Miten päästä 2. treffeille?

SinkkuM85

Aloin deittaileen tässä muutama kuukausi sitten vuosien tauon jälkeen. Olen 29v, akateeminen, ihan perussiisti sinkkumies Espoosta jolla on kyllä kaikki perusasiat ihan kunnossa, se oma rakas vain puuttuu. Olen treffannut pääosin 20-30v akateemisia normaali/hoikkavartaloisia naisia, olen itsekin ihan hyvässä kunnossa enkä miltään möröltä näytä, joten ihan kauheita eroja ei pitäisi olla.

En ole kuitenkaan tähän mennessä päässyt kuin 2 naisen kanssa uusille treffeille, kaikki muut treffit ovat kaatuneet joko siihen etten saa naista hänen muiden kiireidensä takia edes kahville tai jos saan, niin homma kuivuu aina siihen ensimmäisiin treffeihin. Osa treffeistä on toki ollut ihan suoraan sellaisia ettei mitään kemiaa ole kummankaan osalta tuntunut olevan, mutta silti ehkä n. puolet naisista olisin silti halunnut uudestaankin tavata ja vähän paremmin tutustua. Osa naisista kyllä sanoo että "joo, nähdään vaan uudestaankin", mutta sitten heille aina vain ilmaantuu jotain muuta menoa ja yhteydenpito hiipuu. Enkä enää muutaman viikon jälkeen kehtaa uusia treffejä edes ehdotella kun naisesta ei ole mitään pitkään aikaan kuulunut.

Yleensä olen ensimmäisillä treffeillä ollut ihan kahvilassa, pubissa tai sitten vain kävelty kaupungilla, aikaa on kulunut 1-5h, riippuen naisesta. Olen treffannut vähän reilun 3kk aikana yli 20 naista, joten teen varmaankin jotain väärin treffeillä kun en pysty herättämään edes sen vertaa kiinnostusta kuin vain kahdessa naisessa että hän haluaisi tavata minut toistamiseenkin. En vain keksi mitä se voisi olla. Vai onko koulutettujen, mukavien, normaalivartaloisten 20-30v naisten markkinat sitten niin hyvät pk-seudulla ettei mieheen kannata kovinkaan paljoa aikaa tuhlata jos ei ihan heti sitä ihastumisen tunnetta tule?

11

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväettäpohdit

      Vain kahdessa naisessa?? Montako ajattelit haalia. Eikö riitä, että se yksi haluaa toisille treffeille ja sitten kolmansille....

    • tietoa on..

      Kerrankin asiallinen ja hyvin taustoja valottava aloitus, jota on hyvä kommentoida

      Kun tapaat näitä naisia sen ensimmäisen kerran, niin on hyvin todennäköistä että nämä naiset ovat tällöin itsekin tilanteessa, jossa kirjoittelevat treffeissä useamman eri miehen kanssa, ja luonnollisesti tapaavat siis muitakin kuin vain sinut. Näin ollen useiden (ensi)treffien jälkeen nainen on tilanteessa jossa on jokin valinta tehtävä, ja sinä et nyt sitten vain kerta kaikkiaan ole tullut valituksi. Epäilyksiäni tähän suuntaan vain vahvistaa se, jos kerran omia sanojasi lainatakseni "heille aina vain ilmaantuu jotain muuta menoa ja yhteydenpito hiipuu". Tämä on lähes vuorenvarma merkki siitä, että jatkotapailu keskittyy johonkuhun muuhun kuin sinuun. Sitä en tietenkään sinua tuntematta pysty sitten sanomaan, että mitä teet kenties väärin tai mitä oikeaa jätät kenties tekemättä..

      Kokemusta on täälläkin aikanaan: olen hyvin monesti ollut juuri se, joka ei tullut valituksi. Nyt kuitenkin naimisiin päätynyt minäkin, en tosin nettitreffien kautta.. eli kaikkea hyvää ja parempaa jatkoa sinulle aloittaja

    • odota, odota...

      Nettideitti maailmahan on suoraan sanoen naisten taivas ja etenkin nuorien naisten suhteen.
      Otahan muutama vuos niin kysyntä näillä 20-30v naisilla kyllä hiipuu...
      Heitä on vain suhteessa vähemmän miehiin verrattuna ja siloin on valinnanvaraa.

      Kyllä oikein ssäliksi käy näitä nuorempia miehiä näin vähän vanhempana miehenä kun vaikea se on löytää mutta itselläni on paremmat mahdollisuudet.

      Ennen sentään luotiin niitä parisuhteitakin illan viettoineen ravintoloissa tai harrastuksissa ja siinä tilanteessa oltiin livenä ja ei ollut niin suurta kilpailua mutta nyt on nyt ja saattaa sekoittaa naistenkin päät mutta onko se sitten tervettä?

      Sinäkin olisit päässyt näiden kahden kanssa jopa toisille treffeille mutta olisko ne sitten johtaneet edes sille kolmansille....mutta odotas kun heillä menee muutama vuoskymmen eteenpäin....

    • naisen neuvo

      Itse en panostaisi siihen, että pitää olla akateeminen ja hoikka, loppupeleissä mitä niillä on elämän mittaisessa suhteessa väliä jos muuten synkkaa? Moni alemman koulutuksen ihminenkin on fiksu ja paukkuja heillä riittäisi kovempiinkin tutkintoihin ja moni opiskelee myöhemminkin.

      Älä ainakaan laita profiiliisi noita kahta ihannenaisen ominaisuuksiksi, moni hoikka ja akateeminenkaan ei vastaa vaikka täyttävät kriteerit.

      Itse pitäisin tärkeimpänä kriteerinä yhteistä huumoria ja arvomaailmaa, samanlaista taustaa, samanlaista suhdetta uskontoon, rahaan ja alkoholiin. Jos jollakin on muutama ylikilo niin mitä väliä?

    • Mietipä sitä

      Akateeminen ja perussiisti... epäilen, että oot vähän tylsä. Ne muut miehet on kiinnostavampia.

      Miten päästä toisille treffeille? Laitat naisille ykköskriteeriksi samanlaisen kunnollisuuden kuin sulla on ja katot löytyykö sielujen sympatiaa. Ne naiset mitä nyt kattelet haluaa ehkä vähän menevämpiä miehiä.

      • NäinMeillä

        No tässä tuli kerrankin hyvä konkreettinen neuvo. Liian usein ihmisillä, niin miehillä kuin naisillakin, on se käsitys että joku heidän kriteereihinsä sopiva henkilö myös ihastuu häneen. On kuitenkin hyvin mahdollista että jonkun mies/naismaku on sellainen että kyseisen maun mukainen ihminen ei juuri koskaan pidä tätä seuraa hakevaa ihmistä omalta kannaltaan kiinnostavana. Jos hiljainen hissukka pitää menevästä bilettäjästä, on melko epätodennäköistä löytää niillä kriteereillä seuraa joka vastaa tunteisiin. Ja vaikka ei mentäisi näin voimakkaisiin vastakkainasettaluihin, pitää muistaa että oikea ihastuminen tai rakastuminen vaati todella sitä että ne kemiat kohtaavat voimakkaasti. Ja sitä ei tapahdu jos se luonteiden ja muiden ominaisuuksien yhteensopivuus on vähänkin pielessä. Ja niin se helposti on jos se haku kohdistuu vääränlaisiin kumppaniehdokkaisiin.

        Jos siis sitä seuraa ei tunnu miltään löytyvän, kannattaa miettiä kriittisesti niitä kriteerejä joilla sitä kumppania hakee. Ovatko ne todella kiveenhakattuja vai voisiko niitä ehkä venyttää johonkin suuntaan? Itse mm. tunnen yhden naisen joka ensin vuosien ajan luuli haluavansa jonkun filosofisen korkealentoisen mietiskelijän mutta muutettuaan hieman asennettaan, löysi jalat maassa olevan insinöörin joka kuitenkin on todella fiksu ja syvällisesti ajatteleva. Nyt ovat olleet jo vuosia onnellisia yhdessä.


    • näin se menee

      Aloittajan kannattaa muistaa sekin, ettei miehenä toisille treffeille pääseminen todellakaan aina ole edes omissa käsissä. Jos vaikkapa lukee netistä löytyviä "kamalimmat treffikokemukset" -henkisiä juttuja (joissa siis karkeasti 95% naiset haukkuvat treffaamiaan kamalia miehiä, monia toki varmasti aiheestakin jos juttuja uskoo), niin niistä käy ilmi että periaatteessa miten mitätön ja uskomattomalta tuntuva syy hyvänsä voi olla se juttu, miksi nainen ei enää halua nähdä miestä uudestaan.. ihan vain pari esimerkkiä:

      1) miehellä oli liian pitkät kynnet, tämä oli naisen mielestä epämiellyttävää ja jotenkin liian "naismaista". Ei halunnut tavata uudestaan

      2) ensitreffit oli tehty pitseriaan, eikä mies ollut jaksanut syödä kuin puolet pitsastaan, kun taas nainen oli syönyt oman pitsansa kokonaan. Nainen kait tunsi itsensä norsuksi tai jotain, eikä halunnut tavata uudestaan

      • Tuplabassari

        Sori aiheen vierestä, mutta repesin totaalisesti tuon vikan vaihtoehdon kohdalla.

        Toi on nii-in totta et nainen kilahtaa siihen ettei tunne itseään
        ( oman päänsä sisällä ) kauniiksi / haluttavaksi.

        Syy on usein joku lähes mistään riippumaton, mitätön pikkujuttu jota toisen ei voi olettaa mitenkään edes tajuavan.

        Miehillä sitten taas on omat juttunsa, kuten ( vedetään nyt jotain hatusta ) toinen rinta näytti hieman pienemmältä talvitakissa... joten kas kummaa,. paradoksi on valmis ja nais(t)en käytöksen voi osin ymmärtää.


    • pknnn

      No kun tapaat kaltaisiasi naisia, niin ehkä tiedät jo valmiiksi että kiirettä piisaa... Jos on päästy uran helmasta kiinni, niin se voi olla tärkeämpää kuin deittailu, ja on ehkä hankala saada yhteistä aikaa - pitäis siis heti kolahtaa tosi kovaa, että se olisi jotenkin todella tärkeää.
      Olet kyllä todella tusinatreffaillut, onko naisille ehkä jäänyt juuri se tunne, että eivät ole erityisiä tai tärkeitä, kun olet noin monta tavannut? Se voi sille yhdellekin tuntua tosi pahalta, jos olet sekoittanut hänet johonkin toiseen... naiset huomaa kyllä.

      Tutkimusten mukaan kun sulla on ylilyöntiasema - pk seudulla on enemmän akateemisia, nuoria naisia kuin vastaavia miehiä!
      Mutta sitten taas näillä naisilla on korkea vaatimustaso myös, ja epäilen juuri tuota, että massatreffaillessasi olet vahingossa muistanut jonkun tärkeän yksityiskohdan väärin, ja se nainen on sen huomannut, siinä katoaa innostus äkkiä kun nainen tunnistaa massadeittaajan...

      Eli, keskity vähän vähempään, tai kokeile jotain uutta harrastusta tms. tee siitä treffailusta vähemmän suorituskeskeistä ja keskity vain pitämään hauskaa.

      Se voi ehkä auttaa.

    • tunneälyä

      Halaa, kun tapaatte. Koskettele kättä, kun olette lähekkäin. Katso syvälle silmiin. Kehu naista kauniiksi ja ihanaksi. Ole kiinnostunut naisesta kysymällä hänen ajatuksistaan ja tuntemuksistaan. Puhu omista tunteistasi. Älä luennoi omista saavutuksistasi ja meriiteistä. Ole hyväntuoksuinen ja hyvä ryhtinen. Ole positiivinen.

      Vai oletko jo toiminut noin? Epäilen..

    • uoto

      Mua ehkä vähän naisena hämää se, että olisit niin suuren osan naisista halukas tapaamaan uudelleen. Itse kyllä haluaisin olla jollain lailla "erityinen", jos lähden uusille treffeille. Olen käynyt suunnilleen yhtä paljon treffeillä ja vain kahta olen tavannut/halunnutkaan tavata uudestaan. Vain yhtä kolmannen kerran. Uskon, että niillä ensimmäisillä treffeillä pitäisi olla vahva intuitio siitä, että siinä voisi olla jotain hyvää.

      Onkohan naisilla jotenkin herkemmät vaistot näissä jutuissa?

      Mua myös ärsyttää hiukan nuo sun kriteerit, vaikka en ole niistä kaukana itsekään. Tulee vaan vähän sellainen olo, että tajuatkohan sä nyt mikä noissa ihmissuhteissa on tärkeää. Toisaalta tekstisi on kyllä hyvin kirjoitettua ja asiallista, joten saatat olla hyväkäytöksinen ja kiva ihan livenäkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe