säätiö tekee tärkeää työtä

judilan matti

Kokkotyö-säätiö tekee tärkeää työtä syrjäytyneiden ja työttömien auttamiseksi. Sitä ei voi rahalla mitata. Säästöt sosiaali- ja terveystoimen budjetissa ovat valtavat. Usein säätiö saa vain kritiikkiä mutta tällä kertaa koko pulju saa positiivista palautetta.

18

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin se on

      Hei tuo on totta.

    • ??? palkkavahti

      Hyväks käyttöä se on eikä mitään muuta, isot firmat teetättävät halvalla ja myövät sitten kalliilla hinnalla orjatyövoimalla teetettyä.

      • Säätiö

        Siis teettävät mitä? Suurimmaksi osaksi säätiöltä tavaraa ja palveluita ostavat ovat yksityisiä ihmisiä. Mikä iso firma teettää jotain mitä myy eteenpäin? Esim. siivous-, pesula-, kuljetus- tai kiinteistönhoitopalveluja ei voi kukaan myydä eteenpäin, eikä oikein kierrätysmyymälänkään tavaraa tai palvelua.
        Kenenkään ei ole pakko säätiöllä olla töissä, eli orjatyöstä ei ole kyse, jokainen tekee oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan hänelle sopivaa työtä.


    • hyvin sanottu

      oikeassa olet

    • ligk

      Saa siellä pikkufirmatkin teettää!

    • hyväksikäyttöä

      haista juti paska berberi juti

      • timojutilanklani

        kuka se toinen jutilan matti on veli-matti, veikko, veijo tai joku muu joka oli linnassa lusimassa laittomista kaupoista


    • sosiologi13

      Pitkäaikaistyötön tuntuu olevan tässä maassa sellainen lähellä alinta pohjasakkaa oleva objekti, jonka ansiosta työkkärin tädillä, typin tädillä, sossun tädillä, parin eri ESR-hankkeen projektityöntekijöillä ja työvalmentajasedällä on töitä. Ja se työ on, ah, niin tuottavaa; iso sulka hattuun kaikille, kun Pate The PAT ”pääsee” lopulta kuntouttavaan työtoimintaan ja saa ihmisarvonsa takaisin siinä lunta kolatessaan. Kukahan pitäisi aidosti pitkäaikaistyöttömän puolta?
      Räikeä hyväksikäyttö on lopetettava heti alkuunsa, ja on noudatetava Suomen perustuslakia:YK:n yleismaailmallisessa ihmisoikeuksien julistuksessa mainitaan: Jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan. Jokaisella on oikeus ilman minkäänlaista syrjintää samaan palkkaan samasta työstä. Jokaisella työtä tekevällä on oikeus kohtuulliseen ja riittävään palkkaan, joka turvaa hänelle ja hänen perheelleen ihmisarvon mukaisen toimeentulon ja jota tarpeen vaatiessa täydentävät muut sosiaalisen suojelun keinot.EU:n perusoikeuskirja sanoo: ketään ei saa vaatia tekemään pakkotyötä eikä muuta pakollista työtä. Jokaisella on oikeus sananvapauteen. Tämä oikeus sisältää mielipidevapauden sekä vapauden vastaanottaa ja levittää tietoja tai ajatuksia viranomaisten siihen puuttumatta ja alueellisista rajoista riippumatta. Jokaisella on oikeus tehdä työtä ja harjoittaa vapaasti valitsemaansa tai hyväksymäänsä ammattia.Suomen perustuslaissa taataan elinkeinovapaus: Jokaisella on oikeus lain mukaan hankkia toimeentulonsa valitsemallaan työllä, ammatilla tai elinkeinolla. Julkisen vallan on huolehdittava työvoiman suojelusta.
      Vaadimme oikeaa työtä, ei orjatyötä!!!!

      • Oikeudetkäyttöönvaan

        "Jokaisella on oikeus tehdä työtä ja harjoittaa vapaasti valitsemaansa tai hyväksymäänsä ammattia.Suomen perustuslaissa taataan elinkeinovapaus: Jokaisella on oikeus lain mukaan hankkia toimeentulonsa valitsemallaan työllä, ammatilla tai elinkeinolla." Ei kai kukaan oo kieltäny sulta mitään noista?
        Ei pakkotyösäätiölle kukaan voi ketään pakottaa töihin!


      • Työtöntiedottaja
        Oikeudetkäyttöönvaan kirjoitti:

        "Jokaisella on oikeus tehdä työtä ja harjoittaa vapaasti valitsemaansa tai hyväksymäänsä ammattia.Suomen perustuslaissa taataan elinkeinovapaus: Jokaisella on oikeus lain mukaan hankkia toimeentulonsa valitsemallaan työllä, ammatilla tai elinkeinolla." Ei kai kukaan oo kieltäny sulta mitään noista?
        Ei pakkotyösäätiölle kukaan voi ketään pakottaa töihin!

        Karenssi tulee jos ei mene, se on se kannustin.


    • judilanpoju

      kokko-pesu hyväksikäyttää työntekijöitä maksamalla orjapalkkaa. Minkälainen on työn tulos?

    • ainatöitä

      Jos ei miellytä, menee muualle töihin.
      It's simple.

      • Hommiinvaa

        Totta. Yleisilme siistiksi, niskasta ihteä kiinni ja oikeisiin töihin. Kovin montaa kymmentä vuotta tuskin enää elätetään velttoilijoita kotona. Jopa kielitaidottomat pakolaisetki ku käy paljon töissä. Oma asenne ratkasee.


      • näitätaas

        Taas tyypillinen lässyttäjä ja tekopyhä viisastelija, jolla ei varmasti ole omakohtaista kokemusta pitkäaikaistyöttömyydestä vasten tahtoaan. Rupea vaikka poliitikoksi, jos sun mielestä asiat hoituu ottamalla itseä "niskasta kiinni ja menemällä oikeisiin töihin" joo-o. Aika moni työtön varmasti menisi, jos oikeasti niihin pääsisi. Ota sinä ihteäs niskasta kiinni ja ripusta vaikka lyhtypylvääseen killumaan ja miettimään syntyjä syviä.


    • Kansalaisalote

      Tasavertainen työllisyyslaki. Kaikille palkkatyötä.

    • judilanpojusäätiöltä

      ok käynnistä kansalaisaloite

    • metalliosastonpomo

      haluaako juti lisää palkkaa eikö yhdeksän euroa riitä?

    • sivitation

      Siellähän se ihmisarvo riistetään käy joku tiukkaperänen akka tärkeilemässä jotai valmentamassa emmä valmennusta tarvi ku töitä hulluja nuo ihmiset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe