Länsi-Savon sensuuri jatkuu

Ho ho ho

Länsi-Savossa oli yllättäen artikkeli savonlinjan kilpailijasta OnniBusista. Toki muistettiin kertoa, että kaksi kertaa oli tapahtunut vuorolla ongelmia ja välilliseti tuotiin esille mukamas yhtiön epäluotettavuutta.

Alusta asti olen Onnia ja sen entisen omistajan palveluita käyttänyt ja kaikki on toiminut hienosti.

Toisin kuin savonlinjalla. Parhaimmillaan yhtiön auto on ollut myöhässä yli neljä tuntia. Hinnat ovat kiskurimaisia ja henkilöstö stressaantunut työolosuhteiden polkemisesta (ks. esim. Suomi24 ko. yhtiön kuljettajien keskustelut)

Länsi-Savossa on kommentointimahdollisuus. Ikävää vain, että sensuuri iskee jos uskallat kritisoida esim. savon linjan klaania. Vanhuksen ote tuntuu pitävän ohjat tiukasti käsissä paikkakunnalla ja yhtiössä.

Tuo nyt sensuroitu kirjoitus oli kaikessa vaarattomuudessaan seuraava:

"savon linjan (ei kannata edes isoa alkukirjainta tuhlata) klaani on epärehellisellä toiminnallaan nostanut hinnat pilviin, määrännyt lähes kaikesta. Itkenyt ja lypsänyt yhteiskunnan tukirahat, hallinnut matkahuollon toimintaa sekä pyöritellyt liikenneviraston virkamiehiä. Näistä muinaisjätöksistä on aika päästä eroon.

Helsinki-Mikkeli-Helsinki välin olen OnniBussilla jopa 2 eurolla matkustanut.

Ei pidä unohtaa Onniexpressiä, joka pysähtyy kaikilla pikavuoropysäkeillä ja kulkee Lahden keskustan kautta. Kotimaista sisukasta yrittäjyyttä Rindelliltä ja kumppaneilta parhaimmillaan.

Ja palvelu pelaa & mukavuudet toista luokkaa kuin savon linjalla."

Mikä tuossa on niin kauheaa, ettei sitä voi julkaista Länsi-Savossa? Avoin kysymys päätoimittajalle.

Koirista busseissa kyllä saa puhua. Ja kaikesta jonnin joutavasta. Pienintäkään keskustelun herättelyä ei sallita.

46

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghghghg

      Miten on, julkaisevatko kirjautuneiden käyttäjien kommentteja helpommin?

    • sensuuri iskee

      Ei se julkaisukynnys saisi siitä kiinni olla onko kirjautunut vai ei.
      Tässä kaupungissa vain on firmoja ja henkilöitä, joita ei vaan saa arvostella negatiiviseen sävyyn, vaikka aihettakin olisi.

      Länsi-Savoko muka puolueeton?

      • fammu

        Länsi-Savo on pilalle mennyt...uusi lehti kehiin. Mitä pelleilyä tuo niiden "sensuuri" sitten onkin, niin kakaramaista, mutta itsepä tuntevat lukijaluvuissaan kun juttujakin pitää keksiä jo ihan tikuista. Onko kauppakamari taas asialla? Puolueeton ei aivan varmasti ole !


    • journalistaliitto

      No tuon 'sensuurin' tajuaa jos ei ole joku asberger... Faktaa faktaa, räkytyksen sijaan. Tosin fakta-asioitakaan eivät jaksa tarkastaa ja juttu bannataan.

    • Eikö omakohtainen kokemus ole juuri sitä faktaa mitä on jostain saamastaan kohtelusta mieltä?

    • Vapaa lehdistö???

      Kyllä siellä jonkin sortin sensuuri on valloillaan. Mitään edes puolinegaa ei julkaista myöskään Cencorpista tai Savcorista.

    • khhk

      Möttö on perinteisesti tunnettu siitä, ettei kukaan myöhästy. Siis autot ovat aina myöhässä. Nykyisen Pekan isoisä Onni ajeli linjaa Kiteellä ja lauleli hengellisiä lauluja. Liekö ollut helluntailainen.

    • 2121

      Tulkaa vain kaikki omien alojenne huippusaajat tänne eteläsuomeen , täällä
      teidän ammattitaitoanne vielä arvostetaan, mikkelissä on liian pienet piirit.
      Vähän tuo kuvottaa jo tuo mikkelin touhut nimiä mainitsematta....

      • 27272

        jos et tässä hommassa pärjää niin minä pidän huolen siitä, että et ikinä saa
        mikkelistä töitä...


    • olli..

      Jos L-S alkaa vaatimaan kirjautumisen, ei sinne kannata mielipiteitään laittaa. Hyvävelikerholaisia arvostellessasi saat itsellesi varmasti vaikeuksia. Siut jäljitetään varmasti ja narsistiporvari kostaa aina.

      • esedulainen

        Näin juuri on, Esedussa ja Länsi-Savossa samat serkukset johdossa. Jos Esedussa kritisoit johdon toimintaa nimelläsi, sinua aletaan savustamaan. Se on nähty ja koettu. Ja sellainen toiminta tuntuu olevan suvussa vallitseva.


    • Polttaa sormia

      Aina on kytköksiä johonkin suuntaan, niin lehti ei halua negatiivisia kommentteja.
      (Kiina, Venäjä) luulin että ollaan Suomessa...

    • Huh mitä höpöjä

      En yhtään ihmettele ettei kirjoitustasi julkaistu. Savonlinjalla on lähes tuhat kuljettajaa töissä, ja sä kaivat jotain yksittäistapauksia esille :)
      Toiseksi koko yhtiön epärehelliseksi syyttäminen on ilman perusteita törkeää. Tuossahan alkaa olla oikeusjutun ainekset kasassa.
      Mikäli arvostelet yhtiötä, niin laita faktat esille ja kirjoita vähemmän kiihtyneenä ensi kerran. Tuo tekstisi menee aivan trollauksesta.

      Sanoisin että tukehdu pullaasi.

      • Klaani heräilee

        Vaikken ole alkuperäinen aloittaja niin tämä höpönassu voisi lukaista läpi ensi linkin:

        http://m.suomi24.fi/node/8781393

        Jatketaan sitten muilla netin viesteillä sekä muiden ja omilla kokemuksilla. Myös mielenkiintoisia päätöksiä eri asteista löytyy.

        Ps. Olisit vielä sanonut, että ap. on kateellinen narsisti. Muut naurettavat vakiouhkailut näytit esittävänkin.

        Huh mikä höpö olet!


    • Hullu-Hujanen

      Mikä v.tun klaani!! Minä en ole yhtään minkään Savonlinjan palveluksessa, voit työntää sen kuvitelman hanuriisi. Meinaat ettei tuhannen kuljettajan yrityksessä koskaan löydy mitään sanottavaa. Huomenta suomi, herää elämään, sama jannu provoilee täällä eri nikeillä.

      • hullu.hujaselle

        Taidat huudella sieltä savolinjan rasvamontusta, kun hanuristakin haaveilet.

        Sielläkin pitäisi numerot ja kokoluokat tunnistaa hieman paremmin. savonlinja työllistää oman ilmoituksensa mukaan noin 700 ihmistä. (http://savonlinja-yhtiot.fi/yritys/index.html)

        Ja työsuhteet ovat jos jonkinlaisia. Samaa kyllä harrastetaan monissa muissakin alan firmoissa.

        Mutta tuo Länsi-Savo. Miksi te ihmiset sitä tilaatte? Tottumuksestako? Vanhoja uutisia sensuroituna ja erittäin suppeasta näkökulmasta. Rahan heittämistä kaivoon.


    • khhk

      Länkkäri ja Itukka ovat nykyään käytännössä ihan yksi ja sama lehti. Ja lisäksi vielä käytetään muiden Kaakkois-Suomen lehtien juttuja.

      Toimitukset on kutistettu niin pieniksi, ettei kovin kummoista laatua kannata odottaa. Kaikki kai vain yrittävät pärjätä jotenkin päivästä toiseen.

      Nykyinen päätoimittaja on hyvä esimerkki kunnianhimon puutteesta.

    • lehti = komukat

      Kyseinen lehti itukkoineen on mikkeliläisen hyväveljen omistama ja mistään asiasta, joka koskee noita haitallisia verkostoja ei siinä lehdessä saa keskustella. Sensuuri koskettaa kaikkia ketkä ovat erimieltä lehden "journalistien", eli omistajan kanssa. Journalistiikkaa kyseisen lehden pellekerho ei ole harrastanut vuosikausiin.
      Ei mene läpi normaalit jääviyksien perään kyselyt, ei juuri mikään valtarakenteita kritisoiva.

      Kyseiset mukalehdet tarjoavat lellikeilleen jatkuvaa ilmaista mainostilaa. Kun joku herroista haluaa esiintyä naamoineen julkisuudessa vaikkei asiaa olekaan, niin lehtihän antaa mainostilan herrain persettä lipoen.

      Toiminta on kuin DDR:ssä.

    • Kiitosnäkemiin

      Tämä palsta on loistava esimerkki siitä, mihin kritiikitön keskustelu johtaa: yhden (ehkä jopa kahden) trollin katkeraan ristiretkeen, jossa syyötökset viuhuvat mutta faktat eivät. Katsokaas kun sanomalehti ei voi kirjoittaa asioita jonkun höyrähtäneen nobodyn mutuilun perusteella. Erilaiset yhtiöihin kohdistuvat perättömät syytökset ja epämääräiset kommentit hyväveli-verkostoista ovat juuri tätä. Ihan kuin paikallislehti olisi jokin ainoa keino näiden nalkittamiseen. Jos laittomuuksia tehdään, kääntykää hyvänen aika poliisin puoleen. Tai EU-tuomioistuimen. Väyliä on lukuisia, sillä elämme kuitenkin oikeusvaltiossa, vaikka katkeroituneet yksilöt mitä väittäisivät. Ja miksi te valitatte Länsi-Savosta, kun ette kuitenkaan sitä tilaa. Luette vain ilmaisia juttuja verkosta ja muodostatte niiden haukkumisen ympärille oman onanointirinkinne. Mutta jatkakaa toki, ihan viihdyttävää sitä on seurata.

      • Näin

        asia juuri on. Ainakin Savonlinnasta käsin kirjoitteleva Asperger tunnetaan vallan hyvin. Paljon mutupaskoa tulee eikä oikeaa asiaa tippaakaan.


      • df45rt
        Näin kirjoitti:

        asia juuri on. Ainakin Savonlinnasta käsin kirjoitteleva Asperger tunnetaan vallan hyvin. Paljon mutupaskoa tulee eikä oikeaa asiaa tippaakaan.

        Ja tsinulta en ole nähnyt koskaan irtoavan yhtään asiallista tai perusteltua kirjoitusta. Elät täysin tuossa itse luomassasi Savonlinna-asperger-P,R-painajaisessasi.


      • P.Rakas

        Se onkin kokkerevouhottaja. Ei niillä ole oikeaa sanottavaa, yrittävät vain leimata toisten mielipiteitä naurettaviksi ilman mitään perusteluja. Vintti tyhjillään. Aivopesty kannattamaan jotain jota ei osaa edes itselleen selvittää ja perustella.


      • Piahei
        P.Rakas kirjoitti:

        Se onkin kokkerevouhottaja. Ei niillä ole oikeaa sanottavaa, yrittävät vain leimata toisten mielipiteitä naurettaviksi ilman mitään perusteluja. Vintti tyhjillään. Aivopesty kannattamaan jotain jota ei osaa edes itselleen selvittää ja perustella.

        Sinun mielipiteesihän ovat aina olleet naurettavia, ilman mitään leimaamista. Ei sairaan kouhotusta voi ottaa kukaan vakavasti joka sinut tietää ja tuntee. Kiinnostaisi todellakin tietää mikä sai sinut lopettamaan vapaamuurarien solvauksen. Sanoiko joku pahan sanan kun kansanedustajaehdokkaiden solvauskin on tuntuvasti vähentynyt. Sellaista täällä epäillään ja taas kerran olet hävinnyt toivottoman taistelusi suurempia vastaan. Luulisi sen jo harmittavan. Ai niin, sinähän olet Asperger joka ei lannistu mistään.


    • Sensuuri101

      Sanomalehden toiminta perustuu hyvään journalistiseen tapaan, katso

      http://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/

      Yritys voi tietenkin tehdä juuri niin kuin haluaa, mutta silloin ei pitäisi mainostaa itseänsä riippumattomasi sanomalehdeksi, kuten LS:llä on tapana tehdä.

      Oma lehmä ojassa?

    • Powerp

      Nimimerkki, Kiitosnäkemiin
      Pitäisikö sinun pysytellä siellä LS:n sivuilla kun et pysty asiallisesti itseäsi ilmaisemaan, siellä ne ottavat sinut varmaan avosylin vastaa. Jos et ole jo töissä siellä, hae ihmeellä, käytä vaikka tuota sinun tekstiä työhakemuksena, ottavat varmasti sinut tosissaan

    • paskalehti

      Ruvetaan komentoimaan länsi savon juttuja täällä ... eivät julkaisseet minunkaan kommenttia kun kysyin palautteessa että miksi maksaa siitä että joku juoksee, ja eihän tuo nyt niin kova suoritus ole, ennätys on kuitenkin juoksemisessa 700km/48h.

    • Esedulainen

      Minä olen yrittänyt laittaa viidesti seuraavaa, täysin aiheellista ja paikkansa pitävää viestiä kohtaan http://www.lansi-savo.fi/mielipide/kolumnit/kolumni-yle-lammittaa-kaupallista-mediaa-269466 . Oli meinaan Esedussa "koulutuspäivät". "Miksi Länsi-Savo on esimerkiksi Etelä-Savon Koulutus Oy:ta koskevassa uutisoinnissa yksipuolinen. Siellä on esimerkiksi AVI:n vaatimuksesta jouduttu pitämään henkilökunnalle koulutus häirinnän pelisäännöistä. Myöskään opiskelijoiden valituksista tehtyä juttua lehti ei julkaissut. Eikö tällaiset asiat olisi alueellisen kehityksen kannalta välttämättömiä käsitellä?" Heh, taitaa tämä olla tosi kipeä aihe länkkärille kun serkukset johdossa.

      • flagyl

        Höh. Hyvinhän tuonne on saanut kirjoitettaa jopa negatiivisia kommentteja paikallislehdistä ja Esedusta Varmaan sun teksti on ollut sit sen verran "törkyä"/paikkaansa pitämättömiä väitteitä... http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lähellä/esedun-opetusta-keskitetään-ja-kiinteistöjä-tyhjennetään-57299


      • ET1234

        Aika kevyttä


      • Esedulainen

        Muuten, pystyykö länkkäri katteleen IP-osoitteita. Yritin laittaa siis viidesti tuota samaa viestiä. Sitten rekisteröidyin länkkärin käyttäjäksi, sähköpostiin tuli ilmoitus että rekisteröityminen vastaanotettu ja odottaa hyväsyntää ja sitten tulee ilmoitus käyttäjätunnuksesta ja salasanan vaihdosta. Viimesen anonyymin laitoin ja peräjälkeen hakemuksen. Ei ole vaan ilmoitusta kuulunut tuon ensimmäisen jälkeen. Epäilyttää ettei tulekaan. Laitoin puolenyön jälkeen.


      • flagyl
        Esedulainen kirjoitti:

        Muuten, pystyykö länkkäri katteleen IP-osoitteita. Yritin laittaa siis viidesti tuota samaa viestiä. Sitten rekisteröidyin länkkärin käyttäjäksi, sähköpostiin tuli ilmoitus että rekisteröityminen vastaanotettu ja odottaa hyväsyntää ja sitten tulee ilmoitus käyttäjätunnuksesta ja salasanan vaihdosta. Viimesen anonyymin laitoin ja peräjälkeen hakemuksen. Ei ole vaan ilmoitusta kuulunut tuon ensimmäisen jälkeen. Epäilyttää ettei tulekaan. Laitoin puolenyön jälkeen.

        Mitä väliä sillä on? Lue säännöt. Ja Suomi24 säännöt myös.

        http://www.lansi-savo.fi/kayttoehdot


      • flagyl

        Jatkoa. "Länsi-Savo vastaa vain itse verkkopalveluun tuottamansa sisällön lainmukaisuudesta." Törkeydet yms. laittomuudet varmaan poistetaan, kuten muidenkin lehtien keskustelupalstoilta.


      • Esedulainen
        flagyl kirjoitti:

        Mitä väliä sillä on? Lue säännöt. Ja Suomi24 säännöt myös.

        http://www.lansi-savo.fi/kayttoehdot

        Kyllä on väliä, minä kertaan vielä: olin siis laittanut anonyyminä viestiä ilman tulosta, hermostuin kun ei mennyt ja yritin tehdä rekisteröitymisen. Rekisteröitymistä ei ole hyväksytty. Eli olin ainoastaan anonyyminä laittanut lehden mielestä törkeyksiä. Mikään muu ei paljastanut minua samaksi kuin osoite kun en saanut käyttisoikeuksia. Eli lehti sensuroi pyynnön. Ja muuten, oletkos lehden vai esedun vahti? Haistan että esedun, sitä on nyt ilmassa.


      • flagyl
        Esedulainen kirjoitti:

        Kyllä on väliä, minä kertaan vielä: olin siis laittanut anonyyminä viestiä ilman tulosta, hermostuin kun ei mennyt ja yritin tehdä rekisteröitymisen. Rekisteröitymistä ei ole hyväksytty. Eli olin ainoastaan anonyyminä laittanut lehden mielestä törkeyksiä. Mikään muu ei paljastanut minua samaksi kuin osoite kun en saanut käyttisoikeuksia. Eli lehti sensuroi pyynnön. Ja muuten, oletkos lehden vai esedun vahti? Haistan että esedun, sitä on nyt ilmassa.

        En ole kummankaan vahti. Korkeintaan S24 vahdit noita IP numeroita vahtii :D


      • Esedulainen
        flagyl kirjoitti:

        En ole kummankaan vahti. Korkeintaan S24 vahdit noita IP numeroita vahtii :D

        He saavat vahtia ihan rauhassa. Mulla on pelkkää faktaa. Ja luulen, et muukin yleisö vielä herää todellisuuteen ;D


      • flagyl
        Esedulainen kirjoitti:

        He saavat vahtia ihan rauhassa. Mulla on pelkkää faktaa. Ja luulen, et muukin yleisö vielä herää todellisuuteen ;D

        Itsehän noita ip-osoitteita ensin kyselit. Faktat esille..Taidat olla Venäjän Trolli tehtaassa töissä. :D :D


      • Huvittunut

        Kyylät ne vahtii.


      • Salapoliisit

        "Esedulainen", olet tainnut osua "kultasuoneen". Täällä on kirjoitettu paljon aiheesta ja kiinnitin ensin huomiota "fragyl"in tyyliin. Miksi hän hyökkäsi juuri sinun juttuusi. Kun katselin taaksepäin ja katselin kahta juttua http://keskustelu.suomi24.fi/t/12251134 ja http://keskustelu.suomi24.fi/t/12228307 niin kyllä juttua riitti. Sinun väittämät ovat varmasti totta. Kävin katsomassa fb puskaradiossa ja kaivamisen jälkeen löytyi sekä AVI:n lausunto sekä todisteet Esedun ja Länsi-Savon "yhteistyöstä". Tykkäysten poisto jutusta http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lähellä/etelä-savon-koulutus-oy-aloittaa-yt-neuvottelut-138209 oli todistettu. Tuohon ID-juttuun en löytänyt muuta tukea kuin kokemasi mutta "fragyl" kylläkin itse paljasti jotain " Korkeintaan S24 vahdit noita IP numeroita vahtii". Hänellä itsellään saattaa olla "sormensa pelissä" Länsi-Savon kohdalla. Ainakin jotain tietoa hänellä on kun vihjailee. Epäilisin sen takia, että hän voisikin olla Länsi-Savon "vahti" niin kuin asian ilmaisit. Tämä on olettamus, ei fakta. Hän löysi toisarvoisen jutun perin helposti. Tuo yo juttu olisi ollut mielipiteiltään Esedun johtoa kohtaan paljon "karskimpaa" mutta siihen liittyikin paljon negatiivista niin lehteä kuin Eseduakin kohtaan niin hän ei sitä laittanut. Mutta jo näiden todisteiden perusteella voidaan sanoa että todellinen trolli on "fragyl" joka yrittää manipuloida mielipidettä muualle itse asiasta.


      • volley

        Tarttis tehrä jotain!


      • zztop
        Salapoliisit kirjoitti:

        "Esedulainen", olet tainnut osua "kultasuoneen". Täällä on kirjoitettu paljon aiheesta ja kiinnitin ensin huomiota "fragyl"in tyyliin. Miksi hän hyökkäsi juuri sinun juttuusi. Kun katselin taaksepäin ja katselin kahta juttua http://keskustelu.suomi24.fi/t/12251134 ja http://keskustelu.suomi24.fi/t/12228307 niin kyllä juttua riitti. Sinun väittämät ovat varmasti totta. Kävin katsomassa fb puskaradiossa ja kaivamisen jälkeen löytyi sekä AVI:n lausunto sekä todisteet Esedun ja Länsi-Savon "yhteistyöstä". Tykkäysten poisto jutusta http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lähellä/etelä-savon-koulutus-oy-aloittaa-yt-neuvottelut-138209 oli todistettu. Tuohon ID-juttuun en löytänyt muuta tukea kuin kokemasi mutta "fragyl" kylläkin itse paljasti jotain " Korkeintaan S24 vahdit noita IP numeroita vahtii". Hänellä itsellään saattaa olla "sormensa pelissä" Länsi-Savon kohdalla. Ainakin jotain tietoa hänellä on kun vihjailee. Epäilisin sen takia, että hän voisikin olla Länsi-Savon "vahti" niin kuin asian ilmaisit. Tämä on olettamus, ei fakta. Hän löysi toisarvoisen jutun perin helposti. Tuo yo juttu olisi ollut mielipiteiltään Esedun johtoa kohtaan paljon "karskimpaa" mutta siihen liittyikin paljon negatiivista niin lehteä kuin Eseduakin kohtaan niin hän ei sitä laittanut. Mutta jo näiden todisteiden perusteella voidaan sanoa että todellinen trolli on "fragyl" joka yrittää manipuloida mielipidettä muualle itse asiasta.

        Kyllä tässä on salaliitto takana eli jokainen, joka väittää ettei joku asia ole totta tai ettei salaliittoa ole, kuuluu tietenkin siihen maailmanlaajuiseen salaliittoon...


    • mukapäätoimittaja

      Pääkirjoituksessa ojutkangas oli tehnyt valtavan suuren ja ennen kuulumattoman havainnon. Koulun opetussuunnitelman on muututtava yhteiskunnan mukana!!!! Upeaa, ennenkuulumatonta!!!

      Selvästi ns. päätoimittaja ei tiedä koulujen opetussuunnitelmista ja niiden taustalla olevasta työstä yhtään mitään. Silti hän kehuu olleensa kymmeniä vuosia toimittajia yleä arvostellessaan. Vuosikymmenet opetussuunnitelmat on tehty noista lähtökohdista.

      Kovin on heppoiset eväät päätoimittajalla. Ei ihme, että läpyskä on tuossa jamassa ja useimpien halveksima. Länsi-Savon syöksykierre nopeutuu, mutta moisen läpyskän poistuminen ei muuta kuin parantaa ilmapiiriä. Voisivat yhdistää länsi- ja itä-savon tai tehdä siitä ilmaisjakelulehden. Tosin ilmaisjakelulehdissäkin on enemmän asiaa jopa ajantasaista toisin kuin läpyskässä. Eli ei täytä niitäkään kriteereitä.

      Pahuuttani laitoin kaksi kommenttia, maltillisia, mutta lehden ns. "linjan" vastaisia ja yllätys yllätys, kumpaakaan ei julkaistu.

      PS. On jotain hyvääkin: lounaspaikka, sen vuoksi sivuilla käynkin.

    • Jakoavaa

      Jakakaa FB:ssa, näkee muutkin Mikkeliläiset, niin minä teen.

      • Esedulainen

        Kävin katsomassa, se oli hyvä. Itse en tohdi mennä. Kollega tuli aukaneensa suunsa. Hänen viimenen "työpäivä" oli eilen.


    • Puolesta

      Sensuuri jatkuu, nihkeästi pääsee karikon 31 henkilön irtisanomista kommentoimaan.

    • Eikameollaveljeksiijalaj

      Ai nää tikat on serkuksii???? Ai jaha!!! Ilmankos???

      "Kyseiset mukalehdet tarjoavat lellikeilleen jatkuvaa ilmaista mainostilaa. Kun joku herroista haluaa esiintyä naamoineen julkisuudessa vaikkei asiaa olekaan, niin lehtihän antaa mainostilan herrain persettä lipoen."

      Ilmankos syksyllä 1 euron ravintolakaupasta oli melkein sivun juttu kuvineen. Nyt tais olla kyseessä ihan veljekset???

    • Hyvanainkin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe