityisiä teattereita, Broadway täynnään. Ne rakennukset kustantaa teatterissa kävijät, eivät NY::n veronmaksajat.

      Se on oikea ja demokraattinen, oikeudenmukainen systeemi.

      Tämä pohjoiskorealainen systeemi vie takuuvarmasti tuhoon ja taloudelliseen konkurssiin. Samalla kun se tuhoaa myös taiteen tekemisen, kuten olemme nähneet.

    • 99% kannattaa

      tuota asiaa. Sitä vastustaa vain veroilla elätetyt loiset.

      Faktaa pukkaa.

    • kylläottaapattiin

      KUN TÖRKEÄ PETOS EI OLE RIKOS

      Korkeimman oikeuden mukaan ”…asiassa ei ole esitetty selvitystä siitä, minkä suuruisina sanotut sosiaalietuudet A:lle olisi oikeiden perhetietojen perusteella myönnetty. Asiassa on siten jäänyt näyttämättä, että Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille olisi aiheutunut vahinkoa A:n ilmoittamien virheellisten tietojen seurauksena. Näyttämättä on jäänyt sekin, että A olisi virheellisiä perhetietoja ilmoittamalla pyrkinyt saamaan suurempia etuuksia kuin mihin hän olisi ollut oikeutettu tai että hänen on pitänyt käsittää aviopuolisonsa henkilöllisyyttä koskevalla oikealla tiedolla voivan olla merkitystä hakemiensa etuuksien määrän kannalta. Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta.”

      KKO olisi voinut vaatia Kelaa ja Helsinkiä laskemaan, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut vääristä tiedoista. Kun tätä laskentaa ei ole tehty, ei ole tapahtunut rikostakaan. Varsin kummallinen ratkaisu. Sehän tarkoittaa, että uhrien on ennakoitava Korkeimman oikeuden tekemät ratkaisut ja sen mukaan tehtävä korvausvaatimukset erilaisin vaihtoehdoin. Mutta tämä rangaistuksen arvottaminenhan on juuri oikeuden tehtävä. Jos Suomen laissa on tällainen porsaanreikä, se pitäisi tukkia heti, koska se antaa mahdollisuuden kaikenlaisille avustus- ja tukihuijareille, joita etenkin nyt kun valtio kaataa tukimiljardeja sinne tänne tulee esille kuin sieniä sateella.

      EIVÄT TUET TÄHÄN LOPU

      Ennen toimeentulotukipäätöstä Faizan toimeentulo turvattiin maahanmuuttajien kotouttamisesta ja turvapaikanhakijoiden vastaanotosta annetussa laissa tarkoitetuin tavoin, mitä määrää ei käsitelty oikeudessa.

      Asumistuki on eri tukimuoto, eikä sitä käsitelty korkeimmassa oikeudessa. Ennen toimeentulotuen myöntämistä rahantarvitsija ohjataan hakemaan kaikki muut mahdolliset lakisääteiset etuudet. Tällaisia ovat muun muassa työttömyysturva, eläke- ja sairausturva, asumistuki sekä opintotukijärjestelmä (opintoraha, -laina, asumislisä).

      3-lapsinen perhe saa kaupungilta asunnoksi 4 huonetta ja keittiön. Asunnon vuokra Itä-Helsingissä on 1100-1300 euroa. Tällaiseen asuntoon saa Kelalta asumistukea 695 euroa. (Laskuri osoitteessa http://asiakas.kela.fi/aylaskenta_app/AYLaskentaApplication). Jos tuloja ei ole, vuokran omavastuun saa toimeentulotukena.

      Jotta itse itsensä elättävä väestörekisteriin kuuluva voisi maksaa 695 e vuokran ja saada käteen verojen, työeläkemaksun ja vuokran jälkeen vuodessa 30.840 euroa, hänen palkkansa tulee olla 60.000 euroa eli 5.000 euroa kuukaudessa.

      Sitäpaitsi miesystävä sai omat tukensa olivat ne sitten työvoimapoliittisia tai muita. Ne tulevat tähän päälle, eikä niitä alunperinkään haettu takaisin, koska hänellä oli laillinen oleskelulupa Suomessa.

      Työtön maahanmuuttaja saa työmarkkinatukea kotoutumistukena pääsääntöisesti 3 ensimmäisen Suomessa asumisvuoden ajan. Tuen maksuaika voidaan pidentää 5 vuoteen. Kotoutumistukena maksettava työmarkkinatuki määräytyy samoin perustein ja on saman suuruinen kuin tavallinen työmarkkinatuki. Työvoimapoliittisten toimenpiteiden ajalta kotoutumistuki maksetaan ilman tarveharkintaa. Työmarkkinatuki on 25,63 euroa päivässä, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Vuodessa tätä tukea kertyy 6.663 euroa.

      MORAALIN RAPPEUTUMINEN

      Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2.370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset.

      Että sellaista kivaa. Laittakaa tietoa eteenpäin edes potutuksen maksimoimiseksi.

      Late Lapista. somaalit afrikkaan Ry!

      VASTAA
      Facebook
      Twitter
      share email
      share url

    • Pohjois-Korea on

      verotukseen perustuva yhteiskunta.
      Ja jotkut virkamiehet täälläkin pyrkivät samaan, virkamiesten kontrolloimattomaan diktatuuriin. Valitettavasti.

    • Tuo olis sinällään

      hyvä juttu, eikä ihmisten tarttis lähteä veroparatiiseihin ulkomaille !

      Eikä eläkeläisten tarttis lähteä esim. Portugaliin, jossa eläkeläisten verotus on 0 % !!!

    • Loisille....

      Verotushan on jo lopetettu osassa Rovaniemeä, juuri siellä missä loisista vinkuva uunokin asuu. Ounasrinteen tornitalojahan nimitetään paikalliskielessä Monacoksi, siellä ei näet kukaan maksa veroja. Mitenpä niitä veroja sosiaalituista maksaisikaan?

    • Olis oikein jos

      teatterin ja kamariorkesterin kustannukset perittäisiin niiltä jotka käyvät katsomassa ja kuuntelemassa noita. On kumma että noissa käyvien kustannuksia maksatetaan 90%:sti niillä jotka eivät niissä käy. Ja eihän noissa käy kuin vanhoja virkamiesakkoja, joten ne ei maksa mitään koska niitä muutenkin elätetään veroilla..

      Tosi paskajuttu ja erittäin epädemokraattinen.

    • Verotus näyttää
    • Joo.

      Verovaroilla elätetty teratteri on tappanut lähes kaiken teatterin tekemisen mahdollisuuden Rovaniemellä.
      Samoin verovaroin elätetty kamariorkesteri on tappanut ja tappaa kaikenlaisen terveen ja elävän musiikin tekemistä Roissa.

      Kuka helevetissä viitsii tehdä ihmisten tykkäämää teatteria tai musiikkia kun taskuun lapetaan rahaa joka kuukausi vaikka ei tekis mitään tai tekis mitä sattuu...

      Niinpä se vaan on. Siksi veroilla elätetty ihan oikeasti tappaa terveen tekemisen.

    • Alhaisen verotuksen

      maat todellakin ovat paratiiseja ahkerille ja rehellisille ihmisille, niinhän se menee. Suomi on nukkunut onnensa ohi ja on matkalla PKorean kaltaiseksi korkean verotuksen maaksi ja sitä kautta samalla tavalla diktatruuriksi kuin ko maakin. Pätevä väki on muuttamassa pois maasta ja maahan jää vain somalit, muslimit ja muut mamuloiset kuin myös kotimaiset loisijat. joo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe