CENTARA KHAO LAK SEAVIEW RESORT

viaasu

Helmikuussa kyseiseen hotelliin, ois kiva saada jotain tietoa hotellista,hyvistä ruokapaikoista ym. Jostain syystä en täältä löydä keskusteluja hotellista,onko kenties hotellissa nimi vaihtunut... Eka kertaa Thaimaaseen perheen kanssa:

14

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysyn vaan

      Eikös matkaesitteesä lukenut ? Ruokakin kun on makuasia. Hyvää lomaa thaimaahan.

    • Siikki

      Kerran olleena voin sanoa, että hyvä hotelli on! Sijainti keskeinen eli ravintolat, kaupat ym. parin minuutin kävelyn päässä. Ylempänä oleva allasalue todella kiva vesiliukumäkineen. Ei muuta kun menox!

      • viaasu

        Kiitos Siikki vastauksesta! Lisää olis kiva kuulla ,sillä ihan eka kertaa maahan menossa. Missä kahden viikon reissulla kannattaa lapsiperheen käydä ym.


    • nim kovia kokenut

      Pashalla kannattaa yrittää käydä parin viikon reissulla lähes joka päivä. Ei ole kiva tropiikissa jos tulee tukos eikä tavara kulje.

      • Ollaan oltu ko.hotellissa kaksi kertaa, joten jonkinlaista tuntumaa jo on :) Meidän lapsiperhe on viihtynyt hotellissa hyvin. Hotelli on keskeisellä paikalla ja siitä on helppo ja nopea lastenkin kanssa kävellä Khao lakin pääkaudulle, jonka varrella ovat myyntikojut ja ravintolat. Hotellissa on mukava henkilökunta ja hyvät ja isot allasalueet, joissa lapset ja aikuiset ovat viihtyneet hyvin. Ranta hotellin edessä on hyvä ja lähellä rantaa on pieni kallioinen saari, jossa on majakka. Tänne voi laskuveden aikaan kävellä retkelle kuivin jaloin! Hotellin aamupala on hyvä ja runsas. Ensimmäisellä reissulla asuttiin lähellä rantaa sijaisevassa rakennuksessa ja siellä huoneessa oli tunkkainen haju (hajuhaitoista on kirjoiteltu joissain arvosteluissa), tämä ei meitä kuitenkaan häirinnyt. Toisella reissulla oltiin päärakennuksen siivessä, vähän kauempana rantaa mutta lähellä rantaa tuokin sijaitsi. Tässä huoneessa ei haissut. Suosikkiravintoitakin on tullut. Melkein mäkkäriä vastapäätä tien toisella puolella on Ten star, joka on pieni ja edullinen ravintola. Meidän vakkaripaikkoja :) Phu Khao lak on vähän hienompi ravintola, jossa on myös hyvä ruoka. Biang nangista löytyy Lucky seawood, jonka omistaa ruotsalainen mies. Nimensä mukaan hyvää kala- ja merenelävä ruokaa. Viime kesänä tuonne on tehty remonttia. tuolla olen syönyt todella hyvää Barracuda pihviä! Tässä nyt jotain hotellista ja ravintoloista, kysele lisää :)


      • Taikkuinna
        elmeri74 kirjoitti:

        Ollaan oltu ko.hotellissa kaksi kertaa, joten jonkinlaista tuntumaa jo on :) Meidän lapsiperhe on viihtynyt hotellissa hyvin. Hotelli on keskeisellä paikalla ja siitä on helppo ja nopea lastenkin kanssa kävellä Khao lakin pääkaudulle, jonka varrella ovat myyntikojut ja ravintolat. Hotellissa on mukava henkilökunta ja hyvät ja isot allasalueet, joissa lapset ja aikuiset ovat viihtyneet hyvin. Ranta hotellin edessä on hyvä ja lähellä rantaa on pieni kallioinen saari, jossa on majakka. Tänne voi laskuveden aikaan kävellä retkelle kuivin jaloin! Hotellin aamupala on hyvä ja runsas. Ensimmäisellä reissulla asuttiin lähellä rantaa sijaisevassa rakennuksessa ja siellä huoneessa oli tunkkainen haju (hajuhaitoista on kirjoiteltu joissain arvosteluissa), tämä ei meitä kuitenkaan häirinnyt. Toisella reissulla oltiin päärakennuksen siivessä, vähän kauempana rantaa mutta lähellä rantaa tuokin sijaitsi. Tässä huoneessa ei haissut. Suosikkiravintoitakin on tullut. Melkein mäkkäriä vastapäätä tien toisella puolella on Ten star, joka on pieni ja edullinen ravintola. Meidän vakkaripaikkoja :) Phu Khao lak on vähän hienompi ravintola, jossa on myös hyvä ruoka. Biang nangista löytyy Lucky seawood, jonka omistaa ruotsalainen mies. Nimensä mukaan hyvää kala- ja merenelävä ruokaa. Viime kesänä tuonne on tehty remonttia. tuolla olen syönyt todella hyvää Barracuda pihviä! Tässä nyt jotain hotellista ja ravintoloista, kysele lisää :)

        Hei. Onko sinulla tietoa, onko siinä rannan lähellä olevassa rakennuksessa 2hh, joita voi yhdistää? Väliovellisia?


    • marraskuu2014

      Luin jostain että hotellin alueella kaikki on kallista?
      Esim. smoothiet Suomen hinnoissa, jne. Paljonko ruoka/juomat kamsaa? Entä lastenkerho, onko ilmainen?

      • En nyt muista tarkkaan mitä ruuat ja juomat hotellilla maksaa, mutta thaimaan hinnoiksi ovat suht korkeat. Moni kävikin hakemassa lähimarketista esim. altaille syömistä/juomista tai ruokaili lähikuppiloissa. Me ei olla kummallakaan reissulla syöty illallista hotellilla vaan muissa ravintoloissa, joissa hintataso on huomattavasti halvempi. Hotellin ruuan tasosta en siis osaa sanoa mitään. Jotain pientä, jäätelöä, pitsapaloja ollaan allasravintolasta lähinnä lapsille ostettu. Viimeksi kavereiden kanssa juteltiin, että hotellin kannattaisi ehdottomasti laskea hintoja niin ruuat ja juomat kävisivät kaupaksi paremmin. Nyt ravintoloissa näytti olevan aika hiljaista. Mutta me ei olla pidetty hintatasoa ongelmana, sillä tykätään lähteä iltaisin liikkeelle ja syödä erilaisissa ravintoloissa ja tosiaan hotelli sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla Khao lakia. Ja kauemmas pääsee helposti avolavatakseilla. Bamsekerhoa hotellilla ei enää ole, mutta viime keväänä paikallisten pitämänä lapsille oli erilaisia kerhoja, esim. batiikkivärjäystä, askartelua, tanssia yms. Osa näistä oli maksullisia, osa ilmaisia kuten esim. thai-nyrkkeily kerho, jonne olisimme koko perheenä menneet mutta valitettavasti toisella lomaviikolla sitä ei ollut. Itselle tuli myös yllätyksenä että altailla järjestettiin esim. vesijumppia paikallisten ohjaajien vetämänä. Tämä oli pelkästään positiivinen ylläri!


    • marraskuussa2014

      No eikai siinä sitte jos marketista voi kaljat hakea altaalle :)
      Ja ei tosiaan ole tarkoitus koko lomaa hotellilla viettää.
      Kuukauden päästä on lähtö.

    • Allasbaareissa on aika ajoin myös happy hourseja, jolloin alkoholijuomia sai "alennuksella". Meillä oli omia juomia, sekä lapsille että aikuisille, allasalueella eikä niistä tullut mitään sanomista. Sellainen tuntuma on, että Thaimaassa hotellin asiakkaille ei ihan helposti tulla huomauttelemaan asioista. Aamupalalla eräälle venäläisnaiselle huomautettiin epäasiattomasta pukeutumisesta, hänellä kun oli ainostaan bikinin yläosa ylävartaloa peittämässä. Tämä oli mielestäni ihan aiheellinen huomatus ja nainen kävikin loppujen lopuksi laittamassa vähän peittävämmän yläosan päälleen. Mukavaa matkaa :)

    • älytöntä sakkia

      Miksi mennä lomailemaan sellaiseen hotelliin jossa ei sitten raaski tilata juomia/ruokaa vaan niitä rahdataan muovipussissa jostain marketista? Eikö kannattaisi suoraan asua jossain mukavassa hotellissa missä hinnat on kohdillaan ja allas/rantabaarista ei harmita tilata drinksut tai lounastaa silloin kun mieli tekee..

    • skolka stoit

      Pakettimatkailua aidoimmillaan.

    • josonvaraa

      Sitä saa mitä tilaa.

      • Kuvosen Helli

        Ei siellä nyt niin kallista ole :) ja allasbaarissa on ihan hyvät hampurrilaiset ym. Ilmasita se on verrattuna Suomen hintoihin. Mutta toki köyhälle on kaikki kallista :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe